Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jsou dobré na líny pelety? necteno

28.12.2011 | iron maiden | Feeder | 19.698 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den, chtěl by jsem se Vás zeptat jestli jsou na líny dobré malé peletky a jestli jo tak jaká příchut. Děkuji za odpovědi.

Největší štika či okoun sezóny??? necteno

24.11.2005 | klacek44 | Dravci | 19.652 zobrazení | 168 odpovědí

Zajímalo by mě, jaký je zatím váš největší okoun nebo štika sezóny??? Ja chytam teprve 1 rokem a zatim štika 61 a okoun 33 cm a vy???

3-dílný kaprový prut v "KORKU" necteno

25.12.2011 | mipa | Pruty | 19.643 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí mi někdo s koupí 3-dílného kaprového prutu s celokorkovou rukojetí, 2.5 až 3.0 lbs ,12'(360cm). Na trhu jich moc není…a tak uvítám každou radu a tip. Jediné,snad ucházející,co jsem našel,je prut CORMORAN http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…ny-1521.html …je to dobrá značka?Slyšel jsem,že Cormoran je vlastně Daiwa a tak chybu asi neudělám :-))Děkuji za rady.

Záplavy ČR 2006??? necteno

28.3.2006 | Lukas | Ryby | 19.610 zobrazení | 130 odpovědí

Nemislyte si že budou zaplavy ja jo ale nechci aby byly vse bylo ve zpravach.Řeka ve starém Plzenci uz se vylila na louky.Stary plzenec je v zapadnich cechac.Uz jednou tam most opravovali.napred vyndali paneli dali tam vojenskej most a ted je tam novej.Doufam ze se to nebude opakovat.

Hracholusky - trofejní kapři? necteno

26.12.2009 | Radim11 | Kaprařina | 19.606 zobrazení | 52 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se příští sezonu zaměřit na kaprařinu na Hracholuskách. Nikde jsem nezaregistroval úlovky trofejních kaprů přes 10 kg. Často slýchám, že je tento revír na trofejní kapry totálně mrtvý, tak by mi zajímal váš názor a zkušenosti. Připomínám, že nezjišťuji a není třeba uvádět přesná místa, nástrahy atd. Díky moc všem za pomoc a rady

Bolies mix - suché směsi necteno

31.12.2011 | Klon | Tipy & triky | 19.573 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím vás přátelé od vody.Chtěl bych Vás touto cestou poprosit, jestli by jste zde nepopsali suche směsi do boilies mixů.Mylím tím třeba co je to Albumin a k čemu a za jakých okolností se používá.To samé glutena veškeré moučky.možno i s davkováním.Je hodně dotazů a sám než bych to vše popsal by bylo na dlouho.Díky.

Rybářská stráž necteno

25.12.2011 | slanny | Recepty | 19.552 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím o Vaše názory /pozitivní či negativní/na chování a jednání členů rybářské stráže.

POMOC necteno

9.5.2012 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 19.507 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha

Díky moc

muškaření necteno

9.3.2004 | rarach | Muškaření | 19.481 zobrazení | 21 odpovědí

Kterým směrem se bude ubírat muškařina. Osobně se domnívám, že rozvíjet se bude hlavně jezerní muškaření a UL muškařina na řekách a říčkách. Co Vy na to?

Uchovavanie ulovku a etika necteno

22.9.2011 | LuboO | Vaše názory | 19.458 zobrazení | 8 odpovědí

Zakladam toto forum, aj ked neviem, ci tu uz nieco take je. Stretol som sa s nazorom, resp. s technikou uchovavania stuky pomocou velkej karabiny, ktora sa prepichne rybe cez tlamu a vyviaze sa ako pes na retazi. Slovenska vyhlaska o uchovavani ryb hovori toto:

Vyhlaska 185/2006 Z.z., § 14,

(11) Privlastnené ryby v živom stave sa prechovávajú v dostatočne priestranných sieťkach alebo v iných zariadeniach, ktoré zaručujú ich minimálne poranenie.

