Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Kulové plovátko
12.3.2007 | Honzar | Plavaná | 15.709 zobrazení | 24 odpovědí
Rád bych někoho z Vás poprosil o radu, jakým způsobem navázat a chytat na „kulové plovátko“. Jsem začínající rybář a tahle technika lovu mě docela zaujala. Již jsem ji zkoušel, ale dopadlo to šíleně. Prosím o radu jak na to. Díky Honzar
Chorvatsko
28.7.2005 | vsetinek | Rybaření v zahraničí | 15.700 zobrazení | 35 odpovědí
Nevíte někdo jak je to s chytáním v Chorvatsku na moři? Četl jsem že je tam třeba snad nějáká povolenka, ale nevím jestli to není jen na chytání na moři a jestli je třeba i když budu chytat z mola. Díky
Rybářské fory
9.3.2005 | silur | Ryby | 15.682 zobrazení | 68 odpovědí
když je ta zima tak pište aspoň fory o rybách, rybářích ale nejen onich, třeba i jiné. A když jsem to naťuknul tak dám jeden jako první. Sedí feťák na rybách a chytne zlatou rybku. Rybka- když mě pustíš, splnim ti tři přání. feťák- tak jo rybko-šlehneme si spolu a stalo se. druhý den se opakoval a třetí den taky. ˇčtvrtej den už měl feťák přání vybraná a tak smutně sedí na břehu. Z vody se najednou vynoří zlatá rybka a povídá- tak co feťáku šlehneme si ???????
Jaký naviják na kaprařinu
10.12.2011 | zrybenec | Navijáky | 15.674 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den, mohu se zaptat jaký naviják by jste mi doporučili na kaprařinu z techto čtyř : http://www.tropicliberec.cz/…vereign-6000 http://www.tropicliberec.cz/…ongbow-lb-60 http://www.tropicliberec.cz/…um-ne5000-fs http://www.tropicliberec.cz/…k-pts-640-fd Prosím nepište sem něco jako : V tyhle cenovy relaci nic nekoupis usetri si 4 000 a kup si .....
Krmiva Hulín
10.4.2013 | RuSaKsRo | Vaše názory | 15.652 zobrazení | 42 odpovědí
Koupil jsem nějaké boile a krmení od firmy Krmiva hulín. Ted´mám ještě školu takže k vodě se moc nedostanu a když se už nějak dostanu tak jen na 2–3 hodiny. Krmení jsem vyzkoušel jednou a docela se mi líbylo, ale boile na tak krátké vycházky nepoužívám. Mohl by mi někdo kdo s touto firmou má zkušenosti říct jak jejich boile funguje a nějaké dalši věci, které zjistil? Díky za odpovědi.
Kolega - rybář z Prahy
25.7.2007 | Marfi69 | Ryby | 15.650 zobrazení | 163 odpovědí
Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…
Ochrana korku na prutu
12.7.2008 | ART | Pruty | 15.634 zobrazení | 58 odpovědí
Docela by mě zajímalo jak ochraňujete korkové držadla na vašich miláčcích. Dost se mi špiňí a bojim se, že částým čištěním korek popraská.
UL Přívlač
22.7.2005 | Tomik | Pruty | 15.626 zobrazení | 97 odpovědí
Poradte mi prosím nějaký dobrý UL proutek na přívlač. Díky
Bezdrátový echolot
6.9.2012 | Rex2 | Ostatní nádobíčko | 15.595 zobrazení | 37 odpovědí
Zdravím všechny příznivce petrova cechu. Nedávno jsem viděl video z produkce Chytej.cz o lovu s bezdrátovým echolotem. Mohli by jste mi poradit nějaký e-shop, kde ho mají ve své nabídce, popřípadě jaký typ a vaše zkušenosti s tímto echolotem? Předem děkuji za odpovědi
Hotové krmení.
25.11.2008 | Piranha | Ryby | 15.569 zobrazení | 137 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké kdo z vás používá hotové krmení, nebo posilovače, jak si je různě míchá a připravuje, pro lov na feeder či plavanou. Na našem trhu je velká škála výrobků od např. polské firmy Lorpio, nebo již tradičně anglické firmy.Pište sem zkušenosti jak směs mícháte, posilujete a které kam jsou vhodné.
Lis na rohlíkové boilie
23.11.2011 | Volouch | Tipy & triky | 15.535 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, koupil jsem si lis na rohlíkové boilie a nechce ven, hrozně se lepí. Nemáte někdo nějaký zlepšovák..? Třeba potravinářskou folii..? :-)
Mivardi genesis spin 240MH 24-55g
18.3.2011 | bimbo | Pruty | 15.532 zobrazení | 31 odpovědí
Zdar, máte někdo zkušenosti s tímto klacíkem? Hledal jsem něco na „těžší“ woblerovou přivláč, tak jsem šáhl na BVV po genesis. Teď si lámu hlavu, zda jsem nevybral špatně.
To nejlepsi z roku 2006
25.12.2006 | lenka | Sumcařina | 15.523 zobrazení | 34 odpovědí
Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006
Hodnocení prutu: Shimano Beast Master BX spinning 270 M, -(MH)
26.5.2011 | Futureriver | Pruty | 15.516 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravim, mohl byste mi někdo říct,zda je to dobrá volba prutu na střední vláčku. Chtěl bych, aby mi chvíli dýl sloužil a byl jsem s ním spokojenej. Pokud ho někdo máte, budu rád za jeho upřímné hodnocení. V obchodě dělali že je super.., ale radši bych se to chtěl dozvědět od někoho kdo s ním chytá :) Předem díky.
baterie k elektromotoru
4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.505 zobrazení | 24 odpovědí
mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky
Montáž s živou rybkou na candáta
13.7.2006 | Stavba | Položená | 15.478 zobrazení | 3 odpovědi
Při lovu na živou používám sestavu: vlasec, obratlík, navázec a jednoháček. Na obratlík karabinkou připnu závaží. Rybka může plavat jen co jí návazec dovolí a závaží ji udržuje na místě. Candát ale někdy rybičku pustí jen co ucítí odpor závaží,které za sebou tahne. U průběžné montáže mi zase rybička samovolně vymotáva vlasec a cestuje kam nemá. Poraďte prosím
jak otestovat pevnost silonu
1.8.2011 | aikon | Ostatní nádobíčko | 15.455 zobrazení | 111 odpovědí
Zajímalo by mě jak se dá otestovat pevnost či nosnost silonu.Nikdy to nesedí s tím co je napsané.Možná váži špatné uzly,ale to si nemyslím,vyzkoušel jsem jich již několik a vždy to neuneslo ani dvě třetiny psané nosnosti.Prosím poradtě
Chodíte na zahájení nebo ne?
3.3.2004 | pupak | Muškaření | 15.445 zobrazení | 111 odpovědí
Je pro vás 16 duben svátkem nebo depresí. Máte svůj oblíbený revír nebo jezdíte pokaždé jinam.
mušovske jezera nebo dyje 5
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 15.384 zobrazení | 53 odpovědí
čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky
Krátkodobá kaprařina - Podlesí
5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.380 zobrazení | 65 odpovědí
Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)