Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
jak na mníky?
27.11.2007 | mastrof | Dravci | 22.772 zobrazení | 116 odpovědí
čau lidi mam takovej sen a to je chytit mníka. bohužel vubec netušim jak na to. chytal bych asi na mrtvolku normalka na tezko. ale ted kde? myslel sem si na jizeru protože se tam občas dostanu. ted eště vědět kam na ně? pod jez, do proudu, ťišinky, mnělčina, hloubka? poraďte prosim někdo jak na ty mramorovy krasavce.
JRC bivak Quad Continental Dome
11.1.2012 | Lukáš | Kaprařina | 22.732 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, chci si koupit bivak ale mám obavy, jestli neproteče. A proto vás prosím o radu a zkušenosti s tímto bivačkem. Jestli máte foto budu moc rád. Děkuji Lukáš
vstup na pobřežní pozemky
8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.725 zobrazení | 65 odpovědí
Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.
Slánsko a kladensko očima rybářů.
25.12.2011 | slanny | Vaše názory | 22.711 zobrazení | žádná odpověď
Názory,zkušenosti,oblíbené revíry,úlovky ,čistota kolem vody,chování druhých rybářů apod.Podělte se o své zkušenosti s ostatními rybáři.
suroviny na boilie od firmy G CARP
13.2.2012 | beda6a | Kaprařina | 22.698 zobrazení | žádná odpověď
Máte někdo zkušenosti s uvedenou firmou,zajímal by mně názor na tekuté potravy sypké suroviny i esence děkuji
Dominikánská republika
6.2.2011 | jeňa 02 | Rybaření v zahraničí | 22.614 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všichni,chtěl bych vás poprosit jestli nemá někdo z vás zkušenosti s rybolovem v Dominikánské republice.Jde mi spíš o přívlač ze břehu.Děkuji za odpověď.Jeňa 02
Zebco Topic feeder
21.11.2011 | Honza54 | Pruty | 22.610 zobrazení | žádná odpověď
zdravím, v obchodě jsem narazil na výše jmenovaný prut, je 3dílný+2× špička,délka330cm, 60g, pěkný proutek, na internetu o tomto prutu nemohu nic najít. Nemá někdo osobní skušenost nebo info o tomto prutu? děkuji,
Lov pstruhů
8.4.2007 | HorseFish | Lososovité ryby | 22.607 zobrazení | 85 odpovědí
co používate na lov pstruhů na pstruhových vodách?
ŘEKA BEČVA V HRANICÍCH
5.6.2005 | frenki | Domácí revíry | 22.595 zobrazení | 4 odpovědi
Kdo už jste chytali na řece Bečvě v Hranicích at už na přívlač nebo na plavanou nebo na těžko tak se mi ozvěte na co tam berou ,jake ulovky máte a jaky styl rybaření používate!!! hlavně mě zajímá přívlač dravých ryb na co berou jaky styl vedení a co se tam dá chytit!!! díky!!!
reklamace Shimano
10.3.2012 | Beer.Beda | Plavaná | 22.585 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, dnes při lovu na plavanou s prutem Shinamo Speed master AX 4,5m se mi podařilo, nějakým záhadným způsobem ulomit koncové očko.Bylo to obyčejné nahození 0,5g splávku.Prut se zlomil přesně v místě, kde očko končí a přechází v prut.Máte někdo zkušenosti s reklamací?Vím, že Shimano má v podmínkách, do 30cm od špičky nelze uplatnit záruka. Na druhou stranu, jsem si koupil prut celý a né jen 420cm z 4,5 metrového prutu.
Vícedílný vláčecí prut na pstruhy
4.3.2012 | kusiks | Dravci | 22.556 zobrazení | 10 odpovědí
Měl jsem původně v plánu zakoupit lepší teleskop, ale byl jsem od něj odrazen. Potřebuji co největší skladnost, a tak jako vhodná volba se mi zdá Shimano Beastmaster BX STC 210–240 L (3–14g). Je to 4dílný prut. Mám ale obavu aby se tolik dílů nepodepsalo na kvalitě, akci a výdrži prutu. Myslíte, že mé obavy jsou na místě? Popřípadě máte někdo zkušenost s tímto a nebo podobným prutem? Předem děkuji za připomínky.
Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované
21.12.2015 | | Vaše názory | 22.497 zobrazení | 103 odpovědí
Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako
v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a
různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou
záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | Navijáky | 22.487 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
Hrázky tento rok?
2.4.2011 | Gekon5 | Kaprařina | 22.459 zobrazení | žádná odpověď
Byl jste už nějdo letos na Hrázkách ve ždáře nad Sázavou? Mohli by jste mě říct na co vám brali a co jste chytili?
V zimě na okouny ...
19.12.2011 | rybicka=)) | Přívlač | 22.458 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,chci se zeptat jaké zkušenosti máte s okouny v zimě.. jaké barvy třpytek nebo twisterů jsou v tomto období lepší… okoun reaguje zrakem a tak jestli jsou lepší ostré ,výrazné barvy, nebo spíš tmavé.. Díky moc za odpovědi..
Doporučení navijáku....
5.2.2012 | makes | Navijáky | 22.447 zobrazení | 1 odpověď
Dobry den. Můžete mi porad s výběrem navijáku??
Nevim jestli ten: http://allegro.pl/…7679547.html
a nebo ten:
http://allegro.pl/…8265116.html
bylo by to k tomuhle prutu:
Dragon Maxima FR1060i
4.2.2011 | Kozoroh1 | Navijáky | 22.445 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj všichni, chtěl bych si koupit tyto navijáky, Dragon Maxima FR1060i, avšak nemám s firmou Dragon žádné zkušenosti. V této cenové relaci se zdají být super, nemáte je někdo? Díky všem.
Živá rybka ano či ne?
6.6.2004 | HaD | Dravci | 22.422 zobrazení | 151 odpovědí
Pište sem své názory a věcné argumenty pro a proti!
Robinson Tritium Carp 3,60 - 2,75lb 3 díly
14.7.2011 | Pifik | Pruty | 22.409 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto prutem Robinson Tritium Carp 3,60 – 2,75lb 3 díly díky.http://www.robinson-europe.cz/?p=productsMore&iProduct=1455&sName=carp-3-sect.
Bunda na ryby
30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 22.397 zobrazení | 128 odpovědí
Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).