Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut na kapry necteno

28.12.2011 | chose120 | Kaprařina | 19.891 zobrazení | 10 odpovědí

Potreboval bych od vas poradit,ktery z kaprovych prutu na trhu je vhodny na loveni kapriku,kdyz pouzivam male hacky cislovane od 8 do 14 uvadim priklad znacky colmic,aby se mi ryby nevyrezavaly zbytecne a ja tim neztracel ulovky-chytam prevazne na stojatych vodach.Pouzivam tyto hacky proto,protoze jsou hodne ostre a mivam daleko vice zaberu nez na ty velke..Vlasec pouzivam do 0.25..Dekuji za kazdou radu co mi date..

Berounka 2 - pod Karlštějnem- je bez ryb necteno

18.4.2011 | jeewee | Domácí revíry | 19.890 zobrazení | 128 odpovědí

Vážení kolegové rybáři, celý svůj dospělý rybářský život chodím v zimě i v létě na „svoje“ místo. Tím je revír Berounka 2 pod jezem v Karlštějně – Klučicích. Uvádím to proto, aby bylo jasné, že tuhle vodu znám opravdu důvěrně. Po celou tu dobu si chodím k řece především sednout – ani neumích chytat trofejní ryby – i když se sem tam nějaká spletla. Stejně tak i 99% procent úlovků hned vracím zpět. Vždy jsem se bavil chytáním tloušťů, podouství, cejnů, cejnků, línků – taková ta jarní droboť, která člověka baví, když neberou jiné ryby. Jenže letos je to úplně jinak – od počátku roku jsem ani já, ani ostatní rybáři, které každý víkend potkávám – nechytli nic jiného než kapra. Jiná ryba nebyla na revíru od počátku února ulovena (nepočítám 2 – slovy „dva“ tlouště). Není vidět ryby kroužkovat, sbírat z hladiny, nezaloví dravec…prostě mrtvá voda až na ty vysazené kapry. Mám lodičku, tak jsem si dal tu práci a každý víkend se vyptávám já a další tři kolegové, zda někdo chytil jinou rybu než kapra. Všichni mají jen šupináče – nic jiného. Nemáte někdo představu, co se mohlo stát? Tahle řeka byla vždy jako kotel plný ryb, rybiček, potěru … a teď člověk nechytne nic ani na červíky. Když dám housku, kolínko, nebo kukuřici, tak tam je do půl hodiny kapr. Poraďte, prosím…

Veletrh Rybaření 2006 LIVE necteno

21.3.2006 | HaD | Výstavy | 19.860 zobrazení | 236 odpovědí

Zde budeme dávat informace o výstavě v Brně a odpovídat na dotazy!

Mže a Hracholuská přehrada necteno

31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 19.816 zobrazení | 76 odpovědí

V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)

Prut a naviják na plavanou necteno

12.4.2012 | Radim82 | Plavaná | 19.766 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý večer, jsem začátečník a potřeboval bych pomoci s výběrem match prutu a navijáku. Prut budu většinou držet v ruce a chytat budu na splávky. Při hledání prutu jsem narazil na Daiwa 3.90m doufám že sním má někdo dobré zkušenosti.

http://www.daiwa-fishing.cz/…e-match.html

Ale největší dilema mám s navijákem. Nevím jestli s přední nebo zadní brzdou. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď a radu.

Bolen Dravý necteno

18.6.2008 | Kubajs | Dravci | 19.763 zobrazení | 170 odpovědí

No tak začala plná sezona a já stále nevím jak chytit bolena je to problém řeka je jich plná ale žádnej mi ještě ani neskočil po nástraze podělte se prosím o nějaký typ jak přelstít bolena vláčkou zkusil jsem i poperra

Vzduchovač necteno

6.9.2011 | sroubecek11 | Ostatní nádobíčko | 19.758 zobrazení | 1 odpověď

Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s vlastní výrobou vzduchovače… Často převážíme ryby do rybníka a nechce se mi kupovat ,tak bych ho chtěl zkusit vyrobit :)

Na co chytat v březnu? necteno

3.3.2011 | fishman123 | Plavaná | 19.724 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj rybáři, jaké používáte nástrahy na jarní plavanou? Chtěl bych chytit hlavně tloustě. Díky

CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY? necteno

31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 19.724 zobrazení | 44 odpovědí

zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK

KUKUŘICE jak ji naložit necteno

9.5.2010 | malej.uzasnak | Bílá ryba | 19.683 zobrazení | 12 odpovědí

JAK NALOŽIT (NADIPOVAT) KUKUŘICI, ABY VYDRŽELA DLOUHO?

