Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Oprava prutu necteno

26.6.2011 | dandys | Pruty | 54.365 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Dobrý den,včera se mi při lovu zlomila špička u děličky.Chtěl bys se zeptat jestli si budu muset znovu koupit celý prut a nebo jenom tu špičku pokud se v nějkém obchodě prodává.

Projekt Mělice necteno

17.2.2011 | Noodling | Domácí revíry | 53.601 zobrazení | 121 odpovědí

Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.

Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html

Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?

Vedoucí rybářské mládeže necteno

10.1.2012 | Dawee | Vaše názory | 53.422 zobrazení | 337 odpovědí

Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.

Umělé oči necteno

26.9.2011 | Jaroslav Nerušil | Obchod | 53.142 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, již nějakou dobu se snažím sehnat umělé oči pro preparování ryb (pro hobby preparátora), ale stále nemohu najít e-shob, nebo někoho kdo by tyto oči prodal. Proto se na Vás obracím zde s prosbou o radu (link na e-shop) nebo kontakt na někoho, kdo by mohl zaslat požadované oči.

prozatím jde o 2ks sumec (průměr 10 mm), 2ks candát (vel 60 cm), 2ks štika (průměr 25 mm)

Prosím o informace nebo nabídku (možno kontaktovat na jaroslavnerusil@seznam.cz)

sportex necteno

9.8.2009 | frenki | Pruty | 53.005 zobrazení | 87 odpovědí

Zdravím, neznáte náhodou nějaké webovky na vláčecí pruty SPORTEX v širším výběru. Díky moc.

Uzení ryb necteno

7.9.2005 | Axamith | Pruty | 52.092 zobrazení | 108 odpovědí

Každoročně udím ryby klasickým způsobem. Naložit do soli, nechat odležet a udit. Slyšel jsem, že je dobré ryby nakládat do marinády. Nemáte někdo zkušenosti a recept ??? ( popř. i jiné možnosti uzení ) [addsig]

Politická debata necteno

21.10.2013 | lunimus | Vaše názory | 51.853 zobrazení | 726 odpovědí

Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti, emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím hádžte sem.

rybník Brodský necteno

28.9.2011 | pablos32 | Vaše názory | 51.794 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím kolegy, máte někdo zkušenosti stímto revírem? Rybník Brodský? http://www.brodak.cz/…rsky-rad.php

Ohře 4-5 necteno

28.7.2008 | Renegade | Domácí revíry | 51.700 zobrazení | 106 odpovědí

Vše o tomto revíru

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | Dravci | 51.681 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

Zdražení povolenek necteno

31.8.2011 | kubiczez | Legislativa | 51.457 zobrazení | 252 odpovědí

Zdravím, kdo by byl pro, aby se zdražili povolenky o 2000Kč(nejméně) a snížil počet ponechaných ušlechtilých ryb na 20Ks/rok bez možnosti zakoupení nové povolenky.Naopak pro příznivce chyť a pusť rybaření bych ceny povolenek zanechal takové jaké jsou nyní.Proč by měli všichni platit za povolenky stejně, když jsou rybáři co ryby pouštějí a rybáři co vezmou každou šupinu.

Chov sladkovodnich ryb v akvariu necteno

27.11.2005 | R3F13X | Ryby | 50.875 zobrazení | 215 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s chovem sladkovodnich ryb v akvariu?Nebo vite o nekom(kontakt) kdo s tim ma zkusenosti?Myslim ryby jako jsou okouni,uhor,sticky. kdysi to meli v jednom rybarstvi,ale to vzalo za sve,chtel by jsem si to udelat doma. Diky za vsechny rady…

woblery Osprey necteno

3.10.2011 | ART | Přívlač | 50.709 zobrazení | 33 odpovědí

Má někdo zkušenosti s Osprey woblery? Našel jsem na jedné internetové aukci docela zajímavé woby za zajímavé ceny. Rapalky mě omrzely, tak hledám jiné alternativy

Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012 necteno

8.12.2005 | HaD | chytej.cz | 50.695 zobrazení | 251 odpovědí

EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. _____________­________________________­______ dírky 2004

Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.

III. sraz CHYTEJ.cz 2006 necteno

14.3.2006 | HaD | chytej.cz | 50.637 zobrazení | 656 odpovědí

Vážení přátelé, sice je ještě dost času, ale přesto se Vás již dnes ptám:

„Jaký termín letního oficiálního srazu by Vám nejvíce vyhovoval?“

Jedna varianta je začátek června, druhá pak začátek září. Co vy na to? Já osobně se z více důvodů kloním k prvnímu víkendu v září.

Hammer necteno

25.9.2011 | Honcek | Přívlač | 50.443 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, jaké máte zkušenosti s těmito třpytkami od českého výrobce Hammmer?Hlavně s vel. 2 až 3, barvy,chod atd. díkes

Tipy na vánoční dárky necteno

23.11.2010 | Robur | Vánoce | 50.255 zobrazení | 120 odpovědí

Dochází mně inspirace, co kupujete svým blízkým k Ježuchovi, samozřejmě krom zdraví a spokojenosti. REKLAMNÍ ODKAZY OD ANONYMU A ZAREGISTROVANÝCH JEN PRO TETNO ÚČEL BUDOU MAZÁNY

RECEPT NA KOMÁRY !!!! necteno

1.7.2010 | jafo | Tipy & triky | 50.220 zobrazení | 85 odpovědí

Zdravím všechny kteří mají na rybách po povodních stejný problém a to: KOMÁRY!!! Znáte někdo recept na nějakej přípravek ??? A že někdo napíše, že zabírá normální repelent, tak na to neskočím…díky a Petru zdar…

pozdní odevzdání povolenky necteno

13.1.2012 | kukuč | Neúspěchy | 50.108 zobrazení | 269 odpovědí | upravit

Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.

Boleni na Jizeře necteno

24.1.2007 | Vichrzhor | Přívlač | 49.684 zobrazení | 58 odpovědí

Tenhle rok hodlám objevovat střední a dolní Jizeru (Jizera 1–6) a zajímalo by mě, jestli jsou nějaká dobrá místa na boleny Dík předem za info!