Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Muškaření - Jaký návazec?
11.12.2006 | modrak | Ostatní nádobíčko | 21.559 zobrazení | 85 odpovědí
Páni kolegové muškaři, pokud máte chuť, rozepište se zde o tom, jaké si stavíte návazce pro jednotlivé muškařské techniky, jaké používáte spojky, uzly, jestli používáte silon nebo FC, využíváte-li mikrokroužky, rollery, jestli a čím lepíte uzly atd. No prostě, ať si za dlouhých zimních večerů počteme. :o)
Chomutovský korbel
5.2.2011 | Piranha | Muškaření | 21.536 zobrazení | žádná odpověď
Tak jsem se tak brouzdal netem a honil nějaké muškařské závody a jako severočechovi se zamlouvá muškařský závod na Ohři. Má někdo nějaké zkušenosti s tímto závodem, popř. uvítám nějaké fotky a vůbec vše okolo tohoto závodu.Dozvěděl jsem se o něm jen to, že byl.Ale zda bude dál, to vůbec nevím. Díky za informace.
Lov candáta
19.8.2011 | henny | Dravci | 21.525 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)
Co myslíte, stojí za to rybářská značka SPRO?
12.3.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 21.522 zobrazení | 14 odpovědí
Znáte rybářskou značku SPRO? A co si o ní myslíte? A kdyžtak mi, prosím, doporučte jinou. Děkuji.
Co na jaře? plavačka nebo položená.
12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.513 zobrazení | 6 odpovědí
Co myslíte že je vhodnější,na jaře způsob lovu na plavanou a nebo na položenou? Děkuji za odpovědi a rady.
zavody v moravskoslezkém kraji
28.1.2012 | candatek | Závody | 21.489 zobrazení | 4 odpovědi
dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tady nekdo nevíte o nejakých zavodech v okolí ostravy našel jsem jen jedny na bečkárně děkuji.
Jaký z těchto hlásičů??
7.8.2011 | Shimano911 | Kaprařina | 21.489 zobrazení | žádná odpověď
Rád bych si koupil nové hlásiče, rozhoduji se mezi----Pelzer The Impuls WLX Set 3+1 –
http://www.rybarskepotrebyklic.cz/…wlx-set.html
Flajzar Q7 TX 2+1 –
http://www.rybarskepotrebyklic.cz/…flajzar.html
Díky moc za odpovědi i případně za další doporučení.
Nádobíčko levně, ale ve velkém
3.3.2012 | sava | Ostatní nádobíčko | 21.474 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Petrův zdar pánové, chci se zeptat na Váš názor ohledně drobného rybářského vybavení. Dotaz zní? Byli by jste ochotni koupit drobné rybářské vybavení ( obratlíky, karabiny háčky, gumičky apod.) ve větším balení cca 30– 50 ks za předpokladu, že by jste UŠETŘILI CCA 40– 50% z běžné ceny v ryb. potřebách, kde je většinou vše baleno po 10 kusech?
Kde se zdržují ryby na jaře?
12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.441 zobrazení | 5 odpovědí
Ahooj,mam otázku ohledně jarního chytání na rybníce,nevím kde se na jaře zdržují ryby(kaprovité),jestly v hloubce nebo v mělčinách a nebo je to jedno? děkuji za odpovědi a rady.
zamecký rybník
20.3.2011 | candatek | Závody | 21.407 zobrazení | žádná odpověď
Chtěl bych se zeptat jestli je tu nekdo s okoli ostravy a jde na zavody na Zameckym rybníku děkuji.
Chovat ryby v akvárku?
1.9.2011 | zalesak05 | Ostatní ryby | 21.388 zobrazení | 14 odpovědí
Podle mne by si rybáři mohli chovat rybky (např. malé pstruhy či sumce apod.) doma v akvárku a až povyrostou je pustit do řeky, potoka či rybníka. Zvedl by se tím počet ryb v našich vodách. Co vy na to?
Jaký prut
11.7.2011 | vamoson | Přívlač | 21.387 zobrazení | 108 odpovědí
Ahoj, vím, že tady toho bylo napsáno dost. Jsem začátečník a chtěl bych si koupit prut na přívlač do 2000kč, ale nevím jaký. Jen bych chtěl říct, že bych chtěl prut na řeku, ale i si trochu zaházet i na rybbníku. Nemám v plánu tahat nějaký velký sumce… Jen když to vyjde, zajít si na řeku, ale i zaházet si na rybník… Kdyžtak mi poraďtě, jaký prut by byl pro mne ideální? Děkuji Feri
tropicke ryby Poharu chytej.cz ???
10.1.2012 | Biotom | chytej.cz | 21.309 zobrazení | 7 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nekdo uvital a bylo by mozne udelat v Poharu chytej.cz take misto pro rybi druhy chycene v jinych kontinentech…
Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!!
22.7.2011 | Pepé | Závody | 21.219 zobrazení | žádná odpověď
Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!!
pro všechny, kteří byli přihlášeni a počítali s tím, že zítra závodíme na GP Moravy, závod je odložen z důvodu očekávané velké vody – na zítra hlášen průtok 450 kubíků, odložení mi telefonicky potvrdil ředitel závodu Pavel Bořuta. Hledá se náhradní termín, vypadá to na 6.-7. případně 12.-13. srpen
Neohebná akce prutu
13.9.2011 | milans13 | Pruty | 21.193 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím všechny a prosím o objasnění výrazu „Neohebná akce prutu“ případně výhody a nevýhody takového prutu,či na co se dá nebo naopak nedá používat.
závody v jihočeském kraji
16.9.2011 | pextr | Domácí revíry | 21.167 zobrazení | 29 odpovědí
nevíte někdo o závodech v jihočeském kraji o jakýchkoliv…?? nemůžu nikde žádné najít vím teď o MO kloužovice, ale ty sou až od 16
krmení na řekach
23.1.2012 | pítrson | Tipy & triky | 21.165 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj jak spravne krmit při lovu na boili.Chytam převařne na řece.Dík za rady rad se přiučim
JV zachránce či byznysmen?
3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.157 zobrazení | 49 odpovědí
JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více:
Která rybářská kniha je top?
31.12.2009 | Poldík | Vaše názory | 21.146 zobrazení | 100 odpovědí
Ahoj,za posledních deset let,jsem koupil,nebo dostal několik krásných rybářských knížek,ke kterým se pořád rád vracím,ale zjistil jsem,že přece jen jedna je pro mne tou top. od Jaromíra Říhy 1000+1 rada pro rybáře.Které jsou pro Vás?
Výbava na sumce
19.1.2011 | michal94 | Pruty | 21.140 zobrazení | 64 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto sestavu Prut: ESOX SILURO SPIDER 3m/200–400g Naviják: Tica Cybernetic GG 100 … Tady jsou odkazy http://www.usumce.cz/…00-400g.html http://www.tropicliberec.cz/…netic-gg-100
Díky za odpovedi