Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

sankce za prestupky necteno

16.5.2007 | svaca | Legislativa | 31.701 zobrazení | 82 odpovědí

Zdravim chytal jsem na chotovinskem potoku 1 je to nadrz do ktere se vleva potok ja chytal prave na potoce kde uz je soukroma voda a revir je pouze nadrz!byl jsem pristizen a byl mi odebran listek a jeste k tomu bez zapisu k vode!byl bych rd kdybyste mi nekdo napsal co mi hrozi jaky trest a tak!zatim nemam zadne prestupky!diky za kazdou informaci

Nej rybářská delikatesa necteno

29.8.2008 | Robur | Recepty | 31.392 zobrazení | 142 odpovědí

Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.

Plodový rybník Řásná-Telč necteno

25.8.2011 | Qwertzuiop | Domácí revíry | 31.262 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Byl tam někdo tenhle rok?Zajímalo by mě jak to tam teď bere nebo jestli tam vubec nějaký ryby ješte jsou:) děkuji za každou odpověď

lov lososu v norsku,švédsku necteno

15.1.2012 | makes | Lososovité ryby | 31.196 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den. Mám dotaz ohledně rybolovu lososu. Máte nějaké zkušenosti se Švédskem nebo Norskem? Začátkem léta bych se tam rád vydal s kamarády. Za každou informaci budu vděčný. Diky.

PARMOŠTIKA necteno

30.5.2012 | alexdelpiero | Ostatní ryby | 31.125 zobrazení | 8 odpovědí

kdyby z vás někdo nevěděl, jak vypadá PARMOŠTIKA :)… tady je jedna slušná… :)

bivak nebo stan necteno

11.8.2008 | mysak72 | Legislativa | 31.081 zobrazení | 19 odpovědí

Koupil jsem BIVAK a ted ho nemů žu používat,protože nemá odepínací podlážku.Může mně někdo vysvětlit co je vlastně stan a co bivak?

První prut na feeder necteno

31.3.2012 | Mrakoš | Feeder | 31.053 zobrazení | 100 odpovědí

Dobré ráno vespolek, možná to bude jarem, ale mám chuť pustit se v rybařině do něčeho nového. A proto pokukuju po feedrovém prutu. Nikdy jsem na to nechytal a tak bych si při jeho výběru nechal rád poradit. Chytám jen na stojácích protože tekoucí nepstruhovku mám moc daleko. Chytám na malých rybnících, nad hlavou spoustu větví. Házím to většinou kousek od břehu, někdy jen na délku prutu. Ryby jsou tu hlavně malý kapříci do 40, cejni a podobná havěť. Baví mě tahat i čudly. Nevím jakou gramáž mám zvolit, a pak jakou akci prutu. Nejspíš parabolickou, ale jak zjistit že jí ten který prut má? A cena? 1500,– bude muset stačit. Vzhledově se mi líbí Robinsony, a hlavně je mají u nás v krámě. Budu rád za nějaké tipy. Dík

Feeder poradíte. necteno

23.7.2012 | Martin Mošna | Feeder | 31.024 zobrazení | 357 odpovědí

chtel bych zacit chytat na feeder ale nevim jestli to má cenu nekdo rika ze je to nejlepší a nekdo zase ze je to nani ze to je jenom na cejni a tak dal ze je na tom vydet kazdé drbnuti tak jak to je?

proc nam prodejci lzou necteno

11.6.2011 | vondras | Obchod | 31.022 zobrazení | 132 odpovědí

take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!

Daiwa Ballistic nebo Shimano Twin Power ? necteno

10.2.2012 | Dany73 | Navijáky | 30.905 zobrazení | 83 odpovědí

Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s navijáky Daiwa Ballistic 2500SH a Shimano Twin Power 2500FC. Na doporučení se rozhoduji už pouze mezi těmito dvěma, cenově střední třídy. Zajímalo by mne, zda je tak velký rozdíl v kvalitě oproti rozdílu finančnímu. Prostě zda-li mi srovnatelně poslouží na běžnou přívlač to téměř o 2000,– levnější Shimano. Vláčím v sezoně každý víkend středně těžké nástrahy, prut 210 Penn Millenium. Děkuji moc za vaše názory a zdravím všechny kolegy rybáře!

