Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Příkrm pro kapry
17.8.2011 | erfas | Bílá ryba | 36.763 zobrazení | 23 odpovědí
ahoj, máme takový opravdu malý rybníček. jsou v něm kapříci, tak jim chceme přilepšit.poradte co bude pro ně nejlepší aby rostli a jak často krmit???
Feeder od Mikada
7.2.2012 | papiksk12 | Pruty | 36.687 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim všechny..potřeboval bych od někoho poradit jestli má nějaké zkušenosti se značkou „Mikado“ a jestli náhodou někdo nemá „Mikado Sensual Feeder 360“.Díky všem co mi odpoví..:)
Pstruhové farmy
23.1.2008 | farma | Lososovité ryby | 36.666 zobrazení | 86 odpovědí
Umělý odchov lososovitých ryb
Potkání blbce
2.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 36.348 zobrazení | 71 odpovědí
Včera jsem byl na rybách (Labe) trošku poškádlit ryby, sedl jsem si a chytal asi tak 7 hodin pak přijel chlap v autě stáhl okýnko a začal na mě řvát že si na tomto místě už měsíc krmí Boilim, vedle mě bylo všude asi 5 metrů místa, tak si řikám blbec jeden ten mě nena..re takže jsem mu jenom odpověděl že už tam 7 hodin chytám tak aby šel jinam. Nevím proč si nesedl vedle mě nebo se nezeptal jestli bych se nemohl trošku posunout ale to ne začal na mě hned řvát a tak se chci zeptat zda má někdo podobné zkušenosti a jak je vyřešil a kolik je ještě na světě blbců
Chov masných červů
22.4.2007 | PeťanX | Tipy & triky | 36.296 zobrazení | 53 odpovědí
Zdarec lidi, nemáte někdo nákou zkušenost s chovem masných červů v domácích podmínkách?? Budu rád za každou odpověď, díky…
šokovka - rada
24.2.2012 | slapyd | Položená | 36.209 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych rado, nakupova jsem v obchodě a chtěl poradit nějakou šokovku (na položenou). Byla mě prodána Broline Carp – http://www.rybarske-nej.cz/…a-hneda-10-m o které jak jsem se teď dočetl je vznášenlivá. Mám ji vůbec na udici dávat jako šokovku nebo radši koupit potápivou? Prosím o radu, děkuji.
Přívlač na Liberecku
30.9.2011 | sasoun | Přívlač | 36.079 zobrazení | 25 odpovědí
Toto fórum by se mělo primárně věnovat přívlači na Liberecku. Diskuze o revírech, úlovcích, technikách, zážitcích atd.
Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o.
11.4.2012 | HaD | chytej.cz | 36.043 zobrazení | 63 odpovědí
POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)
„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=osoba&hledani.podminka.prijmeni=Ant oni+&hledani.podminka.jmeno=V%E1clav"
Pruty NORSTREAM
10.5.2010 | HaD | Přívlač | 35.845 zobrazení | 87 odpovědí
Tento víkend jsem měl možnost chytat s prutem této značky a musím říct, že mě velice zaujaly a jak designem, tak především akcí a výkonem. Máte s těmito pruty zkušenosti? Uvažuji o něm a zajímají mě názory.
Poradíte ??
23.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 35.817 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s lovem na dírkácha jesli by mi mohl poradit nějaké dobré vybavení ??
Základní výbava
25.3.2012 | Chmur | Ostatní nádobíčko | 35.776 zobrazení | 59 odpovědí | upravit
Ahoj. Jsem úplný začátečník a chystám se koupit základní výbavu na lov ryb – kaprařinu. Udělal jsem si sumář toho, co bych měl teoreticky potřebovat. Budu vděčný, když mi napíšete, zda je něco z toho zbytečné nebo naopak mi něco zásadního chybí. Případně se třebas nějaké věci navzájem vylučují. Díky. Ceny jsou podle Tropic Liberec. Když mi poradíte, kde sehnat lépe a levněji, taktéž díky moc. pruty – sheakspeare cypry corp, 1+1, 1 590 Kč naviják – konger iron corp 660 1+1, 1 390 Kč pletená šňůra microfuse – 2×100 m, 440 Kč holiny afars – 1 000 Kč vezírek sitex classic 75×30 – 3 kruhy, 139 Kč caiman signalizátor 1+1, 592 Kč JSA mini box – 25 Kč JSA fish broky 70g, hrubé, 32 Kč ropala set multifunkční nůž, 169 Kč ropala RMKS brousek, 79 Kč sona podběrák S401/7/Al, 269 Kč giants fishing sedačka, chair Senso, 1 399 Kč falcon balsový splávek – 2×, 57 Kč vidlička, 2×, 120 Kč háčky Venturieri s očkem, 10 ks, 28 Kč
Celková cena se pohybuje kolem 7 000 Kč
Sumcový wobler
23.12.2011 | svery | Dravci | 35.744 zobrazení | 47 odpovědí
Ahoj zajímalo by mě na jaký wobler máte úspěchy u sumců. V létě bych chtěl zkusit vláčení za lodí. Hloubka max. 5metrů.
