Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Kelčany u Kyjova
10.5.2012 | scarp | Kaprařina | 24.119 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Zajímal by mě váš názor na soukromý revír kelčany. Na co vám braly a jestli u břehu nebo na hlubce. Můžete i nějaký to foto. Díky :-)
Nová pstruhovka Plzeňsko?
8.10.2011 | BikeFisher | Lososovité ryby | 24.117 zobrazení | 3 odpovědi
Zaslechl jsem dnesk v rádiu že od 2012 má být na plzeňsku otevřená nová pstruhovka, nějakej kanál či co. Nevíte někdo jaká to má být(nemyslím teď ten úsek na Mži s kapitálníma rybama)
SOUTĚŽ - RYBÍ MUTANT - O CENY ZA 1200,- kČ
16.10.2009 | HaD | chytej.cz | 24.105 zobrazení | 28 odpovědí
POZOR SOUTĚŽ – více zde: http://www.chytej.cz/…vaci-soutez/ Vážení přátelé Právě jsem se vrátil z ciziny, kde jsem dlel na rybách. Pobýval jsem v panenské oblasti, kde nebylo živé duše. Ba ani ptáci tam nezpívali. Zato vod tam bylo požehnaně a všechny navíc v noci romanticky fosforeskovaly. Ryb v nich žilo přehršel a jaké… Jednou takhle stanu na břehu jedné průzračné říčky a udiveně sleduji rybí rej u dna. Hned mě svrbí prsty na rybolov. Ouha, nemám žádnou nástrahu! Nutně potřebuji něco napíchnout na háček marmyšky (dal mi ji mužik Ivan Ivanovič Pičurin v Kyjevě – jen za nevelký půllitr vodky). Nástrahy však není. Žádný hmyzák neletí povětřím, žádný neleze po zemi. Když nejsou nad zemí, budou třeba pod ní. I obrátím kus betonového bloku a hle – mám tučnou rousnici. Překvapí mě, že žížala má tři hlavy a každá mě chce kousnout. Tak vy takhle! Do jedné rychle zatnu háček a šup s červem do vody. Než řeknu pop (pravoslavný), je tu záběr! Po záseku začne tanec – kozáček. Po oboustranně vysilujícím boji vytáhnu… neznámou rybu. Toť se ví, chci ji vyfotografovat. Leč z aparátu mi vytečou baterie. Smůla! Nu což, musím rybu namalovat nožem na kůru ztepilé břízky (neb papír jsem již spotřeboval). Jak si umanu, tak se i stane… Abych si se zařazením nového rybího druhu zbytečně nelámal hlavu, nechám to na vás!
PRAVIDLA SOUTĚŽE: Odpovědi na soutěžní i nesoutěžní otázky zasílejte na naši e-mailovou adresu chytej@chytej.cz. Do předmětu E-MAILU uveďte heslo SOUTĚŽ a za odpovědi Vaši přezdívku. Odpovědi na nesoutěžní otázky můžete vkládat i do soutěžního fóra zde: http://www.chytej.cz/…-za-1200-kc/. Soutěžit mohou pouze registrovaní členové serveru CHYTEJ.cz. Nejste-li registrováni, můžete se zaregistrovat zde: http://www.chytej.cz/…/.Registrace trvá několik minut a je zcela ZDARMA!
SOUTĚŽNÍ OBRÁZEK naleznete v tomto fóru hned na začátku.
I. Soutěžní otázky – tzv. důležité (bodované):
- Z kolika ryb se „mutant“ skládá?
- Jaké druhy ryb to jsou?
- Určíte správně jednotlivé poznávací znaky ryb (na každý druh vycházejí dva)?
II. Nesoutěžní otázky – tzv. nedůležité (kraviny):
- Jakou zemi jsem navštívil?
- Ve které oblasti jsem se asi tak pohyboval?
- Je celý příběh fikce nebo skutečnost?
Kdo správně odpoví na otázky a,b,c – postupuje do slosování o:
O sadu cen – dva balíčky nástrah Mister-twister, kalendář rybích specialit z dílny serveru CHYTEJ.cz, o čepici a tričko CHYTEJ.CZ a 150 metrů vláčecí šňůry FIRE LINE CRYSTAL. Celková hodnota cen je cca 1200,– Kč
O CO SE SOUTĚŽÍ V NESOUTĚŽNÍCH OTÁZKÁCH O slávu a čest a titul „autor největší kraviny“ spolu s vytištěným rybím MUTANTEM ve formátu A4 s podpisem Tomáše Rozsypala, autora obrázku a soutěže.
