Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Brodící kalhoty necteno

2.8.2006 | mdx | Muškaření | 23.608 zobrazení | 117 odpovědí

zdravim všechny příznivce muškaření.Chci si koupit nový prsačky.Určitě chci botovej systém ale nevim jestli neopren nebo dejchací materiál.Vrazil bych do toho tak 8–10 tisíc.Z neoprénů se mi líbí Bare a z dejchacích Orvis Clearwater nebo Silver Label.Má s těma orvisama někdo zkušenost?Co by jste doporučili a od jaké značky?

Pruty pod multíky necteno

14.2.2011 | kerob | Pruty | 23.579 zobrazení | 153 odpovědí

Vy, kdo chytáte s multíkama, jaký používate klacky, jak jste s nimi spokojeni a jaký nástrahy jsou na danym klacku použitelný? Na základě vlákna, které vytvořil PetrC o multících, si spousta lidí řekla, že to musí s multíkem zkusit (byla to poslední kapka i u mne) a tak bych – a doufam, ze i ostatni multíkonováčci – uvítal i info ohledně prutů. Představuju si to tak, že napíšete typ navijaku, jaka šňůra či vlasec na něm je, na jakym prutu sedí a co většinou tahá… předem díky :-)

Co úhoři-už je čas necteno

26.4.2004 | Jindra5 | Ostatní ryby | 23.579 zobrazení | 142 odpovědí

Už jsem to zkoušel, ale nic, chce to asi počkat na květen, kdy se může chytat do pozdějc v noci

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. necteno

14.5.2014 | HaD | Závody | 23.574 zobrazení | 216 odpovědí

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)

východočeské moře Rozkoš necteno

21.3.2012 | pytlak | Vaše názory | 23.569 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto revírem?Ať už co se úlovků týče ,nebo i chováním u vody.

zkušenost s ABU GARCIA??? necteno

21.6.2011 | mišák | Plavaná | 23.552 zobrazení | 7 odpovědí

čusan lidičky chtěl bych se poptat.neměl jste náhodou už v ruce mačku od Abu Garcia Diamond Match 393.Mám doma dvě mačky a přemíšlím že bych desetiletou obměnil.Ale dost mi zaráží prodejní cena???tak málo???nebude to na úkor kvality???

tábor necteno

10.4.2012 | candatek | Tipy & triky | 23.548 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tady někdo neví o nějakém táboře rybářským na jižní moravě nebo tak něco děkuji

Třinec a okolí necteno

25.2.2012 | B_Nick | Domácí revíry | 23.492 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, tak co třinčané jak přeživate zimu? Taky to už nemužete vydržet jako ja? Kam mate v plánu vyrazit na zahájeni pstruhovky? Pořídili jste nějake nové hračky na pstruhy?

Dobrá náhražka PVA necteno

11.2.2012 | legio | Kaprařina | 23.470 zobrazení | 1 odpověď

Našel jsem odkaz který někomu třeba pomůže rád si přečtu vaše názory

NÁHRADA ZA PVA – ROZPUSTNÝ VLIZELÍN Včera v Loskutákovi ukazovali ve vodě rozpustný vlizelín. Podle všeho to je podobný, ne-li stejný materiál. Koukal jsem na cenu a bylo by to podstatně levnější, než kupovat PVA. Nemáte někdo možnost zjistit, co to stojí a kde by se to dalo sehnat? Určitě to bude levnější než 5metrová cívečka za 50–100 Kč (i když je to asi v plošné metráži a muselo by se to nastříhat nebo nařezat). Mám pocit, že by spousta lidí ušetřila, jen sehnat výrobce, nebo prodejce. Nějak se mi nedařilo to vygooglovati …

kapitalni ulovky a vse co chytite davejte sem necteno

15.5.2008 | kaprnak | Úspěchy | 23.448 zobrazení | 195 odpovědí

Prosim vas všechny milovníky rybařiny a ryb aby sem psali poznatky od vody a fotografie svych ulovku jakykolich dekuji předem.

lov na feder necteno

22.2.2010 | recek | Feeder | 23.430 zobrazení | 37 odpovědí

Dobry den zajimalo by me jestli je nejaky rozdil pri lovu na feder jestli pri prubezne montazi pouziji bezne krmitko ne specialni na feder.A jaky je rozdil jestli pouziji normalni vydlicku nebo k tomu urcenou na fider sem zacatecnik tak se nezlopte ze se takto ptam.dekuji.

výbava na tajmeny necteno

12.1.2012 | FilipeS | Lososovité ryby | 23.414 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Na přelomu srpna a září se chystám do Mongolska. Můžete mi někdo poradit co všechno budu potřebovat? Přivítám všechny rady od nádobíčka přes nástrahy, šňůry až po oblečení. Chystám se převážně vláčet. Předem děkuji.

