Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kulové plovátko necteno

12.3.2007 | Honzar | Plavaná | 15.983 zobrazení | 24 odpovědí

Rád bych někoho z Vás poprosil o radu, jakým způsobem navázat a chytat na „kulové plovátko“. Jsem začínající rybář a tahle technika lovu mě docela zaujala. Již jsem ji zkoušel, ale dopadlo to šíleně. Prosím o radu jak na to. Díky Honzar

Co je ryba pro "sportovce"? necteno

18.1.2014 | malamut | Vaše názory | 15.973 zobrazení | 194 odpovědí

Neustále se tu omílá sportovní rozměr rybařiny, ale stále nikdo ze „sportovců“ nepodal odpověď na otázku, zda je ryba soupeř, spoluhráč, nebo sportovní náčiní. Tak proč o tom nepodiskutovat.

Co už jste tento rok zmasili? necteno

26.8.2008 | yerrx | Úspěchy | 15.922 zobrazení | 151 odpovědí

Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?

Oblečenie na ryby... necteno

23.1.2006 | ORIMP | chytej.cz | 15.900 zobrazení | 72 odpovědí

Aké použivate vrchné oblečenie(typ,znač­ku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.

Otylost rybářů necteno

9.3.2008 | Robur | Ryby | 15.895 zobrazení | 147 odpovědí

Teď jsem se známými dohadoval o prospěšnosti rybaření, byli schopni uznat jen uklidňující efekt, tak se ptám, jak jsme na tom?

Vzorec pro výpočet BMI je velice jednoduchý: BMI = tělesná váha(kg) / tělesná výška na druhou (m) např. člověk s váhou 80 kg a výškou 183 cm si BMI vypočítá podle uvedeného vzorce takto: BMI = 80 / 1,83*1,83 = 23,89

Pro ty co nechtějí počítat, je kalkulačka BMI např. na: http://www.vypocet.cz/bmi.php

BMI klasifikace < 18,5 podváha 18,5 – 24,99 optimální váha 25 – 29,99 nadváha 30 – 34,99 obezita prvního stupně 35 – 39,99 obezita druhého stupně

40 obezita třetího stupně

mušovske jezera nebo dyje 5 necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 15.894 zobrazení | 53 odpovědí

čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky

To nejlepsi z roku 2006 necteno

25.12.2006 | lenka | Sumcařina | 15.891 zobrazení | 34 odpovědí

Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006

Mivardi genesis spin 240MH 24-55g necteno

18.3.2011 | bimbo | Pruty | 15.853 zobrazení | 31 odpovědí

Zdar, máte někdo zkušenosti s tímto klacíkem? Hledal jsem něco na „těžší“ woblerovou přivláč, tak jsem šáhl na BVV po genesis. Teď si lámu hlavu, zda jsem nevybral špatně.

Jaký naviják na kaprařinu necteno

10.12.2011 | zrybenec | Navijáky | 15.832 zobrazení | 12 odpovědí

Dobrý den, mohu se zaptat jaký naviják by jste mi doporučili na kaprařinu z techto čtyř : http://www.tropicliberec.cz/…vereign-6000 http://www.tropicliberec.cz/…ongbow-lb-60 http://www.tropicliberec.cz/…um-ne5000-fs http://www.tropicliberec.cz/…k-pts-640-fd Prosím nepište sem něco jako : V tyhle cenovy relaci nic nekoupis usetri si 4 000 a kup si .....

vlasec na kapry necteno

23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.817 zobrazení | 58 odpovědí

chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.

PF 2009 a 2010 necteno

19.12.2008 | breca | chytej.cz | 15.799 zobrazení | 144 odpovědí

xxxxxxxxxxxxx­xxxxxxxxxxxxxxxxK tomu se snad nemusí nic psát!xxxxxxxx­xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Krátkodobá kaprařina - Podlesí necteno

5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.774 zobrazení | 65 odpovědí

Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)

Lis na rohlíkové boilie necteno

23.11.2011 | Volouch | Tipy & triky | 15.723 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, koupil jsem si lis na rohlíkové boilie a nechce ven, hrozně se lepí. Nemáte někdo nějaký zlepšovák..? Třeba potravinářskou folii..? :-)

Hodnocení prutu: Shimano Beast Master BX spinning 270 M, -(MH) necteno

26.5.2011 | Futureriver | Pruty | 15.712 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravim, mohl byste mi někdo říct,zda je to dobrá volba prutu na střední vláčku. Chtěl bych, aby mi chvíli dýl sloužil a byl jsem s ním spokojenej. Pokud ho někdo máte, budu rád za jeho upřímné hodnocení. V obchodě dělali že je super.., ale radši bych se to chtěl dozvědět od někoho kdo s ním chytá :) Předem díky.

Montáž s živou rybkou na candáta necteno

13.7.2006 | Stavba | Položená | 15.702 zobrazení | 3 odpovědi

Při lovu na živou používám sestavu: vlasec, obratlík, navázec a jednoháček. Na obratlík karabinkou připnu závaží. Rybka může plavat jen co jí návazec dovolí a závaží ji udržuje na místě. Candát ale někdy rybičku pustí jen co ucítí odpor závaží,které za sebou tahne. U průběžné montáže mi zase rybička samovolně vymotáva vlasec a cestuje kam nemá. Poraďte prosím

baterie k elektromotoru necteno

4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.690 zobrazení | 24 odpovědí

mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky

Rybaření na LOH? necteno

30.7.2012 | Kantik | Vaše názory | 15.683 zobrazení | 93 odpovědí

Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?

Rybaření Chorvatsko necteno

2.2.2010 | Bobr111 | Rybaření v zahraničí | 15.683 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechy, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na Vranském jezeře v Chorvatsku? V létě jedeme do Biogradu, odtud by to mělo být kousek. Nevíte, jaká je tam dostupnost (bus, kolo)? Za jakékoli informace moc díky.JR

Ukončení lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb necteno

25.10.2015 | Lerak | Vaše názory | 15.648 zobrazení | 117 odpovědí

Jaký je Váš názor na případné skončení denního lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb ? Tzn. nelovit již dále, ačkoliv není např. vyčerpán Váš denní 7 kg limit.

Krmítko s dvěma háčky... necteno

30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.619 zobrazení | 44 odpovědí | upravit

Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…

Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?

Díky za odpověd :-)