Věřím, že tento „dravý kříženec“ pro vás bude lahůdkou, ale až vám příště naservíruji losososovitého nebo kaprovitého mutanta, tak se z nich po… Přeji hodně štěstí v bádání. ToRo
Zkušenosti s woblerem Spro power catcher crank 70
19.10.2011 | henny | Přívlač | 24.095 zobrazení | 2 odpovědi
Tento wobler je promě můj nejlepší u nás mi to na něj de jak něco mám barvu Gold shiner chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti s těmi ostatními barvami jako napříhlad.. Silver Shad,.. Fire Tiger atd..
poraďte ubytování ve Švédsku kdekoliv na jihu
28.2.2012 | shpell | Ubytování | 24.092 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Zdravím, měl by někdo typ na osvědčené ubytování v osvědčené lokalitě spíše na jihu Švédska? Spíše u většího revíru anebo na pobřeží…
v.n. Dalešice (Jihlava 7-8)
24.6.2011 | Michal N. | Vaše názory | 24.066 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl bych se zeptat rybářú kteří chodi chytat na jihlavu 7–8 jaky jsou tam ryby?!! o ty vodě skoro nic nevím a potřeboval bych pár rad kam na ty nejvetší ryby (kapr, candát, sumec)a jaky názor máte na tuto vodu??
Carp Marathon Praha - druhý ročník
5.2.2012 | RobS | Závody | 24.052 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
Volná diskuse o druhém ročníku extremních kaprařských závodů na řece Vltavě!xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jaký feeder na parmy?
24.1.2012 | burdak | Feeder | 24.019 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj,chtěl bych doplnit výbavu o feeder kategorie heavy,kdy cílovou rybou má být především parma a cílová voda hlavně Vltava pod jezy v okolí Českých Budějovic. Zatím se rozhoduji mezi Daiwa Aqualite feeder heawy 150g/3,6m a Cormoran Feeder TS 150g/3,6m . Máte s nimi zkušenost? Příjdou Vám vhodné? Je mezi nimi poznatelný rozdíl. Popřípdě jaký jiný by jste doporučili. Díky
jaký naviják zvolit
29.1.2012 | Tessi | Navijáky | 23.984 zobrazení | 39 odpovědí
zdravím,
koupil jsem si prut daiwa sweepfire 1,8m 2–7g. potřeboval bych poradit jaký zvolit naviják, cenově tak do 2.000kč. díky
Jaky prut na sumce
3.4.2012 | Michal.Pat | Sumcařina | 23.938 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, Rád bych si koupil sumcový prut na chytaní ze brehu vetsinou na trhacku,chytám na laby,lužnici u Koloděj a obcas vyrážíme i na Ebro. mam vybranej Prut na sumce STRIKEFORCE 330 Daiwa je to dobrá volba nebo mi doporučíte něco jiného?
Díky za odpověd.Michal T.
ukradená rybařina
10.2.2012 | vvalentinek | Ostatní nádobíčko | 23.907 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím všechny rybáře…v srpnu 13–19.jsem byl s partou na dovolený a lepší návrat domů nemohl být když jsem šel do sklepa a zjistil jsem že nemám rybářskou výbavu a zámek uraženej :( :( jednalo se o navijáky Okuma,Kkarp exellence vx8000,futrál tříkomorovej s nástrahama,2krát dělička lineaeffe ultra carp 3603 3,5lbs,milfa spin 3m,kufřík s nářadím(světle modrej)a mnoho dalšího…prosím někoho kdo to někde viděl u rybníka!okolí Kroměříže nebo Želetavy…mám pár tipů z vesnice ale nevím jak začít hledat.. :( někdo šel vyloženě po mojí výbavě protože sousedův vezírek co měl pověšenej na chodbě před mým sklepem tam zůstal vyset…a moje byla pryč… :(
Prut JRC Contact 13ft. 3lbs - 3 dílný ...
19.6.2011 | macc3 | Pruty | 23.880 zobrazení | 2 odpovědi
Prut JRC Contact 13ft. 3lbs – 3 dílný … Má někdo tyto proutky prosím ? Zkušenosti ? Díky
Pstruhovka....ubytek vody!
