Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nový Feederový prut necteno

24.4.2007 | Kubajs | Pruty | 3.766 zobrazení | 29 odpovědí

Chystám koupi nového feederového proutku Chytám většinou na stojatích vodách ale 2–5na řece ročně zachytám.Chtěl bych fedeer light nebo picker Chytám jen s krmítky a s olovy do 20g cca.25m od břehu nevím jestli se na toto chytánjí hodí víc picker nebo feeder light poradtě nějaký kousek do 2000kč

Pouřití sonaru v mělké vodě necteno

16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 3.952 zobrazení | 8 odpovědí

Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky

Kde koupit červi v ČB v neděli???? necteno

19.5.2007 | Skajan | Obchod | 2.953 zobrazení | 2 odpovědi

Nutně zítra potřebuju červi(masné) a sehnat je tu je velký problém.Všem díky za rady.

oslava 1 necteno

17.5.2007 | vlacek | Domácí revíry | 1.775 zobrazení | 1 odpověď

ahoj vsem nevite nekdo jake ryby se tu vyskytuji prave sem se pristehoval a moc o tehle vode nevim tak kdyby nekdo neco vedel nebo aspon doporucil nejakej revir v okoli diky moc

ŽLUTEJ HAD :) necteno

15.5.2007 | Mr.FISH | chytej.cz | 2.849 zobrazení | 8 odpovědí

Říkal jsem si že se musím podělit… zkrátka jdu si tak dneska vesele k jizeře nakopat nějaký žížalky na kapry a jak tak reju našel jsem v bahně cca 10cm bublinu vody a v ní hada…říkám pyčo fuj co to je? nikdy jsem to neviděl až když jsem tu potvoru cca 27–28cm dlouhou a 2cm tlustou vzal do ruky zjistil jsem že je to mihule říční…najednou ta potvora byla pěkná.prohlíd jsem si ji a pustil do proudu.nevim jestli jsem ji tim udělal zrovna dobrou službu protože se prej nějak zavrtávaj bo co do bahna a navíc to vypadá jako ideální nástraha(chrá­něná)…takže ji beztak něco brzo sežere.nicméně nikdy jsem to zvíře neviděl.je docela pěkný a navíc myslim že jsem měl štěstí-moc se tu asi nevyskytujou a byla taky asi dost velká…viděl jste to někdo už taky naživo???

jak jdoou letos hadi. necteno

17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.829 zobrazení | 11 odpovědí

Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.

Znecistovanie Oravskej priehrady necteno

16.5.2007 | milos1507 | Domácí revíry | 1.788 zobrazení | 2 odpovědi

uwaga.onet.pl – na tejto adrese je video ktore zachytava znecistovanie rieky Ciernej Oravy zvyskami z kurciat. Uz o par kilometrov dalej od tohto miesta sa tato rieka vlieva do Oravskej priehrady. Sam som zazil na polskej strane priehrady plavajuce krvave flaky, creva na dne…

Teleskop cca kolem 20g, délka kolem 4m necteno

17.5.2007 | Robur | Pruty | 1.990 zobrazení | 1 odpověď

Tak mně umírá stará sona, a potřebuji typy na nový teleskop, požadavky: Bude sloužit jako záložní či druhý prut spíš k plavané na „panáčka“, případně ho převázat i na položenou/stav nouze/. Měl by být skladný, abych ho mohl mít v ruksaku a měl by být levný do 600Kč, protože v ruksaku se nemá moc dobře, a taky lehký, páč vy to nosit nebudete. Nepište o děličkách nebo boloňách, protože ty mají složený stav kolem metru a matchku mám.

Přívlač na Bobravě 2 necteno

15.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.411 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Máte někdo zkušenosti s přívlačí na řece Bobravě, revír Bobrava 2, u Tetčic? Charakter vody, zarybnění apod. Díky.

New Matchka necteno

15.5.2007 | Kubajs | Pruty | 1.880 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych zainvestovat do nějaké matchky poradte nějakou: Měla by mít 420cm
a do 20g líbí se mi tyhle tak je zkoukněte a řekněte svůj názor na ně jfishop.cz shlédněte a ohfishop.cz

Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč necteno

8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.279 zobrazení | 19 odpovědí

Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík

Rybaření v Chorvatsku necteno

29.5.2006 | speed2 | Rybaření v zahraničí | 13.506 zobrazení | 7 odpovědí

Má někdo zkušenosti s mořskou přivlačí v Chorvatsku jaké jsou nejvíce chytané ryby a velikosti kde je vyhledávat a jaké jsou nej nástrahy děkuji za jakékoliv info

krmení necteno

14.5.2007 | ??? | Kaprařina | 2.577 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

poraďte i někdo jak mám připravit a z čeho směs do krmítka na kapry

Helikoptéra & přívlač necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.114 zobrazení | 15 odpovědí

zajímavost z polského webu

Gumový úhoř & nástraha od Delta Skaliwag necteno

14.5.2007 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 4.817 zobrazení | 6 odpovědí

Co tyhle nástrahy? Zkoušel jste to někdo ve sladký vodě nebo jsou jen na tu osolenou? Díky.

Úhoři necteno

10.5.2006 | hagrif | Ostatní ryby | 7.884 zobrazení | 31 odpovědí

Docela by mě zajímalo jestli už jste někdo byli zkusit hady a popřípadě jaké jste měli úspěchy. Děkuji všem za odpověď

Vody v minulosti a dnes,aneb zamyšlení nad historickymi mapa necteno

12.5.2007 | OndaX | Tipy & triky | 2.031 zobrazení | 1 odpověď

Koukali jste na historickou mapu na www.mapy.cz ? Také vás překvapilo o kolik rybniků,ramen a meandrů je dnes meně? Víte o místě,kde býval např. rybník a kde by šel snadno obnovit? Kde by mohla znovu jít stará koryta?

Twistrování se splávkem necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 2.742 zobrazení | 7 odpovědí

přívlač trošku jinak

Ryobi Zauber - ale ktorý? necteno

10.5.2007 | aspius | Navijáky | 3.755 zobrazení | 13 odpovědí

O týchto navijakoch sa už veľa porozprávalo a iba v dobrom, až som sa rozhodol, že si ho tiež kúpim. Zaváhal som až keď som zistil, že na trhu sú dve verzie toho istého navijaka, ktoré sa líšia iba odlišnou kľučkou. Otázka teda znie: Ktorá verzia sa Vám viac osvedčila, alebo ktorá sa ako lepšia pozdáva Vám a prečo.

kaprařina necteno

9.5.2007 | Tumi | Kaprařina | 2.292 zobrazení | 3 odpovědi

Ahojky všichni, jak už jsem někde psal jsem vláčkař, ale do 15. června už to nemůžu vydržet a proto vyrážím na ryby, byl jsem na plavané, ale nic moc úspěchy a tak jsem si řekl že vyzkouším kaprařinu....­..Chtěl bych Vás tedy poprosit jestli byste mi mohli doporučit nějakou zakrmovací směs a nějakou montáž, nebo aspoň odkaz na nějhakej dobrej návod na kaprařinu....­.děkuji moc