Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Zebco Topic feeder
21.11.2011 | Honza54 | Pruty | 22.698 zobrazení | žádná odpověď
zdravím, v obchodě jsem narazil na výše jmenovaný prut, je 3dílný+2× špička,délka330cm, 60g, pěkný proutek, na internetu o tomto prutu nemohu nic najít. Nemá někdo osobní skušenost nebo info o tomto prutu? děkuji,
reklamace Shimano
10.3.2012 | Beer.Beda | Plavaná | 22.690 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, dnes při lovu na plavanou s prutem Shinamo Speed master AX 4,5m se mi podařilo, nějakým záhadným způsobem ulomit koncové očko.Bylo to obyčejné nahození 0,5g splávku.Prut se zlomil přesně v místě, kde očko končí a přechází v prut.Máte někdo zkušenosti s reklamací?Vím, že Shimano má v podmínkách, do 30cm od špičky nelze uplatnit záruka. Na druhou stranu, jsem si koupil prut celý a né jen 420cm z 4,5 metrového prutu.
Lov candáta
19.8.2011 | henny | Dravci | 22.565 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)
Hrázky tento rok?
2.4.2011 | Gekon5 | Kaprařina | 22.558 zobrazení | žádná odpověď
Byl jste už nějdo letos na Hrázkách ve ždáře nad Sázavou? Mohli by jste mě říct na co vám brali a co jste chytili?
Dragon Maxima FR1060i
4.2.2011 | Kozoroh1 | Navijáky | 22.556 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj všichni, chtěl bych si koupit tyto navijáky, Dragon Maxima FR1060i, avšak nemám s firmou Dragon žádné zkušenosti. V této cenové relaci se zdají být super, nemáte je někdo? Díky všem.
Doporučení navijáku....
5.2.2012 | makes | Navijáky | 22.541 zobrazení | 1 odpověď
Dobry den. Můžete mi porad s výběrem navijáku??
Nevim jestli ten: http://allegro.pl/…7679547.html
a nebo ten:
http://allegro.pl/…8265116.html
bylo by to k tomuhle prutu:
Muškaření - Jaký návazec?
11.12.2006 | modrak | Ostatní nádobíčko | 22.524 zobrazení | 85 odpovědí
Páni kolegové muškaři, pokud máte chuť, rozepište se zde o tom, jaké si stavíte návazce pro jednotlivé muškařské techniky, jaké používáte spojky, uzly, jestli používáte silon nebo FC, využíváte-li mikrokroužky, rollery, jestli a čím lepíte uzly atd. No prostě, ať si za dlouhých zimních večerů počteme. :o)
Robinson Tritium Carp 3,60 - 2,75lb 3 díly
14.7.2011 | Pifik | Pruty | 22.502 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto prutem Robinson Tritium Carp 3,60 – 2,75lb 3 díly díky.http://www.robinson-europe.cz/?p=productsMore&iProduct=1455&sName=carp-3-sect.
Nechranice-čištěni břehu
17.4.2008 | chosebaits | Domácí revíry | 22.501 zobrazení | 81 odpovědí
Vážení rybáři,budou se čistit Nechranice,tak by mě zajímalo,jestli někdo z Vás tam taky přijde.Já určitě půjdu,tak snad tam potkám někoho z vás.
Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře.
6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 22.498 zobrazení | 56 odpovědí
Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.
Nový muškařský prut + naviják
20.1.2007 | Zauwi | Muškaření | 22.494 zobrazení | 146 odpovědí
Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…
Abu Garcia Enticer Feeder 350
6.4.2011 | pekeno | Feeder | 22.471 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdravim zajima mě tento proutek, docela mě zaujal mate ho někdo nebo zkoušeli jste jej? Diky za info o něm
prut na trolling
12.6.2011 | shpell | Pruty | 22.433 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Ahojte, jedu do Švédska na podzim a mám jen lehčí vláčecí prut, který by se na trolling při použití spíše větších woblerů asi nehodil. Protože krom toho Švédska již prut zřejmě nevyužiji, co si myslíte o této levné variantě? http://www.rybaripodoli.cz/…AVY-SPIN-270 Popř. můžete poradit nějaký jiný z levnějších? Díky
Motory Torqeedo
30.1.2012 | jersey | Ostatní nádobíčko | 22.373 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s těmito motory. Koukal jsem na ně na výstavě a musím říct, že mám v hlavě hooodně velkýho brouka. Vím, je to ranec peněz, ale zdá se mi to úměrný, tomu, co to umí. Máte ho někdo? http://www.clunynorton.cz/…ise-20-l-211
echolot a gumový člun-umístnění obrazovky?
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 22.321 zobrazení | žádná odpověď
Sháním typ z Vaší praxe na umístnění obrazovky-přichycení držáku obrazovky echolotu na novém gumovém člunu. Kam jí položit aby byla v dohledu a při ruce.Člun je v záruce, takže žádné úpravy na něm nejsou možné.Díky
Jaký prut
11.7.2011 | vamoson | Přívlač | 22.313 zobrazení | 108 odpovědí
Ahoj, vím, že tady toho bylo napsáno dost. Jsem začátečník a chtěl bych si koupit prut na přívlač do 2000kč, ale nevím jaký. Jen bych chtěl říct, že bych chtěl prut na řeku, ale i si trochu zaházet i na rybbníku. Nemám v plánu tahat nějaký velký sumce… Jen když to vyjde, zajít si na řeku, ale i zaházet si na rybník… Kdyžtak mi poraďtě, jaký prut by byl pro mne ideální? Děkuji Feri
Dá se u nás ještě chytit karas obecný?
26.5.2009 | Leník | Bílá ryba | 22.297 zobrazení | 174 odpovědí
Dozvěděla jsem se, že u nás žije převážně karas stříbřitý a je pravda, že na řece jsem obecného ještě nechytila. Prý se stříbřitý snaží obecného vytlačit tím, že jsou u nás jen jeho samice a ať se skříží s jakoukoliv rybou, je z něj zase jen karas stříbřitý samice. Je to tak?
Sbírání žížal
26.5.2004 | Chose | Ryby | 22.265 zobrazení | 40 odpovědí
Četl jsem v diskusi něco o elektrikaření o co go?Jak si opatřujete žížaly jinak?
Která rybářská kniha je top?
31.12.2009 | Poldík | Vaše názory | 22.227 zobrazení | 100 odpovědí
Ahoj,za posledních deset let,jsem koupil,nebo dostal několik krásných rybářských knížek,ke kterým se pořád rád vracím,ale zjistil jsem,že přece jen jedna je pro mne tou top. od Jaromíra Říhy 1000+1 rada pro rybáře.Které jsou pro Vás?
Kam za rybařením
16.3.2012 | benciš | Domácí revíry | 22.223 zobrazení | 23 odpovědí
Dobrý den, rád bych se prostřednictvím těchto stránek a tohoto fóra zeptal na nějaký příjemný a klidný rybolov na našich vodách… Konkrétně bysme chtěli s partou 4 lidí (2 muží +2 ženy) zajet do nějakého hezkého rybářského kempu, kde je možný rybolov! Jedna z důležitých přání je aby tam byly k dispozici chatky a aby se dal u vody dělat oheň, samozřejmě si chceme hlavně zachytat, klidně i na chovném rybníku.. proto prosím o radu kde tyto podmínky spíše ve středních a jižních čechách najdeme.. mockrát děkuju za tipy, případně odkazy na konktérní webové stránky… Mockrát děkuju rybář Jirka (bencis@seznam.cz)