Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Povolenka jizni cechy
30.7.2007 | streda | Legislativa | 2.971 zobrazení | 5 odpovědí
Muze mi nekdo prosim poradit kde a jak si poridit napr. dvoudenni povolenku do jiznich cech? Mam jen prazskou. Koupim jihoceskou kdekoliv nebo musim v j.č.? Mozna blbej dotaz, ale prosim o odpoved. Diky.
Muskari Plzen
22.3.2006 | Bery | Muškaření | 2.969 zobrazení | 23 odpovědí
Panove, kolik je nas muskaru v Plzni a okoli, co treba udelat sraz jako ostatni kolegove z jinych casti republiky.
Jmenování RS
30.7.2007 | modrak | Legislativa | 2.292 zobrazení | 3 odpovědi
Tak mě napadá taková, možná hloupá, otázka, ale kdo, na čí návrh a z jaké skupiny osob je jmenována rybářská stráž, pokud je na daném revíru hospodařící organizací US a nikoliv MO. Vzhledem k tomu, co se, podle mých zkušeností, na takovém revíru děje, připadá, že snad nikdo.
Grécko
30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.286 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem
naviják na vláčku
9.7.2007 | Zcuter | Navijáky | 2.779 zobrazení | 5 odpovědí
uvažuju že bych si časem pořídil jeden z těchto navijáku akorát se pořád nemohu rozhodnout.Tak doufám že mi porádíte 1. Shimano Nexave s přední brzdou … 2.Tica Condor s bojovkou… s tím, že tam z 90% zřejmně příde pletenka.Chytat budu většinou cíleně štiky.....
Veselé příhody,které jste prožili na rybách :)))
27.7.2007 | Mila | chytej.cz | 2.108 zobrazení | 3 odpovědi
Pánové je tu jistě mnoho témat,ale tohle jsem tu nenašel. Našla by se nějaká ta „VESELÁ HISTORKA Z NATÁČENÍ“ ???????
Bellyboat
24.7.2007 | xycht | Muškaření | 3.913 zobrazení | 19 odpovědí
Jsem pevně rozhodnutý koupit bellyboat, tak bych chtěl přítomné požádat o tip na nějaký bellyboat kolem těch 5000Kč, který se dá koupit v ČR. Uvažoval jsem o nákupu v USA, ale nechce se mi čekat :-) Uvítám každý postřeh. Děkuji.
Polsko a RŘ
24.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 4.280 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Mám pár otázek na Polsko a byl bych celkem rád pokud by mi někdo mohl poradit a pomoct Cena týdenní „hostovačky“ na Mazurech ? Je možno stanovat u vody ? Denní doby lovu ryb ? Míry základních druhů ryb ? Denní počty (váhy) ponechaných ryb ? Počet prutů ? Rozdělávání ohňů ? Jestli se dá koupit „hostovačka“ i bez ryb. lístku ? Co musí mít lovící u sebe ?? ( myslí jako, že je povinné, že musí mít každý podběrák, vezírek, pean…. ) Celoročně hájené ryby ?? Místa lovu ?? ( např. že se nesmí chytat x metrů od … , z místa …. ) Uchovávání ryb ??
Dík
České Budějovice a okolí
25.7.2007 | vodry22 | Domácí revíry | 2.405 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych zítra vyrazit na ryby, na nějaký rybník v ČB nebo okolí.Dneska sem byl na Hněvkovicích a 4 cejny po xletech nechytaní…Nějakej kapřík by ale zítra nebyl k zahození, ale nevim kam mám jet…co třeba LEDENICKÉ důlní propadliny?
Boilies na Vrbenský
24.7.2007 | permoník | Kaprařina | 2.701 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj, máte někdo nějaký tip na dobré boilies na Vrbenský?
naviják Colmic Lennox 840
24.7.2007 | filip111 | Navijáky | 2.901 zobrazení | 1 odpověď
nemáte někdo skušenost s tímto navijákem?
Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5
25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.741 zobrazení | 23 odpovědí
Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.
Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........
Vltava pod Trojskym jezem - privlac
23.7.2007 | streda | Domácí revíry | 2.321 zobrazení | 5 odpovědí
Jake mate zkusenosti z tohoto mista? Myslim od jezu az dolu pod ZOO. Dik!
Tica Sportera
23.7.2007 | ??? | Navijáky | 2.348 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Jaký je váš názor na tento naviják ?? díky zza odpovědi !!
Dalešice(Dallas)
17.7.2007 | Mal | Domácí revíry | 3.458 zobrazení | 28 odpovědí
Nevite někdo jak to bere v techto vedrech na dallasu. Např. pod čiměří, a pod Koněšínem? Dík za info
Připevnění sondy echolotu na gumový člun
23.7.2007 | gero | Tipy & triky | 4.027 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu ,jak přidělat sondu echolotu na gumový člun. Zkoušel jsem ji přilepit na dno, ale po pár nafouknutí člunu se odlepila. Jak to máte přidělané vy?
Nejúspěšnější boilies?
21.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 4.062 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké si myslíte,že je momentalně nejlepší boilie na lov velkých kaprů ve vodě,která má teplotu okolo 24stupňů?
Země-Evropa-Česká republika-Pardubice-Polabiny3-Bajkal
28.12.2006 | spilkler | Domácí revíry | 2.841 zobrazení | 3 odpovědi
co jste chytli na Bajkale
Amur na trojháček?
17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.795 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?
Likvidace sumců na Záplavách???
20.7.2007 | hajan | Sumcařina | 4.897 zobrazení | 26 odpovědí
Slyšel jsem, že je zde snaha o vylovení mnoha sumců přes dva metry a jejich nasazení do řeky. Ví někdo o tom něco bližšího?