Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

pěstování žížal necteno

22.2.2010 | tomin | Položená | 29.840 zobrazení | 39 odpovědí

Je tu někdo trochu zahradník? Kamoš má hnojník kde má každý rok velký hnojáky a na našem hnojníku sem našel jen pár malinkatých žoužalek . neví někdo čím to muže být. složením kompostu,umístěním?

Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody? necteno

30.12.2013 | cermi321 | Dravci | 29.793 zobrazení | 381 odpovědí

Sance preziti candata po vytazeni z hlubsi vody?Jaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a opětovném puštění zpět do vody?

Do kdy se loví dravci? necteno

28.12.2011 | kovanda | Dravci | 29.789 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

dobrý den dělám si povolenku a zajímalo by mě do kdy se loví dravci? děkuji za odpověd.

Etika rybolovu v čase "mimo sezóny" necteno

16.3.2012 | lunimus | Vaše názory | 29.777 zobrazení | 140 odpovědí

Priatelia, zaujímal by ma váš názor na rybolov mimo hlavnej sezóny, t.j. od 15.3 do 31.5, samozrejme na vodných tokoch a s dodržaním individuálnej doby ochrany jednotlivých rýb. Doba hájenia predpokladám, že nie je stanovená len pre srandu a na stojatých vodách je to všetko O.K. Je ale v súlade s rybárskou etikou loviť ryby na riekach? – zvlášť keď viem, že možno aj 2/3 ulovených rýb bude práve hájená?

Je samozrejmé, že ryba bude vrátená do vody, ale zrejme bude dostatočne vystresovaná na to, aby mala najbližších X hodín chuť sa páriť a individuálna ochrana je tu zrejme hlabne preto, aby ryby mali na rozmnožovanie kľud.

Čo si teda o tom myslíte, a ako sa k tomuto staviate vy?

JERKBAIT necteno

30.1.2009 | wenaX | Přívlač | 29.643 zobrazení | 334 odpovědí

tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?

muzika necteno

24.3.2005 | pif | chytej.cz | 29.487 zobrazení | 254 odpovědí

jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant

Žena a porybná necteno

6.1.2008 | scootrovka | Legislativa | 29.457 zobrazení | 377 odpovědí

Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou

Jak vám vyhovují smáčci necteno

28.11.2008 | farnas | Dravci | 29.398 zobrazení | 285 odpovědí

Jak vám vyhovují smačci?Jelikoz je to mladá technika, a nastraha, ptam se vas jak se vam zalibila nebo v cem vas zklamala.Muzete davat i fotky smacku nebo ulovky na smacky diky.

Jigstreamry necteno

10.1.2012 | starka | Přívlač | 29.211 zobrazení | 1 odpověď

ahoj…chtel bych se zeptat jaky je vas nazor na chytani stik na jigstreamry?…jsou podle vas lepsi nez gumove nastrahy?…muzete samozrejme prikladat i fotografie svych vytvoru.

Krtonôžka necteno

22.5.2005 | ywan | Ryby | 29.177 zobrazení | 46 odpovědí

Vraj sa na túto potvoru dajú nachytať pekné ryby. Je problém ich zohnať ale vraj stoja za to. Ak máte niekto skúsenosť tak píšte. Zaujímalo by ma aj ako ju dať na háčik, či priviazať, prešit alebo prilepiť… Možno by som vyskúšal aj chov ak niekto poradí…

Kdy pro Vás začíná sezóna? necteno

7.3.2012 | TarzanCZ | Vaše názory | 29.109 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím, Docela by mě zajímalo, kdy pro Vás začíná rybářská sezóna? Rybaříte od určitého data či určitého měsíce a nebo u Vás rozhoduje o začátku sezóny počasí a venkovní teplota? Nebo rybaříte celoročně od ledna do prosince? :-) Díky za odpovědi.

Rybaření na Orlické přehradě necteno

14.12.2007 | the fish | Domácí revíry | 29.041 zobrazení | 65 odpovědí

Zajímalo by mě co a jak nejraději chytáte na Orlíku… vaše největší úlovky na co kde kdy a jak jste je chytili… dík

CO SEBOU NA VÝPRAVY? necteno

27.11.2011 | Quick2803 | Kaprařina | 29.040 zobrazení | 97 odpovědí

Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.

Označení vezírku necteno

27.5.2012 | Míraaa | Legislativa | 29.009 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim, v rybářském řádu se píše, že vezírek s úlovkem musí být oznečen jménem a adresu. To se opravdu v praxi dělá? U nikoho jsem to neviděl.

United Kingdom Style necteno

1.9.2011 | kubiczez | Kaprařina | 28.967 zobrazení | 11 odpovědí

Najde se tu někdo, kdo je vyznavačem UK stylu kapraření?Jaká jsou jeho pravidla?Musí být všechno vybavení z UK?

Internetový obchod Tomi-Korda necteno

30.4.2008 | gabo | Obchod | 28.964 zobrazení | 30 odpovědí

Jaký máte zkušenosti?

Sraz CHYTEJ. CZ Kdo pojde??? necteno

14.6.2005 | Tomucha | chytej.cz | 28.960 zobrazení | 281 odpovědí

Nuže je třeba postupně zjišťovat počet lidí, kteří pojedou na sraz na kouty

Candát necteno

7.11.2012 | revoke | Dravci | 28.828 zobrazení | 197 odpovědí

CandátAč je candát mezi rybáři často skloňovaným slovem, jeho úlovky už tak časté bohužel nejsou. Nevěřím však tomu, že by to bylo malým počtem ryb. Ba právě jsem přesvědčen o opaku! Domnívám se, že candátu je dost a i velkých, jen je neumíme chytat.

Zakládám tedy toto fórum pro ty rybáře, kteří se chtějí podělit nebo poučit o chytání této krásné ryby. Kapraři toho o kapraření napovídali dost, podělme se tedy i my ostatní o naše know-how, diskutujme o tom, zda se vám víc osvědčila rybička nebo umělé nástrahy, jaká je jejich nejosvědčenějši velikost a barva, zda lépe berou ráno nebo za tmy, jestli jim vadí nebo nevadí lanko, co říkají na hluk a světlo na břehu, či jsou dále nebo blíže u břehu, jak candáty najít a či je lepší řeka nebo stoják.

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 28.825 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Sumci a soukromý revír necteno

10.10.2011 | Honza1.2.3 | Domácí revíry | 28.726 zobrazení | 41 odpovědí | upravit

Ahoj,napadlo mě že bych zkusil udělat soukromý sumcový revír.A zajímá mě váš názor, ať je jakýkoliv.Má někdo s něčim takovým zkušenosti???Nez­náte někoho kdo se o něco podobného pokoušel a nebo provozuje??Jdem mi o to jestli je to vůbec reálné.A také sem slyšel že sumec je učenlivá ryby a jde o to když se jednou chytí jestli bude brát ještě dál. Aby to pak nevypadalo tak že budou jen plané záběry atd.Budu rád za každý názor díky.