Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lužnice 4 necteno

16.3.2004 | HaD | Úspěchy | 5.950 zobrazení | 21 odpovědí

Lov na tomto revíru…

BORDEL U VODY necteno

1.8.2007 | Czudko | Domácí revíry | 5.920 zobrazení | 46 odpovědí

Je pravda, ze nejsem zadnej ekolog, ale na druhou stranu si rikam, ze by rybar mel byt svym zpusobem i ochrance prirody a tak me neuveritelne stve, kdyz clovek prijede k vode a kolem fleku na kterem den pred tim byl se najednou vali x pet lahvi, obaly od vseho mozneho, krabicky od zizal a cervu atd. Proboha to je takovy problem si s sebou na ryby vzit igelitku a po ukonceni lovu to do ni vsechno nahazet a vyhodit cestou do popelnice? Vim, ze se najdou rybari, ktery berou i kapry 36cm, a vse ostatni co nema stanovenou miru berou jakekoliv velikosti a od takovych jatkaru asi nikdo nemuze ocekavat uctu k prirode, ale prijde mi, ze jich je posledni dobou nejak moc v okoli berounky a Vltavy. Jeden den uklidime pri odjezdu i po nich a druhy den je to tam znova? Jak se k tomu stavite vy? Kdyz tam nekdo necha bordel, uklidite to nebo nad tim mavnete rukou a reknete si to neni moje to uklizet nebudu? Fakt by mela casteji chodit RS a tyhle veci kontrolovat.

jaký navijak? necteno

8.8.2007 | Miror | Ryby | 2.610 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj chlapi.Mam matchku Alivio 390cm.5–15g,chytam na ni i kapříky do 50cm,ale mám stary navijak MK100 a to neni asy to pravý.Poradte,jaky navijak koupit.S plavanou začínám.Díky za rady

Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi necteno

7.8.2007 | Czudko | Navijáky | 4.094 zobrazení | 24 odpovědí

Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?

pletená šnůra necteno

27.12.2005 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.959 zobrazení | 21 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co říkáte na pletenou šnůru při vláčení, jestli je lepší nebo horší a také jestli ji ryby vidí? Rád bych znal Váš názor a jaké s ní máte zkušenosti!!

Změna politiky MV Praha v chovu násad necteno

5.8.2007 | Frk | Ryby | 2.136 zobrazení | 3 odpovědi
  1. Ukládá výboru ČRS ÚSMP

2. Postupně snižovat výrobu kapra v chovných zařízeních a snížení výroby kapra
nahradit výrobou jiných druhů nedostatkových ryb např. cejnem, línem atd.
Otázka: Jak vy, jako lovící členové ČRS, vidíte tento pokus změny v chovu násad.

Dravci ( Jihlava 9,10 ) necteno

27.6.2007 | Mirus | Domácí revíry | 2.679 zobrazení | 2 odpovědi

Chci se zeptat jak jste na tom s dravci na Jihlavě 9 nebo 10 ..

Kolik prutů??? necteno

6.8.2007 | hajan | Ryby | 5.180 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí někdo na kolik prutů může chytat dítě do 15 let s platnou povolenkou? Dříve byl v ryb. řádu odstavec „Rybolov mládeže“, ale v letošním jsem to nějak nanašel. Dík.

navijak tica necteno

5.8.2007 | ??? | Navijáky | 2.859 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

čo poviete na navijak Tica GC3059? Chcel by som ho na občasnu privlač(30 vych­adzok ročne)

Koloděje n. lužnicí necteno

18.7.2007 | hajan | Domácí revíry | 3.063 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.

Ztráty a Nálezy necteno

5.8.2007 | Zcuter | Ryby | 2.011 zobrazení | 1 odpověď

tak by mě zajímalo zda toho více stratíte, nebo naleznete.....já jednou našel krabičku plnou twisterů!!odha­dovaná cena okolo 3000–5000!!!!:-)

Přednáška Chytání dravců na mušku. necteno

25.7.2007 | brčal | Muškaření | 7.017 zobrazení | 34 odpovědí

Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.

svratka3 necteno

3.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 2.722 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar!Chodíte někdo v brně za na svratku 3 za olimpii vláčet?jsou tam nějací dravci?a dá se tam vůbec něco chytit?

Rybaření v Ústí nad Labem necteno

4.5.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 9.161 zobrazení | 60 odpovědí

Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962

děličky Shimano necteno

24.2.2007 | ??? | Kaprařina | 3.153 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

CHci si koupit děličky od Shimana BEAST MASTER 2,75 nebo 3 lbs v trojdíle. Nemáte je někdo?

Hledam boilisare na Vsechlapach necteno

22.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 1.948 zobrazení | 2 odpovědi

je tu nejaky boiliesar,ktery chodi na Vsechlapy?Jsem boiliesar take , ale muj rybnik jaksi dopadal /nema cenu popisovat/ a hledam novy revir.Zkusenosti mam velke

Boleni necteno

2.8.2007 | Kubajs | Dravci | 2.676 zobrazení | 14 odpovědí

Na jedné z mělčin na Ohři jsem viděl boleny přes 90cm zkoušel jsem vše z mých krabiček popery,rotačky všech velikostí,original floatingy,husky jerky Ale pokaždé když Bolen zahlédl mou nástrahu otočil se a jel pryč.Zkusil jsem i splávek a le nic.Feeder také vyšel naprázdno ale možná to bude tím že než se k tomu stihl dostat bolen sežral mi to tlouštík 15 cm, kvůli kterým tam ti bolená jezdí

Jihlava 4 necteno

2.8.2007 | vlacek | Domácí revíry | 1.829 zobrazení | 2 odpovědi

ahojky prosim nemate blizsi info o tahle vode zda sou tam candati atd. diky moc

přeprava elektromotoru k vodě necteno

1.8.2007 | Valda | Tipy & triky | 2.440 zobrazení | 3 odpovědi

Potřeboval bych se zeptat jak přepravujete elektromotor k vodě aby se lopatky nezničili dík za odpovědi

utopená udice necteno

29.7.2007 | jake | Neúspěchy | 4.050 zobrazení | 14 odpovědí

Vždycky jsem toužil dočkat se takového záběru, kdy udice letí do vody. Dnes jsem se dočkal. A popravdě řečeno – moc do smíchu mi nebylo. Přišlo to jak na potvoru v momentě, kdy jsem se zabýval druhým prutem. Jen tak namátkou se mrknu na feeder – špička ohnutá skoro do pravého úhlu… Okamžitě jsem vystartoval, leč pozdě. Máchnul jsem do prázdna a udice letěla do vody. Možná, kdybych za ní hned do té vody skočil, tak bych ji ještě zastavil, lae vím, že je to taková lokalita, kde je několikametrová vrstva bahna, takže než jsem se odhodlal tam vlézt, udice tažená nejspíš kaprem nebo amurem už popojela o pár metrů dále od břehu.Zůstal jsem jak opařený a v duchu už se rozloučil s pickerem i navijákem. Nakonec jsem se hecl a řekl si, že to přece jen tak nevzdám a musím se aspoň o něco pokusit. Zajel jsem domů pro pořádný sumcařský trojhák, zatížil 30g olovem a jal se spoléhat na štěstí vláčením trojháku po dně. Asi desátým náhozem jsem vytáhl silon, za silon větev a najednou se k mému údivu asi 7 metrů ode břehu postavila i má utopená udice…:-) Ufff… Oddechl jsem si :-)