Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Krátký kaprový prut a naviják necteno

10.9.2010 | chose120 | Pruty | 14.967 zobrazení | 21 odpovědí

Hledám krátký kaprový prut délky 3.30 m nejlépe třídilný a k tomu vhodný naviják,kde se dá navinout na cívku alespoň 180 metrů 0.30 vlasce.Co se týče akce prutu – hledám aby nebyl tvrdý a dobře pracoval i s menšímy průmery vlasců jako 0.20.Navijáky se mi líbí od shimana ale nevím jakou velikost a typ zvolit.Chytám kapry na krátkou vzdálenost.

Tipovací soutěž o DVD necteno

16.10.2008 | HaD | chytej.cz | 14.967 zobrazení | 183 odpovědí

Chcete vyhrát dvě nová DVD z Edice CHYTEJ.CZ dle vlastního výběru?

• Tipněte si, kolik střihů má nový film o rybolovu v Norsku o délce necelých 150 minut. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, může si vybrat 2 DVD z Edice CHYTEJ.CZ.
  • Tipněte si, kolik podvodních záběrů celkem uvidíte ve stejném DVD. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, získá DVD zdarma.

Každý může tipovat pouze jedenkrát.

Co už jste tento rok zmasili? necteno

26.8.2008 | yerrx | Úspěchy | 14.948 zobrazení | 151 odpovědí

Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?

výroba marmyška necteno

18.11.2005 | pablo | Marmyška | 14.941 zobrazení | 39 odpovědí

páni, otázka do pléna, Skúšali ste už sami vyrábať nejaké marmyšky? Uvítal by som najaké nápady s formamy (sadrové mi veľmi nevyhovujú). Hlavne ma zaujmajú typy so stredovou dierkou. Skúšali ste aj povrchovú úpravu pokovovaním (meď, zlatá)? Dopredu vám ďakujem za príspevky

Wobbler Savage Gear necteno

27.8.2011 | henny | Přívlač | 14.902 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti v tímto 9,5cm woblerem?? 6loto oranžovo zelené tělo a černé pruhy

mini woblerky necteno

16.5.2008 | runcajs | Přívlač | 14.882 zobrazení | 103 odpovědí

čau vláčkaři, jaký používáte malý woblerky okolo 3cm na UL, hlavně na tlouště a okouny, zajímalo by mě jaký značky, díky

koupě nových teleskopů necteno

15.4.2011 | mari3 | Pruty | 14.844 zobrazení | 12 odpovědí

ahoj, rád bych požádal o radu která se týká koupě nových teleskopů spíše na chytání kaprů,ale i jiných ryb a to v délce 3,9m a 3 až 3,5Lb., s dělenou rukovětí pro daleké hody a nejlépe vázanými kvalitními očky.

Do teď jsem chytal na starší laminát. teleskopy 4,20 se kterými nemám problém házet přes 100m , jenže jsou těžký,celkem tvrdý a nemají tak rychlou akci, takže chci pořídit nějaké modernější, lehčí s pokud možno s parabolickou akcí v celé délce prutu(ne jen špičkové), co budu moc při náhozech zatížit stejně jako ty lamináty, bezestrachu, že je zlomim a bude mi to s nima lítat přinejmenšim stejně daleko…V ceně cca do 3 tis, za 2 pruty…

K nim mi můžete doporučit i odpovídající navijáky s bajtem, s kterými je předpoklad házet daleko,můj favorit je Okuma PowerLiner a Robinson Freerunner http://www.prorybareni.cz/…-let-zaruka/

Poprosil bych pouze rybáře, co mají s konkrétním výrobkem osobní zkušenost, nebo jejich kamarádi, doporučení tipu jedna pani povídala jsou mi k ničemu…

Rovnou píšu, že jsem si vědom, že děličky jsou ve všech ohledech lepší(krom těch přepravních), ale já se rozhodl pro telskopy…

děkuji

taška na přívlač necteno

27.6.2008 | inspo | Přívlač | 14.796 zobrazení | 96 odpovědí

no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.

