Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jigové hlavičky bez protihrotu
14.9.2009 | ala | Přívlač | 27.622 zobrazení | 46 odpovědí
Neví někdo, kde se dají sehnat jigové hlavičky bez protihrotu? Nejlépe e-shop. Díky.
Kajak Halibut - rady, zkušenosti, tunning
7.2.2017 | Švejk | Tipy & triky | 27.604 zobrazení | 157 odpovědí
Letos si chci koupit kajak Halibut a rád bych již v předstihu, získal pár rad a zkušeností od Vás, kteří již tento člun vlastníte. V čem jsou slabiny a jak je vylepšit, čím si usnadnit a zpříjemnit pohyb na vodě, lov a vše ostatní o co se budete chtít podělit. Díky za Vaše náměty Švejk
Soukromý revír Kastelský rybník
12.2.2006 | braska | Domácí revíry | 27.460 zobrazení | 10 odpovědí
Neznáte, nebo nemáte někdo informace o soukromém MP revíru Kastelský rybník u obce Vtiš u Dobřan, Plzeň Jih? Zajímá mě majitel,povolenka, rybí obsádka atd. Předem díky všem.
Váš názor na K 70
25.8.2011 | kubiczez | Kaprařina | 27.401 zobrazení | 117 odpovědí
Jaký je váš názor na horní míru kapra 70cm?Podpořili by jste případnou horní míru kapra 60cm(K 60)?
První prut na přívlač, případně plavanou
30.3.2012 | DzariN | Pruty | 27.396 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahoj, jsem tu novy a byl bych moc rad, kdyby mi nekdo mhl poradit s vyberem prvniho rybarskeho prutu a navijaku. Chci se specializovat predevsim na privlac, ale byl bych rad kdyby byl pruta castecne pouzitelny i na plavanou. Chci chytat predevsim na mensich rekach, pouze vyjmecne na vodni nadrzi. Cenovy storp jsem si stanovil na 2 000,– za jeden prut a navijak, ale po procteni par diskusi a prohlidek eshopu, by to mozna slo dostat na max. 3000. Pro prut jsem temer rozhodnut a to pro Mivardi Avantgarde Spinn 2,1 m 5 – 28 g, pripada mi jako dobry pomer cena/kvalita. Delsi moc nechci, protoze useky, kde planuji chytat nejsou vzdy lehce pristupne. Jen nevim jestli jsem se rozhodl pro spravnou gramaz (cilova ryby, pstruh, stika, okoun a dalsi dravci). Jaky by byl podle vas idealni navijak pro tento prut? Pripadne rad si prectu jakakoliv jina doporuceni i ohledne toho jestli vlasec nebo pletenku atd.
Budu se tesit na odpoved a verim, ze se mnou budete mit trpelivost, kazdy nejak zacinal :)
Kvalitní baitrunner do 1500,-
5.10.2011 | Vendelín | Navijáky | 27.322 zobrazení | 34 odpovědí
Neměl by někdo pár rad dle zkušeností? Chtěl bych pořídit nějaký kvalitní bait do 1500, jelikož musím koupit dva k novým prutům. Rozpočet je omezen vím že to není moc 1500 na jeden naviják. Ale přeci jen jestli někdo něco má, šup sem stím:) Budu moc rád za rady.
Dá se použít šnek na kaprařinu ?
21.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 27.321 zobrazení | 60 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nešli použít na prach rozdrcené lastury šneků ( už prázdné) jako přídavek do boilies může to znít jako blbost ale pokud potřebuje kapr bílkoviny tak si mislím že by se tím možná dali nahradit některá seriově vyráběná moučka.
Pstruhaři,Muškařské forum skončilo,jak dál?
7.3.2007 | Cottus | Lososovité ryby | 27.148 zobrazení | 65 odpovědí
Mnozí,kdož jsme neměli možnost zúčastnit se Muškařského fora v KV, bychom se rádi dověděli něco víc o výstupech ze sobotních odborných přednášek… (T.Randák aj.)Proto bych chtěl poprosit o vaše postřehy z těchto zajisté cenných a poučných odborných diskuzích.
