Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
prut
23.12.2007 | | Muškaření | 4.240 zobrazení | 23 odpovědí
chtěl bych se zeptat jestli se dá muškařský neviják se šnůrou dát na vláčkařský prut shimano 10–30g.sem začátečník a peníze nekradu :-D
Vánoční rybaření
11.12.2007 | vetrak | Vánoce | 5.069 zobrazení | 20 odpovědí
Jdete někdy na Vánoce na ryby?
Dotaz
13.12.2007 | pjontrek | Ostatní nádobíčko | 1.920 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj mate zkusenosti se snurou „Tuf line“ 0,80mm/91kg a se snurou Waller Kalle Power Line 0,80mm/112kg.Kterou byste si vybrali?
pohlaví ryb
20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.253 zobrazení | 8 odpovědí
omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)
JAXON CRYSTALIS HEAVY CAST (carp 3lb)
17.12.2007 | morho2 | Pruty | 2.775 zobrazení | 1 odpověď
Nazdar chlapi!!!som na 99% rozhodnuty,ze do tohto prutu idem..a co vy???mate nijake skusenosti???
Lov dravců v zimě
14.12.2007 | the fish | Dravci | 10.549 zobrazení | 13 odpovědí
čus, máte někdo zkušenosti s lovem dravců v zimě??
Rybaření v Rakousku
14.12.2007 | konasek14 | Rybaření v zahraničí | 8.798 zobrazení | 1 odpověď
Má prosím někdo informace o rybaření v Rakousku okolo Salcburku?
Wobler "Flex Phantom" od Strike Pro
14.12.2007 | rgb23 | Ryby | 2.439 zobrazení | 1 odpověď
Nemáte někdo zkušenosti s tímto krasavcem? Dneska jsem si ho donesl domů, vypadá dost dobře ale bohužel nemám čas jít ho v brzké době odzkoušet..
Těrlická přehrada - letošní nasaďáci
30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.822 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.
Sumec na úhoře...
9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 5.951 zobrazení | 28 odpovědí
Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?
baterie k elektromotoru
4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.658 zobrazení | 24 odpovědí
mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky
legislativní hádanka
12.12.2007 | rgb23 | Legislativa | 2.204 zobrazení | 7 odpovědí
Při lovu v rybářském revíru se podle § 13, odstavce 2, písm. b, zákona č. 99/2004 Sb. zakazuje při lovu ryb chytat je na šňůry atd… Příloha č.7, část II. této vyhlášky udává, že povolené prostředky k lovu jsou (bod 1.) Udice, která je tvořena prutem, zpravidla navijákem, šňůrou nebo vlascem… Jak tomu rozumíte? Jakože nesmím na háček napíchnout šňůrku místo červa, nebo nesmím lovit na „pletenku“ bez háčku, když u vlasce by to nevadilo? Můžu vůbec lovit na šňůru? … asi je to blbost, ale na zamyšlení před spaním je to zajímavé, jaký je podle Vás výklad?
Noční feeder.
4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.344 zobrazení | 33 odpovědí
Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.
Ultrabite
12.9.2004 | Dědek | Ostatní ryby | 5.699 zobrazení | 10 odpovědí
Tak jsem se nachal zlákat článkem z Kajmana a na doporučení pana Tychlera zakoupil Ultrabite na kapříky. Poprvé do bylo před 14-ti dny a vyrazil na Mušov s feederem. První den jsem chytal s klasickým krmením – 3 kapříci. Druhý den jsem do krmení přidal ultrabite a nástrahu ještě nadipoval: Na zlost okolních rybářů jsem měl záběry tak po 5 minutách. Celkem asi 25 kapřích dorostenců. Včera jsem se stejnou výbavou absolutně vyhořel. Ani ťuk! Zatím si nedovedu udělat představu. Máte s tím někdo zkušenosti, hlavně při vláčce?Rozhodně to vyzkouším, ale nějaké poznatky by se hodily.
dvojbode ocka na feeder prute-JAXON FAVOURITE FEEDER 360 80g
8.12.2007 | morho2 | Feeder | 2.962 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar chlapi!Dneska som zavital do rybarskej predajne,a bol som velmi milo prekvapeny…Konecne som nasiel feeder na ktorom su vsetky ocka naviazane DVOJBODOVO(okrem spicky samozrejme).no predavac mi nahle radost skazil…povedal,ze dvojbodove ocka niesu prilis v oblube a ze sa nane lepi vlasec…a tak sa pytam:JE NAOZAJ VELKY PROBLEM,KED SU OCKE NA FEEDRI DVOJBODOVE???Diki moc!!!
kapacita multiplikátoru
9.12.2007 | pike-007 | Navijáky | 2.156 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo kolik metrů šnůry 0,58 mm se vejde na multiplikátor s kapacitou 300/0,45
Kde koupit živé ryby?
8.12.2007 | Rybar211 | Dravci | 6.110 zobrazení | 9 odpovědí
Nazdar kolegové, kde se dají koupit živé ryby (velikosti kolem 10 cm a jedná se především o štiky, okouny, plotice) v okolí Brna v menším počtu kusů? Díky
BLADE DANCER - Berkley
15.6.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 7.964 zobrazení | 40 odpovědí
Takjsem mrkl na to video.Už dříve jsem to někde viděl a nevypadá to špatně. Ptám se, zda lze někde sehnat jen samotný plech s háčkem nebo to nějak nahradit, připadá mně totiž zbytečné k tomu dokupovat i gumy,které lze koupit z jiných zdrojů. Dále mně zajímá, zda to někdo zkoušel v praxi.
Čím se živí malá Štika
8.5.2007 | Kouba | Dravci | 13.815 zobrazení | 52 odpovědí
Mam doma 3 Štičky tak max 5–6cm..nevím čím ju mám krmit aby se mě nepožraly mezi sebou prosím poradte me nekdo mam ju doma v akvariu?????????????????vím ze jako maly maji jako potravu plankton toho asi moc v akvarku nebude:??????