Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mníšek pod Brdy a okolí necteno

11.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 40.965 zobrazení | 542 odpovědí

Frkovi na památku:-)

fotoalbum Sanybój

fotoalbum by sus1

TENKARA necteno

1.12.2011 | regulus | Muškaření | 40.948 zobrazení | 54 odpovědí

Už se to tu objevilo někdy na jaře jako video, vložil to myslím osprey. Pro ty co nevědí oč se jedná, tak je to ve své podstatě „muškaření s bičem“. Technika údajně pochází z Japonska a jak už to tak bývá někdo se toho chytil a začal to propagovat. Technika to je trochu svérázná, ale má nejspíš svoje kouzlo, je to jako se vším, každá mince má rub a líc.
V nějaké diskusi jsem zahlédl, že někdo psal že tak chytá, tak nebude asi od věci vytvořit prostor kde by se o tom dalo pokecat.

Tady jsou nějaký odkazy:

http://www.tenkarabum.com/index.html

http://www.tenkarausa.com/video.php

Rybářské závody necteno

17.8.2010 | jirin8 | Závody | 40.872 zobrazení | 10 odpovědí

Dobrý den,můžu se zeptat nevíte o nějakých rybářských závodech pro děti v ústeckém,ji­hočeském a středočeském kraji? děkuji

Závodní směs necteno

17.1.2012 | zrybenec | Závody | 40.853 zobrazení | 15 odpovědí

Nemíchá si někdo krmítkovou směs s rychlým nástupem účinosti doma pouze ze šrotů a mouček aj ( ne uz z kupovanych krmeni )? Jestli ano napište. Předem díky.

SVRATKA 4 ryby necteno

27.4.2012 | alexdelpiero | Domácí revíry | 40.649 zobrazení | 50 odpovědí

Skvělej revír s krásnejma rybama :) A všichni si stěžují a brečí jak je to těžká voda nechápu… :)

Salmo thrill necteno

17.1.2012 | henny | Přívlač | 40.433 zobrazení | 5 odpovědí

Na boleny velikost 7cm nebo 9cm a jaká barva se vám nejvíce osvědčila HBL, BMB, OB, RBL a ještě fotky úlovků na Thrilla

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | chytej.cz | 40.233 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

P E L E T Y a jejich výroba doma necteno

21.5.2012 | vovo | Kaprařina | 40.170 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj chtěl bych dělat domácí pelety se kterými bych chtěl krmit. Receptů a návodů je na internetu hodně ale nikde nejsou dostatečně vysvětleny 3 věci. Za 1. Dávat vejce do pelet či ne? někde je napsáno ano někde zase ne co se vám osvědčilo více. Za 2. Jak dlouho pelety sušit? chci snimi krmit takže rozpad mezi 4–8 hodinami Za 3. Vařit je nebo sušit nebo péct ať už v troubě či mikrovlnce nebo nad parou tohle vše bylo na internetu v navodech ? zase co se vám osvědčilo více. Klidně poraďte i svůj osvědčený recept

Pište a poradte prosím

pachy při lovu necteno

11.3.2012 | Wiktor.c | Plavaná | 40.035 zobrazení | 15 odpovědí

chci se poradit,když před lovem nebo při přípravě krmení si umyji ruce mýdlem,tak jestli to ryby neodradí. Předem ďekuji za rady a opovědi.

zvukový vs. neozvučený wob. necteno

2.11.2011 | ART | Přívlač | 39.850 zobrazení | 7 odpovědí

Poslední dobou sleduji, jak v obchodech se na pultech ukazují jen ozvučení wobleři. Ovšem mají o ně ryby zájem? Když jdu v noci nebo ze začátku sezony, tak chytám jen na woby s kuličkou. Ve dne se mu už moc na ně chytat nechce, protože mi přijde, že se kuličkou spíš dravci plaší. Zejména teď na podzim mi přijdou jako velká chyba při vláčení. Jestli by to šlo chtěl bych rozpoutat diskuzi o tom jakého jste názoru, či nejlépe jaké zkušenosti na určitém typu vody (stoják, rybník, řeka) máte

Kapr s masem barvy tunaka necteno

10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 39.741 zobrazení | 98 odpovědí | upravit

Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?

