Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Revír na dobrou vláčku necteno

30.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 16.718 zobrazení | 84 odpovědí

Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :

Polsko a rybářské nákupy necteno

22.9.2006 | PowerBait | Ryby | 16.717 zobrazení | 24 odpovědí

Kámoš mě přesvědčuje k nákupům do Polska a tvrdí,že hodně věcí včetně rybářské bižuterie vyjde podstatně levněji.Já mám stále v paměti(několik let tržnici Klodsko)a ty vystavené žvejka pruty,nekvalitní spalávky atd.

Šňůra DRAGON Invisible Braid II necteno

23.5.2012 | Pjota | Ostatní nádobíčko | 16.714 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím. Má někdo prosím zkušenosti s touto šňůrou http://www.rsp-fishing.cz/…raid-ii-125m, co se týče skutečného průměru, odolnosti vůči oděru a pevnosti?

Pivní deníček necteno

7.11.2013 | džigit | Ostatní nádobíčko | 16.710 zobrazení | 194 odpovědí

Pivní deníčekO pivu a všem okolo něj, bůček a jiné, k pivu hodící se poživatiny, nevyjímaje :-)
Prostě pokec o vlastní výrobě a zkušenostech s různými malopivovary.Ty velké nás masírují dostatečně…

tloušti na feeder necteno

3.5.2012 | jjeed | Feeder | 16.687 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

dobrý den Chtěl bych se vás zeptat na co všechno se dají na řece chytat tloušti na zhruba středně prouně vodě a případně jaké montáže bych měl použít.

P. zahájení vs. počasí necteno

14.4.2012 | BikeFisher | Domácí revíry | 16.675 zobrazení | 14 odpovědí

Předpověď nezní vůbec příznivě, jaký jsou vaše plány na 16., necháte se odradit sněhem či deštěm a sním spojeným nepříznivým stavem vody?

Prut na přívlač okolo 800,- necteno

15.7.2011 | pextr | Přívlač | 16.664 zobrazení | 56 odpovědí

Chci si koupit prut na vláčku, budu vláčet twistery, kopyta, třpytky… chtěl bych i smáčky ale to je s tvrdším prutem asi nemožné?? Problém je, že mohu dát maximálně 800 Kč, více prostě NE! Jde o chytání na řece jak pod jezem tak nad jezem, konkrétně na lužnici. Nevím jestli mám zvolit medium nebo light a tak, doporučte něco. díky

Tipovací soutěž o DVD necteno

15.10.2008 | HaD | chytej.cz | 16.653 zobrazení | 183 odpovědí

Chcete vyhrát dvě nová DVD z Edice CHYTEJ.CZ dle vlastního výběru?

• Tipněte si, kolik střihů má nový film o rybolovu v Norsku o délce necelých 150 minut. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, může si vybrat 2 DVD z Edice CHYTEJ.CZ.
  • Tipněte si, kolik podvodních záběrů celkem uvidíte ve stejném DVD. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, získá DVD zdarma.

Každý může tipovat pouze jedenkrát.

Hájení okouna říčního necteno

16.1.2009 | inspo | Dravci | 16.644 zobrazení | 97 odpovědí

Tak od letoška má v SM kraji i okoun svou dobu hájení a to od 1.1. do 16.5. Jak je tomu u Vás ostatních? Co si o tom myslíte?

Placení povolenek složenkou necteno

10.4.2012 | MB | Legislativa | 16.564 zobrazení | 3 odpovědi

Věc se má tak, že jsem byl jsem pryč a dojel jsem domů až o Velikonocích. Problém je, že se povolenky vydávají oficiálně až zas za 2 týdny a já bych tímpádem nestihl zahájení. Volal jsem tedy člověku, který je vydává a on mi odpověděl, že ve čtvrtek odjíždí pryč a ať mu zítra hodím do schránky složenku. A tady nastává hlavní problém – co všechno bych měl složenkou zaplatit? Povolenky, příspěvek… Ještě něco? Nechytám první rok, ale jsem v tomhle ohledu lehce sklerotický, prosím, poradíte mi? :-D

Jak chytit Tolstolobika ? necteno

20.6.2010 | Lazovič | Ostatní ryby | 16.541 zobrazení | 18 odpovědí

Na co se da chytit Tolstolobik ? Vůbec mi nejde chytit . Snažil jsem se je chytit ale vůbec nic je to vedle nich nahozeni a voni ani k tomu nejedou .

