Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
vláčecí prut
27.4.2007 | ??? | Přívlač | 3.600 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
prosím Vás poraďte mi jestli máte zkušenosti s tímhle prutem Berkley – prut Tactix 2,4m/4–24g, má lehčí až středně těžkou akci a je zhotoven na lehčí až sředně těžkou přívlač a chci se zeptat jestli to je vhodný na okouny
Lov s bublinou
25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.234 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).
jaké boilies teď frčí?
29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.268 zobrazení | 7 odpovědí
zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.
Nový muškařský prut + naviják
20.1.2007 | Zauwi | Muškaření | 21.114 zobrazení | 146 odpovědí
Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…
plachetnica z gumeného člna
21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.335 zobrazení | 13 odpovědí
Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com
Kam na Siveny
23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 3.999 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.
tvistery relax
17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.524 zobrazení | 15 odpovědí
Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc
Proč mizí pstruzi z našich revírů.
25.4.2007 | Uno | Lososovité ryby | 7.167 zobrazení | 41 odpovědí
Proč mizí pstruzi z našich revírů. Dlouho jsem přemýšlel kam se na
našich revírech ztrácí pstruzi a došel jsem k názoru že za to mohou
hlavně rybáři, teď si všichni řeknou to je novina , ale já nemám na
mysli rybáře lovící někde na mušku nebo woblera ale slovování chovných
revírů pomocí agregátu .A zase si všichni říkáte co má společného
chovný revír ze sportovním, odpovím si sám hodně ! Stačí se podívat na
rybářskou mapu a hned zjistíte že chovné potoky jsou vlastně přítoky
sportovních rev. A jsme u toho , každý rok se slovuje z těchto potoků
roček ale najednou se zde loví pstruzi 35–45 , kde se tu vzali , nechci
nikoho podceňovat ale je to jasné , přijeli se vytřít ze sportovních
rev.!
A stane se to že do spor. Rv. Se nasadí 1. a generační ryba se např.
prodá, tak že stačí několik málo let „hospodaření“ a výsledek je
jasný. Je to můj soukromý názor , tak že se mnou nemusí každý souhlasit
ale určitě nejsem daleko od pravdy.
Tak že čekám na Vaše reakce !!
Gumový rak
25.4.2007 | Jeffry | Přívlač | 3.652 zobrazení | 6 odpovědí
Kdy v kterém období se hodí použit tuhle nástrahu?Mam pocit ze jsem to tu někde viděl ale nemůžu to najit.A ještě jakým způsobem se nástraha vodí?
kolik much
25.4.2007 | vlacek | Muškaření | 2.637 zobrazení | 6 odpovědí
kolik muzu mit na vlasci musek kdyz sem chytaval driv tak sem pouzival bublina na konci a na kmenovem vlasci dva navazce a nakonci musky jak je to ted dik moc za odpoved
hauserovo peří
25.4.2007 | ??? | Přívlač | 7.072 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
prosím Vás, mohl by jste mi někdo předat svě zkušenosti s hauserovým pírkem a kde ho koupit
pojem lbs
24.4.2007 | ??? | Pruty | 4.357 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Prosím někoho kdo mi řekne kolik je to 2.75lbs jak se píše na prutech na naší míru abyc věděl co vlastně kupuju jakou to může mít odhodovou zátěž
Děkuji
s mouchou na Nechranice
20.4.2007 | cercer | Muškaření | 2.686 zobrazení | 10 odpovědí
páni muškaři,poraďte,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohužel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.
Právo a rybařský řád...
22.4.2007 | gambac | Legislativa | 2.509 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,tak jsem jednou chytal na Chotovinskem potoce 2 v Chynove.Na prijezdove ceste je radne oznaceno co je to za revir,ale potom se do toho rybniku vleva potok.A v domeni ze se tam smi chytat sem tam sel(mimochodem zadne vyznaceni o zakazu tam nejni a ani v papirech)no a chytla me straz ze se tam nesmi chytat a ze je to uz chovna cast,tudiz mi sebrali papiry..!tak se vas vsech ptam jestli to bylo pravem a jaky postich za to muze byt…!vsem predem dik za mej te se..!
Čínovský jez
20.4.2007 | cercer | Domácí revíry | 2.781 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem v okolí Čínovského jezu pod Nechranicemi???Po neděli tam jedu..Přivítám jakoukoliv radu.Přívlač i moucha..díky.
Ubytovaní Vranovská přehrada
19.4.2007 | rohlston | Domácí revíry | 2.455 zobrazení | 2 odpovědi
Chystáme se letos na Vranov. Máte někdo nějaké tipy na dobré ubytování? Díky
Besenova - skusenosti
19.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 3.138 zobrazení | 3 odpovědi
Minuly rok som začal chodit na VVN Besenova, odvtedy som tam chytil mnozstvo krasnych duhakov. Chcem sa Vas spytat ake nastrahy na tejto vode pouzivate, ake su vase rekordy a na ake miesta chodite. Ja zvacsa chytam na gumky, rotacky… Poznate niekto nejaku zaujimavu metodu ktora sa Vam tam osvedcila? Dakujem
Rybacka vo Francuzsku
21.4.2007 | Stefan | Rybaření v zahraničí | 3.018 zobrazení | 3 odpovědi
Poznate Francuzsko? Poznate kolisku sampanskeho? Chcete zazit skvelu rybacku v oblasti Champagne? Citajte!
kde sehnat gumy
18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.084 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr
Plzeňský Rybář 2007
12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.362 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo z vás se tam jede podívat??