Počítání necteno

23.5.2012 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 30.579 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím vechny rybáře jen se chci zeptat zda jde nějak přepočítat kapacita navijáku, když vím že 0,45mm/340m a potřebuji vědět kolik se tam vejde 0,28 nebo 0,30 díky

Kontrola rybářské stráže. necteno

29.2.2008 | Mila | Legislativa | 30.417 zobrazení | 69 odpovědí

Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?

Kanada, Britska Kolumbie.. Byl nekdo?? necteno

5.2.2012 | makes | Lososovité ryby | 30.370 zobrazení | 17 odpovědí

Mate nejakej osobni zkusenosti?? Na internetu toho je dost ale rad bych vedel osobni zkusenosti a poslechl si neco z praxe. Kolik tam stoji ubytovani, kolik ste toho nachytali atd. Proste vse zajimave. Pristi rok bych se tam chtel podivat … Letenka z nemecka stoji 13tis takze si myslim ze by se to dalo porid takovej vylet za slusnej peniz. Dik za info. zdar

nejhezčí česká ryba necteno

21.3.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 30.103 zobrazení | 87 odpovědí

Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)

Rybaření na Sardínii necteno

10.2.2012 | paia | Rybaření v zahraničí | 30.009 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všem, v červnu se chystám s přítelkyní na Sardínii a jelikož to vypadá, že si budeme muset vařit sami, tak jsem si říkal, že bych do jídelníčku přispěl trochou čerstvých ryb z moře. Bohužel jsem v tomto totální laik, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti. Vzal bych si s sebou asi cestovní teleskopickej přívlačák, nějakej splávek, háček, pár rotaček a nějakou gumku. Jak by jste mi poradili, že bych měl chytat, co je vlastně z ulovitelných mořských potvor jedlé a smysluplné k úpravě jako jídlo? Předpokládám, že čudličky 10–15 cm asi nebudou to pravé ořechové.

Pruty Shimano Catana necteno

24.11.2011 | stenli1998 | Pruty | 29.988 zobrazení | 126 odpovědí

Chcel by som sa spytať na udice Shimano Catana. Ak mate dake skusenosti s timto prutom, potreboval by som s tim pomoct. Za odpoved dakujem.

Chytani na marmysky. Vse co o tom vite a chcete se podelit necteno

20.11.2005 | R3F13X | Marmyška | 29.965 zobrazení | 31 odpovědí

Pocinaje od zpusobu, velikosti, doplnovani marmysek gumami, hnojaky, atd az po vyrobu. napiste…

jak na parmu necteno

1.9.2011 | vovo | Tipy & triky | 29.955 zobrazení | 21 odpovědí

chtěl bych se zeptat jak na parmu nikdy sem ji ještě nechytil ale slyšel jsem že je to velká bojovnice tak to chci skusit mám vitipované místo na řece kde jsou někdy i vydět tak žádám o jakékoli rady od nástrahy po vlasec

BUFFALO necteno

11.4.2008 | vagi | Bílá ryba | 29.686 zobrazení | 28 odpovědí

Zajímalo by mě, zda někdo má zkušenosti s touto rybuší? Nikde jsem tu nic nenašel a už několikrát mi kolegové říkali, že jí chytali na soukromákách. Vůbec nevím, co je to zač, jak to vypadá, čím se to žíví atd. Rozšiřte obzory méně znalému kolegovi. Dík.

pěstování žížal necteno

22.2.2010 | tomin | Položená | 29.681 zobrazení | 39 odpovědí

Je tu někdo trochu zahradník? Kamoš má hnojník kde má každý rok velký hnojáky a na našem hnojníku sem našel jen pár malinkatých žoužalek . neví někdo čím to muže být. složením kompostu,umístěním?