Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Revíry Vysočiny
8.5.2007 | PeťanX | Domácí revíry | 2.235 zobrazení | 4 odpovědi
Zdarec.. kdo ví o nějákém dobrém revíru na Vysočině, sem s ním! díky
FOX Naviják STRATOS FS 10000
10.3.2007 | LukasH | Navijáky | 3.078 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenost s tímto navijákem? Případně s touto značkou? díky
Rybník Bažantník
7.5.2007 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.623 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto soukromým revírem? Nachází se v areálu kempu Sedmihorky u Turnova, jedu tam s přítelkyní na dovolenou a na netu nemohu najít žádné informace ohledně obsádky, ceny povolenek atd., děkuji za odpovědi
sumci na Dyji 6
9.5.2007 | honza13 | Sumcařina | 2.916 zobrazení | 2 odpovědi
chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti z lovu sumců na této lokalitě-jaké velikosti se zde vyskytují,v kterém období nejvíc jdou…a jak se vypořádat se zákazem zavážení.předem díky
Vítkov - Podhradí
9.5.2007 | pitrasi | Domácí revíry | 2.691 zobrazení | 1 odpověď
Jedu na dovolenou do autokempu Podhradí a potřeboval bych informaci o možnosti rybolovu. Mám MP povolenku.
KRILL moučka
11.10.2006 | mirmen | Ryby | 1.929 zobrazení | 1 odpověď
Používáte někdo krill moučku do krmení ( plavaná, feeder), dipů na nástrahy, případně těst, bojlin nebo jiných nástrah? Díky za reference.
Plovoucí hlavičky
22.10.2006 | mirmen | Přívlač | 2.201 zobrazení | 2 odpovědi
Zajímají mne Vaše zkušenosti Z PRAXE v lovu s plovoucí hlavičkou.
Jak ji vodíte? Jak dlouhý boční přívěs? Jak vysoko nad koncovým olovem
máte boční přívěs uchycený? Máte lepší výsledky s twistrem? Vodíte
prací prutu nebo chod nástrahy ovlivňujete prací navijáku, změnami
v rychlosti navíjení a prodlevami ? Vodíte jen na lehčích prutech nebo
jste zkoušeli i koncové zátěže mezi 30 – 50 gramy – na
odpovídajícím prutu?
A jaké výsledky? Děkuju.
vnadění na řece
8.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 2.902 zobrazení | 1 odpověď | upravit
poraďte mi někdo jakou směsí mám vnadit na malá řece šířky asi do 5m, hlavně tam teď lovím okouny na splávek a žížalu nebo masného červa
Veselé hlášky od vody...
15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 7.782 zobrazení | 36 odpovědí
tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))
Naviják na přívlač - co nejširší cívka
7.5.2007 | mirmen | Navijáky | 2.584 zobrazení | 8 odpovědí
Prošel Vám někomu rukama ( nebo máte kladnou referenci) naviják s cívkou 50 či více? Jedná se mi o navi na extremní přívlač, s využitím FireLine 0,12 či 0,17 , s nutností dosáhnout co nejdelších hodů ( proto zájem o šíři cívky = méně ovinů na metr délky > menší tření při odhozu ). Díky.
Balsa v Brně
7.5.2007 | markov | Obchod | 4.695 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny Brňáky. Poradíte mi, kde se dá v moravské metropoli sehnat balsové dřevo? Za odpovědi předem dík
Marmyška a splávek?!
7.5.2007 | Tumi | Plavaná | 2.807 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravim všechny, dneska se chystám poprvý na ryby a chtěl bych vyzkoušet marmyšku se splávkem mohl byste mi pls někdo poradit techniku?!Jsem vláčkař takže vůbec nevím na co ryby v tuhle dobu berou takže kromě marmyšky byste mi mohli též poradit nějakou nástrahu ;-) Sám vím že by si to chtělo přečíst nějakou literaturu nebo nějaký článek ale na to teďka z důvodu školy a jiných aktivit jako jsou práce atd. nemám čas
Takže Vám všem děkuji za odpovědi
jak naložit kukuřici
4.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.806 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
poraďte mi někdo jestli lze chytat na kupovanou kukuřici třeba bonduel a jestli taky kukuřici nějak nakládáte do nějakejch sladkejch nálevů a do jakejch a jak to děláte?
Prut Snowbee
5.5.2007 | Sotík | Muškaření | 3.212 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s prutem Snowbee-Zircon a nebo s prutem Snowbee Zr 2.Chtěl bych si totiž jeden z nich zakoupit. Předem děkuji za každou odpověd.
Hlásič - je nutný s rozpoznáním padáku?
2.5.2007 | MUD | Ostatní nádobíčko | 2.086 zobrazení | 8 odpovědí
Funkce rozpoznání padáku na elektronickém hlásiči –zbytečnost ??? Jaké využití má tato funkce v praxi? Jaké jsou Vaše názory? Díky
délka prutu
2.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.651 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
poradily by jste mi někdo délku vláčecího prutu, chtěl bych 2,4 nebo 2,7m a chytam hlavně na menší řece ale i na docela velký pískárněna ale ve foru jsem někdë četl že jde stejně dobře nahazovat s kratším prutem jako s dlouhým poraďte mi prosím někdo
Lov línů v Labi
2.5.2007 | Jícha Václav | Ostatní ryby | 3.024 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem týhle krásný ryby v Labi??? Já tam po dvou letech dostal lína 25cm a chtěl bych je lovit častěji. Prosím poradte
Shimano Big BRT Thunnus 12000 - cívka
3.5.2007 | bačus | Navijáky | 6.823 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všichni. Rád bych koupil naviják Shimano Big baitrunner Thunnus 12000 a chtěl bych ho použít na sumce. Nikde ale nemůžu zjistit, jakou má jeho cívka kapacitu. Na www.gamarus.cz mají napsaný nějaký nesmysl. Tento naviják je prý stejný jako big brt L ale žádné údaje se mi najít nepodařilo. Na zahraničních stránkách nemají uvedeny obsahy v metrech a já nevím, jak se to přepočítává. Poradí mi někdo????? Dík Bačus
Vlasce Balsax
16.4.2007 | breca | Ostatní nádobíčko | 2.991 zobrazení | 4 odpovědi
Měl jste někdo do činění s uvedenými vlasci? www.rybashop.cz Mají zajímavou pevnost, která by se dala využít na feeder (0,16 a 0,18). Díky za vaše případné názory.
Duhák???
30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.789 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvičky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory.......chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…