Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců? necteno

28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.216 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,ma­teriál,zpraco­vání,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....

Hracholuska prehrada necteno

30.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.128 zobrazení | 15 odpovědí

chtel bych se zeptat jake mate skusenosti s chytanim dravich ryb na teto prehrade!jestli tam sou sumci Atd… proste vsechny zajimavosti o teto prehrade

chyť a pusť + horní míra... necteno

25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 9.038 zobrazení | 71 odpovědí

Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?

Rybářské hry necteno

29.1.2008 | sidonius | chytej.cz | 2.515 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak mám stáhnout rybářskou hru na stránce:novoh­radecak.webgar­den.cz tu přívlač děkuji za odpověď

Dotaz k sumcům na jaře necteno

29.1.2008 | rgb23 | Sumcařina | 2.798 zobrazení | 11 odpovědí

Hade, než to tady blokneš… koukám do legislativy a : od 1.ledna do 15. června je v mimopstruhovém rybářském revíru sumec velký hájen… Nejsem sumcař a nikdy jsem nad tím dřív nepřemýšlel, ale o pstruhovkách a sumcích se tam nic nepíše (nebo jsem nenašel tu podstatnou formuli. Jak to teda je?

chytej Plzen a okoli necteno

28.1.2008 | Jonny94 | chytej.cz | 1.782 zobrazení | 2 odpovědi

pls poradte nejake dobre reviry s peknyma rybama v okoli plzne ale ne soukrome !!dekuji vam vsem za odpovedi

rozdíl mezi pruty od Sangeru necteno

19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.612 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi

Lov sumců na jaře necteno

28.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 3.106 zobrazení | 4 odpovědi

Jak chytáte sumce na jaře když jsou dravci ještě (bohužel)hájení? nějaký povolený a hlavně účinný návod. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Nové Chytej mi nejde ve Firefoxu necteno

16.3.2007 | | chytej.cz | 2.556 zobrazení | 17 odpovědí

Nové Chytej se mi špatně zobrazuje ve Firefoxu, je to normální, nebo mám něco špatně nastaveno? V IE nebo Opeře to jde dobře.

Má někdo skušenost s Okumou Aveon AE Série necteno

25.1.2008 | kajik123 | Přívlač | 2.554 zobrazení | 5 odpovědí

Hodí se na přívlač?

chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční necteno

27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 2.442 zobrazení | 3 odpovědi

kdo chodí muškařit na ostravici 3

Kam na ryby v okolí Jihlavy ?? necteno

16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.908 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)

VRANOV A NOVÉ MLÝNY necteno

10.1.2008 | frantakapr | Sumcařina | 4.614 zobrazení | 6 odpovědí

V červenci jedu na týden na vran.přehradu a v srpnu na týden do pasohlávek,konkr. do kempu u zápeců.Rád bych se zeptal,jak je to s lovem sumců na těchto revírech,zkušenosti moc nemám,s chytáním sumců jsem začal koketovat teprve vloni.Myslím,že teoreticky to mám vše zvládnuté,na sumc.sezonu jsem natěšený maximálně.Jsem přesto přesvědčený ,že praxe bude trochu jinde,jde mi hlavně o prázdninový ruch kolem vody,jestli lze vůbec nastražit na trhací bojku,když kolem břehu plavou šlapadla atd.běžně i po setmění,to by mě taky mohli po třetím zamotání odvézt k chocholouško­vi.Taky prosím jestli někdo byl ve jmenov.kempu,jestli neví ,jaké to tam je,myslím podmínky na chytání celkově.

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.417 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)

jak na candaty necteno

24.1.2008 | novas32 | Dravci | 2.972 zobrazení | 3 odpovědi

ahoj, ac to ted zatim neni aktualni, poradi mi prosim nekdo, jak nastrazovat na candata? jsem zacatecnik bez zkusenosti. slysel jsem, ze je to velice opatrna ryba, zajima me jak mit pri lovu na polozenou – mrtva rybka – nastrazenou rybicku a zajisteny navijak, zda pouzivat policajta – slysel jsem neco o novinovem papirku a odklopenem preklapeci. diky za kazdou radu

Jarní chytání na Staňkově necteno

24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.159 zobrazení | 6 odpovědí

Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech­.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochot­ného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému

chytej na lučině necteno

18.1.2008 | sumec123 | Domácí revíry | 2.384 zobrazení | 8 odpovědí

tady se dozvíte vše o lučině co budu vědět

Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí. necteno

31.5.2006 | fila | Domácí revíry | 7.897 zobrazení | 16 odpovědí

Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.

Tepeskop na kapry necteno

20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.708 zobrazení | 29 odpovědí

Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info

POmozte vsem necteno

22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 1.979 zobrazení | 10 odpovědí

na strance www.rybareni-kladno.estranky.cz muzete pomoct zacinajicim rybarum nebo se jen pochlubit svym trofejnim ulovkem jsou tam 3 chaty Dekuji