Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
JAK NA KAPRY?(bez boilí)
26.10.2004 | Ciffik | Kaprařina | 10.724 zobrazení | 27 odpovědí
jsem velký smolař co se kaprů týče. kamarádi a rodiče jsou z toho na nervy jelikož když závodím,vždycky nějakého toho kapříka chytím(bohužel si ho nemohu ponechat) . aspoň na ty vánoce bych jednoho chtěl. prosím prosím nějaké návody ,triky,hlavně nástrahy …(hodlám chytat na položenou) díky…
vedení sumcového wobleru
25.6.2007 | frenki | Sumcařina | 2.435 zobrazení | 3 odpovědi
Potřeboval bych poradit od zkušenějších vláčkařů sumcařů,se sumci začínám, ale jinak už nějaký ten den vláčím pořeboval bych poradit jak vodíte na řekách sumcové woblery plovoucí-hlubokopotápivé a plovoucí- mělcepotápivé. Jak se vodí wobler nad hlubokou dučí a jak na mělčí vodě a nebo v jezu. Třeba i nějaké barvy woblerů a tipy díky moc. Doufám že mi to přinese nějakého pěknějšího vousáče.
Na první nához
12.6.2007 | Robur | Přívlač | 3.825 zobrazení | 26 odpovědí
Tak tato rubrika by měla být otevřená až 16., ale dnes nostalgicky vzpomínám na loňskou zahájenou,kdy na druhý nához cnadát tuším 76 cm, tak uvidíme, kdo lapne letos na první nějakou slušnoou rybku
Nástražní ryby a RS
22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.569 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samozřejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?
1vs1
26.12.2006 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 2.560 zobrazení | 9 odpovědí
Taková anketa mám vybrané dva navijáky. Tica Libra Okouma Zeon Dejte hlas navijáku který by jste si vybrali vy na UL vláčku napříkla: Tica Libra(můj hlas neplatí samozřejmě)
tripod jrc
20.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 3.247 zobrazení | 5 odpovědí
nemáte někdo skušenosti se stojanem JRC X-lite Euro Pod
Soutok Lužnice a Vltavy(přímo u kaple)
24.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.084 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Chci se jenom zeptat jestli newíte jak je to tam momentálně s rybama a jaký rybářský tlak je zde po zahájení .....díky za odpovědi
Chytání v Kamýku nad Vltavou
12.6.2007 | Aero900 | Domácí revíry | 6.507 zobrazení | 12 odpovědí
Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.
Střapec na sumce
12.6.2007 | FreeGAme | Sumcařina | 3.203 zobrazení | 1 odpověď
Nevi nekdo jak se jmenuje nebo kde se da sehnat ten strapec co je na konci tohodle videa? xvella.free.fr
sumci na kolík
23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.120 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!
Překousnutý vlasec
24.6.2007 | Ftmči | Přívlač | 2.423 zobrazení | 6 odpovědí
Určitě se vám také občas stává,že vám něaká ta kudla občas překousne vlasec,třeba při chytání okounů na twistříky.U jiných nástrah se mi to nestává.A mě by zajmalo,jak to dopadne s tou štičkou.Jestli to rozplave a haček vytřepe,nebo ne.
Kde sehnat tungstenovou hlavičku 6mm?
23.6.2007 | Martin Samek | Muškaření | 2.618 zobrazení | 3 odpovědi
Zkoušel jsem několik obchodů,ale takhle velkou jsem nikde nenašel,nevíte kde jí mám sehnat?
Třeboňský kapr-zavody
21.6.2007 | ??? | Závody | 2.632 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Rady na poslední chvíli ..... Jak a na co chytat pls !!(spěchá)
Orlík- dovča
22.6.2007 | pejik | Domácí revíry | 2.375 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všem, sehnal jsem narychlo dovolenou na Orlické přehradě.Je to 12 km od Týna nad Vltavou- obec Doubrava. Můžete mi někdo prosím poradit jak to vypadá v této lokalitě s rybama. Neznám to a nevím co můžu očekávat. Počasí se kazí každým dnem, bude určitě pršet jako vždy.Chtěl bych se pokusit o dravce-candáta a možná i sumce. Jedu příští sobotu, začátečník už dávno nejsem, ale budu moc rád za každý poznatek. Díky všem
lov na rybičku
18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.470 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek
Sumci!!!
7.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.807 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)
Candátové dvojháčky
20.6.2007 | Jeffry | Tipy & triky | 3.585 zobrazení | 5 odpovědí
Pánové můžete mi někdo poradit jak se tyhle asymetrické dvojháčky používají respektive jak se nastražuji?
Lanko a jeho cena
19.6.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.579 zobrazení | 44 odpovědí
Soutěž o nic, ale hrabal jsem v krabičkách a našel tyto lanka, tak zkluste hádat klok stálo 12 kusů pře revolucí, tipuji jejich pořízení do roku 1985. Ještě přidám foto, doufám, že se trochu povede.
Kořensko
20.6.2007 | Haninka25 | Domácí revíry | 2.244 zobrazení | 4 odpovědi
Nebyl jste teď někdo na soutoku Vltavy a Lužnice? Jedu tam příští týden a chtěla bych vědět co a jak. Dík za každou odpověď
Muškařská vesta
10.2.2007 | fikus | Muškaření | 20.458 zobrazení | 95 odpovědí
rád bych si pořídil novou vestu. Zajímají mne zkušenosti s vašimi muškařskými vestami. Doporučení na nějaký konkrétní typ který máte nebo který by se vám líbil a proč. Investovat do vesty mohu +/- 2.500,–Kč