Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Neohebná akce prutu necteno

13.9.2011 | milans13 | Pruty | 21.233 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím všechny a prosím o objasnění výrazu „Neohebná akce prutu“ případně výhody a nevýhody takového prutu,či na co se dá nebo naopak nedá používat.

krmení na řekach necteno

23.1.2012 | pítrson | Tipy & triky | 21.221 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj jak spravne krmit při lovu na boili.Chytam převařne na řece.Dík za rady rad se přiučim

závody v jihočeském kraji necteno

16.9.2011 | pextr | Domácí revíry | 21.216 zobrazení | 29 odpovědí

nevíte někdo o závodech v jihočeském kraji o jakýchkoliv…?? nemůžu nikde žádné najít vím teď o MO kloužovice, ale ty sou až od 16

jaká je nejvhodnější ryba na štiku necteno

7.5.2010 | malej.uzasnak | Plavaná | 21.216 zobrazení | 40 odpovědí

Jaká nástražní rybička je nejatraktivnější pro štiku.(sice je to ta co se nejvícev revíru vyskituje ale .......

Bonětický rybník necteno

2.4.2010 | Shimano911 | Domácí revíry | 21.215 zobrazení | 28 odpovědí

Zdravím. Jezdíte někdo chytat na Bonětický rybník v západních čechách? Mezi Stráží a Boněticema. Je to soukromá voda na zvláštní povolenku nebo je to jen RMV. Dík za odpovědi.

Návštěva Lužnice necteno

15.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 21.186 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny, rád bych si v brzké době rozšířil rybářské obzory o Lužnici..ještě jsem na ni nikdy nebyl. Proto vás pokorně žádám o radu kam vyrazit zachytat s feederem na menší rybky (cejny, jelce atd bílá ryba) Samozřejmě nechci žádné příliš konkrétní fleky…postačí naznačit úseky řeky…případně mi pošlete SZ.

Předem moc děkuji.

jaký naviják necteno

31.3.2008 | letadlo | Navijáky | 21.162 zobrazení | 19 odpovědí

mužete prosím doporučit nějaký vhodný naviják na položenou – kapři, dravci.. cena max 2000

Lov sumců bez lodě necteno

26.5.2012 | bonefish | Sumcařina | 21.160 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj,
Chtěl bych na orlíku začít chytat sumce,ale zatím nemám k dispozici loď, potřeboval bych poradit jestly existuje bojka která se nechá nahazovat ze břehu? popř. jak by měla celá sestava vypadat? Nevim jestly bez lodě má cenu se do něčeho pouštět… Předem moc děkuji za odpověď Ondra

Sumeček americký necteno

22.4.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 21.070 zobrazení | 51 odpovědí

Mám dotaz ohledně této ryby. Teď jsem potkal kámoše, který říkal, že pod splavem, kde je asi metr hloubky, chytil sumečka amerického velikosti 40cm na bílé červi. Je to teď možné?Zabývá se tu někdo cíleným lovem této ryby?Budu rád,když mi sdělíte vaše postřehy z lovu sumečků.

El. signalizátor záběru - CarpSpirit XS necteno

27.3.2012 | coca | Ostatní nádobíčko | 21.042 zobrazení | 1 odpověď

Má někdo prosím zkušenost s el. signalizátorem záběru CarpSpirit XS ? – popřípadě jaké doporučujete ?

Dík

oblečení na podzim necteno

20.9.2013 | sidla | Ostatní nádobíčko | 21.010 zobrazení | 53 odpovědí

tak Nám už začíná pomalu,ale jistě podzim a zajímalo by mě v čem chodíte na ryby. nejlíp nějaký komplet na podzim až skoro zimu,nejsem náročný.vkládejte prosím fotky – popisky – odkazy. budu za každou radu rád.dík cena ±4500

Rybářská mluva necteno

29.4.2009 | Libor | Vaše názory | 20.999 zobrazení | 123 odpovědí

Zakládám téma, rybářská mluva. Co znáte, dávejte sem. Můžete i moderní, nové co používáte.. Setkáváte se u vody s rybářskou mluvou?

USMRCENÍ RYBY necteno

20.4.2007 | HorseFish | Tipy & triky | 20.940 zobrazení | 82 odpovědí

Mozna hloupa otazka,ale zajimalo by me,jak usmrcujete ruzne druhy ryb.Zabijite vsechny ryby stejne nebo mate jinou metodu na kapra a jinou na pstruha?Nejsem zadnej masar,ale sem tam si nejakou rybu domu vemu a tak by me zajimalo jak ji co nejsetrneji usmrtit.Ja vetsinou rybu majznu klackem pres hlavu a pak ji propichnu srdce.

Feeder v silném větru necteno

6.1.2012 | papiksk12 | Feeder | 20.927 zobrazení | 15 odpovědí

Potřeboval bych poradit jesli má cenu chodit teď k vodě na feeder…fouká dost silný vítr a Orlík je dost velká voda tak se tam ryby nehledají moc snadno

zkušenosti s prutem necteno

2.3.2011 | slanny | Vaše názory | 20.923 zobrazení | žádná odpověď

prosím o vaše zkušenosti a názory o kvalitě prutu SHAKESPEARE CYPRY CARP 3,60m/12ft 3lb TC.

Co říkáte nabídce lídlu? necteno

31.3.2011 | jarda29 | Ostatní nádobíčko | 20.873 zobrazení | 84 odpovědí

Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…

rybařske pisničky necteno

21.8.2009 | stupy | chytej.cz | 20.867 zobrazení | 32 odpovědí

Mužu se zeptat,jestli neznatě nějake stranky kde jsou rybařske pisničky ke staženi sdarma?

Největší vynález necteno

15.10.2009 | Robur | Vaše názory | 20.842 zobrazení | 71 odpovědí

Co považujete za největší objev či hybatel pokroku v rybařině, ať už v současnosti nebo od pravěku, a proč?

rybářské křeslo necteno

11.12.2007 | stanley 4 | Ostatní nádobíčko | 20.807 zobrazení | 44 odpovědí

pánové mohl by mi někdo poradit kde mohu koupit opravdu pořádně btelná křeslo?musí to udržet chlapa se stošedesát živé váhy.díky za pomoc

Pruty na plavačku... necteno

5.3.2009 | BlueShark | Ryby | 20.795 zobrazení | 49 odpovědí

Chtěl bych od někoho radu. Mám zájem zakoupit néjaký lehký proutek na šoulačku atd. Můj typ je dělička Colmic Victory Pro Match 4,2m 2–20g, která váží cca 317g a nebo teleskop Bolognesový prut Colmic Yasira 5,0m zátěž 2–15g váha 255g. Měl by někdo tip? Již vlastním Colmic Daytona teleskop 6m ale to je roura a těžká na houpačku. díky