Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Lačnovský potok
3.8.2006 | MB | Domácí revíry | 2.307 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenosti a revírem Lačnovský potok? Slyšel jsem, že tam je velký počet kaprů a amurů, ale ještě jsem tam nechytal, tak nevím. Je to pravda?
Identifikace Woblera
27.6.2007 | Jeffry | Ostatní nádobíčko | 3.439 zobrazení | 19 odpovědí
Netušíte někdo náhodou co je to na obrázku za woblera? Obrázek je s přebalu knihy Přívlač od autora Tomáše Kepra
Padají vám candáti z twisterů?
30.9.2004 | Holajz2 | Přívlač | 10.672 zobrazení | 61 odpovědí
Mnohokrát se mi stalo, že mi upadl pěkný candát z platové rybičky a zbyli mi jen oči pro pláč. Myslel jsem na malý trojháček k ocásku, ale bojím se, aby to neovlivnilo chod rybičky. Co mám dělat?
Akční set Mitchell
2.10.2007 | Samotar | Pruty | 2.736 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím lidi, jaký máte názor na akční set, kde je prut Mitchell Performance Carp 3,9/3lbs + naviják Mitchell performance Free Runner 600. Několik obchodů má tento set v akci za slušných 1299,– kč. Nemáte s tímto prutem/navijákem někdo zkušenosti? Právě přemýšlím o koupi a nechci investovat 3000 za prut. Mám v plánu tento set koupit a za 2–3 roky koupit něco lepšího. Díky za každý názor. Odkaz na hobby-g www.hobby-g.cz
Samolepky fišek na auto
28.9.2007 | Sander | Ostatní nádobíčko | 3.214 zobrazení | 9 odpovědí
Chlapi kde by se daly sehnat trošku větší samolepky s rybářskou tematikou do interiéru (okna) a též na karoserii? Dík moc.
Hracholusky a sumec
19.7.2006 | Bery | Ryby | 4.617 zobrazení | 3 odpovědi
Nemate nekdo zkusenosti s lovem sumcu na tomto reviru, urcite tu jsou , ale jeste jsem nikdy zadneho nechytl a ani nikdo v mem okoli. Jestli vite jak na ne tak dejte vedet. Diky za Vase nazory a rady
lov nonstop 2008
19.9.2007 | kamet | Legislativa | 8.101 zobrazení | 73 odpovědí
na rok 2008 je pry schvalen v JC lov 24 h vi o tom nekdo neco blizsiho?
Delta 260 pripevnenie elektromotora
12.9.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 1.747 zobrazení | 1 odpověď
Zohnal som gumák Delta 260-ku pod rukou a hľadám spôsob upevnenia elektromotora. Nájde sa tu dobrá duša s týmto člnom a hodí tu foto upevnenia zadnej dosky na elektromotor?
Candá a doba lovu?
21.7.2007 | ??? | Dravci | 2.857 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)
Pardubice a okolí
16.5.2006 | rvanous | Ryby | 2.745 zobrazení | 1 odpověď
kam nejlépe na Labe,nebo jiný zajímavý revír v okolí Pardubic,jsem z České Třebové,feeder
co se děje s Berounkou ?
19.6.2005 | joba | Ryby | 4.235 zobrazení | 20 odpovědí
zajímal by mě názor někoho kdo pravidelně chytá na berounce 6,7. Já tam mám chatu a chytám tam cca 15 let a co se tam děje z rybama to je síla… Nikdy nebyl problém s kaprem,candošem nabo štikou, poslední roky jdou chytit spíš jednotlivý kusy v delším časovým odstupu, víc ryb(pořádných) za víkend je velkej problém hlavně na 7, ryby tam evidentně jsou,ale nikdo je nedokáže vyprovokovat aby žraly,když nepočítám zoufalost s bičem a červem, bílá ryba do 30 cm je v pohodě. Na tomto úseku jsme se např. vždy báli napíchnout žížalu,protože okamžitě tam byl ježdík,nebo okoun,dnes o okouna nezavadíš, při kolinku okamžitě podoustve a kapříci atd… prostě už tam je jen pěkný prostředí a i zkušený pravidelný rybáři jsou tam nasraný a radši chlastaj u pár metrů vdáleného výčepu(tím to není)
Skladací plastové lodě
19.9.2007 | Saslav | Ostatní nádobíčko | 5.730 zobrazení | 9 odpovědí
Dají se někde sehnat info.o skladacích lodích ne nafukovák
Americké základny
6.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 29.823 zobrazení | 369 odpovědí
Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod
Noční lov a netopýři
17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.355 zobrazení | 11 odpovědí
Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.
Nahradní cívky k navijákům
18.9.2007 | Kamos | Navijáky | 2.502 zobrazení | 1 odpověď
dobrý den rybáři chtěl jsem se zeptat jestli se dají sehnat náhradní cívky k navijákům Lineaeffe Cruiser 40 www.rybarske-centrum.cz
Pomoc
15.9.2007 | Dak | Ostatní nádobíčko | 1.997 zobrazení | 2 odpovědi
- Chtel jsem jse zeptat kdebych sehna spicku na Yad denver 270–1–10g kdyz tak napiste jestlinarazite icq 366165048
Mníci na vysočině
15.9.2007 | Davish | Úspěchy | 3.217 zobrazení | 1 odpověď
Zajímalo by mě v jaké míře se vyskytují mníci na vysočině, tak prosím napište sem své úspěchy s mníky na revírech v oblasti vysočiny. Dík.
dravci na jihlave 13a-plovárně
12.9.2007 | Vlky | Dravci | 1.858 zobrazení | 2 odpovědi
mate nekdo nejake zkusenosti s dravcema na plovarně v jihlave??? kdyztak pls piste
Jigový prut
7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.254 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!
Přítok Nechranice
9.6.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.914 zobrazení | 14 odpovědí
Jak to vypadá s rybama na přítoku Nechranice?