Lov na psí granule a želové bonbóny necteno

10.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 16.517 zobrazení | 31 odpovědí

Mám dotaz, má tu někdo zkušenosti z lovem na psí granule a želové bonbóny nastražené mimo háček?

Kolega - rybář z Prahy necteno

25.7.2007 | Marfi69 | Ryby | 16.501 zobrazení | 163 odpovědí

Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…

elektromotor necteno

18.4.2010 | mysak72 | Ostatní nádobíčko | 16.422 zobrazení | 58 odpovědí

Zdravím všechny

Scháním nějaký elektromotor s variátorem.Mohl by mě někdo poradit nějakou jinou značku než je minn kota.

Změna majitele Chytej.cz necteno

25.7.2018 | mikuláš | chytej.cz | 16.419 zobrazení | 30 odpovědí

Dobrý den, včera jsme uživatele webu informovali mailem o změně majitele webu chytej.cz. Někdo z vás možná tuto informaci nedostal a tak zakládám toto vlákno pro další dotazy a diskuzi…

Pan Havlíček se rozhodl po patnácti letech provozování webu věnovat naplno svému e-shopu www.Nastrahy.cz, činnosti pro ČRS. O prodeji jsme jednali delší dobu a někteří z vás jeho nabídku možná zaregistrovali.

Co je v plánu… V prvé řadě provozovat web dál (bezplatně), rozvíjet ho o další části, obsah a funkce. Zároveň si zaslouží úpravu designu tak, aby byl přívětivější na mobilech. Změna bude postupná a bude vyžadovat čas. Budu rád za Vaše názory a tipy, co zlepšit a podobně – do diskuze.

Ještě chci vyvrátit případné spekulace – já ani společnost nejsme napojeni na veřejně známé, oblíbené nebo neoblíbené rybáře;)

Děkuji za dosavadní a budoucí přízeň, Michal Vávra

Feeder prut vyšší třídy necteno

12.6.2012 | JKemr | Pruty | 16.411 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím všechny rybářské kolegy. Sháním feederový prut HEAVY řekněme 20–100g, délka 3,6–3,9m ideálně s prodlužovacím dílem tak aby byly možné obě délky prutu za cenu okolo 4000Kč. Osobně chytám s prutem Middy 3G carbon Live X-flex heavy feeder, který všechna tato kritéria splňuje, ovšem již není k dostání. Na českých e-shopech je již vyprodaný a když jsem napsal přímo výrobci do Anglie, přišla mi odpověď, že se již tento tip nevyrábí. Osobně je to zatím nejlepší feeder, co jsem měl v ruce, ale jistě se za tento peníz dají sehnat i stejně kvalitní kousky od jiných renomovaných značek. prosím o rady a zkušenosti. Předem moc díky za odpovědi

Nástrahy z Číny necteno

7.10.2016 | Algec | Přívlač | 16.399 zobrazení | 55 odpovědí

Ahojte. Začal jsem se letos trošku zabývat přívlačí. Nicméně snad tím, že to neumím nebo snad vyšší vůlí, jsem ztratil hodně gum i třpytek. Je to poměrně zásah do peněženky. Zkoušel někdo nástrahy, třpytky, woby nebo gumy z Aliexpressu nebo jiné Číny? Stojí to za tu úsporu nebo jsou to šunty?

Chaty a Chalupy necteno

4.11.2012 | morcák | Domácí revíry | 16.372 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nevíte o nějakých chalupách u vody.Revíry by to měli být hlavně Orlík,Hněvkovice nebo Lipno.Na internetu se dá něco najít,ale jelikož jedeme 2 rodiny tak je to horší.Tak se chci zeptat jestli někdo neví něco soukromě, předem moc děkuji :)

UL Přívlač necteno

22.7.2005 | Tomik | Pruty | 16.371 zobrazení | 97 odpovědí

Poradte mi prosím nějaký dobrý UL proutek na přívlač. Díky

jaká je podle vás nejlepší nástražní ryba na sumce? necteno

1.6.2005 | Tomik | Sumcařina | 16.358 zobrazení | 88 odpovědí

zajímal by mě váš názor na toto téma. Jesli je vám jedno na jakou rybu chytáte chytáte. Chci letos zkusit lov sumíku a tak se chci zeptat co bych měl nastražit. Poradte dík