Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Pomsta za Parmy v UL
24.1.2008 | Piranha | Legislativa | 16.971 zobrazení | 180 odpovědí
Jako pomstu za doslova týrání Parem na Labi v Ústí nad Labem vyzývám kolegy na odvetu a boj proti této zvrhlosti.
COLMIC Carpa Ax 303 3,6m 2,75lbs
22.4.2012 | frost | Pruty | 16.957 zobrazení | 3 odpovědi
Zakoupil jsem tenhle prut,tak by mě zajímalo,jestli ho někdo máte a jak jste s ním spokojení?Vím,že je asi pozdě se ptát,když už ho mám:-))ale stejně.
Prosím o radu - preparace ryb na severní Moravě
13.8.2010 | kingkubik | Vaše názory | 16.932 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím, neznáte někdo preparátora v okolí Opavy, co se věnuje i preparaci ryb? Včera se mi povedl kapitální kousek, o jakém sní každej rybář a chci si jej zvěčnit, jenže problém je, že nemůžu nikoho sehnat.
retro rybařina
9.7.2013 | | Vaše názory | 16.909 zobrazení | 73 odpovědí
retro rybařina,pruty,navijáky a ostatní náčiní,rady,fotografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto
Feedrová guma
23.10.2012 | lunimus | Tipy & triky | 16.893 zobrazení | 40 odpovědí
Priatelia … zachytil som informaciu, ze aby sa mi ryby tak moc netrhali, ze sa do montaze zaraduje tzv. feedrova guma, ktora tlmi prudke vypady ryby. Predpokladam, ze ak by to bol vseliek, tak by sa to stalo „povinnou“ castou vybavy kazdeho rybara … Na druhej strane vsak viem, ze to moze dost pomoct pri rybolove. Ake su vsak uskalia pri pouziti feedrovej gumy a ake su jej nevyhody? Ake uzly pouzivate na spojenie s vlascom? Pouzivate medzi vlasec a gumu obratlik? Aku hrubku gumy pouzivate v kombinacii s akym nadväzcom. Resp. ak je mozne to vyjadrit akonejaky nasobok pevnosti alebo pomer kmenovy vlasec: guma: nadväzec (napr 0,3:0,5:0,18) Pripadne ak mate nieco, na co by ste ma chceli upozornit, sem s tym :)
FÓRUM O MNĚ 119,7
30.5.2012 | DJ | chytej.cz | 16.874 zobrazení | 12 odpovědí
K tomuto nápadu mě přivedl MIG-35 a tímto mu za to děkuji. Chci pozdravit všechny rybáře co mě neznají. Potom co si pročtou chválu těch co mě znají, budou mě jistě chtít poznat také. Tímto tedy žádám vás co mě milujete. Napište do tohoto fóra co pro vás váš DJ znamená. Předem děkuji za slova nekončící chvály a obdivu :)
výběr prutu pro začátek
24.10.2010 | mcflurry | Feeder | 16.866 zobrazení | 14 odpovědí
myslíte že je tohle dobrá investice
Illex
24.9.2008 | moezzz | Přívlač | 16.855 zobrazení | 118 odpovědí
Chytáte někdo na tyto poněkud dražší nástrahy? Jestli jo, tak napište co jste na ně už chytli a pošlete nějaké foto.
prosincová přívlač
12.12.2011 | Mrakoš | Dravci | 16.826 zobrazení | 45 odpovědí
Jak se vám vláčí v prosinci? Mě osobně už to moc nejde, ale třeba dělám něco špatně. Tak bych z někoho zkušenějšího rád vymámil pár obecných zásad „jak na ně“ Woblery a plechy jsem opustil už koncem října, nešlo to na ně. Od prvních mrazíků chytám už bez lanka na menší twistry a kopýtka. Začal jsem s bílýma a světlýma, pak jsem ale zjistil že na fluo berou líp. Teď už neberou na nic. A o víkendu mi přijede synovec, prej si chce chytit vánoční štiku :) Tak pojďte poklábosit, třeba z toho něco vyplyne.
Čepice s vlastním nápisem
29.7.2010 | FISHERBOY | Obchod | 16.819 zobrazení | 215 odpovědí
Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?
