Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Missák Sympatie Chytej.cz :-D necteno

31.1.2010 | Tunisanka | chytej.cz | 39.009 zobrazení | 518 odpovědí

Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

České ryby ke komerčnímu jídlu necteno

14.6.2011 | Robur | Recepty | 38.915 zobrazení | 85 odpovědí

ZDar, může někdo prozradit, zda se nějak komerčně používají klasické sladkovodní ryby do nějakého pokrmu. Nemyslím klasiku, jako kapr, štika atp., ale spíš plotice, cejn..

Volba navijáku necteno

2.4.2012 | Hony | Vaše názory | 38.687 zobrazení | 1 odpověď

Poraďte mi prosím, rozhoduji se o navijáku na sumčí vláčku mezi Penn Slammer 360 / 220m/0,30mm – 365g/ a Ryobi Arctica 4000 / 220m/0,30mm – 320g/. Osobně nemám s nimi skušenost a tak se proto obracím na Vás.

SG Bushwacker necteno

14.3.2012 | Bulb | Přívlač | 38.405 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo má osobní zkušenosti s prutem Savage gear Bushwacker 2.43m 10 – 40g?

Rybolov v Rusku necteno

4.4.2012 | obi | Rybaření v zahraničí | 38.403 zobrazení | 19 odpovědí

Rusko není moc země zaslíbená , ale věřím že někteří z vás tam již byli , možná i rybařili a tak bych byl vděčný kdyby jste se svěřili se svými úlovky a nebo jen zkušenosti z této zajímavé lokality.Samozřejmě budu rád za každý příspěvek o tomto tématu například obrázky ryb z Ruska které jste našli na netu a nějaké informace.Jak už se ví , tak Rusko je země velkých možností.

revír Ledce u Plzně necteno

23.4.2011 | jackubr | Závody | 38.399 zobrazení | žádná odpověď

Zítra se konají závody na tomto revíru, nejde o svazovou vodu a před týdnem proběhla násada kaprů. Máte někdo jakékoli informace o tomto revíru? Hloubka, dno, množství bílé ryby. Případně nějaký tip jak na těchto závodech uspět? Budu chytat feeder. Na závodech jsem nikdy před tím nebyl, ale na gulášovky jsem se přemluvit nechal.

Díky moc, Jakub

RAVEN Brno necteno

30.12.2008 | Antares | Obchod | 38.200 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se tímto tématem zeptat ostatních rybářů na skušenosti s nákupem v rybářském obchodě RAVEN Brno.Kolega i já jsme si objednali káždý sám zboží v akci.Potvrzení objednávky přišlo e-mailem,dodnes ho, ale nemáme.Na dotaz neodpovídají…Pros­lýchá se hodně,ale nechci zbytečně kalit vodu.Uvidíme jak jsou na tom ostatní rybáři se skušenostma s objednávkami akčního zboží.Děkuji za příspěvky.

Woblery od spro necteno

13.10.2011 | maskacovy-lovec | Přívlač | 37.984 zobrazení | 20 odpovědí

ahoj, chci se zeptat, chytáte někdo na woblery spro, letos jsem si jich pár koupil, protože jejich cena byla přijatelná nějakých 60kč za ks, ale za celou sezónu jsem na ně nic nechytil :( jaké máte s woblery od spro zkušenosti? Chytili jste na ně něco?

Kruty neuspech na Prazskych revirech ... (Berounka, Vrane n Vlt) necteno

19.6.2010 | Majk | Neúspěchy | 37.535 zobrazení | 27 odpovědí | upravit

Zdravim mistni nadsence mokreho sportu,

reknu to narovinu – prisel jsem si tak trosku poplakat na rameno a vas tim snad alespon trochu pobavit :-)

Tedy k pribehu – tento ctvrtek jsem s kamaradem stravili cele odpoledne a vecer privlaci (vyzkousena hromada popu, nekolik propu i klasickych 1 i 2 dilnych woblerku, tez dosla rada na twistrika) na spodku Berounky (od Radotina po soutok) a musim rici, ze ackoliv ten den bylo nad Prahou pocasi relativne stabilni (coz se o vcerejsku rozhodne rici neda) a nebylo dusno, tak se nedostavil jediny zaber .. ani jedno ocividne vystartovani jakehokoli dravce :(

Vychazka to byla sice krasna – pocasi nahravalo hezke prochazce, po ceste se navic nachazi nejaka ta hospudka, kde se clovek osvezil studenym piveckem, ale s kamaradem z nas po pribyvajicich hodinach bez jedinehu zaberu zacalo (zprvu jako vzdy velke) nadseni pomalu ale jiste opadavat a prechazet v zoufalost …

Jako tresnicka na dortu se nam pak jevila situace, kdy jsme jiz se znacne zdecimovanym entuziasmem dorazili k piskovne (u soutoku s Vltavou) za poslednimi pokusy vyburcovat k utoku nejakou sticku, okouna, nebo bolinka (a to jak jeho udajne oblibenymi propy v cerno-stribrnem provedeni, tak i v agresivnejsich barvach – FT napr., to same u popu … )

Totiz, behem nasich dalsich zhruba 2-hodinovych pokusu na onom miste, jsme byli svedkem vytazeni asi 6 slusnych bolenu (40–50, nejaky i vice) na rohlik (na cucacku) rybarskym kolegou sedicim mezi nami …

V tu chvili jsem si pripadal opravdu jak na Marsu – boleni DRAVI – po rohliku, vesele ignorujici nase nastrahy :-)

