Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

slatina libochovice necteno

16.8.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 4.206 zobrazení | 4 odpovědi

nebyl někdo chytat v tédle době na revíru slatina u libochovic? jak tam jdou ryby?jak velké? kolik tam je rybářů? a tak dále.

Kolik dní v roce strávíte na rybách? necteno

29.12.2005 | jake | Ryby | 11.906 zobrazení | 119 odpovědí

Tak jsem dnes dopoledne vyplňoval sumář pro MP a napadlo mě čistě statisticky zjistit si, kolik dní v roce jsem strávil na rybách. Vzhledem k tomu, že toto byla má teprve druhá sezóna, docházím k neuvěřitelnému číslu rovných 200 dní strávených u vody (počítám do toho i pstruhovku – 28 dní a Silvestra, kdy zakončím). Kdo mě trumfne? P. S. Jinak- počet docházek mám 256 (to znamená, že jsem v některý den navštívil i více revírů). Musel jsem si na konci září vyzvednout nový papír pro evidenci. Hleděli tam na mě jak roury.

Má nárok student VŠ na slevu??? necteno

3.1.2008 | Rico | Legislativa | 6.679 zobrazení | 51 odpovědí

Jsem studentem VŠ a nikde není pořádně uvedeno jestli my „budoucnost národa“ :) :) máme nárok na studetskou slevu při koupi povolenky, známky, rybářského lístku a placení brigád… Proto prosím ty co o tom něco ví o výstižnou a stručnou odpověď…

5.1. jdu tyhle záležitosti vyřídit a nemam náladu se tam s těma dědulama hašteřit.

Děkuju moc za pomoc :)

poraďte necteno

3.1.2008 | pesla | Kaprařina | 3.096 zobrazení | 24 odpovědí

Zdar chlapi začínám s kaprařinou mám pruty HARRISON-Marksman 12´ 3lb jsou dobrý?A teď nevím jaké navijáky.Poraďte moc díky.

Signalizátor záběru necteno

30.12.2007 | rgb23 | Ostatní nádobíčko | 7.518 zobrazení | 22 odpovědí

Poraďte někdo s výběrem, na trhu je spousta hračiček od tří set do několika tisíc. Nečekám zázraky, do nedávna mi vystačil „policajt“. Nepotřebuji kuňkání ani ptačí zpěv, nebo černou metalízu… Chci ale něco, co bude upozorňovat na záběr (pohyb vlasce), neumře po prvním setkání s kapkou vody a bude v rozumné cenové relaci. ZN: využití na položenou na dravce. Koketuji nad tím už dlouho, nevím ale podle čeho vybrat.

Rybař v Plzni? necteno

3.1.2008 | Rico | chytej.cz | 1.873 zobrazení | 3 odpovědi

Nasel by se nekdo kdo by se mnou chodil v Plzni na ryby? Jsem tam na strojarne a rad bych obcas zasel pokecal a neco se priucil.. :-)

Lov na dírkách. Myslíte,že by mohl být povolen všude. necteno

27.2.2005 | mOJIK | Rybaření na dírkách | 9.254 zobrazení | 53 odpovědí

Chtěli by jste aby se dalo na dírkách lovit všude a ne jen na soukromých revírech?Já osobně bych si za tím stál,protože by to bylo lepší si dojít na blízkou vodu a ne někam dojíždět a ještě za to platit.

Revíry na Odře a nová dálnice? necteno

29.12.2007 | MilanG | Domácí revíry | 2.273 zobrazení | 12 odpovědí

Mám prolezený severní břeh Odry od Studénky po Bohumín. Několik let jsem vnímal výstavbu dálnice a související změny v okolí, nyní je hotovo, proto se ptám na názor ostatních: Co se dá čekat v revírech dotčených výstavbou dálnice, budou změny k horšímu nebo lepšímu?

Okuma Titus Gold nebo Penn GLD50 II Graph-Lite Lever Drag Re necteno

1.1.2008 | pjontrek | Navijáky | 3.463 zobrazení | 2 odpovědi

Jaky byste zvolili? Uprednostnujete celokovove multaky? Jaky prumer snury byste zvolili a kolik metru by melo byt na civce? Chtel bych to na chytani jak u nas tak i v zahranici. Predem dekuju za odpovedi.

alkohol? necteno

14.12.2007 | rgb23 | Ryby | 3.466 zobrazení | 26 odpovědí

omlouvám se všem za minulost, ale dneska se konečně upíjím

PF 2008 necteno

30.12.2007 | stanley 4 | chytej.cz | 1.808 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové a samozřejmě i dámy,přeji Vám šťastný vstup do nového roku,hodně štěstí zdraví lásky a hlavně ať Vám pípáky a brzdy ječí co nejvíce.

vlasec necteno

30.12.2007 | | Muškaření | 2.801 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké vlasce používáte při muškaření za muškařskou šnůrou?

Fenwick HMX necteno

7.12.2007 | doktor.fiSh | Pruty | 11.856 zobrazení | 35 odpovědí

Čo by ste mi mohli pekné povedať o tomto prúte ? – je super ? – hlavne píšte tí čo ich vlastníte, alebo ste držali v ruke modely HMX 6''6 L alebo 5''6 UL … ďakujem

Kam na dovolenou??? necteno

27.12.2007 | čabi | Domácí revíry | 3.073 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím poraďte mi kam bych mohl jet na dovolenou s celou rodinou.Ňekam na ryby k přehradě,rybníku nebo řece.Nejlepší by bylo kdyby tyhle typy vod nebyly ,moc daleko od sebe.Ňejaký dobrý kemp,nebo chatku pro čtyři osoby a hlavně,aby tam bylo dost ryb…kapr,štika­.Předem díky.

Vánoční dárky necteno

21.12.2007 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 5.417 zobrazení | 43 odpovědí

No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!

Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g necteno

28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.796 zobrazení | 7 odpovědí

Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(

Petrův zdar 2008 necteno

29.12.2007 | Rico | Výstavy | 3.411 zobrazení | 2 odpovědi

Chystáte se už teď na „Rybářský veletrh: PETRŮV ZDAR 2008“ ?

Shimano - Nexave RA 2500 ano či ne? necteno

27.12.2007 | Kroska | Navijáky | 3.044 zobrazení | 10 odpovědí

potřeboval bych poradit,jestli ho koupit, nebo ne…chci ho na plavanou na kapry kolem 50cm. jestli s nim mate nejake zkusenosti, tak mi prosim napiste jestli koupit ten ,anebo nejaky jiny ve stejne cenove kategorii…

jidlo na štědrý večer necteno

25.12.2006 | Zcuter | Vánoce | 5.500 zobrazení | 25 odpovědí

tak by me zajimalo co jste dobreho meli na Vanocni veceri dobreho..a zda redeji uprednostnujete rybu nebo neco jineho…napr: rizek steak..atd..

winklepicker necteno

29.11.2007 | vetrak | Feeder | 7.850 zobrazení | 36 odpovědí

Jaké máte zkušenosti z winklepickerem?