Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybařina v západních čechách necteno

12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 20.033 zobrazení | 48 odpovědí

Týkající se spíš kaprařů…

Jak na tolstolobiky? necteno

22.3.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 20.032 zobrazení | 17 odpovědí

Co použít na tolstolobiky, kterí nejdou chytit, co používáte? (studená vody přehrady)

Typy povolenek necteno

16.7.2012 | sikulam | Legislativa | 20.014 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj, chci si pořídit povolenku a nějak se nemůžu vyznat jaký typ pořídit. Zda celorepublikovou nebo celosvazovou a nebo jen jednotlivý uzemní svaz. Nevíte kde najdu jaké revíry obsahuje celorebubliková a jaké revíry má celosvazová?

Děkuji za jakoukoliv radu ;-)

Víkendový pobyt u vody necteno

22.5.2012 | proLogic | Kaprařina | 19.992 zobrazení | žádná odpověď

Petrův zdar, Jedu na víkend na Slezskou Hartu, chtěl bych se zeptat kdo ví o nějakých zaručených horkých místech kde se vleze stan a ostatní vybavení, a také jak se zakrmováním, nástrahami a samotným chytáním.

Mže a Hracholuská přehrada necteno

31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 19.985 zobrazení | 76 odpovědí

V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)

CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY? necteno

31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 19.959 zobrazení | 44 odpovědí

zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK

Prut na kapry necteno

28.12.2011 | chose120 | Kaprařina | 19.925 zobrazení | 10 odpovědí

Potreboval bych od vas poradit,ktery z kaprovych prutu na trhu je vhodny na loveni kapriku,kdyz pouzivam male hacky cislovane od 8 do 14 uvadim priklad znacky colmic,aby se mi ryby nevyrezavaly zbytecne a ja tim neztracel ulovky-chytam prevazne na stojatych vodach.Pouzivam tyto hacky proto,protoze jsou hodne ostre a mivam daleko vice zaberu nez na ty velke..Vlasec pouzivam do 0.25..Dekuji za kazdou radu co mi date..

Prut a naviják na plavanou necteno

12.4.2012 | Radim82 | Plavaná | 19.823 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý večer, jsem začátečník a potřeboval bych pomoci s výběrem match prutu a navijáku. Prut budu většinou držet v ruce a chytat budu na splávky. Při hledání prutu jsem narazil na Daiwa 3.90m doufám že sním má někdo dobré zkušenosti.

http://www.daiwa-fishing.cz/…e-match.html

Ale největší dilema mám s navijákem. Nevím jestli s přední nebo zadní brzdou. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď a radu.

Na co chytat v březnu? necteno

3.3.2011 | fishman123 | Plavaná | 19.818 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj rybáři, jaké používáte nástrahy na jarní plavanou? Chtěl bych chytit hlavně tloustě. Díky

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 19.806 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

KUKUŘICE jak ji naložit necteno

9.5.2010 | malej.uzasnak | Bílá ryba | 19.800 zobrazení | 12 odpovědí

JAK NALOŽIT (NADIPOVAT) KUKUŘICI, ABY VYDRŽELA DLOUHO?

Poraďte, prosím, mám 10 kg kukuřice a nevím, co s ní.

Vzduchovač necteno

6.9.2011 | sroubecek11 | Ostatní nádobíčko | 19.796 zobrazení | 1 odpověď

Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s vlastní výrobou vzduchovače… Často převážíme ryby do rybníka a nechce se mi kupovat ,tak bych ho chtěl zkusit vyrobit :)

Jak na sumce ? necteno

14.7.2010 | 17_Rosta | Sumcařina | 19.786 zobrazení | 69 odpovědí

Zdravim potřebuji pár rad chystám se ted o sobotu na sumce ale nevím jak ho vylákat vabnička je tam zakázaná a nevím jak na něj poradí někdo ? a je lepší na bojku nebo na položenou na dno ? díky

Zimní feeder necteno

20.12.2011 | jirin8 | Feeder | 19.713 zobrazení | 6 odpovědí

Čau. Zakládám tot fórum abych se mohl dozvědět něco více o zimním feederu. Za nedlouho mám zimní závody a chtěl bych se umístit na příčce nejvyšší. Konkrétně mne zajímá např. nástrahy, krmení, návazce, háčky,apod. Budu chytat v Ústí na Labi pod zdymadly. Tak aby jste věděli co to je za lokalitu. Dík MOC!!

Jakou velikost navijáku Shimano Catana ? necteno

6.4.2012 | Don | Navijáky | 19.703 zobrazení | 50 odpovědí

Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky

Jsou dobré na líny pelety? necteno

28.12.2011 | iron maiden | Feeder | 19.644 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den, chtěl by jsem se Vás zeptat jestli jsou na líny dobré malé peletky a jestli jo tak jaká příchut. Děkuji za odpovědi.

Ryba,pekáč,pánev a to ostatní. necteno

9.12.2005 | | Recepty | 19.609 zobrazení | 123 odpovědí

Pořád se tu řešíme jak ošetřovat šňůry,pruty,jak mazat navijáky a pod. Ale jak nejlépe ošetříte rybu,kterou vezmete domů? Myslím tím způsob přípravy,olej ingredience atd. Citlivky CaR mohou napsat jak ji ošetří než ji pustí.(teda mimo polibku)

Největší ryba letošní dravčí sezony necteno

22.6.2005 | Mike | Dravci | 19.601 zobrazení | 105 odpovědí

Jeká je vaše letošní největší ryba ulovená při lovu dravců?

3-dílný kaprový prut v "KORKU" necteno

25.12.2011 | mipa | Pruty | 19.598 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí mi někdo s koupí 3-dílného kaprového prutu s celokorkovou rukojetí, 2.5 až 3.0 lbs ,12'(360cm). Na trhu jich moc není…a tak uvítám každou radu a tip. Jediné,snad ucházející,co jsem našel,je prut CORMORAN http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…ny-1521.html …je to dobrá značka?Slyšel jsem,že Cormoran je vlastně Daiwa a tak chybu asi neudělám :-))Děkuji za rady.

Dragon Destiny 2,6m, 7-28g necteno

13.2.2011 | Elis3 | Pruty | 19.594 zobrazení | 67 odpovědí

máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.

http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-28g-akce