V patek jsem si udelal tez cas a vydali jsme se na prehradu Vrane, tentokrat s vybavenim i na polozenou … Ackoliv jsem behem prvnich nekolika hodin (cirka mezi 5. a 8. vecerni) ozkousel vsemozne (medove pufy, zizalku, cervy, ..) a vnadeni krmitkem – opet byl vysledek k placi – ani drbnuti :-)

Na zaver jsem si tedy vzal privlacak a sel jeste ozkouset vodu (resp. jeji brehy) mojim oblibenym (avsak neuspesnym) popikem a nekolika dalsimi nastrahami primo z lodky … A nedopadlo to jinak, nez ze nasledovala dalsi bezsupinova hodinka :-)

Po techto dnech mam nekdy chut s tim seknout .. Clovek sice chodi k vode pro ten pocit byt v prirode, oddech, relax a mnoho jineho, ale aspon obcas chce videt uspech … A ne jen nezuroceni nacerpanych zkusenosti (kterych priznavam, neni zase tak mnoho, ale snazim se :-) …

Pocasi v patek kolem Prahy bylo sice dost kolisave, ale nerikejte mi, ze to hraje takovou roli ?

Nebo jsem takova lamka ?:-) Jak se darilo vam, byli-li jste v posledni dobe na rybach ?

Jinak, co se tyce vlasce, tak pouzivam myslim dostatecne jemne flourocarbony (0,12 – 21 mm) ci obdobne, udajne pro ryby hure patrne, monofily … Lanka pak kratsi, wolframova, tez myslim tenka …

Tudiz chybu v tomto bych vyloucil … A tahat jsem to zkousel opravdu, jak me jen napadlo … asi holt mam extra-leve ruce, nebo proste jen imaginarni, cerny oblacek nad hlavou ?:-)

Nebo jsem volil zcela blbe reviry v nevhodnou dobu, rad si necham poradit zkusenejsimi :-)

Mnoho hezkych chvil u vody preje (po cirka deseti letech opet vas oficialni) kolega Michal :-)

Rybářští kamarádi necteno

10.9.2009 | Robur | Ostatní nádobíčko | 37.376 zobrazení | 351 odpovědí

Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.

Slovensko-Dunaj necteno

25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 37.341 zobrazení | 3 odpovědi

Slovensko a řeka Dunaj?Jak je to tam s Kaprama? Kam na ně na Dunaj? pOrad te někdo?Dik ;-)

free spirit e-class vs shimano tribal extreme necteno

29.9.2011 | Shimano911 | Pruty | 37.308 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravám rozhoduji se mezi pruty free spirit e-class 3,25 lb a shimano tribal extreme 3 lb za 6400,–
nevím který z nich, na oba jsem slyšel a četl fajn recenze tak mi prosím kdyžtak poraďte. dík.

Zima už se blíží:-( Poraďte boty necteno

30.8.2006 | okoun 1 | Ostatní nádobíčko | 37.287 zobrazení | 258 odpovědí

Zima už je,jak to tak vypadá za dveřmi.Jaké máte zkušenosti s rybářskou obuví?

Putování woblerů necteno

10.2.2012 | Hony | Přívlač | 37.162 zobrazení | 53 odpovědí

Putování woblerů a jiných vláčecích sarapatiček. Stalo se Vám, že vámi utržená vláčecí nástraha byla vylovena někým jiným, a nebo jste vylovili nástrahu někoho jiného? Mě se to stalo několikrát v obou případech. Naposled jsem vyvláčel samodomo woblera a docela by mne zajímalo odkud se v Praze Troji objevil.

rybolov na ebru necteno

19.2.2012 | lukyno123456 | Sumcařina | 36.954 zobrazení | 29 odpovědí

kdo má zkušenosti s rybařinou na ebru?kdo by měl zájem tam jet?co udělat partu?nebo nevíte někdo o solidní nabídce ke komu se přidat?

značka Dragon necteno

19.1.2007 | troutman2 | Obchod | 36.750 zobrazení | 192 odpovědí

jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firma­dragon.pl

1 sumec v menším rybníku necteno

3.1.2012 | PETR-rybar | Neúspěchy | 36.687 zobrazení | 113 odpovědí

Prosím o radu, před asi deseti lety byl do jednoho menšího soukromého rybníku vypuštěn sumec. Dnes má odhadem něco přes metr a půl a doslova decimuje faunu v tomto rybníce, a potřebuje ven, problém je, že rybník nejde vypustit a je docela plýtký na použití sonaru. Tak se jej máme pokusit chytit, už na prutě sice jednou byl (zabral na rousnici), ale nepodařilo se nám ho vytáhnout. Lehl mezi pařezy a kořeny a to byl konec. PS: Ryb má dostatek, hlavně malí kapři, líni a plotice. Díky za rady a petrův zdar.

Feeder od Mikada necteno

7.2.2012 | papiksk12 | Pruty | 36.608 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravim všechny..potřeboval bych od někoho poradit jestli má nějaké zkušenosti se značkou „Mikado“ a jestli náhodou někdo nemá „Mikado Sensual Feeder 360“.Díky všem co mi odpoví..:)

Příkrm pro kapry necteno

17.8.2011 | erfas | Bílá ryba | 36.572 zobrazení | 23 odpovědí

ahoj, máme takový opravdu malý rybníček. jsou v něm kapříci, tak jim chceme přilepšit.poradte co bude pro ně nejlepší aby rostli a jak často krmit???

Pstruhové farmy necteno

23.1.2008 | farma | Lososovité ryby | 36.516 zobrazení | 86 odpovědí

Umělý odchov lososovitých ryb