Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
zavody v moravskoslezkém kraji
28.1.2012 | candatek | Závody | 21.437 zobrazení | 4 odpovědi
dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tady nekdo nevíte o nejakých zavodech v okolí ostravy našel jsem jen jedny na bečkárně děkuji.
Nádobíčko levně, ale ve velkém
3.3.2012 | sava | Ostatní nádobíčko | 21.432 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Petrův zdar pánové, chci se zeptat na Váš názor ohledně drobného rybářského vybavení. Dotaz zní? Byli by jste ochotni koupit drobné rybářské vybavení ( obratlíky, karabiny háčky, gumičky apod.) ve větším balení cca 30– 50 ks za předpokladu, že by jste UŠETŘILI CCA 40– 50% z běžné ceny v ryb. potřebách, kde je většinou vše baleno po 10 kusech?
Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované
21.12.2015 | | Vaše názory | 21.427 zobrazení | 103 odpovědí
Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako
v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a
různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou
záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.
Co na jaře? plavačka nebo položená.
12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.424 zobrazení | 6 odpovědí
Co myslíte že je vhodnější,na jaře způsob lovu na plavanou a nebo na položenou? Děkuji za odpovědi a rady.
jak napíchnout žížalu?
28.3.2009 | cercer | Tipy & triky | 21.396 zobrazení | 36 odpovědí
Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??
Kde se zdržují ryby na jaře?
12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.390 zobrazení | 5 odpovědí
Ahooj,mam otázku ohledně jarního chytání na rybníce,nevím kde se na jaře zdržují ryby(kaprovité),jestly v hloubce nebo v mělčinách a nebo je to jedno? děkuji za odpovědi a rady.
maximalni pocet ponechanych ryb
5.4.2006 | saky | Legislativa | 21.385 zobrazení | 32 odpovědí
Zajimalo by me, jestli se na to divam spravne, ale v RŘ je uvedeno, že si za jeden den můžu v MIMOPSTRUHOVYM reviru nechat 2ks ušlechtilejch ryb a 3 lososovity, nicmene tam neni napsano, ze po prisvojeni, bud druhy uslechtily, nebo treti lososovity musim ukoncit lov, znamena to teda, ze muzu chytat vesele dal, treba plotice? (99% ryb poustim, jen by me to zajimalo)
V pstruhovym reviru je zase vyslovne napsano, ze zaroven s ponechanim si treti uslechtily ryby konci denni lov, ale kolik si muzu nechat kusu skodny (stika, candat, bolen…)? Znamena to, ze pokud nepresahnu 7kg a budu mit jen 2 lososovity ryby, muzu chytat mit v baglu treba 10 stik, 5 bolenu a zaroven dal chytat???
1)vykladam si to spravne?
- jestli ano, nemyslite, ze je to velka dira v RŘ????
Muškaření - Jaký návazec?
11.12.2006 | modrak | Ostatní nádobíčko | 21.380 zobrazení | 85 odpovědí
Páni kolegové muškaři, pokud máte chuť, rozepište se zde o tom, jaké si stavíte návazce pro jednotlivé muškařské techniky, jaké používáte spojky, uzly, jestli používáte silon nebo FC, využíváte-li mikrokroužky, rollery, jestli a čím lepíte uzly atd. No prostě, ať si za dlouhých zimních večerů počteme. :o)
zamecký rybník
20.3.2011 | candatek | Závody | 21.362 zobrazení | žádná odpověď
Chtěl bych se zeptat jestli je tu nekdo s okoli ostravy a jde na zavody na Zameckym rybníku děkuji.
Chovat ryby v akvárku?
1.9.2011 | zalesak05 | Ostatní ryby | 21.359 zobrazení | 14 odpovědí
Podle mne by si rybáři mohli chovat rybky (např. malé pstruhy či sumce apod.) doma v akvárku a až povyrostou je pustit do řeky, potoka či rybníka. Zvedl by se tím počet ryb v našich vodách. Co vy na to?
tropicke ryby Poharu chytej.cz ???
10.1.2012 | Biotom | chytej.cz | 21.264 zobrazení | 7 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nekdo uvital a bylo by mozne udelat v Poharu chytej.cz take misto pro rybi druhy chycene v jinych kontinentech…
Lov candáta
19.8.2011 | henny | Dravci | 21.250 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)
Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!!
22.7.2011 | Pepé | Závody | 21.175 zobrazení | žádná odpověď
Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!!
pro všechny, kteří byli přihlášeni a počítali s tím, že zítra závodíme na GP Moravy, závod je odložen z důvodu očekávané velké vody – na zítra hlášen průtok 450 kubíků, odložení mi telefonicky potvrdil ředitel závodu Pavel Bořuta. Hledá se náhradní termín, vypadá to na 6.-7. případně 12.-13. srpen
Jaký prut
11.7.2011 | vamoson | Přívlač | 21.165 zobrazení | 108 odpovědí
Ahoj, vím, že tady toho bylo napsáno dost. Jsem začátečník a chtěl bych si koupit prut na přívlač do 2000kč, ale nevím jaký. Jen bych chtěl říct, že bych chtěl prut na řeku, ale i si trochu zaházet i na rybbníku. Nemám v plánu tahat nějaký velký sumce… Jen když to vyjde, zajít si na řeku, ale i zaházet si na rybník… Kdyžtak mi poraďtě, jaký prut by byl pro mne ideální? Děkuji Feri
Neohebná akce prutu
13.9.2011 | milans13 | Pruty | 21.156 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím všechny a prosím o objasnění výrazu „Neohebná akce prutu“ případně výhody a nevýhody takového prutu,či na co se dá nebo naopak nedá používat.
krmení na řekach
23.1.2012 | pítrson | Tipy & triky | 21.129 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj jak spravne krmit při lovu na boili.Chytam převařne na řece.Dík za rady rad se přiučim
závody v jihočeském kraji
16.9.2011 | pextr | Domácí revíry | 21.127 zobrazení | 29 odpovědí
nevíte někdo o závodech v jihočeském kraji o jakýchkoliv…?? nemůžu nikde žádné najít vím teď o MO kloužovice, ale ty sou až od 16
Návštěva Lužnice
15.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 21.081 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny, rád bych si v brzké době rozšířil rybářské obzory o Lužnici..ještě jsem na ni nikdy nebyl. Proto vás pokorně žádám o radu kam vyrazit zachytat s feederem na menší rybky (cejny, jelce atd bílá ryba) Samozřejmě nechci žádné příliš konkrétní fleky…postačí naznačit úseky řeky…případně mi pošlete SZ.
Předem moc děkuji.
jaký naviják
31.3.2008 | letadlo | Navijáky | 21.054 zobrazení | 19 odpovědí
mužete prosím doporučit nějaký vhodný naviják na položenou – kapři, dravci.. cena max 2000
JV zachránce či byznysmen?
3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.017 zobrazení | 49 odpovědí
JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více: