Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Zebco Topic feeder
21.11.2011 | Honza54 | Pruty | 22.366 zobrazení | žádná odpověď
zdravím, v obchodě jsem narazil na výše jmenovaný prut, je 3dílný+2× špička,délka330cm, 60g, pěkný proutek, na internetu o tomto prutu nemohu nic najít. Nemá někdo osobní skušenost nebo info o tomto prutu? děkuji,
Lov ryb z hladiny
27.7.2008 | okoun27 | Plavaná | 22.363 zobrazení | 56 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s lovem na hladině na pečivo a na chleba.
Doporučení navijáku....
5.2.2012 | makes | Navijáky | 22.339 zobrazení | 1 odpověď
Dobry den. Můžete mi porad s výběrem navijáku??
Nevim jestli ten: http://allegro.pl/…7679547.html
a nebo ten:
http://allegro.pl/…8265116.html
bylo by to k tomuhle prutu:
Hrázky tento rok?
2.4.2011 | Gekon5 | Kaprařina | 22.315 zobrazení | žádná odpověď
Byl jste už nějdo letos na Hrázkách ve ždáře nad Sázavou? Mohli by jste mě říct na co vám brali a co jste chytili?
Robinson Tritium Carp 3,60 - 2,75lb 3 díly
14.7.2011 | Pifik | Pruty | 22.251 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto prutem Robinson Tritium Carp 3,60 – 2,75lb 3 díly díky.http://www.robinson-europe.cz/?p=productsMore&iProduct=1455&sName=carp-3-sect.
Dragon Maxima FR1060i
4.2.2011 | Kozoroh1 | Navijáky | 22.242 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj všichni, chtěl bych si koupit tyto navijáky, Dragon Maxima FR1060i, avšak nemám s firmou Dragon žádné zkušenosti. V této cenové relaci se zdají být super, nemáte je někdo? Díky všem.
V zimě na okouny ...
19.12.2011 | rybicka=)) | Přívlač | 22.237 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,chci se zeptat jaké zkušenosti máte s okouny v zimě.. jaké barvy třpytek nebo twisterů jsou v tomto období lepší… okoun reaguje zrakem a tak jestli jsou lepší ostré ,výrazné barvy, nebo spíš tmavé.. Díky moc za odpovědi..
Abu Garcia Enticer Feeder 350
6.4.2011 | pekeno | Feeder | 22.234 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdravim zajima mě tento proutek, docela mě zaujal mate ho někdo nebo zkoušeli jste jej? Diky za info o něm
prut na trolling
12.6.2011 | shpell | Pruty | 22.189 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Ahojte, jedu do Švédska na podzim a mám jen lehčí vláčecí prut, který by se na trolling při použití spíše větších woblerů asi nehodil. Protože krom toho Švédska již prut zřejmě nevyužiji, co si myslíte o této levné variantě? http://www.rybaripodoli.cz/…AVY-SPIN-270 Popř. můžete poradit nějaký jiný z levnějších? Díky
Lov pstruhů
8.4.2007 | HorseFish | Lososovité ryby | 22.187 zobrazení | 85 odpovědí
co používate na lov pstruhů na pstruhových vodách?
Co vy na K70+?
31.1.2005 | dudu | Legislativa | 22.178 zobrazení | 255 odpovědí
Tak se všude začínají objevovat petice za uzákonění max. míry kapra. Jak to vidí Chytejáci ?
- ano jsem pro, kapr si to zaslouží
- ne je to zbytečný u všech ryb
- ano, ale ať mají všechny ryby horní míru
- začnem kaprem a potom budou mít horní míru i ostatní ryby
Já dávám 3, buď vše,nebo nic.
vstup na pobřežní pozemky
8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.144 zobrazení | 65 odpovědí
Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.
jak na mníky?
27.11.2007 | mastrof | Dravci | 22.109 zobrazení | 116 odpovědí
čau lidi mam takovej sen a to je chytit mníka. bohužel vubec netušim jak na to. chytal bych asi na mrtvolku normalka na tezko. ale ted kde? myslel sem si na jizeru protože se tam občas dostanu. ted eště vědět kam na ně? pod jez, do proudu, ťišinky, mnělčina, hloubka? poraďte prosim někdo jak na ty mramorovy krasavce.
SPORTEX něco víc než pruty
19.1.2013 | mastrof | Vaše názory | 22.098 zobrazení | 177 odpovědí
je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.
echolot a gumový člun-umístnění obrazovky?
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 22.073 zobrazení | žádná odpověď
Sháním typ z Vaší praxe na umístnění obrazovky-přichycení držáku obrazovky echolotu na novém gumovém člunu. Kam jí položit aby byla v dohledu a při ruce.Člun je v záruce, takže žádné úpravy na něm nejsou možné.Díky
Kam za rybařením
16.3.2012 | benciš | Domácí revíry | 22.008 zobrazení | 23 odpovědí
Dobrý den, rád bych se prostřednictvím těchto stránek a tohoto fóra zeptal na nějaký příjemný a klidný rybolov na našich vodách… Konkrétně bysme chtěli s partou 4 lidí (2 muží +2 ženy) zajet do nějakého hezkého rybářského kempu, kde je možný rybolov! Jedna z důležitých přání je aby tam byly k dispozici chatky a aby se dal u vody dělat oheň, samozřejmě si chceme hlavně zachytat, klidně i na chovném rybníku.. proto prosím o radu kde tyto podmínky spíše ve středních a jižních čechách najdeme.. mockrát děkuju za tipy, případně odkazy na konktérní webové stránky… Mockrát děkuju rybář Jirka (bencis@seznam.cz)
V létě do Norska na lehkou přívlač
8.3.2011 | gelder | Rybaření v zahraničí | 21.983 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj, v červnu nebo červenci /nebo jak se dohodnem/ jedu autem do Norska trasou: Kristiansand,Stavanger,Bergen,Alesund,Trondheim na rybářskou výpravu. Každý den někde jinde budu zkoušet štěstí, kochat se přírodou a užívat si pohodlí stanování. Chytání převažne z pobřeží na lehkou přívlač. Jestli má někdo zájem hlaste se, zatím jsem sám. /Auto mám kombíka na LPG./
Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře.
6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 21.961 zobrazení | 56 odpovědí
Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | Navijáky | 21.959 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
kde rybařit v okoli městce kralove
8.1.2012 | kanonyr | Vaše názory | 21.953 zobrazení | 7 odpovědí
zdar všem rybařum, doporuči mi někdo kde se da chytat okoli 30km od městce kralove? jsem držítelem celosvazovky. Dík všem za tip. kanonyr