Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Vláčecí prut
25.9.2010 | kuba4 | Pruty | 24.056 zobrazení | 70 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?
Boilie - Mystery
16.12.2011 | thomas777 | Kaprařina | 24.046 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím má někdo zkušenosti s tímhle boiliesem od Vasra??? V jakém období to na něj jde a tak pište vše co o tom víte. Díky
Dyje na moravě líbí se vám???
16.7.2011 | vovo | Domácí revíry | 24.033 zobrazení | 7 odpovědí
Dyje na moravě,líbí se vám a na jaké části chodíte chytat(ja např. hodne na dyji 4c a 4b tak že bysme se třeba mohli potkat) pište (názory,úlovky,kuriozity,atd…) …__
Krmenie raketou a vypadavanie krmiva
9.6.2011 | siral | Kaprařina | 24.028 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravím všetkých,
chcel by som sa opýtať – čo robím zle, alebo ako krmit aby mi partikel nevypadaval z rakety? Krmim kukuricou, tigrim orechom a cícerom – lenže dosť veľa toho počas letu vypadne pred miestom kde krmim. Máte na to nejaké vychytávky alebo triky ? Za radu kúp si SPOMB vopred Ďakujem. až došetrim bude aj to.
tak ať to hrčí
Skúsenosti s prútmi s vnútorným vedením vlasca
9.12.2011 | drobcek | Pruty | 24.021 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím má niekto skúsenosti s prívlačovými prútmi s vnútorným vedením vlasca? Dostala sa mi do ruky táto palička TEAM DAIWA Linear Interline 2,70m 15–50g a zaujala ma ale nemám s takýmto druhom prútu skúsenosti. Ďakujem za prípadné skúsenosti.
Co je šoková šňůra?
6.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 24.008 zobrazení | 9 odpovědí
Co je šoková šňůra? Z čeho se skládá?
Zkušenosti s woblerem Spro power catcher crank 70
19.10.2011 | henny | Přívlač | 23.983 zobrazení | 2 odpovědi
Tento wobler je promě můj nejlepší u nás mi to na něj de jak něco mám barvu Gold shiner chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti s těmi ostatními barvami jako napříhlad.. Silver Shad,.. Fire Tiger atd..
Nová pstruhovka Plzeňsko?
8.10.2011 | BikeFisher | Lososovité ryby | 23.979 zobrazení | 3 odpovědi
Zaslechl jsem dnesk v rádiu že od 2012 má být na plzeňsku otevřená nová pstruhovka, nějakej kanál či co. Nevíte někdo jaká to má být(nemyslím teď ten úsek na Mži s kapitálníma rybama)
Kelčany u Kyjova
10.5.2012 | scarp | Kaprařina | 23.976 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Zajímal by mě váš názor na soukromý revír kelčany. Na co vám braly a jestli u břehu nebo na hlubce. Můžete i nějaký to foto. Díky :-)
poraďte ubytování ve Švédsku kdekoliv na jihu
28.2.2012 | shpell | Ubytování | 23.974 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Zdravím, měl by někdo typ na osvědčené ubytování v osvědčené lokalitě spíše na jihu Švédska? Spíše u většího revíru anebo na pobřeží…
Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.
14.5.2014 | HaD | Závody | 23.963 zobrazení | 216 odpovědí
Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad,
Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)
Carp Marathon Praha - druhý ročník
5.2.2012 | RobS | Závody | 23.938 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
Volná diskuse o druhém ročníku extremních kaprařských závodů na řece Vltavě!xxxxxxxxxxxxxxxxxx
v.n. Dalešice (Jihlava 7-8)
24.6.2011 | Michal N. | Vaše názory | 23.924 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl bych se zeptat rybářú kteří chodi chytat na jihlavu 7–8 jaky jsou tam ryby?!! o ty vodě skoro nic nevím a potřeboval bych pár rad kam na ty nejvetší ryby (kapr, candát, sumec)a jaky názor máte na tuto vodu??
Jaký feeder na parmy?
24.1.2012 | burdak | Feeder | 23.903 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj,chtěl bych doplnit výbavu o feeder kategorie heavy,kdy cílovou rybou má být především parma a cílová voda hlavně Vltava pod jezy v okolí Českých Budějovic. Zatím se rozhoduji mezi Daiwa Aqualite feeder heawy 150g/3,6m a Cormoran Feeder TS 150g/3,6m . Máte s nimi zkušenost? Příjdou Vám vhodné? Je mezi nimi poznatelný rozdíl. Popřípdě jaký jiný by jste doporučili. Díky
Pruty pod multíky
14.2.2011 | kerob | Pruty | 23.835 zobrazení | 153 odpovědí
Vy, kdo chytáte s multíkama, jaký používate klacky, jak jste s nimi spokojeni a jaký nástrahy jsou na danym klacku použitelný? Na základě vlákna, které vytvořil PetrC o multících, si spousta lidí řekla, že to musí s multíkem zkusit (byla to poslední kapka i u mne) a tak bych – a doufam, ze i ostatni multíkonováčci – uvítal i info ohledně prutů. Představuju si to tak, že napíšete typ navijaku, jaka šňůra či vlasec na něm je, na jakym prutu sedí a co většinou tahá… předem díky :-)
ukradená rybařina
10.2.2012 | vvalentinek | Ostatní nádobíčko | 23.823 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím všechny rybáře…v srpnu 13–19.jsem byl s partou na dovolený a lepší návrat domů nemohl být když jsem šel do sklepa a zjistil jsem že nemám rybářskou výbavu a zámek uraženej :( :( jednalo se o navijáky Okuma,Kkarp exellence vx8000,futrál tříkomorovej s nástrahama,2krát dělička lineaeffe ultra carp 3603 3,5lbs,milfa spin 3m,kufřík s nářadím(světle modrej)a mnoho dalšího…prosím někoho kdo to někde viděl u rybníka!okolí Kroměříže nebo Želetavy…mám pár tipů z vesnice ale nevím jak začít hledat.. :( někdo šel vyloženě po mojí výbavě protože sousedův vezírek co měl pověšenej na chodbě před mým sklepem tam zůstal vyset…a moje byla pryč… :(
Brodící kalhoty
2.8.2006 | mdx | Muškaření | 23.815 zobrazení | 117 odpovědí
zdravim všechny příznivce muškaření.Chci si koupit nový prsačky.Určitě chci botovej systém ale nevim jestli neopren nebo dejchací materiál.Vrazil bych do toho tak 8–10 tisíc.Z neoprénů se mi líbí Bare a z dejchacích Orvis Clearwater nebo Silver Label.Má s těma orvisama někdo zkušenost?Co by jste doporučili a od jaké značky?
Co úhoři-už je čas
26.4.2004 | Jindra5 | Ostatní ryby | 23.799 zobrazení | 142 odpovědí
Už jsem to zkoušel, ale nic, chce to asi počkat na květen, kdy se může chytat do pozdějc v noci
Prut JRC Contact 13ft. 3lbs - 3 dílný ...
19.6.2011 | macc3 | Pruty | 23.792 zobrazení | 2 odpovědi
Prut JRC Contact 13ft. 3lbs – 3 dílný … Má někdo tyto proutky prosím ? Zkušenosti ? Díky
kapitalni ulovky a vse co chytite davejte sem
15.5.2008 | kaprnak | Úspěchy | 23.781 zobrazení | 195 odpovědí
Prosim vas všechny milovníky rybařiny a ryb aby sem psali poznatky od vody a fotografie svych ulovku jakykolich dekuji předem.