Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
vstup na pobřežní pozemky
8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.537 zobrazení | 65 odpovědí
Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.
Dominikánská republika
6.2.2011 | jeňa 02 | Rybaření v zahraničí | 22.535 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všichni,chtěl bych vás poprosit jestli nemá někdo z vás zkušenosti s rybolovem v Dominikánské republice.Jde mi spíš o přívlač ze břehu.Děkuji za odpověď.Jeňa 02
reklamace Shimano
10.3.2012 | Beer.Beda | Plavaná | 22.526 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, dnes při lovu na plavanou s prutem Shinamo Speed master AX 4,5m se mi podařilo, nějakým záhadným způsobem ulomit koncové očko.Bylo to obyčejné nahození 0,5g splávku.Prut se zlomil přesně v místě, kde očko končí a přechází v prut.Máte někdo zkušenosti s reklamací?Vím, že Shimano má v podmínkách, do 30cm od špičky nelze uplatnit záruka. Na druhou stranu, jsem si koupil prut celý a né jen 420cm z 4,5 metrového prutu.
ŘEKA BEČVA V HRANICÍCH
5.6.2005 | frenki | Domácí revíry | 22.521 zobrazení | 4 odpovědi
Kdo už jste chytali na řece Bečvě v Hranicích at už na přívlač nebo na plavanou nebo na těžko tak se mi ozvěte na co tam berou ,jake ulovky máte a jaky styl rybaření používate!!! hlavně mě zajímá přívlač dravých ryb na co berou jaky styl vedení a co se tam dá chytit!!! díky!!!
Vícedílný vláčecí prut na pstruhy
4.3.2012 | kusiks | Dravci | 22.496 zobrazení | 10 odpovědí
Měl jsem původně v plánu zakoupit lepší teleskop, ale byl jsem od něj odrazen. Potřebuji co největší skladnost, a tak jako vhodná volba se mi zdá Shimano Beastmaster BX STC 210–240 L (3–14g). Je to 4dílný prut. Mám ale obavu aby se tolik dílů nepodepsalo na kvalitě, akci a výdrži prutu. Myslíte, že mé obavy jsou na místě? Popřípadě máte někdo zkušenost s tímto a nebo podobným prutem? Předem děkuji za připomínky.
Lov pstruhů
8.4.2007 | HorseFish | Lososovité ryby | 22.473 zobrazení | 85 odpovědí
co používate na lov pstruhů na pstruhových vodách?
Zebco Topic feeder
21.11.2011 | Honza54 | Pruty | 22.449 zobrazení | žádná odpověď
zdravím, v obchodě jsem narazil na výše jmenovaný prut, je 3dílný+2× špička,délka330cm, 60g, pěkný proutek, na internetu o tomto prutu nemohu nic najít. Nemá někdo osobní skušenost nebo info o tomto prutu? děkuji,
Doporučení navijáku....
5.2.2012 | makes | Navijáky | 22.405 zobrazení | 1 odpověď
Dobry den. Můžete mi porad s výběrem navijáku??
Nevim jestli ten: http://allegro.pl/…7679547.html
a nebo ten:
http://allegro.pl/…8265116.html
bylo by to k tomuhle prutu:
Hrázky tento rok?
2.4.2011 | Gekon5 | Kaprařina | 22.400 zobrazení | žádná odpověď
Byl jste už nějdo letos na Hrázkách ve ždáře nad Sázavou? Mohli by jste mě říct na co vám brali a co jste chytili?
V zimě na okouny ...
19.12.2011 | rybicka=)) | Přívlač | 22.383 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,chci se zeptat jaké zkušenosti máte s okouny v zimě.. jaké barvy třpytek nebo twisterů jsou v tomto období lepší… okoun reaguje zrakem a tak jestli jsou lepší ostré ,výrazné barvy, nebo spíš tmavé.. Díky moc za odpovědi..
Dragon Maxima FR1060i
4.2.2011 | Kozoroh1 | Navijáky | 22.356 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj všichni, chtěl bych si koupit tyto navijáky, Dragon Maxima FR1060i, avšak nemám s firmou Dragon žádné zkušenosti. V této cenové relaci se zdají být super, nemáte je někdo? Díky všem.
Robinson Tritium Carp 3,60 - 2,75lb 3 díly
14.7.2011 | Pifik | Pruty | 22.350 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto prutem Robinson Tritium Carp 3,60 – 2,75lb 3 díly díky.http://www.robinson-europe.cz/?p=productsMore&iProduct=1455&sName=carp-3-sect.
Abu Garcia Enticer Feeder 350
6.4.2011 | pekeno | Feeder | 22.311 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdravim zajima mě tento proutek, docela mě zaujal mate ho někdo nebo zkoušeli jste jej? Diky za info o něm
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | Navijáky | 22.307 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
prut na trolling
12.6.2011 | shpell | Pruty | 22.276 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Ahojte, jedu do Švédska na podzim a mám jen lehčí vláčecí prut, který by se na trolling při použití spíše větších woblerů asi nehodil. Protože krom toho Švédska již prut zřejmě nevyužiji, co si myslíte o této levné variantě? http://www.rybaripodoli.cz/…AVY-SPIN-270 Popř. můžete poradit nějaký jiný z levnějších? Díky
Bunda na ryby
30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 22.174 zobrazení | 128 odpovědí
Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).
Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře.
6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 22.165 zobrazení | 56 odpovědí
Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.
echolot a gumový člun-umístnění obrazovky?
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 22.150 zobrazení | žádná odpověď
Sháním typ z Vaší praxe na umístnění obrazovky-přichycení držáku obrazovky echolotu na novém gumovém člunu. Kam jí položit aby byla v dohledu a při ruce.Člun je v záruce, takže žádné úpravy na něm nejsou možné.Díky
Živá rybka ano či ne?
6.6.2004 | HaD | Dravci | 22.135 zobrazení | 151 odpovědí
Pište sem své názory a věcné argumenty pro a proti!
Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované
21.12.2015 | | Vaše názory | 22.121 zobrazení | 103 odpovědí
Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako
v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a
různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou
záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.