Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Muškařina pokec necteno

6.9.2007 | Kubajs | Muškaření | 11.484 zobrazení | 111 odpovědí

Nic o výbavě nepotřebuju?Spíš něco k muchám kde mouchy levně sehnat?Jak dlouho může plavat po vodě suchá moucha?Na jaké ryby je dobrá nymfa?Jak dlouhý je nejlepší ujímaný navazec?Jaký vlasec a jak dlouhý návazec z vlasce je nejlepší?

Jak to nyní vypadá na MRHALU ? necteno

11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 1.969 zobrazení | 3 odpovědi

V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.

Karabinky - přechovávání necteno

10.9.2007 | Robur | Tipy & triky | 2.826 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je skladujete, respektive přenášíte u vody.

Hbitá včela necteno

7.9.2007 | Bejdy | Přívlač | 2.123 zobrazení | 3 odpovědi

Tak se znovu ptám jestli někdo nevíte kde by se na netu dala sehnat.Díky

povolenka na ryby v Madarsku necteno

5.9.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 10.097 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Čau,nevíte někdo kde se v Madarsku kupuje povolenka na řeky a jestli potřebuji i rybářský lístek.Chci chytat na Tisze.

jakou nástražní rybku na sumce necteno

17.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 7.900 zobrazení | 36 odpovědí

jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce

matchovka necteno

6.8.2007 | schwara | Pruty | 2.671 zobrazení | 9 odpovědí

ahoj mohli byste mi doporučit nějaký prutna plavanou?? kolem 3metrů, do 40gramů a cena kolem tisícovky

Výsledek sezony lovu Po necteno

29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.832 zobrazení | 28 odpovědí

Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??

Pouštíte velké ryby ?!? necteno

31.8.2007 | Pepa Kreidl | Tipy & triky | 9.159 zobrazení | 67 odpovědí

Už dlouho jsem přemýšlel,zda má nějaký smysl pouštět velké ryby,například u nás se smí kapr brát od 45 cm do 60 cm,protože místní zastupitelstvo si myslí,že kapr nad 60 cm se vytře,ale jakou mají malí kapřící šanci přežít,když jsou zde okouni a štiky ?Proto sem napište své názory,zda si myslíte zda by se trofejní a velké úlovky měli pouštět,nebo by měli být ponechány.

Čirá intermída necteno

6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.715 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík

Salmo Slider necteno

6.9.2007 | Stanik | Ryby | 4.566 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s nástrahou Slider od Salma. Dá se vodit na klasickém přívlačáku nebo vyžaduje jerkový prut a multík. Vaše zkušenosti s woblery Perch, Pike, Executor a Frisky. Díky moc

Vhodný naviják na štiky(vláčku) necteno

3.5.2007 | čabi | Navijáky | 10.440 zobrazení | 40 odpovědí

Chci si koupit dobrej naviják na štiky.Na vláčení.Prut mám shimano beast master 240cm,15–40g.Aby k němu pěkně ladil.Cena by měla být okolo 2500kč.Zkuste poradit…

přívlačák Achab necteno

5.9.2007 | Robur | Pruty | 2.882 zobrazení | 11 odpovědí

tak na ně začínám šilhat, spíš tu nižší gramáž, tak se ptám, zda jste je měl už někdo v ruce? Jak se vám líbí či nelíbí.

TEAM necteno

4.9.2007 | Rybar211 | Tipy & triky | 2.702 zobrazení | 7 odpovědí

nechcete založit feederový team?

CHYTEJ alias ZLITEJ necteno

31.8.2007 | acid23 | chytej.cz | 8.319 zobrazení | 80 odpovědí

Myslím si,že chlast k vodě nepatří.Vadí mi rozbitý lahváče,plechovky a zátky od piva na břehu bordel a nablito..Alkohol jaksi odbourává strach a zábrany,prohlubuje agresivitu vůči rybám i okolí.Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva.Jaký je Váš názor kolegové?

Blahopřání k narozeninám necteno

3.9.2007 | Sniper001 | chytej.cz | 4.896 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj,neznáte náhodou nějaké pěkné,veselé a hlavně rybářské blahopřání k narozeninám?Dě­kuji moc

Ulice-Zlatá muška necteno

3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.154 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Myslím ten film..Co na to říkáte? :)

dva kusy ryb / den necteno

31.8.2007 | ??? | Legislativa | 4.244 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

V radu je napsano, ze si denne muzeme vzit maximalne 7Kg, okay. Ale pak nechapu tuto vetu – "V tomto ulovku smi byt nejvyse dva ulovky kapra, stiky, candata, bolena, sumce nebo jejich kombinace…

Co si pod tim mam predstavit? Ze z vyse vyjmenovanych ryb si mohu odnest pouze dva kusy (i kdyby dohromady meli mnohem mene nez 7Kg)? Takze maximalne dva kapry, nebo dve stiky – nebo 1 stiku a 1 kapra – nikdy ne vic, chapu to dobre?

A jine? Treba cejnu muzu vzit pet, pokud se vejdou do tech 7 kg?

Toto je myslim v radu popsano dost spatne – osvetli mi to tu nekdo na pravou miru? diky moc

PS: Ryby si domu odnasim jen vyjimecne, ale rad bych vedel jak to je…

Hbitá včela necteno

28.8.2007 | ??? | Ostatní nádobíčko | 2.982 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Nevíte někdo prosím kde by se dala na internetu sehnat??Díky

Ledy se pohnuly necteno

10.7.2007 | Honza2 | Legislativa | 6.195 zobrazení | 56 odpovědí

Výjimka z denní doby lovu ryb na rybářském revíru 481 501 ÚN Orlík

Na základě rozhodnutí MZe ČR č. j. 18760/07–16230 ze dne 29. června 2007, byla Radě ČRS udělena výjimka z denní doby lovu na rybářském revíru 481 501 ÚN Orlík v době od 24 hod. do 4 hod., a to od 29. června do 31. srpna 2007. Výjimka nabyla účinnosti dne 9. července 2007.

Rada ČRS doplnila v souvislosti s povolením 24 hod. lovu ryb ve smyslu § 13 odst. 9 zákona č. 99/2004 Sb. bližší podmínky výkonu rybářského práva na revíru 481 501 ÚN Orlík o následující ustanovení:

1. Osoba provádějící lov ryb je povinna v době od 24 hod. do 4 hod. osvětlit místo lovu umělým bílým neoslňujícím světlem. Zakládání otevřených ohňů se pro tyto účely zakazuje.
  2. Osoba provádějící lov ryb je povinna v případě pokračování lovu ryb po 24. hod. zapsat nesmazatelným způsobem do oddílu II povolenky k lovu (Evidence docházky a úlovku) nový datum lovu a číslo rybářského revíru. Pokud si osoba provádějící lov ryb nepřisvojila předchozí den žádnou ulovenou rybu, je povinna prázdnou řádku k tomuto dni nejpozději před zápisem nového data proškrtnout.
  3. Osoba provádějící lov ryb z plavidla je povinna respektovat ustanovení Řádu plavební bezpečnosti, a to zejména ustanovení, které se vztahují k noční signalizaci malých plavidel za plavby a za stání (Čl. 3.13 a Čl. 3.20 Řádu plavební bezpečnosti).

Rada ČRS