Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybník LINDA na Novohradsku necteno

26.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 17.822 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda

Prosím o radu - preparace ryb na severní Moravě necteno

13.8.2010 | kingkubik | Vaše názory | 17.731 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím, neznáte někdo preparátora v okolí Opavy, co se věnuje i preparaci ryb? Včera se mi povedl kapitální kousek, o jakém sní každej rybář a chci si jej zvěčnit, jenže problém je, že nemůžu nikoho sehnat.

Želiv, Trnava, Želivka, Hejlovka, Sedlice necteno

17.7.2007 | Robur | Domácí revíry | 17.726 zobrazení | 42 odpovědí

TAk se chystám na dovču do Želivy a okolí /revíry co jsem napsal jsem našel na mapě, určitě budou i jiné/, vezmu si určitě vláčák a feedr, tak prosím nějaké domácí o dobře míněné rady. Určitě nebudu bobkařit. Co doporučujete a na co si dát pozor. Děkuji.

Odra necteno

2.6.2012 | B_Nick | Domácí revíry | 17.706 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím, tento rok bych chtěl zkusit štěstí i na odře. Chtěl bych poprosit nemáte někdo plan rozdělení odry na č. revíru? Nejlepe nějak nakreslene nebo něco podobneho. A co je za čislo v mistě kde se vlévá olše do odry? Rybaři kteři lovite v tomto bodě „vlevu“ a okoli co tam chytáte? :) Předem díky a lovu zdar

Naviják k prutu Mikado SENSUAL FAST SENSI SPIN 210cm do 8g-na UL necteno

29.5.2012 | fojtas | Navijáky | 17.624 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím všechny, poraďte mi prosím naviják k prutu Mikado SENSUAL FAST SENSI SPIN 210cm do 8g. Rozhoduji se mezi Mikado SHT 1007 FD (velikost 25) – http://www.splavek.cz/…ado-sht.html a Team Dragon FD720-ix – http://www.rsp-fishing.cz/…-730-735ix-2 Má to být na UL vláčku na pstruhy na malé potoky a říčky. Díky za reakce

Rybářské hodinky necteno

3.11.2010 | Klon | Vaše názory | 17.619 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím Vás pánové.Chtěl bych se zeptat na názor jestli myslíte že funguje doopravdy rybolov podle ukazatele na hodinkách..hodinky se řídí fází měsíce a podle toho Vám ukazují kdy je nejlépe jít na ryby…Má někdo zkušenosti???Já jsem si takové hodinky pořídil,ale nebudu zde psát názor abych neovlivnoval.­....Všem Děkuji…Budu hlavně rád za názory samotných uživatelů..

Fanclub Salmo slider necteno

15.8.2011 | Prochy96 | Přívlač | 17.600 zobrazení | 38 odpovědí

Ahoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !

rybářská dovolená necteno

28.1.2006 | rett.rett | Ryby | 17.571 zobrazení | 36 odpovědí

chtěl jsem poprosit o radu!!poradil by mi někdo z vás dobrý tip na dovolenou po českých krajích, třeba s pronájmem chatky pro rodinu s malým dítětem s rybářským vyžitím v rybolovu dravcu v termínu v pulce září???byl bych rád pokud by jste mi poradili! všem předem děkuji rett zn. PŘÍVLAČ

Rohlíkové boilies necteno

27.7.2008 | Radim11 | Položená | 17.562 zobrazení | 81 odpovědí

zdarec:) chci se zeptat jaké ROHLÍKOVÉ boilies upřednostňujete nebo na jaké jste už toho dost vytáhli. Tak na velikost 40cm-?? kapra ale i klidně jiné ryby. Spíše ale pro kapry!! Chytám buď na přehradě nebo na větších rybnících. Pls napiště v jakém období na ně chytáte a jaké úlovky jste na něj chytli:-)

díky moc a hodně úlovků

Set na kapry necteno

4.3.2009 | Kokos | Ryby | 17.540 zobrazení | 32 odpovědí

Máte někdo zkušenost nebo spíš , kdo jste si koupili tento set ? www.ravenbrno.cz

Pomsta za Parmy v UL necteno

24.1.2008 | Piranha | Legislativa | 17.539 zobrazení | 180 odpovědí

Jako pomstu za doslova týrání Parem na Labi v Ústí nad Labem vyzývám kolegy na odvetu a boj proti této zvrhlosti.

Prut do 2500Kč necteno

29.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 17.533 zobrazení | 8 odpovědí

Prosím o radu. Chtěl bych ci koupit feeder do 2500Kč. Rád bych znal váš názor. Rozhoduji se mezi Colmic Valiant a Shimanem catanou. Chci medium 3.60 nebo 3.90. Děkuji za všechny odpovědi.

Smazaní profilu necteno

7.6.2012 | Foxkiller1 | chytej.cz | 17.513 zobrazení | 18 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat nevíte někdo , jak se maž profil na Chytej? Nějak to tu nemužu najít .dík

Údržba navijáků necteno

23.7.2011 | milans13 | Navijáky | 17.501 zobrazení | 55 odpovědí

Podělte se o to, jak udržujete navijáky s ostatníma.Co,kde a čím mažete,co pravidelně čistíte.

Čepice s vlastním nápisem necteno

29.7.2010 | FISHERBOY | Obchod | 17.489 zobrazení | 215 odpovědí

Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?

Průběžný splávek necteno

6.12.2011 | zalesak05 | Ostatní nádobíčko | 17.471 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na, co se používá průběžný splávek a jakým způsobem se s ním chytá. Děkuji

Poškození oček prutu necteno

18.12.2010 | osprey | Pruty | 17.452 zobrazení | 23 odpovědí

Vážení kolegové, zajímalo by mě, jakým způsobem se vám podařilo zničit nebo poškodit očka rybářských prutů – důležitý je nejen typ poškození (prodřená či vylomená vložka, zdeformovaný rám apod.) a způsob, jak se to stalo, ale i typ očka – jednopatkové, dovoupatkové, hadové (mušáky) a typ vložky (SiC, Alconite, oxid hliníku, kovové výplně typu ocel SS304 atd.).

Prut na L privlac do 15g necteno

31.5.2012 | deni9 | Pruty | 17.371 zobrazení | 15 odpovědí

Viem že je tu toho už dosť veľa o prutoch ale o L privlaci som toho tu moc nenašiel. Preto by som sa chcel spitať na nejaky prut do 15g,chcel by som nieco také univerzálnejšie aj na gumy(3až6cm) ale aj na woblery(3až5cm) a rotačky(č0,1).Budem chytať na jednej rieke pstruhy a na jedonom menšom jazierku zubáče(candát) podľa toho si myslím že vhodná dlžka by bola 2.4m cenovo do toho aš tak moc nechcem dať kedže je to moj prvý light prut takze cena tak do 60e. Za radi vám už teraz dakujem.

duhák necteno

6.7.2004 | rarach | Dravci | 17.349 zobrazení | 8 odpovědí

Zdarec pánové, jak se díváte na duháka. Vadí Vám v revírech nebo Vám nevadí. Setkávám se s názory , že škodí v revírech. Můj osobní názor je, že neškodí a je to krásná a velmi bojovná ryba, ale svědomí mne nehryže když si ho dávám do košíku. Holt doplácí na svou žravost a proto neškodí. Tím myslím, že se brzy vychytá. Co vy na to?

retro rybařina necteno

9.7.2013 | | Vaše názory | 17.292 zobrazení | 73 odpovědí

retro rybařina,pruty,na­vijáky a ostatní náčiní,rady,fo­tografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto