Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Motory Torqeedo necteno

30.1.2012 | jersey | Ostatní nádobíčko | 21.946 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s těmito motory. Koukal jsem na ně na výstavě a musím říct, že mám v hlavě hooodně velkýho brouka. Vím, je to ranec peněz, ale zdá se mi to úměrný, tomu, co to umí. Máte ho někdo? http://www.clunynorton.cz/…ise-20-l-211

naviják fujitsu bojová brzda necteno

11.1.2012 | UnaBomber | Navijáky | 21.942 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den chtěl bych poradit dnes jsem u Kajmana zkoumal tento naviják http://www.kajman.cz/…-p-2012.html chtěl bych ho na multi picker 5–15 UL vláčka+položená moc se v tom nevyznám hledám kompromis jinak ho budu využívat i na těžší vláčku(10–30 a 20–50) prosím poraďte popřípaě i jiný o max 2500kč Díky

pruty amnesia carp necteno

23.11.2011 | candatek | Pruty | 21.859 zobrazení | 2 odpovědi

Dobeý den chtěl bych se zeptat na pruty – http://www.rybarsky-obchod.cz/…s/25802.html jestli snima má někdo zkušenost vyzkoušel je v praxi děkuji za všechny odpovědi

FEEDER - olovo nebo krmítko? necteno

14.3.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 21.848 zobrazení | 10 odpovědí

Myslíte, že když se chci zaměřit na větší rybu a cíleně ji chytat (především řeky) je lepší vyměnit olovo za krmítko abych odradil menší ryby? Jak řešíte tento problém u feederu :)

Sumci pod Kolodejema necteno

8.1.2012 | starka | Dravci | 21.811 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj chci se zeptat jestli nevite nekdo jak to vypada s vyskytem sumcu pod kolodejema. Je to asi kilometr a pul nad soutokem, v te zatacce. Jedu tam v lete na tyden s kamaradem. Nevite nekdo jak to tam vypada i s hloubkou?…pre­dem dekuji

Mýty a povery, múdrosti starých. necteno

14.5.2010 | LuboO | Vaše názory | 21.771 zobrazení | 19 odpovědí

Dnes som čítal v časopise RRR článok o mýtoch a poverách, ktoré tradujú starí rybári a prenášajú ich z pokolenia na pokolenie aj na nás. Boli tam také tradície, že sumce neberú, keď kvitne agát, kapre berú dobre, keď trstina vyrastie 5 cm z vody, ryby berú dobre za dažďa a iné. Osobne som sa stretol tiež s niekoľkými poverami, napr. u nás na rieke sme chodili na úhory na noc, bolo to dávno, tak 25 rokov dozadu. A na tom našom mieste sa tradovalo, že úhory začnú brať, až keď prejde po nedalekej trati osobák o pol deviatej. Toho sme sa aj zaryto držali. Ďalšia povera, neviem, nakoľko pravdivá, bola, že kapor, ktorý má v hube vatu namočenú v alpe, vydrží na suchu aj 5 hodin. Tychto legiend, poloprávd a právd sa kedysi tradovalo oveľa viac. Určite ste sa s niečim podobným stretli aj vy, tak sa podeľte, prípadne rozlúsknite, prečo niektoré tieto tradície skutočne platia, len z iných dôvodov, ako udávali naši dedovia.

barva vlasce necteno

8.4.2012 | johnny knoxwil | Vaše názory | 21.757 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

zdravim docela by me zajimalo jakej mate nazor na barvu vlasce pri kaprarine?pripadne jakou barvu volite vy?na eshopech je toho v nabidce spousty.u cerneho vlasce pisou ze je specialne pro kaprarinu pak to same napisou u vlasce co meni odstin podle barvy dna a nakonec se clovek dostane k uplne cervenemu..coz je asi vyhoda rano a pri soumraku ze ho clovek pekne vidi ale zajimalo by me jestli na to nereaguje i ryba?protoze pokud pisou u jednoho ze je neviditelnej diky tomu ze se prizpusobi barve pod vodou pak vlasec jasne cervenej musi bejt naopak hodne napadnej i pro rybu?