Mýty o candátech
16.5.2016 | Dany73 | Dravci | 16.805 zobrazení | 89 odpovědí
Candát je co do braní
nejméně spolehlivá ryba a díky tomu mezi rybáři koluje neuvěřitelné
množství mýtů a polopravd. Který mýtus považujete za nejbizarnější a
který se pro vás postupem času stal faktem?
Nový naviják na vláčku
1.6.2012 | bushman | Navijáky | 16.789 zobrazení | 109 odpovědí
Ahoj,máte někdo zkušenost s navijákem PENN BATTLE.Nebo podobným od PENNU.Díky za odpověd.
Naviják na plavačku
30.5.2011 | CiCu | Plavaná | 16.750 zobrazení | 46 odpovědí
Poraďte prosím naviják na plavanou do 1000 Kč. Nejlépe s přední brzdou ale může být i zadní brzda.
oprava navijáku
19.10.2012 | cujo | Navijáky | 16.715 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, zda je tady někdo kdo opravuje navijáky. Ve skříni mi leží shimano nexave fa a při točení kličkou se zasekává. Kdyby byl někdo kdo se v opravě vyzná a nestálo by to víc než novej naviják, tak ho pošlu na opravu, pokud se ukáže, že by to stálo víc než novej, tak přenechám na náhradní díly…
Vybava na feeder (predevsim vlasce)
24.11.2011 | albi 82 | Feeder | 16.697 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj,porizuju si na pristi sezonu feeder a nejake to vybaveni,zatim nemam s touto technikou zadne zkusenosti.Prut jsem si vybral sema feeder z-force 3,6m a premyslim o navijaku shimano catana,tak budu rad za vase komentare k teto sestave a vase zkusenosti. Zajima me hlavne ale jaky zvolit vlasec jak kmenovy tak navazce. Predem dekuji za vase rady a komentare.
Zkušenosti s navijákem Gunki FV (pezon a mitchel) ?????????
27.4.2012 | fojtas | Navijáky | 16.686 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto navijákem, doporučil byste ho někdo na přívlač – UL a L? Díky
Jak na Tlouště na přívlač
30.7.2011 | henny | Přívlač | 16.642 zobrazení | 55 odpovědí
AHoj LIdi potřebuju pomoct s tímto tématem? Mám Svoje místo kde je celekm dost tlouštu mám jsem jich tam lapl ale málé vždy na woblera. ale ii velcí vídím jich kolikrát třeba i 5 okolo 50cm jak mi plavou za woblerem ale nechití se co mám proto udělat aby se chytly protřebuju rady pls :)
Jaký vybrat sonar?
18.5.2012 | Sabina | Vaše názory | 16.625 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Dobrý den, ráda bych koupila tatínkovi k narozeninám sonar. Vzhledem k tomu, že nerybařím, je to pro mě oříšek. Chtěla bych nějaký levnější, ale použitelný. Táta rybaří hlavně na Lužnici(máme tam chatu), takže rekreačně kapři, cejni a tak… Poradíte, jaký vybrat? Jak říkám, hlavně aby udělal radost a mohl si s ním trochu vyhrát a něco na něm viděl… Předem moc děkuji za pomoc!
Návnada na podzimní chytání kaprů
6.11.2011 | MTHRFCKR | Tipy & triky | 16.613 zobrazení | 47 odpovědí
Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?
Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?
K70 - fraška nebo podvod ???????
22.6.2005 | toulovec | Ryby | 16.609 zobrazení | 104 odpovědí
V minulých dnech jsem několikrát reagoval na stránkách ankety www. K70. wz. cz. Spolu s několika kamarády a spolupracovníky jsme projevili nesouhlas s touto anketou a připojili svoje hlasy pod „NE“. Druhý den jsme však překvapeně zjistili, že naše hlasy byly anulovány a anketa vesele jede znovu bez našich hlasů. Když jsem na výše uvedených stránkách projevil velice slušnou formou svůj nesouhlas s touto činností a označil tuto anketu za zmanipulovanou, anketa ze serveru dnes ráno zmizela úplně a nedostanu se ani do diskusního fóra. Co si myslíte o tomto jednání? Přijde Vám toto jednání jako férové? Mám pocit, že bude něco shnilého ve státě ...................... Hodláte tuto podivnou akci i nadále podporovat???