Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vícedílný vláčecí prut na pstruhy necteno

4.3.2012 | kusiks | Dravci | 22.661 zobrazení | 10 odpovědí

Měl jsem původně v plánu zakoupit lepší teleskop, ale byl jsem od něj odrazen. Potřebuji co největší skladnost, a tak jako vhodná volba se mi zdá Shimano Beastmaster BX STC 210–240 L (3–14g). Je to 4dílný prut. Mám ale obavu aby se tolik dílů nepodepsalo na kvalitě, akci a výdrži prutu. Myslíte, že mé obavy jsou na místě? Popřípadě máte někdo zkušenost s tímto a nebo podobným prutem? Předem děkuji za připomínky.

Dragon Maxima FR1060i necteno

4.2.2011 | Kozoroh1 | Navijáky | 22.541 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj všichni, chtěl bych si koupit tyto navijáky, Dragon Maxima FR1060i, avšak nemám s firmou Dragon žádné zkušenosti. V této cenové relaci se zdají být super, nemáte je někdo? Díky všem.

Hrázky tento rok? necteno

2.4.2011 | Gekon5 | Kaprařina | 22.537 zobrazení | žádná odpověď

Byl jste už nějdo letos na Hrázkách ve ždáře nad Sázavou? Mohli by jste mě říct na co vám brali a co jste chytili?

Doporučení navijáku.... necteno

5.2.2012 | makes | Navijáky | 22.524 zobrazení | 1 odpověď

Dobry den. Můžete mi porad s výběrem navijáku??

Nevim jestli ten: http://allegro.pl/…7679547.html

a nebo ten:

http://allegro.pl/…8265116.html

bylo by to k tomuhle prutu:

http://www.fishingmad.co.uk/…fly-rod.html

Robinson Tritium Carp 3,60 - 2,75lb 3 díly necteno

14.7.2011 | Pifik | Pruty | 22.487 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto prutem Robinson Tritium Carp 3,60 – 2,75lb 3 díly díky.http://www­.robinson-europe.cz/?p=pro­ductsMore&iPro­duct=1455&sNa­me=carp-3-sect.

Muškaření - Jaký návazec? necteno

11.12.2006 | modrak | Ostatní nádobíčko | 22.468 zobrazení | 85 odpovědí

Páni kolegové muškaři, pokud máte chuť, rozepište se zde o tom, jaké si stavíte návazce pro jednotlivé muškařské techniky, jaké používáte spojky, uzly, jestli používáte silon nebo FC, využíváte-li mikrokroužky, rollery, jestli a čím lepíte uzly atd. No prostě, ať si za dlouhých zimních večerů počteme. :o)

Lov candáta necteno

19.8.2011 | henny | Dravci | 22.466 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)

Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře. necteno

6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 22.462 zobrazení | 56 odpovědí

Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.

Abu Garcia Enticer Feeder 350 necteno

6.4.2011 | pekeno | Feeder | 22.457 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdravim zajima mě tento proutek, docela mě zaujal mate ho někdo nebo zkoušeli jste jej? Diky za info o něm

Nechranice-čištěni břehu necteno

17.4.2008 | chosebaits | Domácí revíry | 22.441 zobrazení | 81 odpovědí

Vážení rybáři,budou se čistit Nechranice,tak by mě zajímalo,jestli někdo z Vás tam taky přijde.Já určitě půjdu,tak snad tam potkám někoho z vás.

prut na trolling necteno

12.6.2011 | shpell | Pruty | 22.413 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Ahojte, jedu do Švédska na podzim a mám jen lehčí vláčecí prut, který by se na trolling při použití spíše větších woblerů asi nehodil. Protože krom toho Švédska již prut zřejmě nevyužiji, co si myslíte o této levné variantě? http://www.rybaripodoli.cz/…AVY-SPIN-270 Popř. můžete poradit nějaký jiný z levnějších? Díky