Volné místo Norsko Vik Brryge 20-30.7 necteno

11.7.2011 | Lukasiny | Rybaření v zahraničí | 21.736 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím, máme jedno volné místo na desetidenní rybářský zájezd do Norska na Vik Brygge. Termín 20.-30.7 Doprava vlastním 9ti místným vozem ubytování v 6ti lůžkovém apartmánu. Rezervovány 2× 19 FT hliníkové lodě Kvearnö s 50 PS čtyřtaktním motorem, echolotem a gps. V případě zájmu volejte 723 980 672 nebo pište na holub.lu@gmail.com

Rybaření u Kroměříže necteno

2.2.2011 | stormek | Domácí revíry | 21.703 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Zdravím! Po 7 letech jdu zase chytat a jelikož už sem „velkej“ a mám možnost jezdit autem, rád bych si občas zachytal na řece Moravě v blízkém okolí Kroměříže. Proto zakládám toto téma, kde bych mohl s místními diskutovat o dobrých místech nebo se případně i domluvit s někým, kdo by vyrazil k vodě se mnou :-) Jakub

domácí výroba třpytek necteno

4.11.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 21.702 zobrazení | 17 odpovědí

Pochlubte se svými výtvory samodomo plandavek a rotaček. Přihodně i nějaké ty fotky třeba i s ůlovky na vaše třpytky. No prostě diskutujte :D

Bunda na ryby necteno

30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 21.655 zobrazení | 128 odpovědí

Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).

Klubová voda Hejlov (malý) necteno

4.4.2012 | coca | Domácí revíry | 21.621 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj Kolegové,

máte někdo prosím zkušenost s chytáním na klubové vodě Malý Hejlov u Pelhřimova ? Díky za každé info…

Živá rybka ano či ne? necteno

6.6.2004 | HaD | Dravci | 21.613 zobrazení | 151 odpovědí

Pište sem své názory a věcné argumenty pro a proti!

surfový prut necteno

30.10.2011 | voltor | Pruty | 21.606 zobrazení | 6 odpovědí

Hezký den,rád bych si koupil nové teleskopy/děličky mám/,protože jezdím hlavně na kole.Teleskopy co mi nabízely na krámech mi připadaly jako by byly vyrobeny stejným výrobcem jen na to dali různé nálepky a ceny.Taky bych se na to bál pověsit krmítko nebo zakrmovací raketu.Mohl by mi někdo poradit jestli používáte surfové pruty na kapry a pokud ano, tak jaké aspoň trošku kvalitní.Díky za postřehy.

Geocaching a ryby necteno

16.7.2010 | Robur | chytej.cz | 21.554 zobrazení | 12 odpovědí

Spousta z nás holduje i dalšímu koníčku. Nemáte nějaký tip na rybářky zajímavou cache, tj. asi u nějaké pěkné vody. Případně bych to směřoval na zakládání kešek přímo u revírů, zabijeme 2 mouchy jednou ranou:-D.

Manuál k echolotu Eagle FishEasy 245 DS necteno

22.9.2011 | Mack | Sumcařina | 21.541 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, koupil jsem tenhle echolot z druhé ruky, ale bohužel k tomu nebyl žádný návod a nikde ho nemůžu sehnat. Pokud ho někdo vlastníte, budu Vám neskonale vděčen za jeho ofocení. Díky T.

Nechranice-čištěni břehu necteno

17.4.2008 | chosebaits | Domácí revíry | 21.528 zobrazení | 81 odpovědí

Vážení rybáři,budou se čistit Nechranice,tak by mě zajímalo,jestli někdo z Vás tam taky přijde.Já určitě půjdu,tak snad tam potkám někoho z vás.

Chomutovský korbel necteno

5.2.2011 | Piranha | Muškaření | 21.483 zobrazení | žádná odpověď

Tak jsem se tak brouzdal netem a honil nějaké muškařské závody a jako severočechovi se zamlouvá muškařský závod na Ohři. Má někdo nějaké zkušenosti s tímto závodem, popř. uvítám nějaké fotky a vůbec vše okolo tohoto závodu.Dozvěděl jsem se o něm jen to, že byl.Ale zda bude dál, to vůbec nevím. Díky za informace.

Co myslíte, stojí za to rybářská značka SPRO? necteno

12.3.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 21.480 zobrazení | 14 odpovědí

Znáte rybářskou značku SPRO? A co si o ní myslíte? A kdyžtak mi, prosím, doporučte jinou. Děkuji.

Jaký z těchto hlásičů?? necteno

7.8.2011 | Shimano911 | Kaprařina | 21.449 zobrazení | žádná odpověď

Rád bych si koupil nové hlásiče, rozhoduji se mezi----Pelzer The Impuls WLX Set 3+1 –

http://www.rybarskepotrebyklic.cz/…wlx-set.html

Flajzar Q7 TX 2+1 –

http://www.rybarskepotrebyklic.cz/…flajzar.html

Díky moc za odpovědi i případně za další doporučení.