Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Mivardi Reactor, Imperium
10.2.2012 | xpavli7 | Pruty | 23.101 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zdravím přemýšlím o těchto dvou prutech. Chci aby prut pracoval spíše parabolicky než špičkou. Nikde se ale nemůžu dočíst jak to s těmato prutama je. S feedrem začínám. Jedná se mě hlavně o pruty Medium. Díky moc za reakce.. ;-)
Prut SPRO Distance Tele Carp II 390
18.11.2011 | voltor | Pruty | 23.058 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito pruty a nebo nějakou jejich alternativou?Rád bych si na příští sezónu pořídil nové pruty na odhoz a delší hody.ještě jestli by k nim byly vhodené navijáky OKUMA POWER LINER PL 860 nebo 865.Díky za názory.
vstup na pobřežní pozemky
8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 23.050 zobrazení | 65 odpovědí
Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.
Sumec na podvodní splávek
12.9.2011 | MB | Sumcařina | 22.989 zobrazení | 6 odpovědí
Dobré odpoledne :-D Chtěl bych se začít věnovat lovu sumců, první výpravu plánuji někdy na přelom září/říjen na Dyji 4A (jsou na tomto revíru vůbec? :-D). Vzhledem k výbavě a informacím bych chtěl zkusit lov s podvodním splávkem a rousnicema. Zajímalo by mě, jaký návazec na rousnice (jen jeden trojhák nebo jeden velký háček?) a jak zacházet s prutem, když mi záběr signalizuje rolnička – mít brzdu povolenou, utaženou nebo něco úplně jiného? :-D Případně, pokud máte nějaké tipy a postřehy pro začátečníka, rád si je poslechnu :-D Moc díky, Martin
Lowrence Mark x5 DSI
20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 22.964 zobrazení | žádná odpověď
Lowrance Mark x5 DSI již někdo vlastní a odskoušel? Funguje jako v nabídce? Podle mne by měl zobrazit rybu i na dně.
Lov pstruhů
8.4.2007 | HorseFish | Lososovité ryby | 22.911 zobrazení | 85 odpovědí
co používate na lov pstruhů na pstruhových vodách?
SERVISY RP
9.12.2005 | regulus | Navijáky | 22.895 zobrazení | 22 odpovědí
Toto téma by mělo sloužit všem, kdo potřebují servis rybářského náčiní (pruty, navijáky…). Pište nejen o servisech kterým by se kolegové měli dle vašeho názoru vyhýbat, ale hlavně o těch, s jejichž službami jste byli spokojeni. Formu nechám zcela na vás.
Bunda na ryby
30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 22.850 zobrazení | 128 odpovědí
Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | Navijáky | 22.835 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
JRC bivak Quad Continental Dome
11.1.2012 | Lukáš | Kaprařina | 22.826 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, chci si koupit bivak ale mám obavy, jestli neproteče. A proto vás prosím o radu a zkušenosti s tímto bivačkem. Jestli máte foto budu moc rád. Děkuji Lukáš
Slánsko a kladensko očima rybářů.
25.12.2011 | slanny | Vaše názory | 22.797 zobrazení | žádná odpověď
Názory,zkušenosti,oblíbené revíry,úlovky ,čistota kolem vody,chování druhých rybářů apod.Podělte se o své zkušenosti s ostatními rybáři.
suroviny na boilie od firmy G CARP
13.2.2012 | beda6a | Kaprařina | 22.789 zobrazení | žádná odpověď
Máte někdo zkušenosti s uvedenou firmou,zajímal by mně názor na tekuté potravy sypké suroviny i esence děkuji
Živá rybka ano či ne?
6.6.2004 | HaD | Dravci | 22.776 zobrazení | 151 odpovědí
Pište sem své názory a věcné argumenty pro a proti!
jak napíchnout žížalu?
28.3.2009 | cercer | Tipy & triky | 22.743 zobrazení | 36 odpovědí
Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??
maximalni pocet ponechanych ryb
5.4.2006 | saky | Legislativa | 22.713 zobrazení | 32 odpovědí
Zajimalo by me, jestli se na to divam spravne, ale v RŘ je uvedeno, že si za jeden den můžu v MIMOPSTRUHOVYM reviru nechat 2ks ušlechtilejch ryb a 3 lososovity, nicmene tam neni napsano, ze po prisvojeni, bud druhy uslechtily, nebo treti lososovity musim ukoncit lov, znamena to teda, ze muzu chytat vesele dal, treba plotice? (99% ryb poustim, jen by me to zajimalo)
V pstruhovym reviru je zase vyslovne napsano, ze zaroven s ponechanim si treti uslechtily ryby konci denni lov, ale kolik si muzu nechat kusu skodny (stika, candat, bolen…)? Znamena to, ze pokud nepresahnu 7kg a budu mit jen 2 lososovity ryby, muzu chytat mit v baglu treba 10 stik, 5 bolenu a zaroven dal chytat???
1)vykladam si to spravne?
- jestli ano, nemyslite, ze je to velka dira v RŘ????
ŘEKA BEČVA V HRANICÍCH
5.6.2005 | frenki | Domácí revíry | 22.712 zobrazení | 4 odpovědi
Kdo už jste chytali na řece Bečvě v Hranicích at už na přívlač nebo na plavanou nebo na těžko tak se mi ozvěte na co tam berou ,jake ulovky máte a jaky styl rybaření používate!!! hlavně mě zajímá přívlač dravých ryb na co berou jaky styl vedení a co se tam dá chytit!!! díky!!!
Dominikánská republika
6.2.2011 | jeňa 02 | Rybaření v zahraničí | 22.705 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všichni,chtěl bych vás poprosit jestli nemá někdo z vás zkušenosti s rybolovem v Dominikánské republice.Jde mi spíš o přívlač ze břehu.Děkuji za odpověď.Jeňa 02
V zimě na okouny ...
19.12.2011 | rybicka=)) | Přívlač | 22.690 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,chci se zeptat jaké zkušenosti máte s okouny v zimě.. jaké barvy třpytek nebo twisterů jsou v tomto období lepší… okoun reaguje zrakem a tak jestli jsou lepší ostré ,výrazné barvy, nebo spíš tmavé.. Díky moc za odpovědi..
Zebco Topic feeder
21.11.2011 | Honza54 | Pruty | 22.681 zobrazení | žádná odpověď
zdravím, v obchodě jsem narazil na výše jmenovaný prut, je 3dílný+2× špička,délka330cm, 60g, pěkný proutek, na internetu o tomto prutu nemohu nic najít. Nemá někdo osobní skušenost nebo info o tomto prutu? děkuji,
reklamace Shimano
10.3.2012 | Beer.Beda | Plavaná | 22.671 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, dnes při lovu na plavanou s prutem Shinamo Speed master AX 4,5m se mi podařilo, nějakým záhadným způsobem ulomit koncové očko.Bylo to obyčejné nahození 0,5g splávku.Prut se zlomil přesně v místě, kde očko končí a přechází v prut.Máte někdo zkušenosti s reklamací?Vím, že Shimano má v podmínkách, do 30cm od špičky nelze uplatnit záruka. Na druhou stranu, jsem si koupil prut celý a né jen 420cm z 4,5 metrového prutu.