Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
xplorer eclipse 003
25.10.2011 | Hanz 2 | Muškaření | 23.161 zobrazení | žádná odpověď
Dobrý den nevěděli by jste náhodou někdo,kde bych sehnal náhradní cívku k muškařskému navijáku xplorer eclipse 003 ve zlatozelené barvě
Mořčák pruhovaný
6.1.2012 | ryblcoul | Dravci | 23.143 zobrazení | 18 odpovědí
Prosím, ví někdo něco blíže o tomto dravci, kde se chová, o rozmnožování a jako potřebuje vodu. V atlasu ryb jsem nic nenašel.
Woblery-JAXON
16.10.2007 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 23.141 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s těmito nástrahami???Pro mě tenhle rok je Jaxon holo select zatim nejlepší wobler mám na něj hafo tloušťů a okounů a i docela dost štik(nej 75) a bolenů.
Naše výrobky.
23.1.2009 | Piranha | Feeder | 23.114 zobrazení | 214 odpovědí
Jelikoš se v diskuzi o feederu dost často diskutuje o domací výrobě feederových košíčků a olůvek, zakládám forum, které bych chtěl, aby bylo zaměřeno právě na domácí výrobu jak forem na lití, tak i samotných výtvorů. Tak že, kolegové, cpěte sem veškeré vaše návody, plánky, mustry a výrobky na lití olúvek, košíčků a krmítek.
Selektivní nástraha ?
7.2.2012 | zrybenec | Kaprařina | 23.087 zobrazení | 6 odpovědí
Když člověk zakrmuje partiklem jako je kukurice muze se mu na misto dostat i cejn a mensi bila ryba a proto se ptám kdyz budu zakrmovat peletami kterymi se zivi kapri na sadkach tak to privabi male i vetsi kapry na misto lovu a to je ten problem staci ze ma boilie selektivni schopnost nebo nezakrmovat peletami. Maji rozpat cca 15 – 20 min – rozpadnou se na hromadky pro kapra skoro nenasatelne ( ve vetsi mire ano )
Rybaření v ČR s průvodcem.....
21.6.2011 | Štěpánovič | Tipy & triky | 23.083 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. V blízké débě by mi měl přijet kamarád ze států nadšenec do rybaření a chtěl by u nás jít chytat pstruhy. Já sám nerybařím tak se obracím na vás, internet moc nepomohl.
Potřeboval bych poradit jestli se nedá domluvit třeba víkend s nějakým průvodcem, který by ho se synem vzal rybařit a zařídil veškeré náležitosti případně vybavení.
Pokud mi nějaké doporučíte budu moc vděčný.Případně řeknete jak to chodí, ptž se mi podařilo najít pouze nějaké soukromé rybníky apod.
Moc děkuju Štěpánovič
Půjčovna rybářských potřeb?
17.4.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 23.046 zobrazení | 38 odpovědí
Zajímalo by mne, zda využíváte, či by jste rádi využívali, služeb rybářských půjčoven. Co by jste si rádi vypůjčili? Lodě, echoloty, kajaky, zavážecí lodičky, nebo spíše bivaky, lehátko… Anebo třeba prut s navijákem?
Velká podzimní výměna mušek
13.10.2008 | Firetiger | Muškaření | 23.039 zobrazení | 230 odpovědí
Kolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.
Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.
Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.
Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.
Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.
Může rybář přestat kouřit?
19.10.2005 | Donald | Ryby | 23.013 zobrazení | 256 odpovědí
Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?
BEROUNKA 2 - tůně ve Všenorech
15.3.2012 | TarzanCZ | Domácí revíry | 23.000 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, Má někdo zkušenosti s rybařením na Horní a Dolní tůni ve Všenorech (revír Berounka 2)? Popřípadě prý je i nějaká tůň i v Dobřichovicích, je to pravda? Zajímalo by mě co se zde dá chytit…jestli jen nějaké plotice nebo i něco lepšího…a celkově jak to tam vypadá – jaký je tam přístup, jak je to velké apod. Chodím na Berounku a chtěl jsem prozkoumat i jiné možnosti v této lokalitě. Díky za odpovědi. TarzanCZ
SPORTEX - a zrušení 10-ti leté záruky u sumčáků..
