Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Návštěva Lužnice
15.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 21.136 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny, rád bych si v brzké době rozšířil rybářské obzory o Lužnici..ještě jsem na ni nikdy nebyl. Proto vás pokorně žádám o radu kam vyrazit zachytat s feederem na menší rybky (cejny, jelce atd bílá ryba) Samozřejmě nechci žádné příliš konkrétní fleky…postačí naznačit úseky řeky…případně mi pošlete SZ.
Předem moc děkuji.
jaký naviják
31.3.2008 | letadlo | Navijáky | 21.108 zobrazení | 19 odpovědí
mužete prosím doporučit nějaký vhodný naviják na položenou – kapři, dravci.. cena max 2000
Sbírání žížal
26.5.2004 | Chose | Ryby | 21.105 zobrazení | 40 odpovědí
Četl jsem v diskusi něco o elektrikaření o co go?Jak si opatřujete žížaly jinak?
Lov sumců bez lodě
26.5.2012 | bonefish | Sumcařina | 21.098 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj,
Chtěl bych na orlíku začít chytat sumce,ale zatím nemám k dispozici loď,
potřeboval bych poradit jestly existuje bojka která se nechá nahazovat ze
břehu? popř. jak by měla celá sestava vypadat? Nevim jestly bez lodě má
cenu se do něčeho pouštět… Předem moc děkuji za odpověď Ondra
Bonětický rybník
2.4.2010 | Shimano911 | Domácí revíry | 21.080 zobrazení | 28 odpovědí
Zdravím. Jezdíte někdo chytat na Bonětický rybník v západních čechách? Mezi Stráží a Boněticema. Je to soukromá voda na zvláštní povolenku nebo je to jen RMV. Dík za odpovědi.
Dá se u nás ještě chytit karas obecný?
26.5.2009 | Leník | Bílá ryba | 21.079 zobrazení | 174 odpovědí
Dozvěděla jsem se, že u nás žije převážně karas stříbřitý a je pravda, že na řece jsem obecného ještě nechytila. Prý se stříbřitý snaží obecného vytlačit tím, že jsou u nás jen jeho samice a ať se skříží s jakoukoliv rybou, je z něj zase jen karas stříbřitý samice. Je to tak?
jaká je nejvhodnější ryba na štiku
7.5.2010 | malej.uzasnak | Plavaná | 21.040 zobrazení | 40 odpovědí
Jaká nástražní rybička je nejatraktivnější pro štiku.(sice je to ta co se nejvícev revíru vyskituje ale .......
Nový muškařský prut + naviják
20.1.2007 | Zauwi | Muškaření | 21.033 zobrazení | 146 odpovědí
Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…
El. signalizátor záběru - CarpSpirit XS
27.3.2012 | coca | Ostatní nádobíčko | 20.982 zobrazení | 1 odpověď
Má někdo prosím zkušenost s el. signalizátorem záběru CarpSpirit XS ? – popřípadě jaké doporučujete ?
Dík
Sumeček americký
22.4.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 20.932 zobrazení | 51 odpovědí
Mám dotaz ohledně této ryby. Teď jsem potkal kámoše, který říkal, že pod splavem, kde je asi metr hloubky, chytil sumečka amerického velikosti 40cm na bílé červi. Je to teď možné?Zabývá se tu někdo cíleným lovem této ryby?Budu rád,když mi sdělíte vaše postřehy z lovu sumečků.
zkušenosti s prutem
2.3.2011 | slanny | Vaše názory | 20.877 zobrazení | žádná odpověď
prosím o vaše zkušenosti a názory o kvalitě prutu SHAKESPEARE CYPRY CARP 3,60m/12ft 3lb TC.
Feeder v silném větru
6.1.2012 | papiksk12 | Feeder | 20.857 zobrazení | 15 odpovědí
Potřeboval bych poradit jesli má cenu chodit teď k vodě na feeder…fouká dost silný vítr a Orlík je dost velká voda tak se tam ryby nehledají moc snadno
oblečení na podzim
20.9.2013 | sidla | Ostatní nádobíčko | 20.820 zobrazení | 53 odpovědí
tak Nám už začíná pomalu,ale jistě podzim a zajímalo by mě v čem chodíte na ryby. nejlíp nějaký komplet na podzim až skoro zimu,nejsem náročný.vkládejte prosím fotky – popisky – odkazy. budu za každou radu rád.dík cena ±4500
rybařske pisničky
21.8.2009 | stupy | chytej.cz | 20.708 zobrazení | 32 odpovědí
Mužu se zeptat,jestli neznatě nějake stranky kde jsou rybařske pisničky ke staženi sdarma?
Co říkáte nabídce lídlu?
31.3.2011 | jarda29 | Ostatní nádobíčko | 20.701 zobrazení | 84 odpovědí
Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…
Jaro nebo podzim???
16.9.2011 | jafo | Kaprařina | 20.697 zobrazení | 9 odpovědí
Jen by mě zajímalo se kterým obdobím máte lepší zkušenost v braní kapra???? Mě osobně připadá lepší podzim.. A co vy???
rybářské křeslo
12.12.2007 | stanley 4 | Ostatní nádobíčko | 20.677 zobrazení | 44 odpovědí
pánové mohl by mi někdo poradit kde mohu koupit opravdu pořádně btelná křeslo?musí to udržet chlapa se stošedesát živé váhy.díky za pomoc
Rybářská mluva
29.4.2009 | Libor | Vaše názory | 20.661 zobrazení | 123 odpovědí
Zakládám téma, rybářská mluva. Co znáte, dávejte sem. Můžete i moderní, nové co používáte.. Setkáváte se u vody s rybářskou mluvou?
Největší vynález
15.10.2009 | Robur | Vaše názory | 20.657 zobrazení | 71 odpovědí
Co považujete za největší objev či hybatel pokroku v rybařině, ať už v současnosti nebo od pravěku, a proč?
Pruty na plavačku...
5.3.2009 | BlueShark | Ryby | 20.652 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych od někoho radu. Mám zájem zakoupit néjaký lehký proutek na šoulačku atd. Můj typ je dělička Colmic Victory Pro Match 4,2m 2–20g, která váží cca 317g a nebo teleskop Bolognesový prut Colmic Yasira 5,0m zátěž 2–15g váha 255g. Měl by někdo tip? Již vlastním Colmic Daytona teleskop 6m ale to je roura a těžká na houpačku. díky