Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
TVAR VABNICKY
18.6.2007 | ??? | Sumcařina | 2.518 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Jaky tvar hlavice je ten nej?Rovna ,vypoukla ci misticka?
Rybářské prodejny v Plzni a okolí ..
19.6.2007 | PetrZ | Obchod | 2.995 zobrazení | 4 odpovědi
Zítra pojedu přes Plzeň, tak bych chtěl kouknout po nějakým tom proutku na přívlač. Poradíte mi někdo solidní prodejnu v Plzni a okolí… Díky
Rejžíkov u Udraže
18.6.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.430 zobrazení | 11 odpovědí
Vážení kolegové, v sobotu jedu na týdenní rybaření na Rejžíkov u Udraže,původně jsem se moc těšil na úlovky, nové osobáčky a bezva týden na rybách, ale nyní se obávám co z mého snu bude v reálu a proto prosím kolegy rybáře, kteří zde byli v posledních dnech o sdělení jaké úlovky se jim podařili a o případné rady, aby se můj sen aspoň částečně vyplnil. Díky všem a Petrův zdar.
Křížení ryb
17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.613 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?
Úbytek vody
17.6.2007 | Martin Samek | Ryby | 2.050 zobrazení | 2 odpovědi
Tohle letošní sucho velice škodí malým říčkám a potůčkům. Vypadá to,že to letos s tou rybařinou nebude nějak slavné,co říkáte?
Lipan na mušku
28.8.2006 | brčal | Muškaření | 16.631 zobrazení | 141 odpovědí
Pokud chcete a můžete ukažte na co chytáte lipany.A trochu ten web oživte.Nepište revíry.Mušky a techniku ano.
Sumec na bojku
14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.296 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…
Chlazení nápojů u vody
11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.593 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Jak rešíte chlazení nápojů u vody.
Rybolov v okolí Plzně
17.10.2006 | jaryna | Domácí revíry | 6.094 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravim všechny(NEJEN) Plzeňáky, kteří onemocněli rybařinou,a zajímalo by mě, které lokality v okolí Plzně navštěvují a co kdy a kde chytili,díky
Koupě nových teleskopů
14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.487 zobrazení | 25 odpovědí
Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.
Matchový prut
11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.283 zobrazení | 8 odpovědí
cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory
Mohu mít dvě povolenky?
12.6.2007 | Martin Samek | Legislativa | 2.736 zobrazení | 13 odpovědí
Mám celosvazovou mp povolenku,mohu si dokoupit ještě Pražskou pstruhovou?
rybnik mrhal
3.8.2006 | hanz.333 | Položená | 4.490 zobrazení | 1 odpověď
CHystam se koncem srpna na tento revir.POSIM O INFORMACE PO STRANCE KAPRU a candutu a lovo na boolies.PŘEDEM DIK ZA ODPOVED
Rybářské základny - Ano či Ne
11.6.2007 | breca | Ryby | 2.185 zobrazení | 14 odpovědí
Podle aktuální informace amerického serveru i-yesterday.com došlo k jednání při summitu G8 mezi Vladimírem a Gergem o možnosti vybudovat v Česku rybářské základny. Vše vyplynulo ze zájmu uvést v život vynález českého studenta – automatický prut – a praxi si tak ověřit jeho funkčnost. Společnou řeč však stratili v momentě, kdy se jednalo, čí sonar bude sledovat zarybněnost. Američané trvají na svém nejmodernějším satelitním sonaru SeeAll, který dokaže lokalizovat i červa na háčku, Rusové celý projekt podmiňují instalací svého satelitu BrosaťMetko, který svými lasery dokáže tohoto červa dokonce zastřelit. Očekává se tvrdý střet na obou stranách, který bude jistě podepřen věcnými argumenty na téma: Nejdříve se koukat, či rovnou střílet. Ani na naší straně není jednota. Předseda vlády Topolánek zastává názor, že je dobré mít všechny červy pod dozorem, zatímco předseda nejsilnější opoziční strany Paroubek tvrdí, že všechny pozemské červy je třeba vyhubit. Na jaké straně jste vy???
přívlač v JČ
8.6.2007 | ??? | Přívlač | 2.091 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
poraďte mi prosím někdo kde bych si mohl zavláčet v jižních Čechách, nejlepé okolí Jindřichova Hradce nebo Pelhřimova, ještě nikdy jsem nechytil okouna nad 30cm a tak bych si nějakého chtěl zdolat díky
Prapodivný svět
25.1.2007 | revoke | Legislativa | 13.391 zobrazení | 112 odpovědí
Co si o tomto kontroverznímu filmu myslí čtenáři Chytej.cz?
Ultra tec light - naviják od fy Sanger
10.6.2007 | mirmen | Navijáky | 2.877 zobrazení | 8 odpovědí
Sháním referenci ( na UL přívlač) , prošel Vám někomu rukama? 180 gr., 5 ložisek, 140 m monofilu 0,20 mm , cena 990 Kč
mřenka wobler
10.6.2007 | ??? | Přívlač | 2.036 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
chci se zeptat koupil jsem si wobler mřenku od Rapala a chci vědět jestli po ní půjdou pstruzi štiky a dá se fůbec na ní chytat nebo nemá úspěch? jedu do jižních čech na vltavu Rožmberk nad Vltavou děkuji všem co už jí zkusily
Jak nahazovat
9.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 4.602 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Potřeboval bych prosím nějaké obrázky nebo videa.Nikde jsem to nenašel.
Kde v Praze nebo přes internet sehnat potřeby na vázání muše
8.6.2007 | ??? | Obchod | 2.806 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Jak jsem již napsal.