Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybařina v západních čechách
12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 20.169 zobrazení | 48 odpovědí
Týkající se spíš kaprařů…
CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY?
31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 20.166 zobrazení | 44 odpovědí
zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK
Mže a Hracholuská přehrada
31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 20.147 zobrazení | 76 odpovědí
V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)
Jak na tolstolobiky?
22.3.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 20.139 zobrazení | 17 odpovědí
Co použít na tolstolobiky, kterí nejdou chytit, co používáte? (studená vody přehrady)
Typy povolenek
16.7.2012 | sikulam | Legislativa | 20.127 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Ahoj, chci si pořídit povolenku a nějak se nemůžu vyznat jaký typ pořídit. Zda celorepublikovou nebo celosvazovou a nebo jen jednotlivý uzemní svaz. Nevíte kde najdu jaké revíry obsahuje celorebubliková a jaké revíry má celosvazová?
Děkuji za jakoukoliv radu ;-)
Revír Vltava 7
1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 20.034 zobrazení | 105 odpovědí
Ahoooj všem,
chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.
Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D
Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D
Díky za každý koment ;-)
Víkendový pobyt u vody
22.5.2012 | proLogic | Kaprařina | 20.028 zobrazení | žádná odpověď
Petrův zdar, Jedu na víkend na Slezskou Hartu, chtěl bych se zeptat kdo ví o nějakých zaručených horkých místech kde se vleze stan a ostatní vybavení, a také jak se zakrmováním, nástrahami a samotným chytáním.
Největší ryba letošní dravčí sezony
22.6.2005 | Mike | Dravci | 20.012 zobrazení | 105 odpovědí
Jeká je vaše letošní největší ryba ulovená při lovu dravců?
Dírky - zimní sraz
14.12.2006 | Robur | chytej.cz | 19.989 zobrazení | 227 odpovědí
co začít intrikovt na toto téma, za chvíli přituhne a my se budem domlouvat na poslední chvíli. A touž bude kolidovat s jinými akcemi.
Prut na kapry
28.12.2011 | chose120 | Kaprařina | 19.962 zobrazení | 10 odpovědí
Potreboval bych od vas poradit,ktery z kaprovych prutu na trhu je vhodny na loveni kapriku,kdyz pouzivam male hacky cislovane od 8 do 14 uvadim priklad znacky colmic,aby se mi ryby nevyrezavaly zbytecne a ja tim neztracel ulovky-chytam prevazne na stojatych vodach.Pouzivam tyto hacky proto,protoze jsou hodne ostre a mivam daleko vice zaberu nez na ty velke..Vlasec pouzivam do 0.25..Dekuji za kazdou radu co mi date..
Ryba,pekáč,pánev a to ostatní.
9.12.2005 | | Recepty | 19.957 zobrazení | 123 odpovědí
Pořád se tu řešíme jak ošetřovat šňůry,pruty,jak mazat navijáky a pod. Ale jak nejlépe ošetříte rybu,kterou vezmete domů? Myslím tím způsob přípravy,olej ingredience atd. Citlivky CaR mohou napsat jak ji ošetří než ji pustí.(teda mimo polibku)
Jak na sumce ?
14.7.2010 | 17_Rosta | Sumcařina | 19.950 zobrazení | 69 odpovědí
Zdravim potřebuji pár rad chystám se ted o sobotu na sumce ale nevím jak ho vylákat vabnička je tam zakázaná a nevím jak na něj poradí někdo ? a je lepší na bojku nebo na položenou na dno ? díky
Na co chytat v březnu?
3.3.2011 | fishman123 | Plavaná | 19.919 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři, jaké používáte nástrahy na jarní plavanou? Chtěl bych chytit hlavně tloustě. Díky
Prut a naviják na plavanou
12.4.2012 | Radim82 | Plavaná | 19.905 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý večer, jsem začátečník a potřeboval bych pomoci s výběrem match prutu a navijáku. Prut budu většinou držet v ruce a chytat budu na splávky. Při hledání prutu jsem narazil na Daiwa 3.90m doufám že sním má někdo dobré zkušenosti.
http://www.daiwa-fishing.cz/…e-match.html
Ale největší dilema mám s navijákem. Nevím jestli s přední nebo zadní brzdou. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď a radu.
KUKUŘICE jak ji naložit
9.5.2010 | malej.uzasnak | Bílá ryba | 19.896 zobrazení | 12 odpovědí
JAK NALOŽIT (NADIPOVAT) KUKUŘICI, ABY VYDRŽELA DLOUHO?
Poraďte, prosím, mám 10 kg kukuřice a nevím, co s ní.
Vzduchovač
6.9.2011 | sroubecek11 | Ostatní nádobíčko | 19.882 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s vlastní výrobou vzduchovače… Často převážíme ryby do rybníka a nechce se mi kupovat ,tak bych ho chtěl zkusit vyrobit :)
Jakou velikost navijáku Shimano Catana ?
6.4.2012 | Don | Navijáky | 19.842 zobrazení | 50 odpovědí
Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky
S mošnou v zádech...
22.12.2012 | džigit | Neúspěchy | 19.817 zobrazení | 247 odpovědí
poslední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM.Skoro většina s tím má problém, co na TO použít za lék??
Zimní feeder
20.12.2011 | jirin8 | Feeder | 19.758 zobrazení | 6 odpovědí
Čau. Zakládám tot fórum abych se mohl dozvědět něco více o zimním feederu. Za nedlouho mám zimní závody a chtěl bych se umístit na příčce nejvyšší. Konkrétně mne zajímá např. nástrahy, krmení, návazce, háčky,apod. Budu chytat v Ústí na Labi pod zdymadly. Tak aby jste věděli co to je za lokalitu. Dík MOC!!
Dragon Destiny 2,6m, 7-28g
13.2.2011 | Elis3 | Pruty | 19.754 zobrazení | 67 odpovědí
máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.