Dunaj 2012; necteno

19.9.2012 | Pecky | Rybaření v zahraničí | 14.790 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj Lovci, jedeme příští týden vláčet na Dunaj pod Blavu, budeme chytat na maďarský straně na ramenech i hlavním toku. Můžete mi říct něco o aktuální situaci na řece a na co se máme asi tak připravit? Zajímá mě průměrná hloubka ramen i hlavního toku, jak je to s kempováním a rybí obsádkou? Díky za odpovědi

Oprava broďáků necteno

25.6.2012 | RH | Muškaření | 14.773 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj všichni, mám takový malý problém. Začali mi močit neoprenové ponožky u broďáků. Rychlou opravu jsem provedl lepidlem na neoprén,ale mám neblahý pocit,že to dlouho nevydrží. Kalhoty jsou v bezva stavu a nechci je proto hned vyřadit. Proto žádám o radu : Ví někdo o někom kdo dokáže vyměnit neoprénové ponožky u broďáků ?

dík za radu,odkaz,kon­takt,atd. . . RH

Jaké máte jiné zájmy kromě rybaření??? necteno

24.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ryby | 14.757 zobrazení | 140 odpovědí

Zdar,zajímalo by mě,jaký máte koníčky kromě rybaření!?Já osobně aktivně hraji floorball,rekreačně jezdím sjezdy lesem na kole nebo jezdím na snowboardu,i když to rybaření převládá. Tak napište,co kromě rybaření „provádíte“!

Evidence nástražních rybek necteno

9.7.2006 | Pepa1 | Legislativa | 14.750 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímalo by mě jak je to se zapisováním nástražních ryb do přehledu o úlovcích. Je jasné že pokud chci nastražit kapra na sumce že ho zapíšu. Nevím však jestli musím psát i 5cm hrouzky atd. Nechci mít průšvih a zároveň nevím jak bych to u těchto malých rybek měl praktikovat. Díky za odpověď

Co je ryba pro "sportovce"? necteno

18.1.2014 | malamut | Vaše názory | 14.698 zobrazení | 194 odpovědí

Neustále se tu omílá sportovní rozměr rybařiny, ale stále nikdo ze „sportovců“ nepodal odpověď na otázku, zda je ryba soupeř, spoluhráč, nebo sportovní náčiní. Tak proč o tom nepodiskutovat.

Ukončení lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb necteno

25.10.2015 | Lerak | Vaše názory | 14.684 zobrazení | 117 odpovědí

Jaký je Váš názor na případné skončení denního lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb ? Tzn. nelovit již dále, ačkoliv není např. vyčerpán Váš denní 7 kg limit.

Domácí výroba rohlíkového boilies necteno

12.3.2011 | Jirkasss | Recepty | 14.680 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím všechny vyznavače Petrova cechu! Mám teď týden volno a tak bych si chtěl udělat domácí rohlíkové boilie. Na internetu i jsem našel mnoho různých receptů, ale pro mně jako začátečnáka je těžké se rozhodnout a vybrat si „ten správný“ postup při výrobě. Proto se chci zeptat jestli by jste mi třeba poradili vaše osvědčené recepty.
Předem díky!

PROČ RYBY SKÁČOU NAD HLADINU necteno

19.6.2010 | MILHAUSKACHNA | Vaše názory | 14.667 zobrazení | 35 odpovědí

ZAJÍMALO BY MNĚ PROČ RYBY SKÁČOU NAD HLADINU NIKDE SEM TO NEZJISTIL TAK BYCH RÁD ZNAL VÁŠ NÁZOR

Mapy revírů on line necteno

20.4.2006 | breca | Ryby | 14.652 zobrazení | 11 odpovědí

Nevíte někdo, zda je možné sehnat mapy revírů? Buď on-line na internetu, popř. počítačovou verzi? Tištěná je nepraktická a navíc se v ní špatně vyhledává.

Lov sumců necteno

27.2.2006 | tumpy5 | Sumcařina | 14.626 zobrazení | 71 odpovědí

Kam letos na sumce

filmy necteno

23.3.2010 | candatek | Obchod | 14.599 zobrazení | 54 odpovědí

dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi

Vyber delky Winklepickeru necteno

2.2.2011 | Herry | Feeder | 14.571 zobrazení | 33 odpovědí

Zdravím uz dlouho premyslim o koupi winklepickeru a letos si ho musím pořidit, ale jak koukam, jsou delky od 210 cm az do 330 cm a nevím kerej by byl pro me vhodnej.Hodlam chytat na malej rekach a rybnicich.cetl jsem hodne clanku o winklepickerovch proutcich, ale abych pravdu rek, uz si je moc nepamatuju :) diky vsem za odpovedi. PS:kurna at uz je teplo!!!!!