Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

vlasec na kapry necteno

23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.367 zobrazení | 58 odpovědí

chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.

Jak na Dropshot? necteno

12.4.2013 | VirginDS | Přívlač | 15.366 zobrazení | 79 odpovědí | upravit

Blíží se dravčí sezóna a chtěl bych letos zkusit DS. Zajímají mě veškeré postřehy. Jaký prut, vlasec, jaká olova, háčky, nástrahy, montáže, způsob vedení, zkrátka vše. Články jsem četl – http://www.chytej.cz/vyhledavani/?…, zajímá mě spíš praxe.

Oblečenie na ryby... necteno

23.1.2006 | ORIMP | chytej.cz | 15.300 zobrazení | 72 odpovědí

Aké použivate vrchné oblečenie(typ,znač­ku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.

Zkrácení rukojeti necteno

8.7.2011 | Bulb | Pruty | 15.274 zobrazení | 40 odpovědí

Měl bych dotaz, ohledně zkracování rukojeti u prutů. Zajímalo by mě, jestli případné zkrácení rukojeti má vliv na vlastnosti prutu.

Děkuji

Křetínka necteno

2.9.2009 | zazatec | Domácí revíry | 15.272 zobrazení | 13 odpovědí

Nevíte někdo jak jde chytání na Křetínce? Měl jsem v plánu si tam těď na podzim zajet, ale od bratranca jsem slyšel, že už je to o ničem. Tak bych chtěl vidět jak to tam jde (zvláště vláčení a položená).

Prut na přívlač pro začátečníka necteno

15.2.2011 | Walley | Pruty | 15.233 zobrazení | 37 odpovědí

Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley

Slezská Harta a trhací bojka necteno

14.6.2005 | habrus | Dravci | 15.217 zobrazení | 20 odpovědí

Nazdar chlapi chtěl bych vásl požádat o radu o to jak to je na Slezské Hartě s chytáním dravců na bojku někdo říká že se může druhý zas že ne přál bych si pravndivé informace. zatím moíc dík. cau

Otylost rybářů necteno

9.3.2008 | Robur | Ryby | 15.208 zobrazení | 147 odpovědí

Teď jsem se známými dohadoval o prospěšnosti rybaření, byli schopni uznat jen uklidňující efekt, tak se ptám, jak jsme na tom?

Vzorec pro výpočet BMI je velice jednoduchý: BMI = tělesná váha(kg) / tělesná výška na druhou (m) např. člověk s váhou 80 kg a výškou 183 cm si BMI vypočítá podle uvedeného vzorce takto: BMI = 80 / 1,83*1,83 = 23,89

Pro ty co nechtějí počítat, je kalkulačka BMI např. na: http://www.vypocet.cz/bmi.php

BMI klasifikace < 18,5 podváha 18,5 – 24,99 optimální váha 25 – 29,99 nadváha 30 – 34,99 obezita prvního stupně 35 – 39,99 obezita druhého stupně

40 obezita třetího stupně

kratsi privlacovy prut na kapry a univerzalnejsi vyuziti necteno

5.10.2010 | zdenda.k | Pruty | 15.174 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravim vsechny priznivce petrova cechu. Zajimali by me vase nazory na privlacove proutky pro univerzalnejsi vyuziti. Osobne planuji co nevidet nakup nejakeho takoveho prutu. V celku mi zaujali pruty od Cormoran a to http://www.tropicliberec.cz/…-3-0m-30-70g

http://www.tropicliberec.cz/…-3-0m-40-80g

a nebo nejaky force master od shimana.

Rybaření Chorvatsko necteno

2.2.2010 | Bobr111 | Rybaření v zahraničí | 15.141 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechy, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na Vranském jezeře v Chorvatsku? V létě jedeme do Biogradu, odtud by to mělo být kousek. Nevíte, jaká je tam dostupnost (bus, kolo)? Za jakékoli informace moc díky.JR

Dovolená s prutama 2009 necteno

25.12.2008 | honza.1 | Ubytování | 15.115 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj kam mám letos vyrazit na dovolenou ? díky za vaše info nejlepe Jižní Čechy

PF 2009 a 2010 necteno

19.12.2008 | breca | chytej.cz | 15.063 zobrazení | 144 odpovědí

xxxxxxxxxxxxx­xxxxxxxxxxxxxxxxK tomu se snad nemusí nic psát!xxxxxxxx­xxxxxxxxxxxxxxxxxx

echolot na rybník - dotaz necteno

13.5.2012 | majpa | Ostatní nádobíčko | 15.061 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím. Jako nerybář bych chtěl svým švagrům rybářům koupit k narozeninám sonarový vyhledávač ryb LOWRANCE X-4 PRO. Můj dotaz zní, zda to je použitelné na monitorování ryb ze břehu, popřípadě občas na loďku se jen tak projet po rybníku a zjistit, kde se ryby vyskytují nejvíce? Nejčastěji jezdí švagrové na rybníky. Jestli by pro tento účel přístroj nebo nějaký jiný dle vašeho tipu k tomu vyhovoval. Má to úhel záběru 120° (vhodný na mělké vody) a 2 echo frekvence. Abych nekoupil krám, který jim bude k ničemu. Díky předem za odpověď.

Pamětníci necteno

24.11.2005 | Robur | Ryby | 15.046 zobrazení | 113 odpovědí

Nenechte se přemlouvat a hoďte sem něco do placu. Nedávno jsem se zamýšlel, kde se dřív nakupovala rybařina. V Brně byl jen 1 obchod a ještě jedno detašované pracoviště v Prioru, kde tomu stejně nerozuměli. V Praze prý byly obchody 4. Co jste si tam nejlepšího koupili? Používá někdo ještě něco z dob totality – např. naviják Rex, Roen, Tap, Stabil, laminát Lipno atd.

Woblery Lovec rapy necteno

21.11.2011 | henny | Dravci | 15.041 zobrazení | 42 odpovědí

chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)

Máchovo jezero - rybaření necteno

14.7.2006 | xycht | Domácí revíry | 15.041 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim všechny, nevíte jestli se smí chytat na Máchovo jezeře? Předpokládám, že je to soukromá voda tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jestli se tam dá chytat – v případě, že ano, tak za jakých podmínek :-) Díky

Rybaření na LOH? necteno

30.7.2012 | Kantik | Vaše názory | 15.031 zobrazení | 93 odpovědí

Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?

Vnadění u plavané necteno

14.3.2007 | Kubajs | Plavaná | 15.010 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat kolik kg vnadíte když chytáte 3–4 hodiny bičem??Protože jsem dneska jsem měl 2kg krmení od Lorpia a to jsem celé spotřeboval je to normalní???

Kam na ryby v Praze? necteno

25.9.2005 | 3d | Domácí revíry | 14.998 zobrazení | 15 odpovědí

Uz několik let se zaměřuji na lov Parem, Tloušťů a prědevšim velkých Cejnů. Momentálně jsem v Praze. Rád bych někam vyrazil vyzkoušet nový revír. Prosím poraďte mi.

Krmítko s dvěma háčky... necteno

30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 14.981 zobrazení | 44 odpovědí | upravit

Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…

Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?

Díky za odpověd :-)