Kovmasters
6.5.2005 | dopravka | Dravci | 35.697 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké zkušenosti máte se slovenskými woblery Kovmasters.
Klacky
6.2.2008 | Sander | Pruty | 35.538 zobrazení | 15 odpovědí
Chlapi máte někdo tyhle teleskopy? Kdyby se u nich vzadu uřízla rukojeť, hodily by se mi na hady a podobné potvory. Asi ve 3,60m a 2,75lbs. Za případnou recenzi děkuji.
Vodní hadi v Čechách
3.8.2009 | jersey | Ostatní ryby | 35.450 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj kolegové,mám skromný dotaz.Dnes jsem byl malinko zavláčet na Vltavě a na jednom místě,kde jsem se zdržel přes hodinu,jsem u břehu,v mělké vodě viděl hada.Spíš tedy hádě,asi 20 cm.Proč to píšu.V životě jsem nic takového neviděl.Nejen,že byl pod vodou pořád,(prostě se vůbec nevynořil),ale byl neustále ve střehu a pokud zmerčil nebezpečí,zajel pod kámen.Nebylo to noc,co bych znal.Barva jako slepýš,ale znaky podobné jako zmije.Jakési kostičky…Neměl jsem foťák,tak jsem ho vyfotil mobilem,ale fotky jsou nekoukatelné…Teď jsem strávil skoro hodinu hledáním na netu,ale nenašel jsem ho tam.Neznáte někdo vodní faunu a neví,jací hadi mohou žít v našich řekách?
míra okouna
21.6.2007 | ??? | Dravci | 35.441 zobrazení | 273 odpovědí | upravit
chtěl bych si domu vzít okouna a chci se zeptat jak velkého ookouna si berete domu, od kolika cm
Anketa o přívlači
20.12.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 35.372 zobrazení | 287 odpovědí
Nebojte,žádná extra anketa to není,jen by mě zajímalo,v jaké značky
máte důvěru a se kterými jste spokojeni. Já bych to chtěl pak nějak
zpracovat a poslat HaDovi,jestli by to nějak nezveřejnil. Pište to tak,že
udáte:1. prut
2. naviják
3. nástrahy
Pište vždy jenom značku,ne druh(příklad:ne Rapala Countdown,ale jenom Rapala,ne Mepps Aglia,ale jenom Mepps). Dále taky prosím nepište nějaké věci netýkající se této ankety. Když to budete psat ne pod sebe,ale třeba vedle sebe(ale vždy ve správném,výše uvedeném pořadí)tak si to nějak přeberu. A poslední věc. Pište co nejvíc,ať víme,jak jsou na tom značky celého světa. Těším se na vaše příspěvky a zatím díky,denyg
Jak zarybnit rybnik
6.8.2011 | janead | Vaše názory | 35.264 zobrazení | 77 odpovědí
Dobry den, vlastnim rybnik bez ryb a chtel bych ho zarybnit. Zatím bych tak chtel dat na zkoušku cca 200 pludku kapra a nejaky amury a liny. Jak by měly ty ryby byt velky aby jich přežilo co nejvic? A neni to moc velka blbost zarybnovat takhle pozde? Dekuji vam za rady!
stavba lodi
2.10.2006 | | Ostatní nádobíčko | 35.167 zobrazení | 47 odpovědí | upravit
Češi jsou národem koumáků a rybaříci určitě nejsou výjimkou. Jeden vyrábí rotačky co vyhrávaj závody, druhej svůj vlastní tripod se swingrama, třetí vyřezal za život víc vobíků než Rapala a čtvrtej aby je vyřezávat nemusel si na to zkonstruoval mašinku. Máte ale někdo zkušenosti se stavbou rybářský loďky?? Chtěl bych se o něco takovýho pokusit a to ani ne tak z důvodu, že bych jí nutně potřeboval (mám nafukovadlo) nebo že bych na ní nakonec po letech nenašetřil. Chtěl bych si udělat svojí vlastní dřevěnou pramičku přičemž největším lákadlem je ověřit si, že na to mám. Dřevěnka je dneska přežitek…vím. Kupovaný laminátky vydržej dýl, jsou lehčí, hezčí, víc se kradou atd atd… Můj cíl je hrát si s tím jako malej kluk s Merkurem a potom zažívat ten blaženej pocit když to poplave… No a k otázkám.. Jaký dřevo byste doporučili? Moje okolí radí dub a jasan. Jasan jasan ale dub se mi moc nezdá..přeci jenom takhle těžký dřevo…aby se mi to potom nepotopilo. Dál jakej klih je ten nej? Pod pojmem nej myslím nejlepší kvalitu v porovnání s cenou. Nechci dát za lepidlo víc než za new commercial boat. Kdyby měl doma někdo nějaký nepotřebný plánek nebo znal užitečné stránky, či jakékoliv osobní připomínky a moudra, budu jen rád když se o vědomosti podělí… díky:-)
Celoroční hájení Pstruha potočního
3.12.2011 | minnow | Lososovité ryby | 34.757 zobrazení | 131 odpovědí
Určitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?