Poraďte, prosím, mám 10 kg kukuřice a nevím, co s ní.

Zimní feeder necteno

20.12.2011 | jirin8 | Feeder | 19.671 zobrazení | 6 odpovědí

Čau. Zakládám tot fórum abych se mohl dozvědět něco více o zimním feederu. Za nedlouho mám zimní závody a chtěl bych se umístit na příčce nejvyšší. Konkrétně mne zajímá např. nástrahy, krmení, návazce, háčky,apod. Budu chytat v Ústí na Labi pod zdymadly. Tak aby jste věděli co to je za lokalitu. Dík MOC!!

Jak na sumce ? necteno

14.7.2010 | 17_Rosta | Sumcařina | 19.592 zobrazení | 69 odpovědí

Zdravim potřebuji pár rad chystám se ted o sobotu na sumce ale nevím jak ho vylákat vabnička je tam zakázaná a nevím jak na něj poradí někdo ? a je lepší na bojku nebo na položenou na dno ? díky

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 19.583 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

Jsou dobré na líny pelety? necteno

28.12.2011 | iron maiden | Feeder | 19.582 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den, chtěl by jsem se Vás zeptat jestli jsou na líny dobré malé peletky a jestli jo tak jaká příchut. Děkuji za odpovědi.

Jakou velikost navijáku Shimano Catana ? necteno

6.4.2012 | Don | Navijáky | 19.569 zobrazení | 50 odpovědí

Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky

3-dílný kaprový prut v "KORKU" necteno

25.12.2011 | mipa | Pruty | 19.558 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí mi někdo s koupí 3-dílného kaprového prutu s celokorkovou rukojetí, 2.5 až 3.0 lbs ,12'(360cm). Na trhu jich moc není…a tak uvítám každou radu a tip. Jediné,snad ucházející,co jsem našel,je prut CORMORAN http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…ny-1521.html …je to dobrá značka?Slyšel jsem,že Cormoran je vlastně Daiwa a tak chybu asi neudělám :-))Děkuji za rady.

USMRCENÍ RYBY necteno

20.4.2007 | HorseFish | Tipy & triky | 19.527 zobrazení | 82 odpovědí

Mozna hloupa otazka,ale zajimalo by me,jak usmrcujete ruzne druhy ryb.Zabijite vsechny ryby stejne nebo mate jinou metodu na kapra a jinou na pstruha?Nejsem zadnej masar,ale sem tam si nejakou rybu domu vemu a tak by me zajimalo jak ji co nejsetrneji usmrtit.Ja vetsinou rybu majznu klackem pres hlavu a pak ji propichnu srdce.

Bolies mix - suché směsi necteno

31.12.2011 | Klon | Tipy & triky | 19.493 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím vás přátelé od vody.Chtěl bych Vás touto cestou poprosit, jestli by jste zde nepopsali suche směsi do boilies mixů.Mylím tím třeba co je to Albumin a k čemu a za jakých okolností se používá.To samé glutena veškeré moučky.možno i s davkováním.Je hodně dotazů a sám než bych to vše popsal by bylo na dlouho.Díky.

Dragon Destiny 2,6m, 7-28g necteno

13.2.2011 | Elis3 | Pruty | 19.446 zobrazení | 67 odpovědí

máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.

http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-28g-akce

Rybářská stráž necteno

25.12.2011 | slanny | Recepty | 19.399 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím o Vaše názory /pozitivní či negativní/na chování a jednání členů rybářské stráže.