Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

POMOC necteno

9.5.2012 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 19.703 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha

Díky moc

Rybářská stráž necteno

25.12.2011 | slanny | Recepty | 19.700 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím o Vaše názory /pozitivní či negativní/na chování a jednání členů rybářské stráže.

marmyška, zkušenosti, postřehy, nápady necteno

10.7.2004 | mirmen | Marmyška | 19.679 zobrazení | 182 odpovědí

Začal jsem na ni vloni. Vodím prozatím na fídru,boloňce a winkelpickeru. Zaujala mne rozmanitost ryb, které na nástrahu reagují. Prozatím hrouzek,ouklej,plo­tice,perlín,tlou­šť,jesen,prou­dník,cejn,cej­nek,parma,okou­n,štika. Jak jste na tom vy s touto nástrahou?

muškaření necteno

9.3.2004 | rarach | Muškaření | 19.663 zobrazení | 21 odpovědí

Kterým směrem se bude ubírat muškařina. Osobně se domnívám, že rozvíjet se bude hlavně jezerní muškaření a UL muškařina na řekách a říčkách. Co Vy na to?

Rady pro chytání bičem necteno

4.3.2005 | Tloust | Ryby | 19.658 zobrazení | 119 odpovědí

Chtěl bych se dozvědět něco o chytání bičem. Mám vyhlédnutý 7 m shimano, ale nemůžu se rozhodnout. Poradtě mi prosím jaký vlasec, jak se nahazuje a kde všude se dá bič použít. Takže kdo máte s tímto lovem nějaké zkušenosti tak prosím pište, pište, pište!

Uchovavanie ulovku a etika necteno

22.9.2011 | LuboO | Vaše názory | 19.631 zobrazení | 8 odpovědí

Zakladam toto forum, aj ked neviem, ci tu uz nieco take je. Stretol som sa s nazorom, resp. s technikou uchovavania stuky pomocou velkej karabiny, ktora sa prepichne rybe cez tlamu a vyviaze sa ako pes na retazi. Slovenska vyhlaska o uchovavani ryb hovori toto:

Vyhlaska 185/2006 Z.z., § 14,

(11) Privlastnené ryby v živom stave sa prechovávajú v dostatočne priestranných sieťkach alebo v iných zariadeniach, ktoré zaručujú ich minimálne poranenie.

Myslite, ze horeuvedeny sposob prechovania ryby je zlucitelny s tymto odstavcom? Ja si myslim, ze nie. A ani z etickeho hladiska. Sposobovat rybe dalsie zranenie, aj ked relativne nakratko, to sa mi nejak prieci mojmu naturelu. Aky mate na to nazor? A ako je to v ceskej legislative?

zkoumani dna necteno

5.3.2004 | spinningman | Ryby | 19.606 zobrazení | 9 odpovědí

nevim jak prozkoumat dno na stojaku a jak na rece. bez echolotu jenom ze brehu(lod ani echolot nemam). a jak zmerit poradne hloubku! vsem diky za odpoved!!!!

rybářské časopisy necteno

11.1.2006 | kubas | Ryby | 19.587 zobrazení | 97 odpovědí

Jaký je váš nejoblíbenější časopis?Já mám nejradši Kajmana a Českého rybáře,ostatní moc nemusím,protože je v nich hodně reklam

Prosím o radu - preparace ryb na severní Moravě necteno

13.8.2010 | kingkubik | Vaše názory | 19.577 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím, neznáte někdo preparátora v okolí Opavy, co se věnuje i preparaci ryb? Včera se mi povedl kapitální kousek, o jakém sní každej rybář a chci si jej zvěčnit, jenže problém je, že nemůžu nikoho sehnat.

Staňkovský rybník necteno

30.5.2012 | Honcek | Domácí revíry | 19.563 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj,vím, že o tomto revíru toho zde bylo napsáno hodně, ale zajímá mě aktuální situace na této vodě na kterou jezdím tak jednou ročně. Zajímá mě kaprařina a dravci( minulý rok).Podělte se o zkušenosti s touto vodou, kde nejvíc obdivuji krásně prostředí. děkuji

Přívlačový prut necteno

31.10.2012 | Martin Mošna | Přívlač | 19.510 zobrazení | 121 odpovědí

Chci si pořídit prut na přívlač, ale nevím jaký…

Mělo by to být spíše na smáčky atd.(převážně gumové nástrahy.) Takže něco jemného. Pro tu mou občasnou přívlač si představuji něco levného. Narážky si prosím nechte. Děkuji.

ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

5.3.2010 | DJ | Vaše názory | 19.510 zobrazení | 182 odpovědí

Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.

Rybářský lístek necteno

5.1.2008 | Rico | Legislativa | 19.508 zobrazení | 31 odpovědí

Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?

Díky

Prenášanie rýb do súkromných revírov necteno

6.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 19.478 zobrazení | 130 odpovědí

Priatelia … verim vo vasu inteligenciu, a ze moj prispevok nebude hnacim motorom vasich „ziskov“.

Ako zacinajuci rybar som sa az dnes dozvedel, ako si niektori rybari zarabaju na zivobitie a to prenasanim ryb zo zväzovej vody do sukromnych rybnikov. Udajne sa takto bezne prenasaju kapre nad 10Kg a taky kapor 10–15Kg sa da predat na sukromnej vode niektorym majitelom aj za 500€ a pocul som ze trofejny kapor 22Kg siel do urcitej sukromnej vody za 2500€. Je to bezne a je to normalne? Rybu sice dotycny rybar nezje a nie je teda klasickym mäsiarom, ale miestnu vodu tym z mojho pohladu vyrazne ochudobni …

Aky je na vec vas nazor?

Naviják na přívlač okolo 2000kč necteno

25.12.2010 | Vincnetibm | Navijáky | 19.455 zobrazení | 199 odpovědí

Ahoj, jaký pořídit naviják na lehčí přívlač v cenové hladině okolo 2000kč ? Je jich na trhu hodně, ale který je dejme tomu lepší než ostatní? Mám vyhlídnutý Exage 2500 FC ale nechám si poradit od zkušenějších.

Závodní přívlač necteno

6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 19.435 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

Ultra light necteno

9.11.2009 | afromucha | Přívlač | 19.433 zobrazení | 63 odpovědí | upravit

Zdravím, Chtěl bych Vás poprosit o radu. Sháním nějaký jemný proutek měl by to být spíš proutek na okouny…cenovou hranici jsem si stanovil 1500… Na internetu jsem si vyhlédl tři:

http://www.hobby-g.cz/…0-Light.html?…

nebo ten samý akorát délka 240

http://www.hobby-g.cz/…-Tactix.html?…

předem děkuji za odpovědi!!!

Nože necteno

22.11.2012 | Tino | Ostatní nádobíčko | 19.415 zobrazení | 105 odpovědí

Obecná diskuze o nožích kupovaných i nožích doma vyrobených. Měla by navazovat na příspěvky uvedené v tématu Domácí výroba woblerů.

Jaka by měla byt min. hloubka v rybnice? necteno

27.4.2012 | rryybbaa | Vaše názory | 19.402 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Dobry den, chtěl bych se zeptat, jaka by měla byt minimalni hloubka v rybnice. Prosim alespon orientačne.

vhodný revír necteno

6.6.2011 | Martin Uher | Muškaření | 19.401 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Mohl bych se zeptat na vhodný revír někde v Praze?Už sem zkoušel všechny možný říčky řeky miliony mušek a pořád žádná ryba.Děkuju za každou odpověď.Martin