18.10.2011 | kingkubik | Domácí revíry | 23.855 zobrazení | 18 odpovědí
Dobry den.mel by jsem otazku na vas zkusenejsi lovce a hlavne lidi co se zajimaji o vodohospodarstvi.v mem okoli se nachazi maly pstruhovy potok(platny revir) ve kterem se vzdy darilo PO…bydlim v tehle vesnici uz od malicka a me rybarske zacatky zacinaly prave na teto vode.dycky to byl maly potucek ale postupem casu v nem voda ubyva a ubyva .....potucek zarusta a ryby se stahuji niz po proudu k pritokum.kdyz jsem byl kluk potok mel pres vesnici cca 2,5m s hloubkou kolem 30cm dnes uz ma misty mene nez metr s prumernou hloubkou cca 15 cm(tento ubytek trval asi 15 let)zajimala by me budoucnost tohoto reviru a vase zkusenosti s podobnymi vodami…dekuji
Woblery MEGABASS
22.1.2012 | drobcek | Přívlač | 23.763 zobrazení | 2 odpovědi
Daiwa začína dovážať na naše trhy woblery Megabass. Pozrel som si ich na jednej predajne a vyzerajú zaujímavo aj keď nie sú najlacnejšie. Máte s nimi nejaké skúsenosti. Zaujal ma hlavne wobler s označením FX9.
Vláčecí prut - začátek
12.2.2012 | slapyd | Pruty | 23.747 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj, pročetl jsem si zdejší i jiné fóra a pokusil se dle svých
finančních možností vybrat nějakou sestavu. Protože začínám a nemám
žádné zkušenosti s přívlačí, prosím o její zhodnocení, případně
doporučení. Sestavu bych chtěl nějakou univerzálnější (pokud to jde) na
štiky, candáty (woblery, třpitky). Pokud to není možné prosím o nějaký
tip na případnou druhou sestavu. Pruty: http://www.rybarska-specialka.cz/…g-2-40m-7291
nebo http://www.rybarska-specialka.cz/…-240-mh-9979
Navijáky: http://www.tropicliberec.cz/…-series-3000
nebo http://www.tropicliberec.cz/…dona-2500-fd
Na to vše bych rád použil šnůru – cca 0.16–0.18mm http://www.rybarska-specialka.cz/…-0-18mm-8723
lov na feder
22.2.2010 | recek | Feeder | 23.743 zobrazení | 37 odpovědí
Dobry den zajimalo by me jestli je nejaky rozdil pri lovu na feder jestli pri prubezne montazi pouziji bezne krmitko ne specialni na feder.A jaky je rozdil jestli pouziji normalni vydlicku nebo k tomu urcenou na fider sem zacatecnik tak se nezlopte ze se takto ptam.dekuji.
zkušenost s ABU GARCIA???
21.6.2011 | mišák | Plavaná | 23.742 zobrazení | 7 odpovědí
čusan lidičky chtěl bych se poptat.neměl jste náhodou už v ruce mačku od Abu Garcia Diamond Match 393.Mám doma dvě mačky a přemíšlím že bych desetiletou obměnil.Ale dost mi zaráží prodejní cena???tak málo???nebude to na úkor kvality???
východočeské moře Rozkoš
21.3.2012 | pytlak | Vaše názory | 23.740 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto revírem?Ať už co se úlovků týče ,nebo i chováním u vody.
tábor
10.4.2012 | candatek | Tipy & triky | 23.723 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tady někdo neví o nějakém táboře rybářským na jižní moravě nebo tak něco děkuji
pop
5.8.2004 | Prizrak | Přívlač | 23.684 zobrazení | 40 odpovědí
Může mi někdo podrobně napsat jak mám vodit popa? Jak rychle ho mám táhnout a má dělat spíš bublinky nebo šplíchance jak velký a v jaké intenzitě? Už jsem ho párkrát zkoušel, ale teprve až včera když už byla tma, jsem chytl prvního tloušťe na tuto nástrahu. (Asi už ani neviděl na co vyjel) Něco mi však říká, že tento wobler má na víc. Poraďte mi, jak na to. (Chytám na pomalu tekoucí řece, a ulovit bych chtěl tloušťe a štiku.)