Rapala Tactical Bag
4.2.2012 | Walley | Ostatní nádobíčko | 27.142 zobrazení | 14 odpovědí
zkušenosti ? obrázky ? všechno sem budu moc rád ;) http://www.nasoutokushop.cz/…al-bag-d6670
Historie navijáků Shakespeare
30.8.2010 | shakespearman | Ostatní nádobíčko | 27.114 zobrazení | 72 odpovědí | upravit
Dnes je moderních navijáků spousta,dokonce 12 ložiskových nebo i více,blýskají se to je pravda,ale v nedávné minulosti se vyráběli navijáky Shakespeare,z nichž některé si myslím ne jenom já,ale i spousta dalších rybářů,že předčili svou dobu.Některé nejsou v takové kvalitě ani dnes,a to stojí tisíce.Nabízím rybářům nahlédnutí do mé nostalgie navijáků Shakespeare,aby se pokochali mou sbírkou : www.shakespearman.freepage.cz A zároveň chci poděkovat těm,kteří mě nějakým způsobem podporují a občas i něco nabízejí. Rád si na toto téma s rybáři,které tato záležitost zajímá popovídám. Petrův zdar Shakespearman
Rybník Nový Kanclíř - zkušenosti ? !
24.3.2012 | coca | Domácí revíry | 27.100 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
má někdo prosím zkušenosti s lovem na rybníku v jižních čechách – Nový Kanclíř ? Uvítám od Vás Vaše poznatky + doporučení na ubytování… chtěl bych tam zajet v květnu na víkend…
Dík za Vaše poznatky !
Kdo s čím začínal
2.9.2011 | zalesak05 | Pruty | 27.099 zobrazení | 45 odpovědí
V jedné diskuzi jsem četl že by bylo dobré založit fórum kdo s čím začínal. Jelikož jsem žádné takové fórum nenašel ,tak ho zakládám.
Pruty Daiwa Exceler
2.10.2011 | Denis M | Přívlač | 27.039 zobrazení | 29 odpovědí
Chcem sa spítať na váš názor na tieto prúty zaujíma ma hlavne tento prút 2,10 1–10g potrebujem ho na rotačky a woblery ale občas aj gumy .
Skončil čas Semeniuka, začal čas Šímy
3.12.2010 | Raf | Legislativa | 27.007 zobrazení | 76 odpovědí
V čele ČRS nahradil 20.11. prof. Ing. Petra Semeniuka, CSc. JUDr. Alexander Šíma. Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? http://www.rybsvaz.cz/?…〈=cz&fromIDS=&je_aktuality=ano
Lov candáta na mrtvou rybku
21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 27.001 zobrazení | 40 odpovědí
Zdar rybáři,potřeboval bych poradit jak chytit candáta na mrtvou rybku nebo nějakým jiným způsobem,už jsem to párkrát zkoušel ,ale nic jsem nechytil tak vas prosím o radu. Díky za jakoukoliv radu nebo pomoc.Zdar
Se Streamerem na přívlač?
6.12.2011 | minnow | Přívlač | 26.995 zobrazení | 48 odpovědí
Používáte na přívlač streamer? Jaké jsou na něj výsledky? Chtěl bych ho vyzkoušet, tak budu rád když mi sem napíšete vaše pozitivní i negativní zkušenosti s touto nástrahou, díky.
Nezapomínáme na některé rybky?
9.2.2010 | Ciffik | Ostatní ryby | 26.974 zobrazení | 34 odpovědí
Byl bych strašně rád, kdyby se našel někdo, kdo by sem hodil fotky např. slunčnic, slunek, blatńáků, okounků pstr., hrouzků kesslerových, dlouhovousých, běloploutvých a takovýchto rybek, nejlíp na co a kde jste je chytili…
Uchovávání nástražních rybiček
21.3.2012 | pterodactyl | Dravci | 26.889 zobrazení | 59 odpovědí
Dnes jsem se dozvěděl na školení rybářské stráže,že Jihočeský rybářský svaz má další vyjímku.A to uchovávání nástražních rybek ve vezírku.Nevím kdo byl původcem takového blábolu a proč,když je mraky různých řízkovnic,kde je rybkám daleko lépe a nemůže je tam rozbít žádná štika jak se běžně děje.Proč místo zjednodeušení výkonu rybářského práva se zase najde zhovadilec,který to takhle zmrví.Jaký na to máte názor vy????
Naviják na dírky
20.12.2011 | sethy | Rybaření na dírkách | 26.766 zobrazení | 47 odpovědí
Nemáte nějaký tip na dírkoví naviják? Speciální „dírkové“
nestojí za nic a tak malé „vláčáky“ (1000ky) nevlastním.
Hledám něco, funkčního, v mrazu nezamrzajícího, lehkého (max do 200g) a
cenově do cca 600–700Kč.
Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu
19.4.2012 | džigit | Ostatní nádobíčko | 26.751 zobrazení | 101 odpovědí
Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvětlení apod.