Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Fishbony
9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.581 zobrazení | 44 odpovědí
Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji
Ubytování na Staňkově nebo jinde.
5.5.2011 | Byko | Ubytování | 24.499 zobrazení | 7 odpovědí
Zdarec rybáři, plánujeme výpravu na Staňkov 2 rodiny 7 lidiček, hledám nějaké ubytko ale hned u vody, soukromí klídek, veget a ssmosebou taky ryby a houby… Až by jste někdo vědel a doporučil tak pošlu flanděru vynikající meruně. Nebo až máte nějaký jiný tip na super romantickou polohu někde u rybníka nebo u řeky tak to hned nahlaste, já to nikomu neprásknu. Petrův zdarec.
Method feeder
27.11.2011 | svery | Feeder | 24.480 zobrazení | 29 odpovědí
Ahoj jaké máte zkušenosti s krmítky Method feeder? Co se vám osvědčilo? Jakej návazec používáte a velikost háčku?
Má někdo informace dírkování na rybníku Vrah v Praze?
3.2.2012 | hodima | Rybaření na dírkách | 24.441 zobrazení | 1 odpověď
Máte nekdo %kusenost? informace? nebo aspon t%elefoni ci0%slo na spravce? díky ....................................................
FOR FISHING 2012
27.10.2011 | jersey | Výstavy | 24.437 zobrazení | 15 odpovědí
Jestli mi něco uniklo, tak mě hned nekamenujte. Stačí říct třeba:„ty woe ses teď probral???“, nebo tak něco.Ale nějak nenacházím na FF2012 ani zmínku o Chytej…Poví mi někdo proč?
Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách!
19.1.2005 | toulovec | chytej.cz | 24.379 zobrazení | 243 odpovědí
Dovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.
TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady
PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…
Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).
kapři na řece
13.4.2012 | dom16 | Domácí revíry | 24.372 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
dobrý den cchtěl bych se vás jako začátečník zeptat jestli se na řece můžou chytat kapři v MRS ještě před 16.dubnem a jestli se může chytat na červi.
Pruty ala Shakespeare
21.9.2010 | Mr. Vydra | Pruty | 24.358 zobrazení | 43 odpovědí
Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .
Potřebuji poradit!!!
16.6.2011 | Vojta.Lišák | Vaše názory | 24.354 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravím všechny, jsem naprostý amatér, co se rozhodl pro rybařinu. Potřeboval bych poradit, jestli nevíte o nějaké jakoby samoučné knížce, nebo třeba i stránek na netu, kde bych se naučil naprosté základy rybařiny, jako je navazování háčků, nahazování a dozvěděl se něco o konkrétních technikách lovu.
Moc děkuji za každou odpověď.
Bohušov
24.5.2012 | candatek | Bílá ryba | 24.349 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den letos jsme se rozhodli jet na pěkný rybníček bohušov projeli jsem pár stránek a zjistili pár obecných informací,ale chtěl jsem se zeptat jestli tam už někdo byl po připadě poradil nějaké dobré místo u vody ,vím že ryby mužou byt všude ale přece jen se chci zeptat,jestli se třeba někde drží více či méně . A taky sem se chtěl zeptat jestli tam o prázdninách je hodně rybářu děkuji.
Jaké polarizační brýle?
18.8.2011 | holatkojan | Ostatní nádobíčko | 24.338 zobrazení | 38 odpovědí
ahoj,mám dotaz mužete mi poradit náké polarizační brýle? nejlépe z vlastní zkušenosti. na trhu jich je tolik že je těžké se v tom orientovat.. využití by mělo být rybařina a za volantem. děkuji za rady.
Rybník Nový u Starých Splavů
26.5.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 24.287 zobrazení | 11 odpovědí
Tento víkend se chystám na Nový Rybník u Starých Splavů. Uvítám každé info o tomto revíru. Jak to tam jde, kde jsou nějaké top fleky, na co to tam jde a co můžu očekávat za druhy a velikosti ryb. Díky Venca
Slangové názvy
11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.218 zobrazení | 39 odpovědí
ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)
Jerkovací kombo
30.8.2011 | Bulb | Přívlač | 24.150 zobrazení | 37 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji
rozdíl mezi spro red arc WS 1030 a trabucco xenos xws 3000
5.9.2010 | pajkinc | Navijáky | 24.064 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím, může mi někdo podat bližší informace o těchto navijácích, zajímá mě jaký je mezi nimi rozdíl v použití materiálů, technické parametry, který lépe chodí nebo, zda-li jde o shodné modely a rozdíl je pouze ve značce. Děkuji za odpovědi
Wobler STORM WE Soft Shad P
23.6.2011 | henny | Ostatní nádobíčko | 24.059 zobrazení | 28 odpovědí
Jaké sním máte zkušenosti? Co jste na něj už ulovili? A Podobně.. Já jsem ho koupil na veletrhu v brně ale vždy když jdu na přívlač, tak ho tam dám ale zatím nic nevim..
Boilie - Mystery
16.12.2011 | thomas777 | Kaprařina | 24.005 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím má někdo zkušenosti s tímhle boiliesem od Vasra??? V jakém období to na něj jde a tak pište vše co o tom víte. Díky
Krmenie raketou a vypadavanie krmiva
9.6.2011 | siral | Kaprařina | 23.982 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravím všetkých,
chcel by som sa opýtať – čo robím zle, alebo ako krmit aby mi partikel nevypadaval z rakety? Krmim kukuricou, tigrim orechom a cícerom – lenže dosť veľa toho počas letu vypadne pred miestom kde krmim. Máte na to nejaké vychytávky alebo triky ? Za radu kúp si SPOMB vopred Ďakujem. až došetrim bude aj to.
tak ať to hrčí
Skúsenosti s prútmi s vnútorným vedením vlasca
9.12.2011 | drobcek | Pruty | 23.976 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím má niekto skúsenosti s prívlačovými prútmi s vnútorným vedením vlasca? Dostala sa mi do ruky táto palička TEAM DAIWA Linear Interline 2,70m 15–50g a zaujala ma ale nemám s takýmto druhom prútu skúsenosti. Ďakujem za prípadné skúsenosti.