Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Nevíte někdo o co jde?
6.3.2012 | pemalda | Vaše názory | 26.483 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravim,dnes sem byl chvíli zkusit plavačku,povedlo se asi 10 tloušťů,ale jeden byl jinej.Měl po celém těle černozelené skvrny ohraničené žlutě.Největší měl na hlavě a nejvíc jich bylo na ploutvých a ocasu.Zajímá mě o co jde,jestli je to nějaký parazit či co?Skvrny nebyly vystouplé ani nijak nemokvali.Udělal sem 2 fota mobilem sice velmi bídné,ale něco na nich vidět je.
Nutno Krmit ???
27.8.2011 | Mr. Vydra | Závody | 26.155 zobrazení | 64 odpovědí
Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi
Mistrall Naviják BIG FISH XS 8000
7.3.2011 | Matt.tes | Navijáky | 26.114 zobrazení | 1 odpověď
ahoj, rad bych si po delší uvaze koupil tyto navijáky „Mistrall BIG FISH XS 8000“ a rád bych znal na něj váš názor popřípoadě jestli ho někdo má tak jak je s ním spokojený http://www.cadoxfishing.com/…xs-8000.html a nebo Naviják SPRO Super Long Cast LCS 400 ?http://www.rybarskepotreby-shop.cz/navijak-spro-super-long-cast-lcs-400–34.html
Obsah rybářského webu
24.10.2011 | MB | Vaše názory | 26.082 zobrazení | 38 odpovědí
S několika přáteli uvažujeme o tvorbě rybářského webu, kde bychom rádi uváděli své znalosti, zážitky… A samozřejmě to samé umožnili i registrovaným členům. Jenže tohle už je tu mnohokrát, tak bychom chtěli alespoň naše „redakční“ příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde. Uvažovali jsme o tom, že bychom všechny „návody“ uváděli jen ve spojení se zdokumentovanou výpravou (reportáží, nebo přímo kratším filmem nebo že bychom se specializovali hlavně na netradiční metody (lov kaprů muškařením…) apod. Co byste na takovém webu chtěli nalézt vy?
Vysílačky PMR - SilverCrest - Lidl
18.4.2012 | CeP | Ostatní nádobíčko | 26.066 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s PMR vysílačkami SilverCrest, tuším že typ Twin Talker 4810 z Lidlu za 799Kč? Měli je v předminulý ten a někde ještě jsou. Má to cenu kupovat je na spojení z lodi na břeh, občas mezi dvěma za sebou jedoucími auty, či na turistické výpravy apod?
Prsačky - broďáky
29.1.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 26.019 zobrazení | 106 odpovědí
Ahoj všichni, vím že tu toto téma bylo nedávno. Chci si koupit prsačky a nevím jaké? (materiál,léto,zima, výrobce) Můžete mi někdo poradit dle čeho vybírat atd?Jistě máte zkušenosti. (do 5000kč) Děkuji
STOP focení ryb?
12.6.2011 | talE | Vaše názory | 25.980 zobrazení | 43 odpovědí
Nedávám tuto věc za vinu chytej, nebo konkurenci, ale jde o to, že každý při focení ryby nemyslí na rybu, ale aby to vypadalo pěkně na netu. Co takhle zastavit nechutné focení ryb v trávě, na písku, stěrku a bůh ví kde ještě?
Sraz Chytej(áků)
28.3.2004 | BigMike | chytej.cz | 25.965 zobrazení | 296 odpovědí
Už jsem to naťukával na hlavní stránce, ale utichlo to. Měl by někdo zájem setkat se někdy koncem léta nebo na podzim? Dát termín, místo a nějaký víkend podebatit, popít, zarybařit, vyměnit si zkušenosti v reálu? Myslím, že by to nebylo od věci, poznat se více. Nebo vám to přijde přitažené za vlasy?
Kam jet za super rybařením?
21.1.2012 | Martina123 | Domácí revíry | 25.932 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Mohla bych poprosit o doporučení na pěknou rybářskou dovolenou v ČR? Chci otcovi koupit pobyt u nějakého revíru, kde by si opravdu výborně zachytal,nejlépe i trofejní kousky.Mělo by tam být ale i ubytování s možností občerstvení.Mohli byste mi napsat pár tipů?předem moc díky, Martina
úhoři, candáti a krevní moučka
12.6.2011 | R-y-b-a-r | Tipy & triky | 25.932 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím lidi. Napadlo mě vnadit úhoře, popř. dravce (zejména candáty) krevní moučkou v kombinaci s žížalama a kouskama rybek. Co říkáte na tu krevní moučku? Popř. jaký máte názor jestli nemůžu přijít o povolenku při vnadění tou moučkou, když je zakázáno vnadit sušenou krví. Díky za názory.
Vracení dřevní hmoty do vodních toků
5.1.2012 | Harvy | Vaše názory | 25.896 zobrazení | 118 odpovědí
Zdravím, otázku jsem již položil na Mrk.cz, ale relevantní odpověď mi
nepřišla. Z tohoto důvodu s Vaším svolením žádám o její
zveřejnění či o odkaz k podobné otázce či článku.
