Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zahrádkaři.....na Sokolovsku necteno

26.3.2009 | Maťko | Domácí revíry | 33.135 zobrazení | 75 odpovědí

Lepši je posedět než rýpat........­..Kdyby bylo možno tak to to téma by se mohlo smazat. Děkuji M.

tipy na dárek necteno

15.2.2012 | Rybana1983 | Domácí revíry | 32.994 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den, prosím o radu. Chci dát příteli k narozeninám dárek-nějaké rybaření. Zahraniční (Norsko apod.) nepřichází vzhledem k částce v úvahu. Takže se obracím na zkušené:-) a ptám se na nějaký pěkný revírek, kde si člověk lov užije. Stačí chyť a pusť, jen mi jde o to, aby se mu líbilo prostředí, lov apod. Takže něco přírodního, co lahodí duši a rybičky ta jsou pěkné a je tam možné ulovit více druhů ryb. Bonus by byl sumec…

Představa je taková, že by to bylo i s ubytováním, tak na 3–5 dní. Rozpočet tak 4000–5000.

Děkuji za rady. Absolutně se v rybaření nevyznám, budu za tipy vděčná. Můžete zasílat na e-mail: rybana1983@seznam.cz. Děkuji.

Nej rybářská delikatesa necteno

29.8.2008 | Robur | Recepty | 32.948 zobrazení | 142 odpovědí

Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.

Nerezová přenosná udírna necteno

20.2.2007 | Kulik | Ostatní nádobíčko | 32.946 zobrazení | 32 odpovědí

Mám v úmyslu koupit od firmy IMPULS z Křižanova, nerez udírnu izolovanou k celoročnímu používání, ale nemám s takovouto udírnou žadné zkušenosti a ani neznám nikoho kdo by mi řekl nějaké vlastní poznatky. A tak se obracím s prosbou na Ty, co takovou udírnu vlastní, aby se se mnou a své zkušenosti podělili. Nevím zda takovouto udírnu koupit nebo budovat zděnou nebo dubovou a obezděnou. Takže ještě jednou prosím o Vaše zkušenosti a rady. Díky Kulik.

Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody? necteno

30.12.2013 | cermi321 | Dravci | 32.822 zobrazení | 381 odpovědí

Sance preziti candata po vytazeni z hlubsi vody?Jaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a opětovném puštění zpět do vody?

Není kukuřice jako kukuřice necteno

27.3.2011 | Michal_1 | Feeder | 32.653 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Zdravím všechny kolegy. Začínám s feederem (spojená Orlice, Rozkoš, Metuje …) a prosím o radu. Protože jsem především pstruhař, s „organickými“ nástrahami mám minimum zkušeností. Hodně jsem četl, že častou nástrahou při feederu (a nejen při něm) je kukuřice. Těch jsou ale stovky druhů – mražené, s příchutěmi speciálně pro ryby, obyčejné konzervy z potravin … Jaké s nimi máte zkušenosti? Díky.

Naviják HB 80 necteno

29.11.2011 | zrybenec | Navijáky | 32.462 zobrazení | 1 odpověď

Má někdo zkušenost s navijákem HB 80? Nebo aspoň názor?

http://www.stastny-rybar.com/…b-80_448.htm

Žena a porybná necteno

6.1.2008 | scootrovka | Legislativa | 32.456 zobrazení | 377 odpovědí

Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou

Lov na match necteno

25.5.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 32.431 zobrazení | 15 odpovědí

Chci radu od nějakého odborníka :) jestli by se dala match udice (3,9m) použít jako feeder na řece, bavim se o lovu parem, prut má celkem jemnou špičku, ale feeder to není :)

sankce za prestupky necteno

16.5.2007 | svaca | Legislativa | 32.358 zobrazení | 82 odpovědí

Zdravim chytal jsem na chotovinskem potoku 1 je to nadrz do ktere se vleva potok ja chytal prave na potoce kde uz je soukroma voda a revir je pouze nadrz!byl jsem pristizen a byl mi odebran listek a jeste k tomu bez zapisu k vode!byl bych rd kdybyste mi nekdo napsal co mi hrozi jaky trest a tak!zatim nemam zadne prestupky!diky za kazdou informaci