Šňůra nebo Vlasec? necteno

1.3.2012 | B_Nick | Přívlač | 23.395 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím použiváte na pstruhovou přívlač šňůry nebo spíše vlasce? A mam otazku je vhodná gramáž prutu na pstruhovku 1–11Gr? Použivane budou male třpytky, gumy, male woblery. Na menšich řekach, potocich.

pužití sonaru Lowrance HDS 5 necteno

18.11.2011 | mkubrt | Rybaření v zahraničí | 23.376 zobrazení | 1 odpověď

Potřeboval bych poradit, kde se dá sehnat rybářská mapa se severní a střední Evropou na sonar Lowrance HDS 5. Prodává se na vysokorychlostní SD kartě. Děkuji Kubrt.

pop necteno

5.8.2004 | Prizrak | Přívlač | 23.358 zobrazení | 40 odpovědí

Může mi někdo podrobně napsat jak mám vodit popa? Jak rychle ho mám táhnout a má dělat spíš bublinky nebo šplíchance jak velký a v jaké intenzitě? Už jsem ho párkrát zkoušel, ale teprve až včera když už byla tma, jsem chytl prvního tloušťe na tuto nástrahu. (Asi už ani neviděl na co vyjel) Něco mi však říká, že tento wobler má na víc. Poraďte mi, jak na to. (Chytám na pomalu tekoucí řece, a ulovit bych chtěl tloušťe a štiku.)

Prosím o pomoc necteno

11.10.2011 | Rybímuž | Domácí revíry | 23.321 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Dobrý den, mám takový problém. Doma sem si vykopal rybník krumpáčem a stále mi utíká voda, vubec se nechce držet. Co stím mám prosím dělat? Před měsícem sem tam vypustil 86 cm kapra, nějakou tu štičku a všechny chcíply, protože voda někam odtetkla a zrovna svítilo sluníčko.Jinak všem rybářům hodně úspěchů, já se osobně těším až rybníky zamrznou a budu moc bruslit.

Děkuji za odpověd a přeju mnoho záběrů do dalších alespon 10 let.

Zkušenost s prutem Robinson Tritium feeder 3,60 50-150g necteno

2.3.2011 | valiron | Pruty | 23.297 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, zajímala by mě zkušenost s tímto prutem Robinson Tritium feeder 3,60 50–150g

Schopnost drace identifikovat očima lanko necteno

11.2.2012 | Dany73 | Přívlač | 23.267 zobrazení | 12 odpovědí

O tomto tématu se vedou časté polemiky. V čisté, téměř horské vodě, jistě bude dravec, jehož hlavní zbraní je zrak, schopen identifikovat naše lanka před vláčenou nástrahou. Co však v případě špinavých vod, jako je např. Berounka. Je schopna např. štika OČIMA lanko zaregistrovat třeba na poslední chvíli a tím se zradit? Nebo je v tomto druhu vody, té „kaši“, toto absurdní? Je pouze náhoda, že i ve špinavé mělčí vodě dostávám rok od roku více záběrů na průhledný monofil než na pletenku?

MLÝNSKÝ RYBNÍK (Olešovice) necteno

22.9.2011 | casper | Domácí revíry | 23.226 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj rybááářííí! Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo z Vás zkušenosti z tohoto revíru. Jedná se o stojatou vodu asi 50 km od Prahy.

Zajímalo by mě, jestli se tam dá dobře zachytat, případně nějaká rada určitě potěší ;)

odkaz zde: http://www.lisno.cz/rybolov.htm

Vrbice necteno

2.1.2007 | Fish man | Kaprařina | 23.186 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdárek je nás tady hodně co navštěvujem vrbici, tak by mně zajímalo jaké ůúlovky a poznatky z téhle vody máte!! PETRŮV ZDAR