Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
spro luxxus spinn
10.7.2007 | herik | Pruty | 2.261 zobrazení | 4 odpovědi
Mohli by ste mi poradiť, zlomil som prívlačák a rozmýšľam nad spro luxxus spinn 270cm 20–45g. Máte s ním niekto skúsenosti?
Prosím poraďte!!!
9.7.2007 | Matez | Feeder | 2.817 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl by jsem se zeptat jakej je rozdíl mezi FEEDEREM a PICKEREM. Předem děkuji za všechny odpovědi.
Kam na ryby???
2.5.2007 | Jeronymo | Domácí revíry | 4.692 zobrazení | 5 odpovědí
Poraďte prosim,kde se nechá chytat a stanovat přímo u vody??Prostě spojit rodinou dovolenou s rybařením…Díky
TELE feeder
3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.371 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky
Shimano Technium 2500 FA
8.7.2007 | Pytel | Navijáky | 3.869 zobrazení | 9 odpovědí
Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))
e bay
8.7.2007 | judas.d | Obchod | 3.005 zobrazení | 4 odpovědi
nakupoval jste někdo zde neznáte nějaké německé aukční servry. rad byh znal vaše rady tipy postřehy
Mrtvá ryba jako nástraha?
7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.120 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus
Ploučnice a přívlač
13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.423 zobrazení | 37 odpovědí
Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?
Orlík - Jisteč
2.7.2007 | migin | Domácí revíry | 3.265 zobrazení | 1 odpověď
Jedu na dovču na Orlík, okolí Jisteč, Vráž. Poraď te, kam se vydat za peknýma rybama a na co chytat.
Kam na pískovnu ve stř. č. ?
3.7.2007 | Martin Samek | Domácí revíry | 2.161 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych si pěkně zavláčet a kapříkem bych taky nepohrdnul.
Správné nastavení sonaru na "VÁBNIČKU"
1.7.2007 | gadasnik | Sumcařina | 3.290 zobrazení | 2 odpovědi
Mám Lowrance 135,vábničce teprve přicházím na chuť a zajímalo by mě,jak nastavujete sonar při lovu na „vábničku“.
Které organizace si mastí kapsu?
24.6.2007 | 63.Vašek | Legislativa | 4.196 zobrazení | 30 odpovědí
Jak již nadpis naznačuje kdo si mastí kapsu.Zajímalo by mě která z organizací splňuje zarybňovací plán který je dán Č.R.S. o co jde jezdím hodně na ryby a převážně na písáky okolí Hradce Králové a také na rybníky a pokud mohu hodnotit tak co se týká zarybnění nejlépe je na tom Rozkoš pokud beru zarybnění také zde se prodávají pozemky kde je psáno vstup jen na povolení majitele a kam si sednu za čtyři nebo deset let?.Co vím tak Roudnický písák je prodán soukromníkovi co vedle těží písek máme po další vodě z Plačického je rozparcelovaný rybník,kde jde jen o prachy kde si obyčejný rybář neškrtne protože toto místo je k pronajmutí za 3000Kč na rok a zarybnění samozřejmě malé nebo žádné ,Rusek jen sumec štika málo kapr jen veteráni,Obědovice za dvanáct let trvání kolik se tam zarybněnost 2OOks kapra -sádky vedle kam ty ryby jdou ,Mělice velký nápor kempujících rybářů a také ryby jen ty co tam zůstali po zprovoznění a výtěru organizace dostávají za zarybnění na jaře 30000Kč a na podzim 20000Kč dále tabulky vám přikazují na kolik hektarů máte dát kolik ryb a jestli se na revíru uloví 2000ks ryb dejme tomu kapra tak pode tabulek můžete ten rok dát 300ks jaký je toto smysl vždyť ty vody budou bez ryb a je citelně znát když vám tak chybí generace od 35cm až do 60cm a výše kam my rybáři budeme jezdit jedině k soukromníkům kteří si také namastí kapsu jen na úkor něčí neschopnosti něco s tímto udělat.
dravci na rece jihlave 13 a 14
22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.443 zobrazení | 16 odpovědí
Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste
sumci na řece jihlavě
25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.840 zobrazení | 15 odpovědí
chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak pište
SUMCOVÉ PRETEKY
30.6.2007 | silurus | Sumcařina | 2.838 zobrazení | 2 odpovědi
POZVÁNKA NA SUMCOVÉ PRETEKY (Mederský sumec) i pre rybárov z čiech konané v dňoch 7 – 9.9.2007 www.silurusteam.szm.sk
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.165 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
Zarybňování potěrem
27.6.2007 | breca | Legislativa | 3.043 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo informace o tom, jakou efektivitu má zarybnění potěrem? U nás na Sázavě se s výjimkou několika málo metráků kaprů zarybňuje tímto způsobem viz: www.sweb.cz Sleduje někdo efektivnost takového zarybnění, nepožere se to navzájem? A nejsou to na řece vyhozený peníze s ohledem na to, že spousta toho i odplave? Zajímalo by mě, zda se tím někdo odborně zajímá, protože třeba u candáta, který je v potěru vysazován v počtu 1000 ks ročně, se roční úlovky dle soupisu na daném úseku pohybují okolo 40 ks.
Chování rybiček
25.6.2007 | schwara | Ostatní ryby | 5.340 zobrazení | 11 odpovědí
Mohl bych se zaptat, máme takový problém s uchováváním živých rybiček, nevíme kam je dát. Jak je uchováváte vy??? Mají se nějak přikrmovat??? A jaké druhy nejčastějc používáte a na co???
Choulostivý candát
24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.216 zobrazení | 22 odpovědí
Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY
Sumčíci v Praze
23.6.2007 | Mallos | Sumcařina | 3.612 zobrazení | 19 odpovědí
Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?