Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mazury necteno

3.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.716 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Rád bych se zeptal jestli někdo nevíte jak to je na Mazurských jezerech ( začátkem srpna se tam chceme jet podívat-okolí Szczytna )beru jakoukoliv informaci především jak to je s rybama, povolenky(kde a za kolik je koupit), stanování u vody, ryb.řádu atd. Dík

nastražení boilie necteno

6.6.2007 | ??? | Kaprařina | 3.303 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

na každym obrázku s boilie, vidím že je nastražené pod háček na vlas, ale zajímalo by mě z čeho udělat zarážku nebo jak boilie uchytit na vlasu

kde chytat na Labi u Mělníku! necteno

7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 3.431 zobrazení | 1 odpověď

Byl jsem s kamarádem na soutoku a nic.Jezdily jsme na pískovny a taky nic moc.Tak co by jste nám poradily.Jedeme ne kapry.Dík za každou radu.Petrův zdar.

Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům! necteno

7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.229 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!

vlasce, šňůry necteno

7.6.2007 | velkamys | Ostatní nádobíčko | 1.902 zobrazení | 1 odpověď

Poraďte mi někdo jakej vlasec, nebo pletenku pořídit na kapříky, kdysi mi někdo radil Sufixy a tak jsem na ně dal, ale mají tendenci se kroutit i když měli být bezpaměťový. Nyní obnovuji výbavu a chci něco dobrého na kapříky na boilies, pro daleké hody a slušnou pevností

Závit na signalizátoru necteno

6.6.2007 | Bobs | Tipy & triky | 4.320 zobrazení | 2 odpovědi

Chtěl bych vědět jaký rozměr a typ závitu mají signalizátory a stojany na pruty?

Kotvící bojka necteno

1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.729 zobrazení | 29 odpovědí

Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?

Lančovská zátoka necteno

5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 3.967 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…

Diky moc

Berounka v okolí Prahy necteno

1.6.2007 | novas32 | Domácí revíry | 2.857 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj, poradí mi prosím někdo, kam na Berounku poblíž Prahy? Lokalitu neznám, potřeboval bych vědět, jestli se někde dá piblížit k řece autem a pod. díky.

Prut + naviják necteno

4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.156 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)

kukuřice! necteno

3.6.2007 | ivošš | Tipy & triky | 2.887 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím všechny…Chci se zeptat a poradit se!Jak si děláte domácí kukuřici TTXku?Jaké máte skušenosti atd..díkkkky a ať to chytá :-)

Moucha versus vláčka na pstruhovce necteno

27.5.2007 | regulus | Muškaření | 8.730 zobrazení | 70 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se to pernamentně tahá do jinejch diskuzí, tak tu můžeme diskutovat na téma zda vláčka na pstruhovku patří, či ne, používání nebo nepoužívání víceháčků, s protihroty nebo nikoliv, .............

feedr prut na kapry necteno

28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.704 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?

zápis revíru do úlovkáče necteno

2.6.2007 | Salavec | Legislativa | 2.595 zobrazení | 2 odpovědi

Potřebuji poradit. Ačkoli chytám už desítky let, měl jsem nedávno problém s rybářskou stráží ohledně špatného zápisu podrevíru do úlovkového listu. Je-li revír např. „441 086 Ploučnice 1B s revíry 1. Velký Zámecký, 2. Lesní I a II, 3. Požární nádrž.“ Co se píše do kolonky podrevír? Já myslím že číslo revíru 1 až 3. Co v případě „441 083 Ploučnice 7B s jedním revírem 1. Velká rašelina?“ Je podrevírem č. 1 nebo 7B jak mi tvrdí ryb. stráž? Děkuji za radu.

Shimano aero gt necteno

9.5.2007 | skwor | Navijáky | 3.000 zobrazení | 8 odpovědí

Nevíte, jestli by se ještě někde dal sehnat tento naviják? Sháním ho už delší dobu a stále bezúspěšně. Jde mi o menší velikost (1000–3000). Díky.

Mělice necteno

30.5.2007 | spigel | Domácí revíry | 3.646 zobrazení | 2 odpovědi

Chtěl jsem ze zeptat , kde se dá zakoupit povolenka na pískovnu Mělice !!! poř. kolik stojí , jednodení nebo týdení . Děkuji všem za odpověd !! Můžete psát na můj e-mail: josefburian@centrum.cz

Nejoblíbenější fotka necteno

30.5.2007 | | Tipy & triky | 2.501 zobrazení | 2 odpovědi

Nejoblibenější fotka vámi ulovené ryby.

Prígl necteno

28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.451 zobrazení | 7 odpovědí

Co platí na kapry na brněnské přehradě????

jak na tlouště necteno

28.5.2007 | novas32 | Bílá ryba | 5.190 zobrazení | 14 odpovědí

ahoj, poradi mi nekdo, co nastrazovat v tomto obdobi na tlouste? uvitam jakoukoliv radu i co se tyka montaze a zpusobu lovu. diky

Je potřebná povolenka na chytáni v moři Jugoslávie? necteno

29.5.2007 | Hrouzek003 | Rybaření v zahraničí | 4.519 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím poraďte jak si mám zajistit povolenku pro chytání v moři Jugoslávie město RABAC. Děkuji