Myslite, ze horeuvedeny sposob prechovania ryby je zlucitelny s tymto odstavcom? Ja si myslim, ze nie. A ani z etickeho hladiska. Sposobovat rybe dalsie zranenie, aj ked relativne nakratko, to sa mi nejak prieci mojmu naturelu. Aky mate na to nazor? A ako je to v ceskej legislative?

zkoumani dna necteno

5.3.2004 | spinningman | Ryby | 19.424 zobrazení | 9 odpovědí

nevim jak prozkoumat dno na stojaku a jak na rece. bez echolotu jenom ze brehu(lod ani echolot nemam). a jak zmerit poradne hloubku! vsem diky za odpoved!!!!

Staňkovský rybník necteno

30.5.2012 | Honcek | Domácí revíry | 19.392 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj,vím, že o tomto revíru toho zde bylo napsáno hodně, ale zajímá mě aktuální situace na této vodě na kterou jezdím tak jednou ročně. Zajímá mě kaprařina a dravci( minulý rok).Podělte se o zkušenosti s touto vodou, kde nejvíc obdivuji krásně prostředí. děkuji

Začátečnická výbava - feeder a přívlač necteno

25.10.2012 | Chmur | Pruty | 19.307 zobrazení | 89 odpovědí

Ahoj lidičky, mám na vás jako začátečník několik otázek ohledně výbavy. Letos jsem začal rybařit. Zkoušel jsem zatím více méně pouze kaprařinu. Dopustil jsem si mnoha chyb, začátky byly kruté a drahé. Nicméně mě to baví a hodně.

Příští rok bych chtěl zkusit další možnosti rybolovu – feeder a přívlač. Proto prosím o několik rad ohledně výbavy. Jsem z Liberce. Chci lovit na menších a středně velkých řekách a nádržích do 100 ha. Co se týká mojí pro feeder a přívlač možné výbavy – mám navijáky Mivardi Morpheus FD 4000 a Baitrunner 6000 (oba navijáky mi doporučili v prodejně a nejsem s nimi moc spokojený), které používám při kaprařině.

Prut na střední přívlač (měřím 170 cm, ryby do jednoho metru) do 1 000 Kč + naviják do 1 000 Kč. Prut na feeder – chci dva, takže co nejlevnější, ale aby se zároveň na ně dalo chytat + naviják.

Pokud byste mi doporučili nějaké univerzální navijáky a k nim vhodné vlasce, které lze použít na kaprařinu, feeder i přívlač, budu moc rád. Případně nějakou vhodnou kombinaci.

Díky předem za rady a odpovědi a pokud vás můj dotaz z nějakého důvodu vytočil, za shovívavost a nereagování.

Turínský Rybník necteno

11.3.2008 | sifu007 | Ryby | 19.303 zobrazení | 121 odpovědí

chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.

vhodný revír necteno

6.6.2011 | Martin Uher | Muškaření | 19.277 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Mohl bych se zeptat na vhodný revír někde v Praze?Už sem zkoušel všechny možný říčky řeky miliony mušek a pořád žádná ryba.Děkuju za každou odpověď.Martin

Střípky z MS v přívlači v Irsku 2015 necteno

20.5.2015 | HaD | chytej.cz | 19.196 zobrazení | 239 odpovědí

Tradičně budu dle možností posílat info a fotky z letošního MS. Dnes odlétáme, zítra a v pátek je trénink, vlastní závod sobota a neděle. Doprovázím tradičně Slovenský tým :) Pokud vás něco zajímá, ptejte se!

voblery KOVMASTERS - vaše úspechy a dojmy necteno

25.12.2011 | TOMMY CATFISH | Úspěchy | 19.188 zobrazení | 2 odpovědi

môžete sem pridávať fotky vaších úspechov a dojmy z tejto značky voblerov pochádzajúcich zo Slovenska

Rozměr závitu necteno

7.1.2013 | PredyP | Ostatní nádobíčko | 19.184 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 19.174 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

Obchod MR.Fish necteno

25.12.2011 | zrybenec | Vaše názory | 19.171 zobrazení | 4 odpovědi

Má nekdo zkusenosti a timto obchodem ? Pakud ano tak Jaké. :http://www.mrfish.cz/