Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Fishbony necteno

9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.703 zobrazení | 44 odpovědí

Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji

Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách! necteno

19.1.2005 | toulovec | chytej.cz | 24.688 zobrazení | 243 odpovědí

Dovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.

TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady

PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…

Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).

Jaké polarizační brýle? necteno

18.8.2011 | holatkojan | Ostatní nádobíčko | 24.671 zobrazení | 38 odpovědí

ahoj,mám dotaz mužete mi poradit náké polarizační brýle? nejlépe z vlastní zkušenosti. na trhu jich je tolik že je těžké se v tom orientovat.. využití by mělo být rybařina a za volantem. děkuji za rady.

Hřebeč u Kladna necteno

4.10.2011 | pablos32 | Vaše názory | 24.639 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim všechny rybáře. Měl bych otázku, byl jste už někdo chytat v Hřebči u Kladna? Je tam 4h rybníček,ale nikdy jsem tam nebyl. Tak mě zajímá jak to tam jde a jaké tam jsou ryby. Díky všem za odpověď.

Method feeder necteno

27.11.2011 | svery | Feeder | 24.576 zobrazení | 29 odpovědí

Ahoj jaké máte zkušenosti s krmítky Method feeder? Co se vám osvědčilo? Jakej návazec používáte a velikost háčku?

Ubytování na Staňkově nebo jinde. necteno

5.5.2011 | Byko | Ubytování | 24.550 zobrazení | 7 odpovědí

Zdarec rybáři, plánujeme výpravu na Staňkov 2 rodiny 7 lidiček, hledám nějaké ubytko ale hned u vody, soukromí klídek, veget a ssmosebou taky ryby a houby… Až by jste někdo vědel a doporučil tak pošlu flanděru vynikající meruně. Nebo až máte nějaký jiný tip na super romantickou polohu někde u rybníka nebo u řeky tak to hned nahlaste, já to nikomu neprásknu. Petrův zdarec.

Má někdo informace dírkování na rybníku Vrah v Praze? necteno

3.2.2012 | hodima | Rybaření na dírkách | 24.536 zobrazení | 1 odpověď

Máte nekdo %kusenost? informace? nebo aspon t%elefoni ci0%slo na spravce? díky .............­.............­.............­.............

FOR FISHING 2012 necteno

27.10.2011 | jersey | Výstavy | 24.508 zobrazení | 15 odpovědí

Jestli mi něco uniklo, tak mě hned nekamenujte. Stačí říct třeba:„ty woe ses teď probral???“, nebo tak něco.Ale nějak nenacházím na FF2012 ani zmínku o Chytej…Poví mi někdo proč?

Pruty ala Shakespeare necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Pruty | 24.507 zobrazení | 43 odpovědí

Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .

kapři na řece necteno

13.4.2012 | dom16 | Domácí revíry | 24.432 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

dobrý den cchtěl bych se vás jako začátečník zeptat jestli se na řece můžou chytat kapři v MRS ještě před 16.dubnem a jestli se může chytat na červi.

Bohušov necteno

24.5.2012 | candatek | Bílá ryba | 24.425 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den letos jsme se rozhodli jet na pěkný rybníček bohušov projeli jsem pár stránek a zjistili pár obecných informací,ale chtěl jsem se zeptat jestli tam už někdo byl po připadě poradil nějaké dobré místo u vody ,vím že ryby mužou byt všude ale přece jen se chci zeptat,jestli se třeba někde drží více či méně . A taky sem se chtěl zeptat jestli tam o prázdninách je hodně rybářu děkuji.

Potřebuji poradit!!! necteno

16.6.2011 | Vojta.Lišák | Vaše názory | 24.396 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravím všechny, jsem naprostý amatér, co se rozhodl pro rybařinu. Potřeboval bych poradit, jestli nevíte o nějaké jakoby samoučné knížce, nebo třeba i stránek na netu, kde bych se naučil naprosté základy rybařiny, jako je navazování háčků, nahazování a dozvěděl se něco o konkrétních technikách lovu.

Moc děkuji za každou odpověď.

Rybník Nový u Starých Splavů necteno

26.5.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 24.349 zobrazení | 11 odpovědí

Tento víkend se chystám na Nový Rybník u Starých Splavů. Uvítám každé info o tomto revíru. Jak to tam jde, kde jsou nějaké top fleky, na co to tam jde a co můžu očekávat za druhy a velikosti ryb. Díky Venca

Slangové názvy necteno

11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.340 zobrazení | 39 odpovědí

ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)

Jerkovací kombo necteno

30.8.2011 | Bulb | Přívlač | 24.262 zobrazení | 37 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji

Lov na živou rybku: ANO/NE ? necteno

18.6.2009 | ??? | Dravci | 24.151 zobrazení | 219 odpovědí | upravit

kolegové rybáři,

rád bych věděl co si myslíte o lovu na živou rybku. Dle mého názoru to se sportovním rybolovem nemá nic společného a jedná se o čistou masařinu. Ryba nemá šanci poznat zda se jedná o háčkem propichnutou kořist, nebo ne. Na druhou stranu rozumím tomu, že chytit sumce jiným způsobem je velice obtížné. Navrhoval bych povolit lov na živou rybku pouze pro cílený lov sumců, co si o tom myslíte ?

Wobler STORM WE Soft Shad P necteno

23.6.2011 | henny | Ostatní nádobíčko | 24.113 zobrazení | 28 odpovědí

Jaké sním máte zkušenosti? Co jste na něj už ulovili? A Podobně.. Já jsem ho koupil na veletrhu v brně ale vždy když jdu na přívlač, tak ho tam dám ale zatím nic nevim..

rozdíl mezi spro red arc WS 1030 a trabucco xenos xws 3000 necteno

5.9.2010 | pajkinc | Navijáky | 24.111 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, může mi někdo podat bližší informace o těchto navijácích, zajímá mě jaký je mezi nimi rozdíl v použití materiálů, technické parametry, který lépe chodí nebo, zda-li jde o shodné modely a rozdíl je pouze ve značce. Děkuji za odpovědi

prut na přívlač+ muška necteno

26.12.2011 | vamoson | Přívlač | 24.072 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, chci se vás zeptat, jestli nemáte zkušenosti s prutem na přívlač s muškou. Chci si koupit pstruhovou povolenku a nemám muškařský prut. Mám prut na přívlač 20g. Kousek od baráku mám nádrž, kde se dá chytat jen na umělou mušku, ale nechci si kupovat výbavu na muškařinu. Jde mi o to, jestli aspoň hodím s muškou např. 15,20 metrů daleko?? Máte s tím někdo zkušenost??? Díky za info

Naviják na přívlač necteno

22.2.2006 | ondras1 | Navijáky | 24.057 zobrazení | 145 odpovědí

Jaký by jste doporučili naviják na lehkou a střední přívlač?