Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Fishbony necteno

9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.832 zobrazení | 44 odpovědí

Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji

baitrunner necteno

21.11.2010 | deniiis | Navijáky | 24.825 zobrazení | 11 odpovědí

kamarád mi doporučil ať si koupím baitrunner ,tak sem si ho koupil ale nechápu jak to funguje nemohl by mi to někdo vysvětlit?Jasně přední brzdu chápu ale tu jakoby „zadní brzdu“ to sem nepochopil jak mile utáhnu přední tak ten baitrunner je ůplně povolený a naopak.

Domácí krmná směs necteno

9.9.2009 | Piranha | Recepty | 24.809 zobrazení | 28 odpovědí

Dělá si někdo z vás doma krmení na ryby?Myslím tím směs pro feeder a plavanou.Povedlo se mi od kamaráda sehnat par pytlů sladkých výrobků (zmetků) z pekárny a chci to namlít a s pomocí dalších částí si vyrobit základní směs, která bude zhruba to samé, jako Traper. Pokud má někdo nějaký recept, tak sem s ním.Něco už mám vymyslený, ale zajímá mně i jiná varianta. Dík.

Hřebeč u Kladna necteno

4.10.2011 | pablos32 | Vaše názory | 24.688 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim všechny rybáře. Měl bych otázku, byl jste už někdo chytat v Hřebči u Kladna? Je tam 4h rybníček,ale nikdy jsem tam nebyl. Tak mě zajímá jak to tam jde a jaké tam jsou ryby. Díky všem za odpověď.

Method feeder necteno

27.11.2011 | svery | Feeder | 24.680 zobrazení | 29 odpovědí

Ahoj jaké máte zkušenosti s krmítky Method feeder? Co se vám osvědčilo? Jakej návazec používáte a velikost háčku?

Pruty ala Shakespeare necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Pruty | 24.664 zobrazení | 43 odpovědí

Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .

Ubytování na Staňkově nebo jinde. necteno

5.5.2011 | Byko | Ubytování | 24.635 zobrazení | 7 odpovědí

Zdarec rybáři, plánujeme výpravu na Staňkov 2 rodiny 7 lidiček, hledám nějaké ubytko ale hned u vody, soukromí klídek, veget a ssmosebou taky ryby a houby… Až by jste někdo vědel a doporučil tak pošlu flanděru vynikající meruně. Nebo až máte nějaký jiný tip na super romantickou polohu někde u rybníka nebo u řeky tak to hned nahlaste, já to nikomu neprásknu. Petrův zdarec.

Má někdo informace dírkování na rybníku Vrah v Praze? necteno

3.2.2012 | hodima | Rybaření na dírkách | 24.604 zobrazení | 1 odpověď

Máte nekdo %kusenost? informace? nebo aspon t%elefoni ci0%slo na spravce? díky .............­.............­.............­.............

FOR FISHING 2012 necteno

27.10.2011 | jersey | Výstavy | 24.563 zobrazení | 15 odpovědí

Jestli mi něco uniklo, tak mě hned nekamenujte. Stačí říct třeba:„ty woe ses teď probral???“, nebo tak něco.Ale nějak nenacházím na FF2012 ani zmínku o Chytej…Poví mi někdo proč?

Lov na živou rybku: ANO/NE ? necteno

18.6.2009 | ??? | Dravci | 24.513 zobrazení | 219 odpovědí | upravit

kolegové rybáři,

rád bych věděl co si myslíte o lovu na živou rybku. Dle mého názoru to se sportovním rybolovem nemá nic společného a jedná se o čistou masařinu. Ryba nemá šanci poznat zda se jedná o háčkem propichnutou kořist, nebo ne. Na druhou stranu rozumím tomu, že chytit sumce jiným způsobem je velice obtížné. Navrhoval bych povolit lov na živou rybku pouze pro cílený lov sumců, co si o tom myslíte ?

Bohušov necteno

24.5.2012 | candatek | Bílá ryba | 24.481 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den letos jsme se rozhodli jet na pěkný rybníček bohušov projeli jsem pár stránek a zjistili pár obecných informací,ale chtěl jsem se zeptat jestli tam už někdo byl po připadě poradil nějaké dobré místo u vody ,vím že ryby mužou byt všude ale přece jen se chci zeptat,jestli se třeba někde drží více či méně . A taky sem se chtěl zeptat jestli tam o prázdninách je hodně rybářu děkuji.

kapři na řece necteno

13.4.2012 | dom16 | Domácí revíry | 24.481 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

dobrý den cchtěl bych se vás jako začátečník zeptat jestli se na řece můžou chytat kapři v MRS ještě před 16.dubnem a jestli se může chytat na červi.

Slangové názvy necteno

11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.468 zobrazení | 39 odpovědí

ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)

Potřebuji poradit!!! necteno

16.6.2011 | Vojta.Lišák | Vaše názory | 24.439 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravím všechny, jsem naprostý amatér, co se rozhodl pro rybařinu. Potřeboval bych poradit, jestli nevíte o nějaké jakoby samoučné knížce, nebo třeba i stránek na netu, kde bych se naučil naprosté základy rybařiny, jako je navazování háčků, nahazování a dozvěděl se něco o konkrétních technikách lovu.

Moc děkuji za každou odpověď.

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. necteno

14.5.2014 | HaD | Závody | 24.434 zobrazení | 216 odpovědí

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)

Jerkovací kombo necteno

30.8.2011 | Bulb | Přívlač | 24.395 zobrazení | 37 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji

Rybník Nový u Starých Splavů necteno

26.5.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 24.395 zobrazení | 11 odpovědí

Tento víkend se chystám na Nový Rybník u Starých Splavů. Uvítám každé info o tomto revíru. Jak to tam jde, kde jsou nějaké top fleky, na co to tam jde a co můžu očekávat za druhy a velikosti ryb. Díky Venca

Naviják na přívlač necteno

22.2.2006 | ondras1 | Navijáky | 24.312 zobrazení | 145 odpovědí

Jaký by jste doporučili naviják na lehkou a střední přívlač?

kapitalni ulovky a vse co chytite davejte sem necteno

15.5.2008 | kaprnak | Úspěchy | 24.254 zobrazení | 195 odpovědí

Prosim vas všechny milovníky rybařiny a ryb aby sem psali poznatky od vody a fotografie svych ulovku jakykolich dekuji předem.

Vláčecí prut necteno

25.9.2010 | kuba4 | Pruty | 24.188 zobrazení | 70 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?