Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vyzkoušeli už jste Hubertku? necteno

21.9.2011 | mickman | Domácí revíry | 18.917 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Chci se zeptat asi hlavně kolegů z Vysočiny. Máte někdo zkušenosti s tímhle soukromým revírem http://www.rybnikhubertka.cz/…vir-hubertka na havlíčkobrodsku? Podle webu to vypadá dost zajímavě a rád bych znal nějaké názory, abych tam nejel zbytečně.

echolot Cuda 300 necteno

30.12.2011 | thomas777 | Kaprařina | 18.890 zobrazení | 1 odpověď

Zdar má nebo měl někdo tenhle echolot chtěl bych vědět klady a zápory chtěl bych si ho pořídit.

Roudná jez necteno

27.3.2011 | parma101 | Domácí revíry | 18.879 zobrazení | 23 odpovědí

Víte to že V roudné na pravém břehu řeky, hned pod jezem staví elektrárnu? Znamená to tedy, že v roudné pod jezem se z pravé strany teď nedá a nebude dát chytat. Docela mě to štve protože bych tam v létě jezdil na kole a most tam nikde neni. Teda až v Soběslavi nebo v Planý. A to je na kole až příliš velké zajížďka. Myslím že by nebylo od věci tam postavit malý dřevěný mostík. Sice tam jeden je ale ten je zavřenej z důvodů bezpečnosti. Jinak jsem tam byl tento víkend chytat. Byla to paráda v Planý nad Lužnicí na ostrově 2 cejni 5 kaprů ale pouze dorostenci.

Rybářský lístek necteno

5.1.2008 | Rico | Legislativa | 18.823 zobrazení | 31 odpovědí

Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?

Díky

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 18.784 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

Kapr na kukuřici necteno

9.7.2009 | R-a-d-e-k | Kaprařina | 18.731 zobrazení | 22 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem kapra na kukuřici. A jestli máte nějaký recept s kukuřicí, tak se podělme… Radekx

Revír 411 180 - Jevanský potok Hruškov necteno

24.12.2006 | breca | Ryby | 18.718 zobrazení | 6 odpovědí

Najdu zde někoho, kdo na tento revír chodil a ví, jak to bude v příštích letech? Vím, že tu byly tahanice o pronájem a pro příští rok Hruškov vypadl ze svazových revírů. Tento týden se vypouští a ryby se tam evidententně stahovaly i vidlema. Žalostný to pohled.

S mošnou v zádech... necteno

22.12.2012 | džigit | Neúspěchy | 18.696 zobrazení | 247 odpovědí

poslední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM.Skoro většina s tím má problém, co na TO použít za lék??

Ichtyotoxin necteno

23.12.2011 | -tom- | Vaše názory | 18.695 zobrazení | 6 odpovědí

Že dokáže bejt úhoří krev vcelku svinstvo (v otevřený ráně, oko), to se poměrně dobře ví. Teď jsem se ale dočetl, že nějaký obtíže může mít člověk i z parmy (parmová cholera) a sumečka americkýho. Jde samozřejmě o pasivně jedovatý ryby, takže problémy hrozí asi jenom při nedostatečný tepelný úpravě, nicméně příjemný nejspíš moc nebudou (údajně bylo z parmy v minulosti i nějaký úmrtí???). Nemáte k týhle tématice něco víc? Ideálně osobní zkušenosti?

Dík a pěkný svátky :-) T.

Dotace na soukromé rybníky necteno

18.7.2010 | malej.uzasnak | Vaše názory | 18.677 zobrazení | 12 odpovědí

Mohu se zeptat jak je na tom česko s dotacemi na rybníky jestli s tím má někdo skušenosti at´ poradí. Předem dekuji za odpovedi

Turínský Rybník necteno

11.3.2008 | sifu007 | Ryby | 18.615 zobrazení | 121 odpovědí

chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.

lov z lodky necteno

3.2.2006 | kamet | Ryby | 18.605 zobrazení | 24 odpovědí

uprednostujete lov z lode ci ze brehu

Ultra light necteno

9.11.2009 | afromucha | Přívlač | 18.600 zobrazení | 63 odpovědí | upravit

Zdravím, Chtěl bych Vás poprosit o radu. Sháním nějaký jemný proutek měl by to být spíš proutek na okouny…cenovou hranici jsem si stanovil 1500… Na internetu jsem si vyhlédl tři:

http://www.hobby-g.cz/…0-Light.html?…

nebo ten samý akorát délka 240

http://www.hobby-g.cz/…-Tactix.html?…

předem děkuji za odpovědi!!!

Dalešická přehrada=Jihlava 7-8 necteno

30.6.2006 | Davish | Úspěchy | 18.562 zobrazení | 24 odpovědí

zajímalo by mě jaké máte úspěchy na všechny možné způsoby lovu na Dalešické přehradě(Jihlava 7–8), nevadí když napíšete třeba i něco z minulejch let :)

Rozměr závitu necteno

7.1.2013 | PredyP | Ostatní nádobíčko | 18.560 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď

skládání troj děliček necteno

4.10.2010 | eliot | Pruty | 18.548 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Možná pro někoho blbý dotaz, ale poprve jsem si koupil trojděličky a po navití silonu na naviják jsem zjistil, že při složení prutů na jednotlivé díly je to první očko od navijáku níž než cívka navijáku a tudíž při složení silon nejde přes rolničku odklopu, ale jse směrem dolů. Hodlám samozřejmě nechávat udice navázané a skladovat je tak jak odejdu od vody jen je složím.Můžete mi někdo napsat jak toto řešíte. Zda třeba ten prostřední díl skladujete obráceně nebo jak? Dík za radu mám troj děličky opravdu poprve a rád se nechám poučit.

Závodní přívlač necteno

6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 18.492 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

Humminbird - Piranha MAX 230PT zkusenosti necteno

8.1.2012 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 18.490 zobrazení | 1 odpověď

Má někdo s tímto přístrojem zkušenosti.Za každou radu nebo pomoc předem děkuji.Chytám převážně na řekách,a na menších stojatých vodách.

rybářské časopisy necteno

11.1.2006 | kubas | Ryby | 18.449 zobrazení | 97 odpovědí

Jaký je váš nejoblíbenější časopis?Já mám nejradši Kajmana a Českého rybáře,ostatní moc nemusím,protože je v nich hodně reklam

Chytání na Orlíku necteno

12.3.2006 | ČudlařX | Domácí revíry | 18.431 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar! Má tu někdo zkušenosti s lovem na Orlíku?Feeder,pla­vaná, případně přívlač.Jaké jsou úspěšné nástrahy,návnady,…