Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
prut na kapry
15.8.2005 | frenki | Pruty | 49.172 zobrazení | 12 odpovědí
Chci se zeptat jaký by jste mi doporučili prut na kapry v hodnotě do 3000kč muže být dělička i teleskop. díky předem všem
kapr vs kapřice
15.8.2011 | martinz | Bílá ryba | 49.166 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj. Možná pro někoho známá věc, já se jí začal zaobírat nyní. Když vytáhnu kapra na břeh, jak poznám jestli jde o jikernačku nebo mlíčňáka? No ted jsem nějaké ryby měl a zdá se mi, že jde poznat i rozdíl v chuti, jestli je to ona nebo ona. :) ok. A dá se poznat on nebo ona po vytažení na břeh u štiky, candáta, okouna…???? Vím, že kdysi v rybářském kroužku jsme snad porovnávali ploutvičky perlína, plotice a cejna. :) Díky za komentáře.
III. sraz CHYTEJ.cz 2006
14.3.2006 | HaD | chytej.cz | 49.050 zobrazení | 656 odpovědí
Vážení přátelé, sice je ještě dost času, ale přesto se Vás již dnes ptám:
„Jaký termín letního oficiálního srazu by Vám nejvíce vyhovoval?“
Jedna varianta je začátek června, druhá pak začátek září. Co vy na to? Já osobně se z více důvodů kloním k prvnímu víkendu v září.
Co si myslíte te o značce MITCHELL Napište děkuji ;)
28.9.2011 | varholík.martin | Pruty | 48.981 zobrazení | 50 odpovědí
Dobrý den chtěl bych si koupit pruty od značky mitchell mam jen prut na přívlač od mitchell tak nevim jestli bude dobrý kaprový prut dělený od mitchell poradte děkuji
pramice
21.3.2007 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 48.714 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…muj otec by si rad postavil mensi pramicku na rybnik bohuzel nevi jak tak bych byl rad kdybyste se podelili se svymi zkusenostmi se stavbou pramic ci poslali nejaky odkaz na navod…dekuji moc…
Kapři na Ohři
6.2.2012 | beda6a | Domácí revíry | 48.541 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych se zeptat jake máte uspěchy na Ohři zajímají mně kapři větších rozměru v usecich od Kadaně po Louny děkuji za odpovědi
ŠTIKA a prívlač
1.10.2011 | vovo | Přívlač | 48.480 zobrazení | 54 odpovědí
Chtěl bych se zeptat s jakou umělou nástrahou máte na štiku větší úspěch pište na co ste chytili nejvíc a největší štiky jestli na plandavky, rotačky, smáčky, twisteri, wobleri, atd.
Satelitní kvíz - poznejte revír
18.9.2010 | Paja73 | Domácí revíry | 47.924 zobrazení | 329 odpovědí
Nedávno jsem viděl na nějakém fóru zajímavý kvíz ohledně památek a zajímavých míst v ČR. Tak mě napadlo, převést toto na rybářské revíry ať již svazové nebo soukromé. Je to jednoduché někdo zadá satelitní snímek revíru a ten kdo jej první pozná zadává další, pokud by nebyla delší dobu žádná odpověď poskytne zadávající nějakou nápovědu.
Pokud tenhle kvíz naznají admini blbostí, tak téma klidně smažte, nechci něco nutit, ovšem myslím že by to mohlo být zajímavé.
Belly Boat
7.11.2010 | Piranha | Legislativa | 47.888 zobrazení | 57 odpovědí
Nedávno mě kontrolovala RS a tak jsme spolu přátelsky konverzovali o rybaření a došlo i na Belly Boat.Malinko jsem si mu posteskl, že s tímto vynálezem se může rybařit jen na málo revírech. On se podivil a řekl, že se s BB může rybařit na každém rybníce, že to není loď. Tak teď mam v tom guláš, protože mi kdysi jiná RS říkala, že se nesmí lovit z žádného nafukovacího lehátka, duše a pod. a tím vlastně tak trošku BB je. Tak které z tech RS mám věřit, abych se nedostal do maléru.Je vůbec nějaký jednotný rybářský řád, nebo si RS děla pravidla sama? Můžu s BB rybařit svobodně na větších revírech, nebo jen tam, kde je povoleno rybaření z lodě?
Jaky fotoaparat na podvodni fota?
20.5.2011 | | Vaše názory | 47.308 zobrazení | 174 odpovědí
Zdravim všechny příznivce petrova cechu, kteří rádi pořizují fotodokumentaci ze svých loveckých výprav.
Potřeboval bych poradit. Chci začít fotit (amatersky) ryby něčím lepším jak mobilem a pořídit si fotomašinku. Líbí se mi Olympus Tough 6020.
