Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Oblečenie na ryby...
23.1.2006 | ORIMP | chytej.cz | 15.680 zobrazení | 72 odpovědí
Aké použivate vrchné oblečenie(typ,značku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.
Lis na rohlíkové boilie
23.11.2011 | Volouch | Tipy & triky | 15.669 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, koupil jsem si lis na rohlíkové boilie a nechce ven, hrozně se lepí. Nemáte někdo nějaký zlepšovák..? Třeba potravinářskou folii..? :-)
Hodnocení prutu: Shimano Beast Master BX spinning 270 M, -(MH)
26.5.2011 | Futureriver | Pruty | 15.646 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravim, mohl byste mi někdo říct,zda je to dobrá volba prutu na střední vláčku. Chtěl bych, aby mi chvíli dýl sloužil a byl jsem s ním spokojenej. Pokud ho někdo máte, budu rád za jeho upřímné hodnocení. V obchodě dělali že je super.., ale radši bych se to chtěl dozvědět od někoho kdo s ním chytá :) Předem díky.
Krátkodobá kaprařina - Podlesí
5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.644 zobrazení | 65 odpovědí
Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)
baterie k elektromotoru
4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.643 zobrazení | 24 odpovědí
mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky
Montáž s živou rybkou na candáta
13.7.2006 | Stavba | Položená | 15.642 zobrazení | 3 odpovědi
Při lovu na živou používám sestavu: vlasec, obratlík, navázec a jednoháček. Na obratlík karabinkou připnu závaží. Rybka může plavat jen co jí návazec dovolí a závaží ji udržuje na místě. Candát ale někdy rybičku pustí jen co ucítí odpor závaží,které za sebou tahne. U průběžné montáže mi zase rybička samovolně vymotáva vlasec a cestuje kam nemá. Poraďte prosím
vlasec na kapry
23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.640 zobrazení | 58 odpovědí
chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.
Co už jste tento rok zmasili?
26.8.2008 | yerrx | Úspěchy | 15.629 zobrazení | 151 odpovědí
Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?
Co je ryba pro "sportovce"?
18.1.2014 | malamut | Vaše názory | 15.620 zobrazení | 194 odpovědí
Neustále se tu omílá sportovní rozměr rybařiny, ale stále nikdo ze „sportovců“ nepodal odpověď na otázku, zda je ryba soupeř, spoluhráč, nebo sportovní náčiní. Tak proč o tom nepodiskutovat.
PF 2009 a 2010
19.12.2008 | breca | chytej.cz | 15.548 zobrazení | 144 odpovědí
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxK tomu se snad nemusí nic psát!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Rybaření na LOH?
30.7.2012 | Kantik | Vaše názory | 15.497 zobrazení | 93 odpovědí
Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?
Rybaření Chorvatsko
2.2.2010 | Bobr111 | Rybaření v zahraničí | 15.488 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechy, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na Vranském jezeře v Chorvatsku? V létě jedeme do Biogradu, odtud by to mělo být kousek. Nevíte, jaká je tam dostupnost (bus, kolo)? Za jakékoli informace moc díky.JR
Zkrácení rukojeti
8.7.2011 | Bulb | Pruty | 15.479 zobrazení | 40 odpovědí
Měl bych dotaz, ohledně zkracování rukojeti u prutů. Zajímalo by mě, jestli případné zkrácení rukojeti má vliv na vlastnosti prutu.
Děkuji
Prut na přívlač pro začátečníka
15.2.2011 | Walley | Pruty | 15.466 zobrazení | 37 odpovědí
Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley
Krmítko s dvěma háčky...
30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.429 zobrazení | 44 odpovědí | upravit
Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…
Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?
Díky za odpověd :-)
Pamětníci
24.11.2005 | Robur | Ryby | 15.398 zobrazení | 113 odpovědí
Nenechte se přemlouvat a hoďte sem něco do placu. Nedávno jsem se zamýšlel, kde se dřív nakupovala rybařina. V Brně byl jen 1 obchod a ještě jedno detašované pracoviště v Prioru, kde tomu stejně nerozuměli. V Praze prý byly obchody 4. Co jste si tam nejlepšího koupili? Používá někdo ještě něco z dob totality – např. naviják Rex, Roen, Tap, Stabil, laminát Lipno atd.
Křetínka
2.9.2009 | zazatec | Domácí revíry | 15.396 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo jak jde chytání na Křetínce? Měl jsem v plánu si tam těď na podzim zajet, ale od bratranca jsem slyšel, že už je to o ničem. Tak bych chtěl vidět jak to tam jde (zvláště vláčení a položená).
Slezská Harta a trhací bojka
14.6.2005 | habrus | Dravci | 15.354 zobrazení | 20 odpovědí
Nazdar chlapi chtěl bych vásl požádat o radu o to jak to je na Slezské Hartě s chytáním dravců na bojku někdo říká že se může druhý zas že ne přál bych si pravndivé informace. zatím moíc dík. cau
Ukončení lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb
25.10.2015 | Lerak | Vaše názory | 15.317 zobrazení | 117 odpovědí
Jaký je Váš názor na případné skončení denního lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb ? Tzn. nelovit již dále, ačkoliv není např. vyčerpán Váš denní 7 kg limit.
Woblery Lovec rapy
21.11.2011 | henny | Dravci | 15.308 zobrazení | 42 odpovědí
chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)