Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytáte sumce na chomáč rousnic? necteno

8.3.2004 | pupak | Sumcařina | 43.270 zobrazení | 76 odpovědí

Cytáte menší sumce(do 150 cm) na chomáč rousnic uspěšněji než na rybičku? A jak, na dně nebo na splávku těsně nade dnem.

Parmy necteno

13.3.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 43.267 zobrazení | 53 odpovědí

Nevíte někdo z brňáků, kde se dá chytit nějaká parma v brně nebo okolí? Ryby pouštím vodě.

Švédská jezera a chytání štik necteno

26.2.2011 | LeoC | Přívlač | 43.180 zobrazení | 106 odpovědí

Plánujeme na září týdenní chytačku ve Švédsku a nejsme zcela rozhodnuti o lokalitě. Přivítáme jakékoliv zkušenosti, rady a tipy, do kterého místa, jakou cestou a s jakýma vybavením vyrazit.

Slunečnice pestrá??? necteno

15.2.2006 | Tomix | Ostatní ryby | 43.139 zobrazení | 50 odpovědí

Čauvec, zajímá mě, jestli se vám někomu podařilo někdy ulovit slunečnici. Jestli jo, tak kde, kdy, jakým lovebním stylem a na co.

Kapřáky necteno

4.2.2012 | candatek | Pruty | 43.031 zobrazení | 22 odpovědí

Dobrý den chtěl bych s koupit pruty na kapry a mám pár tipů jestli máte někdo s těmito pruty zkušenoti tak mi prosím poradte ktery by byl třeba lepší?

http://www.chytapust.cz/…rma/d-71902/

http://www.chytapust.cz/…rma/d-74200/

Labe před pětadvaceti lety a dnes .Názory starších a mldých ryb. necteno

4.3.2011 | 1Mara | Domácí revíry | 42.930 zobrazení | 288 odpovědí

Takže proto že jsem se dostal do křížku s mími kamarády a dohadujem se jaké to bylo tenkrát na Labi zakládám toto fórum , kde bych byl rád za všechny názory lidí ( rybářů) co pamatujou Labko v té době , kde bylo mraky ryb.No a hlavně abych nezapomněl , tak je to fórum , my co pamatujem a mladí co nemohou pamatovat a ani si představit :-).

Parták necteno

21.12.2011 | Misak O. | Kaprařina | 42.906 zobrazení | 6 odpovědí

Čau všichni hledám partáka minimálně na příští rok, který se mnou bude jezdit na ryby, věnuji se kaprařině, jezdím minimálně jednou za měsíc většinou na soukromé vody, po republice, ale nebráním se slovensku a maďarsku. Jezdila se mnou manželka, ale protože máme prcka tak to ted nějaký čas nepujde. Pokud někdo má zájem ozvěte se!!! Díky Michal

řeka Orlice necteno

25.2.2012 | Samcak | Domácí revíry | 42.891 zobrazení | 4 odpovědi

Forum o řece Orlici. Pochlubte se co jste tu už chytli a na jaké části řeky chytáte a můžete přidat nějakou tu fotku. Jinak by mě ještě zajímalo jestli chytáte i kapra nebo parmu popřípadě jak je to tu s vysazováním.

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | Feeder | 42.860 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

Prut necteno

12.2.2012 | Pampalini | Dravci | 42.859 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj. Hledám prut ve 2,70 až 3,00m na vláčku.Spíš ale v těch 3m. Gramáž 4 – 18g nebo 5 – 25g. Tahat budu hlavně gumy 4,5,6,7g. Poraďte. Díky

Motor Johnson 2,5HP necteno

13.6.2009 | čendis | Ostatní nádobíčko | 42.636 zobrazení | 25 odpovědí

Zdravím. Jaké máte zkušenosti s tímto motorem ( výkon, spotřeba, kvalita )? Je vhodný na gum. člun Mariner a lamin. pramici cca 90 kg? Myslím, že je vhodnější, něž tahat elektromotor a 25 kg baterii. Co na to říkáte? Děkuji za odpovědi.

Sonik sk3 necteno

18.7.2011 | kurys | Pruty | 42.435 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, Chtěl bych se Vás optat jaké lb by jste mě doporučili?? Jestli 2,75lb nebo 3lb. Budu převážně chytat na větších vodních plochách… od zaplavených těžišť přes jezera atd…

Děkuji Vám za vaše rady a názory. :-))

Kvalitní termoprádlo necteno

31.8.2010 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 42.289 zobrazení | 134 odpovědí

Dobrý den, prosím o radu a tipy na kvalitní termoprádlo. Blíží se zima a nerada bych někde umrzla:-) Na internetu je toho spousta, ale nevím co vybrat, tak pokud máte dobré zkušenosti s nějakou konkrétní značkou, písněte to sem,moc mi to pomůže:-) Snad vyráběj i dámský:-D

Kolik utrhnete nástrah za vycházku necteno

9.10.2011 | pextr | Přívlač | 42.204 zobrazení | 9 odpovědí

Zajímalo by mě když jdete na vláčku, kolik průměrně utrhnete vláčecích nástrah? Díky za odpovědi…

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | Vaše názory | 41.926 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?

Třpytky KAJ necteno

20.6.2011 | Honcek | Dravci | 41.640 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se ještě vyrábějí rotační třpytky KAJ nebo jestli se dají ještě někde sehnat. Dřív když jsem byl menší tak jsme na ně úspěšně chytal a už dlouho jsem je nikde neviděl, děkuji za odpověď

Jak v Chorvatsku? necteno

20.5.2012 | Wiktor.c | Rybaření v zahraničí | 41.438 zobrazení | 15 odpovědí

V létě vyrážím chytat do Chorvatska a nevím jaké si mám obstarat vybavení a noco tam ryby bereou,tak jestly byste mi neporadily jak na to. Děkuji.

Zkušenosti se šňůrama necteno

18.10.2009 | džigit | Ostatní nádobíčko | 41.336 zobrazení | 132 odpovědí

Chlapi zkuste zde napsat své postřehy zkušenosti s pletenýma šňůrama,které používáte při vláčení a jiných technikách. Tím ovšem nechci vyloučit debatu o šňůrách na sumce u nás i na extrémy do Itálie,nabo Španěl,či při rybolovu na moři.

Teplá zima necteno

11.1.2012 | voltor | Vaše názory | 41.072 zobrazení | 29 odpovědí

Zajímalo by mě jaký vliv na ryby má tato teplá zima.Jestli budou na jaře v lepší kondici,nebo budou mít větší přírustky.

Olše necteno

1.11.2011 | zalesak05 | Domácí revíry | 41.052 zobrazení | 24 odpovědí

Zakládám tady fórum o jedné naší slezské řece – Olši (nebo jak jí říkáme – Olze). Byl bych rád, kdybyste tady psali o zkušenostech s touto naší řekou a podobně. Na Olši si taky budu po novém roce dělat povolenku, takže bych se o ní rád něco víc dozvěděl. Děkuji