Náhled je např zde (snad to nebude reklama) http://www.amazon.com/…p/B0031RGETU
Máte někdo zkušnost z focení pod vodou? popř. dokázal by mi někdo poradit vhodné konkuretnty tohoto modelu se kterým má dobrou zkušenost? Díky moc všem!
karavan
27.6.2011 | bushman | Legislativa | 47.264 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj,prosím o radu nějakého právníka,nebo někoho kdo se stímto problémem setkal.Mám karavan na soukromém pozemku u řeky v Přírodním parku.Karavan je pojízdný s platnou TK a zaplaceným pojištěním.Nyní jsem nalezl přilepenou výzvu na okně karavanu k odstranění.S odvoláním na Sb.z.-č.114/1992 §12.Díky za radu.
VÝZVA - fotogalerie dna Orlíku
26.3.2006 | CeP | Domácí revíry | 47.190 zobrazení | 47 odpovědí
Kolegové, přátelé Petrova cechu. Vzhledem k současnému stavu velmi nízké hladiny Orlíku (upuštěno o 10–12m) Vás všechny vyzývám k fotografickému zdokumentování reliéfu dna v podobě která je nám za bežného stavu hladiny skryta. Uvítal bych ke každé fotografii nějaký komentář lokality kde to bylo foceno, co je foceno, v jakém směru odkud kam. zejmena zatopené stromy, pařezovky, zatopené stavby, zbytky staveb a jina zajímavá místa. Z dodaného materiálu bysme tady pak mohli vytvořit fotogalerii s popisem této ÚN, která nemá obdoby. Snadno by si mohl každý prohlédnout lokalitu kterou by chtěl navštívit a zjistit kterým místům se vyhnout, nebo kde je naopak atraktivní flek. Věřím že se zapojíme všichni kdo máme možnost Orlík navštívit a fotit. Vcelku ideálně se k tomuto účelu nabízí chystaná akce „Čištění břehů Orlíka“ – www.cistyorlik.cz .
Ryby v nádrži
29.10.2011 | pextr | Vaše názory | 46.329 zobrazení | 29 odpovědí
Ahoj, budu mít k dispozici nádrž o rozměrech 1,5 * 1,5 * 1,5 m (hloubka, šířka). Přemejšlel jsem, že bych jí zakopal do země a dal si tam pár kaprů, možná i nějakýho amura, lína… Jak by jste to řešili s filtrací, je vůbec potřeba? Kolik ryb do takové nádrže můžu dát? Jak hodně ryby krmit? Vydrží přes zimu?
Jak na úhoře
25.8.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 46.303 zobrazení | 35 odpovědí
chtěl bych se zeptat jaké máte poznatky s lovem úhořů na položenou
Vrtak na led
5.2.2012 | makes | Obchod | 46.040 zobrazení | 19 odpovědí
Dobry den. Shanim vratk na led… od prumeru 180mm .. Nema nekdo na prodej pouzivanej? A nebo by mi ho na den nekdo nepujcil z okoli Hradce Kralove ?? dekuji.
Gumové čluny, motory, baterky...
11.7.2011 | kerob | Ostatní nádobíčko | 45.839 zobrazení | 56 odpovědí
Pochlubte se, kdo pouziva gumovy nafukovaci clun k rybareni a jaky (znacka, velikost)? Jak dlouho? S jakym motorem? Spalovak ci elektro? Jakou baterku (trakcni/normalni, kolik Ah) s jakou vydrzi pouzivate k elektromotoru?
Nerad bych rozebiral, zda je lepsi lod pevna ci nafukovaci, v tom mam naprosto jasno. Pevna pro me nepripada v uvahu z duvodu prevazeni (chci vyuzivat na vice revirech a ani u jednoho nemam moznost trvaleho uskladneni). Skladnost je prioritni.
vltava 4-POMOC!!!!
4.7.2010 | kurell | Kaprařina | 45.501 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den,jako začínající rybář bych potřeboval poradit.Už 3krát jsem byl na revýru Vltava 4 (pod křižovatkou Roztoky-Suchdol) a za cca. 24 hodin jsem neměl ani záběr!Můžete mi někdo prosím poradit jakou mám zvolit montáž,čím zakrmovat,nebo na co tam berou!?Z velkým nadšením jsem se dal na rybářský sport,ale bez záběru to není ono!!! DĚKUJU ZA VŠECHNY RADY
Vaše montáže
30.7.2011 | SlivaK | Položená | 45.430 zobrazení | 16 odpovědí
Ukažte někdo jakou používáte montáž na položenou se dvěma návazci. popřípadě mi řekněte co je na té mé špatně. děkuji
nákup na www. cabelas. com
24.10.2005 | pablo | Ryby | 45.414 zobrazení | 244 odpovědí
Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]
6. muškařský vázací víkend
21.12.2009 | toulovec | chytej.cz | 45.387 zobrazení | 604 odpovědí
zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.