Kvalitní zavír.nůž necteno

16.12.2007 | sus1 | Ostatní nádobíčko | 39.554 zobrazení | 206 odpovědí

Chtěl bych si koupit nějaký kvalitní zavírací nůž, můžete nějakej doporučit dle vašich zkušeností? Díky. Cena tak kolem 3000 Kč.

rybářské tábory necteno

29.6.2006 | kubas | Ryby | 39.541 zobrazení | 12 odpovědí

Nevíte o nějakém rybářském táboře kde mají ještě volno(termín tak od půli července).spěchá

PV TV necteno

22.10.2009 | Piranha | Vaše názory | 39.466 zobrazení | 90 odpovědí

Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?

Víkend se blíží :) necteno

13.3.2012 | alexdelpiero | Ostatní ryby | 39.434 zobrazení | 20 odpovědí

Tak máme tu první oteplení kdo se těší k vodě tak jak já? Víkend to jistí :)Všem rybářům hodně štěstí v tomto roce, ale víc těm co ryby pouští… :)

Kormorán necteno

16.11.2007 | Robur | Legislativa | 39.432 zobrazení | 50 odpovědí

Tak biologové dnes vydali v MF dnes článek, převzatý z časopisu ŽIVA. Prý dosud nebyl publikován žádný průzkum potravy zde přezimujících kormoránů. Oni pak picli 7 kousků z Prahy Trója a analýzu udělali, a ti pražští papinkají ze 34,8% ježdíka, 25,8% plotici, dál je horuzek 12%, pak jelec, okouna no prostě samá bílá relativně bezcenná ryba. Ani slovo o tom, co dělá s rybami např. nepovedený útok atd. Jinak samozřejmě musíme důkladně poznat potavní biologii a diskutovat + 1 věta o tom, že legislativa by se měla po diskusi změnit.

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | Vaše názory | 39.337 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Umístění nástrahy necteno

20.3.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 39.259 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat na váš názor jestli je možné odselektovat menší ryby tím že plovoucí nástrahu kde mám návazec třeba 40 cm a nechci ji mít tak vysoko ve vodním sloupci zatížit třeba 5 cm od háčku brokem. Zkoušíte takový fígle někdo? Případně na řece kde je proud a chci se zaměřit na ryby dna a chytám třeba na rohlík? Vaše nápady?

Kuriózní ryb. příběhy - SOUTĚŽ o nejzajímavější příspěvek necteno

1.11.2007 | HaD | chytej.cz | 39.155 zobrazení | 235 odpovědí

Uběhla delší doba. Určitě se stala spousta kuriózních zážitků: Vyhlašujeme novou soutěž! Spočívá v tom, že nám zde do tohoto fóra budete vkládat příběhy od vody, které se vám staly, nebo i někomu jinému a patří do kategorie zavánějící rybářskou latinou. Každý příběh by měl být založen na skutečné události. Každý měsíc vybere porota ve složení: David Havlíček (šéfredaktor Chytej.cz), Miroslav Horáček (redaktor CHYTEJ.cz, ) a Pavla Havlíčková – nejlepší příspěvek, který oceníme. Každý měsíc vyhlásíme novou cenu. Soutěž platí do odvolání. Kritéria pro výběr vítězného příspěvku jsou následující: kurióznost příběhu, literární kvalita příspěvku a především pointa (překvapivá, nečekaná, kuriózní atd.)

Tak pojďte na to!

Oprava navijáků necteno

20.5.2012 | Chmur | Navijáky | 39.041 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj. Nevíte, jestli někdo v LBC nebo blízkém okolí opravuje navijáky (Mivardi – Morpheus)? Pokud ano, v jakých cenových relacích by se to pohybovalo? Případně doporučili byste nějaké levnější (do 1000 Kč), ale aspoň trochu slušné navijáky na feeder a telecarp? Díky