Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

prut berkley necteno

30.8.2007 | frenki | Obchod | 2.680 zobrazení | 3 odpovědi

Nevíte někdo webowku kde se dají koupit přívlačové pruty skeletor od berkley?? Díky za typy.

Jak to vypadá na Moravě 13??? necteno

29.8.2007 | JarKoto | Domácí revíry | 1.959 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim všecky saudruhy rybáře – hlavně ty znalé Moravy kolem Kojetína – nevíte, jestli už je Morava zase připuštěná – myslím hlavně úsek vedle Postoupek a Hradiska (nad elektrárnou) – už sem tam dýl nebyl… jo, a jak tam teď berou kapři a dravci – jsou tam ještě nějaký štiky? Diky za info.

Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo? necteno

24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.513 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji

Hadi na Jihlavě ... necteno

13.8.2007 | Mirus | Ryby | 2.330 zobrazení | 4 odpovědi

Tak jak jste na tom s hadama na Jihlavě ? … Já s Davishem zatím 2–3 okolo 60cm a co vy ?

rapala cd 01...countdown 2,5cm necteno

26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.406 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)

Lovy/INT Set 2+1 bezdrátový příposlech necteno

25.8.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 2.039 zobrazení | 1 odpověď

Máte někdo zkušenosti s těmito hlásiči s bezdrátovym příposlechem?

FEEDER - začátečník necteno

21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.158 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…

Zasekávání navijáku. necteno

22.8.2007 | inperson | Navijáky | 2.913 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, mám problém s navijákem Condor GC2559. Prostě se „zasekává“. Rozdělal jsem jej, vyčistil, naolejoval a je to pořád stejné. Už jednou se mi tohle to stalo s jedním navijákem, ale nepodařilo se mi jej opravit. Jakokdyby na sobě neseděly zuby, které přenáší sílu z kličky na cívku. Pokud je zde někdo ko ví jak se tohoto problému zbavit, prosím poraďte. Děkuji.

Rybareni.com necteno

6.8.2007 | vasik | Ryby | 8.164 zobrazení | 78 odpovědí

chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?

Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS necteno

5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.734 zobrazení | 22 odpovědí

Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....

Shimano Technium FA vs Okuma VS necteno

17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.646 zobrazení | 10 odpovědí

Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.

Nejlepší recept na boilies necteno

16.8.2007 | velkamys | Tipy & triky | 5.878 zobrazení | 4 odpovědi

Kolegové zdravím,pořád se bavíme o tom, kde chytat na co chytat a jak. Bohužel jsem ještě nenarazil na téma jak udělat boilies. Pro někoho je to možná citlivé téma, ale určitě většina rybářů se ráda podělí s ostatními o tom jak udělat domácí boilies. A proto jsem se rozhodl tohle téma otevřít. Já sám si ho kupuji a rád bych zkusil také něco jiného. (Ps:Pokud se mnou souhlasí i provozovatelé tohoto webu, nebylo by na škodu třeba i vyhlásit nějakou tu soutěž) Těším se na recepty...... Lovu zdar!

stav vody na českých tocích necteno

16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.720 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?

vysazování sumce necteno

7.8.2007 | marcelj | Ryby | 2.607 zobrazení | 1 odpověď

Nedávno jsme vedli debatu nad vysazováním sumce,kdy za rok 2006 mělo být vysazeno 1000ks sumce do křetínky1 o velikosti cca 10 cm.Přehrada 105ha.Byl i borec co je chtěl odchovat do větší velikosti,ale nic mu nedali.Jak je to u vás,jaká velikost se vysazuje?Kolik % asi přežije v téhle velikosti?Jde to v zohlednit v plánu zarybnování např. místo 1000 – 10cm, 100–50cm

Lov dravcu na laby v usti nad labem necteno

5.8.2007 | Beryrybar | Ryby | 5.361 zobrazení | 16 odpovědí

Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti

Dotaz na nafukovací rybářský člun necteno

10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.864 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?

společník na ryby v okolí brna necteno

12.8.2007 | Michal.Novak. | Bílá ryba | 2.862 zobrazení | 3 odpovědi

čau sem docela dobrý rybář ze šlapanic kousek od brna hledám partáka terý by se mnou chodil na ryby převážně na kapry dík moje icq 279 012 768 dík

Jihlava 2 - Dravci necteno

6.8.2007 | jkr | Domácí revíry | 2.037 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj ,jezdi nekdo na Jihlavu 2 ,nad Cvrcovicky splav?Ja jsem tam letos bezribka,do jakeho useku chodite..

naviják na položenou??? necteno

11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.375 zobrazení | 9 odpovědí

zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(vol­nobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…

Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy necteno

27.7.2007 | velkamys | Kaprařina | 3.327 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?