Zdravím všechny, oslovil jsem Povodí Moravy k plánované úpravě MP Bečvy
v celém jejím toku. V současné době je ze strany PMO připravováno
několik akcí, které se mají pokoušet skloubit potřeby protipovodňové
ochrany a požadavky ochrany přírody, včetně požadavků na podporu
ichtyofauny. Plánuje se vracení dřevní hmoty do řeky, které však
naráží na problémy právní úpravy, rozsáhlá bezpečnostní rizika
(silné povodňové průtoky, ledochody vyvolávající zvýšené požadavky na
pevnost a bezpečnost dřevěných konstrukcí) a jistý strach z neznámého a
nevyzkoušeného. Podpora užití dřevní hmoty je ze strany Českého
rybářského svazu, regulovaná střední řeka Bečva se štěrkovým dnem bez
velké hloubky a bez rybích úkrytů je v posledních letech je devastována
od kormorána. K další diskusi ohledně tohoto typu opatření prosím
o Vaše zkušenosti s obdobným typem řeky, kde se takové opatření již
realizovala, případně o zaslání fotek z podobné řeky, kde se popadané
stromy i v regulovaném úseku s nízkou vodou zachytily, udržely se
i přes velké vody a vytvořily tak hlubší místa a tedy úkryty pro ryby a
jiné živočichy. Děkuji za spolupráci.
Rybník Kunžak a Komorník
23.1.2012 | morcák | Domácí revíry | 25.883 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den, nevíte jestli se dá chytat na rybnících Kunžak či Komorník popřípadně zkušenosti děkuji.
Mícháte krmení doma nebo až u vody?
13.3.2012 | Zedtu | Tipy & triky | 25.827 zobrazení | 62 odpovědí
Chci se zeptat jestli používáte do krmení vodu z vodovodu nebo z rybníka, a jestli máte nějaké zkušenosti s tím že by jste na krmení s chlorovanou vodou měli méně záběrů. Nebo je to úplně jedno?
Nástrahy na feeder
21.1.2012 | PETR-rybar | Feeder | 25.807 zobrazení | 32 odpovědí
Toto fórum je založeno, abychom si tady mohli vyměňovat své skušenosti, popřípadě rady, kteté nástrahy a návnady se vám osvědčily a na který druh ryby a místo lovu.
Moravice
19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 25.805 zobrazení | 63 odpovědí
Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duhového,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,plotice,okouna a štiky je varující.
Žermanice od desíti k pěti
21.3.2012 | petrro | Domácí revíry | 25.790 zobrazení | 7 odpovědí
Jaký máte názor na zvýšující se rybářský tlak na revír Lučina 2 (Žermanice)? Dnes už tato voda nemůže přinést jakékoliv rybářské uspokojení, protože nelze na ní nalézt klidné místo.vypadá to na ní, jako by člověk chytal pod Sýkorovým mostem.Zarybnění tohoto revíru je prachmizerné.zejména deficit dravců již nikdy nemá šanci být doplněn.Jediné, v čem se na Žerkách mohou rybáři vyžít je v anrchie, neboť mimo noční rybolov je tu povoleno vše.Možná právě toto láká rybáře, kterým nevadí že si jdou zachytat na Václavské náměstí.
2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND
14.10.2005 | toulovec | chytej.cz | 25.670 zobrazení | 216 odpovědí
Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.
- zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
- jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
- pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).
CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.
- půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete
Bolen na mušku
26.12.2011 | RuSaKsRo | Muškaření | 25.589 zobrazení | 17 odpovědí
Máte někdo skušenosti s lovem bolenů na mušky?? Jestli ano a chcete se o ně podělit tak neváhejte a napište to!
Klouzák,wagler....
9.3.2005 | Ciffik | Plavaná | 25.531 zobrazení | 17 odpovědí
v zivote jsem nechytal na waglery a chtel bych to zkusit. pouzivam na plavacku matchovy prut. a chtel bych trochu poradit. jakou mam zvolit sestavu+ nejradeji fotky. diky predem. spis bych chytal na mensich tunich cca3 m hloubka do 5 ha. a mozna pozdeji vetsi reky s pomalim proudem + jezera a prehrady. prosim radte. casu dost . nez zacne to jaro a soknci ta zasr*** zima a dedek mraz se santa klausem to vzdaji…
Sportex black stream
7.9.2011 | kingkubik | Dravci | 25.526 zobrazení | 17 odpovědí
chlapi muzete mi neco rici o tomhle prutu?v delce 270 a gramazi 20g ono neco jsem nasel o nem ale moc toho vazne neni:(schanim neco na podzim jakmile to zacne kousat nechci uz chytat na mikromrdky ale chci do vody pustit nejaky vetsi kopytka cca12cm atd atd…muzete mi nejak poradit jestli je vhodny a podobne?zajimaji me osobni zkusenosti hlavne…diky