Vnadící směsi necteno

19.4.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 32.349 zobrazení | 24 odpovědí

Můj názor na vnadící směsy.. Testoval jsem komerční směsi různých značek Lorpio, Milo, atd atd… můj závěr u menších ryb cejnů, plotic může mít směs vliv na počet záběrů u velkých účinek už je slabší… Stejně dobře jak s Lorpiem, Milem si zachytám s obyč. šrotem kterej doladím posilovačem, aromatem.. A cena desetinásobně nižší jak u komerce. Váš názor?

proc nam prodejci lzou necteno

11.6.2011 | vondras | Obchod | 32.256 zobrazení | 132 odpovědí

take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!

Daiwa Ballistic nebo Shimano Twin Power ? necteno

10.2.2012 | Dany73 | Navijáky | 32.071 zobrazení | 83 odpovědí

Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s navijáky Daiwa Ballistic 2500SH a Shimano Twin Power 2500FC. Na doporučení se rozhoduji už pouze mezi těmito dvěma, cenově střední třídy. Zajímalo by mne, zda je tak velký rozdíl v kvalitě oproti rozdílu finančnímu. Prostě zda-li mi srovnatelně poslouží na běžnou přívlač to téměř o 2000,– levnější Shimano. Vláčím v sezoně každý víkend středně těžké nástrahy, prut 210 Penn Millenium. Děkuji moc za vaše názory a zdravím všechny kolegy rybáře!

První prut na feeder necteno

31.3.2012 | Mrakoš | Feeder | 31.940 zobrazení | 100 odpovědí

Dobré ráno vespolek, možná to bude jarem, ale mám chuť pustit se v rybařině do něčeho nového. A proto pokukuju po feedrovém prutu. Nikdy jsem na to nechytal a tak bych si při jeho výběru nechal rád poradit. Chytám jen na stojácích protože tekoucí nepstruhovku mám moc daleko. Chytám na malých rybnících, nad hlavou spoustu větví. Házím to většinou kousek od břehu, někdy jen na délku prutu. Ryby jsou tu hlavně malý kapříci do 40, cejni a podobná havěť. Baví mě tahat i čudly. Nevím jakou gramáž mám zvolit, a pak jakou akci prutu. Nejspíš parabolickou, ale jak zjistit že jí ten který prut má? A cena? 1500,– bude muset stačit. Vzhledově se mi líbí Robinsony, a hlavně je mají u nás v krámě. Budu rád za nějaké tipy. Dík

lov lososu v norsku,švédsku necteno

15.1.2012 | makes | Lososovité ryby | 31.917 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den. Mám dotaz ohledně rybolovu lososu. Máte nějaké zkušenosti se Švédskem nebo Norskem? Začátkem léta bych se tam rád vydal s kamarády. Za každou informaci budu vděčný. Diky.

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 31.762 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

bivak nebo stan necteno

11.8.2008 | mysak72 | Legislativa | 31.700 zobrazení | 19 odpovědí

Koupil jsem BIVAK a ted ho nemů žu používat,protože nemá odepínací podlážku.Může mně někdo vysvětlit co je vlastně stan a co bivak?

Plodový rybník Řásná-Telč necteno

25.8.2011 | Qwertzuiop | Domácí revíry | 31.563 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Byl tam někdo tenhle rok?Zajímalo by mě jak to tam teď bere nebo jestli tam vubec nějaký ryby ješte jsou:) děkuji za každou odpověď

JERKBAIT necteno

30.1.2009 | wenaX | Přívlač | 31.430 zobrazení | 334 odpovědí

tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?

Označení vezírku necteno

27.5.2012 | Míraaa | Legislativa | 31.394 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim, v rybářském řádu se píše, že vezírek s úlovkem musí být oznečen jménem a adresu. To se opravdu v praxi dělá? U nikoho jsem to neviděl.