Nový muškařský prut + naviják necteno

20.1.2007 | Zauwi | Muškaření | 22.346 zobrazení | 146 odpovědí

Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…

Motory Torqeedo necteno

30.1.2012 | jersey | Ostatní nádobíčko | 22.343 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s těmito motory. Koukal jsem na ně na výstavě a musím říct, že mám v hlavě hooodně velkýho brouka. Vím, je to ranec peněz, ale zdá se mi to úměrný, tomu, co to umí. Máte ho někdo? http://www.clunynorton.cz/…ise-20-l-211

echolot a gumový člun-umístnění obrazovky? necteno

20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 22.307 zobrazení | žádná odpověď

Sháním typ z Vaší praxe na umístnění obrazovky-přichycení držáku obrazovky echolotu na novém gumovém člunu. Kam jí položit aby byla v dohledu a při ruce.Člun je v záruce, takže žádné úpravy na něm nejsou možné.Díky

Jaký prut necteno

11.7.2011 | vamoson | Přívlač | 22.234 zobrazení | 108 odpovědí

Ahoj, vím, že tady toho bylo napsáno dost. Jsem začátečník a chtěl bych si koupit prut na přívlač do 2000kč, ale nevím jaký. Jen bych chtěl říct, že bych chtěl prut na řeku, ale i si trochu zaházet i na rybbníku. Nemám v plánu tahat nějaký velký sumce… Jen když to vyjde, zajít si na řeku, ale i zaházet si na rybník… Kdyžtak mi poraďtě, jaký prut by byl pro mne ideální? Děkuji Feri

Kam za rybařením necteno

16.3.2012 | benciš | Domácí revíry | 22.210 zobrazení | 23 odpovědí

Dobrý den, rád bych se prostřednictvím těchto stránek a tohoto fóra zeptal na nějaký příjemný a klidný rybolov na našich vodách… Konkrétně bysme chtěli s partou 4 lidí (2 muží +2 ženy) zajet do nějakého hezkého rybářského kempu, kde je možný rybolov! Jedna z důležitých přání je aby tam byly k dispozici chatky a aby se dal u vody dělat oheň, samozřejmě si chceme hlavně zachytat, klidně i na chovném rybníku.. proto prosím o radu kde tyto podmínky spíše ve středních a jižních čechách najdeme.. mockrát děkuju za tipy, případně odkazy na konktérní webové stránky… Mockrát děkuju rybář Jirka (bencis@seznam.cz)

V létě do Norska na lehkou přívlač necteno

8.3.2011 | gelder | Rybaření v zahraničí | 22.193 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, v červnu nebo červenci /nebo jak se dohodnem/ jedu autem do Norska trasou: Kristiansand,Sta­vanger,Bergen,A­lesund,Trondhe­im na rybářskou výpravu. Každý den někde jinde budu zkoušet štěstí, kochat se přírodou a užívat si pohodlí stanování. Chytání převažne z pobřeží na lehkou přívlač. Jestli má někdo zájem hlaste se, zatím jsem sám. /Auto mám kombíka na LPG./

naviják fujitsu bojová brzda necteno

11.1.2012 | UnaBomber | Navijáky | 22.192 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den chtěl bych poradit dnes jsem u Kajmana zkoumal tento naviják http://www.kajman.cz/…-p-2012.html chtěl bych ho na multi picker 5–15 UL vláčka+položená moc se v tom nevyznám hledám kompromis jinak ho budu využívat i na těžší vláčku(10–30 a 20–50) prosím poraďte popřípaě i jiný o max 2500kč Díky

Dá se u nás ještě chytit karas obecný? necteno

26.5.2009 | Leník | Bílá ryba | 22.180 zobrazení | 174 odpovědí

Dozvěděla jsem se, že u nás žije převážně karas stříbřitý a je pravda, že na řece jsem obecného ještě nechytila. Prý se stříbřitý snaží obecného vytlačit tím, že jsou u nás jen jeho samice a ať se skříží s jakoukoliv rybou, je z něj zase jen karas stříbřitý samice. Je to tak?

kde rybařit v okoli městce kralove necteno

8.1.2012 | kanonyr | Vaše názory | 22.155 zobrazení | 7 odpovědí

zdar všem rybařum, doporuči mi někdo kde se da chytat okoli 30km od městce kralove? jsem držítelem celosvazovky. Dík všem za tip. kanonyr