Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Polarizační brýle necteno

6.2.2006 | Prizrak | Ostatní nádobíčko | 16.089 zobrazení | 124 odpovědí

Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..

Feeder prut vyšší třídy necteno

12.6.2012 | JKemr | Pruty | 16.060 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím všechny rybářské kolegy. Sháním feederový prut HEAVY řekněme 20–100g, délka 3,6–3,9m ideálně s prodlužovacím dílem tak aby byly možné obě délky prutu za cenu okolo 4000Kč. Osobně chytám s prutem Middy 3G carbon Live X-flex heavy feeder, který všechna tato kritéria splňuje, ovšem již není k dostání. Na českých e-shopech je již vyprodaný a když jsem napsal přímo výrobci do Anglie, přišla mi odpověď, že se již tento tip nevyrábí. Osobně je to zatím nejlepší feeder, co jsem měl v ruce, ale jistě se za tento peníz dají sehnat i stejně kvalitní kousky od jiných renomovaných značek. prosím o rady a zkušenosti. Předem moc díky za odpovědi

Vzdálenost necteno

6.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 16.056 zobrazení | 6 odpovědí

Chytat pod nohama nebo to hodit tak daleko co to letí ?

Názory, tipy & triky.

Vágner zprivatizuje celý rybářský svaz? necteno

1.5.2013 | Sfinga | Vaše názory | 16.052 zobrazení | 199 odpovědí | upravit

Zaslechl jsem, že JAKUB VÁGNER má zálusk na privatizaci svazových vod. Uvítali byste to nebo by vás to sralo? A co cena povolenky a zarybnění? Bylo by lépe nebo by to šlo od deseti k pěti?

Lov na psí granule a želové bonbóny necteno

10.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 16.046 zobrazení | 31 odpovědí

Mám dotaz, má tu někdo zkušenosti z lovem na psí granule a želové bonbóny nastražené mimo háček?

elektromotor necteno

18.4.2010 | mysak72 | Ostatní nádobíčko | 16.036 zobrazení | 58 odpovědí

Zdravím všechny

Scháním nějaký elektromotor s variátorem.Mohl by mě někdo poradit nějakou jinou značku než je minn kota.

Blansko necteno

4.5.2012 | jjeed | Domácí revíry | 16.004 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkučenosti s lovem v okolí blanska můžete psat klidně i o řece

Hájení okouna říčního necteno

16.1.2009 | inspo | Dravci | 15.981 zobrazení | 97 odpovědí

Tak od letoška má v SM kraji i okoun svou dobu hájení a to od 1.1. do 16.5. Jak je tomu u Vás ostatních? Co si o tom myslíte?

E-mail VAS_NICK@CHYTEJ.CZ necteno

2.2.2006 | HaD | chytej.cz | 15.972 zobrazení | 200 odpovědí

Jak jsem již psal v článku, máte nyní unikátní možnost vlastnit e-mailovou schránku vas_nick@chytej.cz. Kdo budete mít zájem? Služba je bezplatná a pouze pro registrované uživatele! Registrace je samozřejmě nadále také bezplatná!

Chytání na řece moravě necteno

15.10.2004 | zedus | Domácí revíry | 15.951 zobrazení | 20 odpovědí

Nazdárek, není tady někdo kdo vláčí na řece moravě v okolí Olomouce, já osobně mám provláčený úsek od olomouce až po soutok s bečvou a rád bych se podělil o zážitky.

Holandsko necteno

11.12.2008 | monaster | Ryby | 15.919 zobrazení | 16 odpovědí

chlapi nemáte někdo link na Holandskej rybářskej svaz bo co tam maj? hlavně rybářskej řád v Angličtině když už ne česky. nebo vlastní zkušenosti? díky

Feeder a lososovité ryby necteno

27.2.2009 | FanynF | Ryby | 15.917 zobrazení | 17 odpovědí

Jestli někdo chytal pstruhy lipany nebo lososovité ryby na feeder, tak se zde můžete podělit o své zážitky.

Nástrahy z Číny necteno

7.10.2016 | Algec | Přívlač | 15.897 zobrazení | 55 odpovědí

Ahojte. Začal jsem se letos trošku zabývat přívlačí. Nicméně snad tím, že to neumím nebo snad vyšší vůlí, jsem ztratil hodně gum i třpytek. Je to poměrně zásah do peněženky. Zkoušel někdo nástrahy, třpytky, woby nebo gumy z Aliexpressu nebo jiné Číny? Stojí to za tu úsporu nebo jsou to šunty?

Lipan na mušku necteno

28.8.2006 | brčal | Muškaření | 15.879 zobrazení | 141 odpovědí

Pokud chcete a můžete ukažte na co chytáte lipany.A trochu ten web oživte.Nepište revíry.Mušky a techniku ano.

Feederové montáže na zimu necteno

10.2.2011 | osprey | Feeder | 15.827 zobrazení | 43 odpovědí

Zdravím kolegy, kteří mají rádi barevné špičky prutů. Pokud máte chuť podiskutovat o svách zkušenostech, zajímalo by mě, jaké typy montáží (materiály, délky návazců, velikosti háčků apod. v zimě používáte.

5. Muškařský vázací víkend Chytej necteno

11.1.2009 | toulovec | Muškaření | 15.827 zobrazení | 186 odpovědí

oblíbená akce opět v Kostelci nad Orlicí 20.2 – 22.2. 2009.

Přihlašovací formulář a seznam účastníků: http://www.chytej.cz/…_na_akce.php

Pivní deníček necteno

7.11.2013 | džigit | Ostatní nádobíčko | 15.784 zobrazení | 194 odpovědí

Pivní deníčekO pivu a všem okolo něj, bůček a jiné, k pivu hodící se poživatiny, nevyjímaje :-)
Prostě pokec o vlastní výrobě a zkušenostech s různými malopivovary.Ty velké nás masírují dostatečně…

feeder jeden nebo dva? necteno

10.8.2011 | jarysek | Feeder | 15.774 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..

jaká je podle vás nejlepší nástražní ryba na sumce? necteno

1.6.2005 | Tomik | Sumcařina | 15.762 zobrazení | 88 odpovědí

zajímal by mě váš názor na toto téma. Jesli je vám jedno na jakou rybu chytáte chytáte. Chci letos zkusit lov sumíku a tak se chci zeptat co bych měl nastražit. Poradte dík

Podvodní splávek SBIROLINO necteno

28.5.2004 | Dědek | Přívlač | 15.734 zobrazení | 58 odpovědí

Scháním veškeré informace o vláčení pomocí podvodního splávku Sbirolino. Koupil jsem si MILO na veletrhu v Brně a už se nemohu dočkat 16.června abych to vyzkoušel. Používáte ho pouze na streamer nebo i na jiné nástrahy? A co technika a montáže?