3.2.2012 | TondaN | Pruty | 22.962 zobrazení | 4 odpovědi
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat prostřednictvím tohoto dotazu zda někdo neví něco o zrušení 10-ti leté záruky u sumcových prutů od sportexu a jak to je když mám pruty od tohoto výrobce. A teď tuto záruku zrušili… Psal jsem dotaz na mavep což je distributor pro ČR, ale zatím jsem odpověď nedostal a na http://www.sportexpruty.cz/sumcove-pruty a ostatních obchodech jsem vysvětlení proč to tak je nenašel.. Jediné co jsem zjistil je to, že team waller fun má 2 roky a vlajková řada team waller 3 roky… Chystá se nějaká novinka pro rok 2012?
echolot HUMINBIRD 718
1.2.2012 | Dlaždička | Sumcařina | 22.953 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
CHci si koupit Huminbird 718 je to dobrá investice má s tim někdo zkušenost chtěl bych chytat sumce díky za poradu Václav.
Rybári a lekárnička
5.2.2012 | LuboO | Ostatní nádobíčko | 22.943 zobrazení | 23 odpovědí
Chcem sa opytat, ci nosi niekto so sebou na ryby lekarnicku. Predpokladam, ze na kaprarskych vypravach nad 7 dni, resp. zahranicnych sumciarskych vypravach sa nejaka lekarnicka najde, ide mi skor o jednodenne lovy hlavne na privlac, plavanu a feeder. Ci si niekto bali do batôzka aspon zakladne potreby na osetrenie roznych drobnych bolaciek, ktore sa pri vode vzdy vyskytnu. A ak ano, co v tej lekarnicke najdete?
Skusal som nieco podobne hladat vo vyhladavaci a nic som nenasiel, mozno prekukol.
Pomoc pri vyberu navijaku.
6.2.2012 | makes | Muškaření | 22.917 zobrazení | 8 odpovědí
Dobry den. Můžete mi porad s výběrem navijáku??
Nevim jestli ten: http://allegro.pl/…7679547.html
a nebo ten:
http://allegro.pl/…8265116.html
bylo by to k tomuhle prutu:
Festival FOR FISHING 2010
4.10.2009 | -zruseno | Výstavy | 22.911 zobrazení | 255 odpovědí
Fórum věnované rybářské výstavě – For Fishing 2010: Rybářský festival aneb výstava tak trochu jinak.
Klepadlo aneb fórum pamětníků
7.11.2012 | Kazan | Vaše názory | 22.886 zobrazení | 198 odpovědí
Bo se nám pěkně rozeběhl pokec dříve narozených o klepadle, a věcí dříve užívaných, své vzpomínky prosím sem.
Dravcová sezóna začíná ...:)
15.6.2011 | papiksk12 | Dravci | 22.879 zobrazení | 16 odpovědí
pojďte si pokecat na co chytáte,kde chytáte…:)Doufám že se letos podaří chytit i nějaký sumeček …pište, a dávejte fotky vašichu úlovků..
Koupě signalizátoru Prologic Polyphonic-WUSB-VTSW
21.1.2012 | eregent | Ostatní nádobíčko | 22.863 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s těmito signalizátory,popřípadě čeho se vyvarovat při jejich koupi?Děkuji za všechny poznatky a všem Petru Zdar.eregent
Rozdíl Team Dragon 7-21g vs Skeletor Pro 4-24g
10.4.2012 | xhekm00 | Pruty | 22.842 zobrazení | 84 odpovědí
Zdravím všechny kolegy a prosím o pomoc a radu. Rozhoduji se mezi 2 přívlačovými pruty. Jedná se mi o Team Dragon http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-21g-akce a Berkley Skeletor http://www.rsp-fishing.cz/…-40m-4-24g-2. Mohl by mi někdo upřesnit rozdíl v gramážích (7–21g vs 4–24g)? Respektive jak mám chápat udávané rozpětí? To, že má Skeletor „širší“ rozpětí znamená, že je „univerzálnější“? Je mi jasné, že příznivce zde mají obě značky, ale budu samozřejmě rád, pokud zde uvedete Vaše zkušenosti a názory na oba proutky a ulehčíte mi tím rozhodování. Předem díky
Mivardi Reactor, Imperium
10.2.2012 | xpavli7 | Pruty | 22.822 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zdravím přemýšlím o těchto dvou prutech. Chci aby prut pracoval spíše parabolicky než špičkou. Nikde se ale nemůžu dočíst jak to s těmato prutama je. S feedrem začínám. Jedná se mě hlavně o pruty Medium. Díky moc za reakce.. ;-)