Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mušky na jaro necteno

17.4.2007 | MB | Muškaření | 3.877 zobrazení | 7 odpovědí

Napište a vyfoťte sem vaše oblíbené mušky, na které jste měli teď na jaře úspěchy!

Čo do krmítka na jar. necteno

17.4.2007 | Majo123456 | Kaprařina | 2.220 zobrazení | 1 odpověď

Skúšal niekto do krmítka používať zmesku pre kuriatka BR1 alebo BR2?Zaujímavá cena 12 Sk/kg.Prípadne poradte niečo lasné,účinné a overené v praxi.

Jak je to s ukončením denního lovu ryb necteno

22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.281 zobrazení | 51 odpovědí

Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!

na pstruhy a na kapry? necteno

16.4.2007 | sobolman | Legislativa | 2.581 zobrazení | 23 odpovědí

zajimalo by mne jestli když ráno odchytám na pstruhovem revíru 3 kusy lososovitých ryb, můžu večer na stejnem revíru chytat kapry vyskytují li se tam??? díky

Plzeňský rybář necteno

16.4.2007 | Mary | Výstavy | 2.898 zobrazení | 3 odpovědi

Předpokládala jsem, že tam bude veškerý sortiment.Lišta na internetu vybízela ,,doplňte si své rybářské náčiní, které vám chybí,, zklamaná jsem odjížděla. To co jsem požadovala, se mi dostalo odpovědi: máme, ale na krámě.

Rybaření na lučině a ostravici necteno

14.2.2007 | kapr123 | Domácí revíry | 7.009 zobrazení | 41 odpovědí

Pokec o rybaření na lučině a ostravici a dobrá místa na chytání na těchto řekách.

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.485 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

Rozdíl mezi bojovou a bajtem necteno

17.4.2007 | Mary | Navijáky | 2.367 zobrazení | 1 odpověď

Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi bojovou brzdou a bajtem? A jak fungují? Díky Všem

naviják na kapry necteno

14.4.2007 | pike-007 | Navijáky | 3.750 zobrazení | 9 odpovědí

jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd

kam vyrazit?? necteno

16.4.2007 | Jířa Tajfun | Domácí revíry | 1.898 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit a doporučit nějakou zatopenou pískovnu, v okolí Staré Boleslavi?? Moc to tam neznám, ale rád bych se tam zajel podívat a nerad bych tam jel úplně nasplepo. Díky za každej tip.

Muškaření - jak na Tlouště na jaře? necteno

14.4.2007 | Davish | Muškaření | 2.987 zobrazení | 2 odpovědi

jsem začínající muškař a potřeboval bych poradit jáký mušky teď použít na řeku, konkrétně na tlouště, předem děkuji

Vaskovky - Slovensko necteno

9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.476 zobrazení | 7 odpovědí

Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem

krabička na swingery a pipaky necteno

10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.236 zobrazení | 9 odpovědí

Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.

Chytání na Orlíku necteno

12.4.2007 | novacek | Domácí revíry | 2.328 zobrazení | 1 odpověď

Čau všichni! Potřeboval bych poradit nějaká místa na Orlíku. Budu se vyskytovat u Ždákovského mostu.A u zámku Orlík. Dík všem za radu.Ještě jsem tam nikdy nechytal.

Příslušenství k muškařskému svěráčku. necteno

5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.800 zobrazení | 12 odpovědí

Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.

Jihlava 10, 11 necteno

9.4.2007 | PeťanX | Domácí revíry | 2.195 zobrazení | 3 odpovědi

Zdarec chlapi, potřeboval bych trochu poradit. Když sem byl malej jezdili sme s dědou na řeku(Jihlava 10, 11).. jenže povodí či náká jiná organizace podle mě docela brutálně zasáhla do koryta, což zapříčinilo jak pokles hladiny(vysoké břehy), tak i větší tah vody. Zajímalo by mě jestli by někdo od třebíče a okolí nebo odněkud jinud neměl zkušenost na téhle vodě… myslím že se poslední dobou na tuhle vodu dost pozapomnělo, což je určitě velká škoda… Děkuji za všechny příspěvky!!

Kde muškařit ? necteno

4.4.2007 | FABi | Muškaření | 3.941 zobrazení | 29 odpovědí

Prosím o radu, kam na zahájení nejenom na zahájení, mám pstruhovou povolenku východočeského svazu. Ryby nejím. Forma chytání muškaření. Začínám. Dík.

Feeder pro začátečníky necteno

18.2.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.784 zobrazení | 4 odpovědi

Pište sem různé rady, které se budou hodit budoucím feederařům.

Vysazené ryby necteno

21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.544 zobrazení | 64 odpovědí

Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení

prut SPRO necteno

8.4.2007 | pike-007 | Pruty | 2.364 zobrazení | 3 odpovědi

Nemáte někdo skušenosti s prutem Tele Super Carp SPRO, má 3,00m vrh. zátěž 80–150g, myslíte že by stačila tato délka když nechytám na přehradách