Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Hajenie uhora. necteno

22.1.2008 | LuboO | Legislativa | 2.808 zobrazení | 3 odpovědi

Neviem, ci tato, mozno okrajova, otazka tu uz bola preberana, ale zaujimalo by ma, preco je od 1.9.-30.11. hajeny uhor? Z dovodu trenia urcite nie, kedze je znamy rozmnozovaci proces uhora. Tato doba hajenia plati aj pre CR aj pre SR, tak mi to mozno niekto znaly a kompetentny vysvetli. Dakujem.

zacinam necteno

22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 2.331 zobrazení | 1 odpověď

Ja zacinam s rybarenim a nema nikdo kdo by me to naucil je nekdo v Kladne kdo by me mohl neco naucit

Boloňky: colmic veliger 7m a colmic symeon 9 m necteno

31.12.2007 | mirmen | Pruty | 3.345 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo praktickou zkušenost s některým ze zmíněných prutů? Za konkretní poznatky děkuji.

Chytání na kaprů na boilies v květnu. necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.993 zobrazení | 2 odpovědi

Máme naplánovanou výpravu na kapry od 12–14 května.Zajímal by mne váš názor na druh boilies jaký bych měl použít.Samozřejmě že vše záleží na počasí,ale jde mi ovaše zkušenosti s jarním chytání na boilies.velikos­t,příchuť,množ­ství vnadění¨atd. Předem díky za rady:)

Tectan necteno

19.1.2008 | LuboO | Ostatní nádobíčko | 2.747 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim, kto ma skusenosti s vlascom Damyl Tectan Premium plus alebo s fluorcarbonom Damyl Tectan 100% Premium Fluorcarbon? Alebo vseobecne skusenosti s Tectanom? Doporucovali mi ho v obchode, ale neviem sa rozhodnut, nejak som zvyknuty na Tubertini. Vdaka za odpovede.

TVV 2008 necteno

17.1.2008 | toulovec | chytej.cz | 2.772 zobrazení | 28 odpovědí

Pánové omlouvám se, ale letos jsem akci nějak neukočíroval. Prostě se mi mailem a přez skype a ICQ ozvalo tolik lidí, že jsem si je jednoho krásného dne sepsal na papír a zjistil jsem že je plno. Rozhodl jsem se tedy že nic nebudu dopředu nic anoncovat, prostě uzavřu prezenčku a bude. Kdo je přihlášen, toho jsem již kontaktoval, kdo se nevešel do soupisky na bodovaných pozicích má smolíka a je v tom pořadí jak se mi ozval, zařazen na místo náhradníka. Jinak akce se 22. – 24. 2. 2008 koná v Kostelci nad Orlicí v Penzionu U Kapličky. Tedy tak jako tradičně, poslední únorový víkend. www.ukaplicky.cz www.mapy.cz

DOBRY A LEVNI CAPROVY PRUT necteno

12.12.2007 | morho2 | Pruty | 3.898 zobrazení | 23 odpovědí

Nazdar chlapi!!!potreboval by som tip na nijaky kaprovy prut…mam 14 takze nechcem vela vrazat…max 1500kc/ks-viem,je to malo ale kupujem aj feeder takze to nieje jednoduche utiahnut to z vreckoveho :)) hlavne aby to chytalo..co sa tyka parametrov-chcem aby ten prut bol schopny nahodit 30g krmitko+krmenie na vzdialenost cca 50–60 metrov…diki moc vsetkym

Kaprařina východní čechy necteno

14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.368 zobrazení | 8 odpovědí

tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?

Charakteristika kaprového prutu. necteno

15.1.2008 | kam!kaze | Pruty | 3.221 zobrazení | 7 odpovědí

Můžete mi nekdo poradit co je u prutu hodnota např.2,75 lbs.Vím že to se todá přepočítat na gramy odhozové zátěže,ale nevím jak.Poraďte mi prosím.

RYBARSKY RAD 2008 necteno

10.1.2008 | Czudko | Legislativa | 3.734 zobrazení | 25 odpovědí

Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.

Relax necteno

13.1.2008 | frenki | Obchod | 3.416 zobrazení | 12 odpovědí

Neznáte nějakou web abresu kde je velký výběr těchto gum ale i ve větších velikostech. díky za typy!!

Ebro na jaře necteno

14.1.2008 | Jarmil | Sumcařina | 2.606 zobrazení | 1 odpověď

Čau jaké máte zkušenosti s lovem na Ebru co se týče období jestli je lepší jaro nebo podzim???Hlavně se chci zeptat jak je to se sumcem v jarním odobí,jaké tam bejvá počasí, atd…Díky za všechny odpoědi

Tica Spinfocus necteno

10.12.2007 | LuboO | Navijáky | 2.910 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravim vsetkych, kto sa uz stretol s tymto typom navijaku? Tica GT 3050 Spinfocus. Vlastni ho niekto, ma s nim nejake skusenosti, resp. co si o nom myslite len tak, na prvy pohlad? Tu je link na oficialnu stranku" www.ticaglobal.com Dakujem za vsetky odpovede.

zjištění hloubky necteno

14.1.2008 | paia | Ryby | 3.667 zobrazení | 8 odpovědí

Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…

Rio Ebro.. necteno

9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.298 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím dí­ky…

ODHOZOVKA necteno

3.8.2005 | rybar11 | Položená | 4.218 zobrazení | 8 odpovědí

Jako kmen používám vlasec 25 spectrum a jako odhozovku jsem zkusil silon 30 T-rex nebo tak nějak. Dvakrát mně tato odhozovka za týden sklamala, čili tento silon bude pěkný aušus. Jednou mi rupl při záseku v postranním návazci a podruhé u obratlíku v uzlu. Pokaždé jsem mněl na prutu kapra přes 50 takže mně to docela naštvalo, zvlášť když přišel jediný záběr za den.

Proto doporučuji tento silon nepoužívat, prodává se v návinech 300m a je na něm nakreslený tiranosaurus.

Máte podobné zkušenosti se špatnými vlasci, pomozte a varujte ostatní rybáře.

Lednový rybář necteno

4.1.2008 | Piranha | Úspěchy | 4.025 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky

vláčecí prut necteno

5.1.2008 | cucu2 | Pruty | 5.102 zobrazení | 24 odpovědí

zdravím,chtěl bych se zeptat na recenzi nebo zkušenost s Colmic – Laris 2,1m/10–50g nebo Millenium spin – 2,1m 10–40g a 30–60g,apak BEAST MASTER AX SPINNING – 2,1 M 10–30g???nebo by jste mi doporučili něco vhodnějšího ve stejném cenovém rozmezí na štiky?předem děkuji :-)

CO to ma byt? necteno

6.1.2008 | Rico | Ryby | 2.783 zobrazení | 21 odpovědí

www.youtube.com

Co to ma byt? To je rybarina? To je mega masarina? Takhle se to tam praktikuje??

Klipový signalizátor záběru na prut necteno

5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.441 zobrazení | 17 odpovědí

Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut