Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Smáčci a prut
28.11.2010 | MarSs | Dravci | 14.566 zobrazení | 94 odpovědí
Snažil sem se tu najít něco co potřebuju abych nespamoval ,ale nějak sem to nenašel. Vím že ideální prut na smáčky by měl být jemný a pružný. Zajímalo by mě jestli se ,ale dá smáček přijatelně vodit i na tvrdších prutech. Mám prut Berkley 240cm, 4–24g, Akce A s 20 vlascem(není problém zjemnit). Chtěl bych tahat smáčky 5–7 cm. Jen se bojím ,že to bude mít dost nevýhod aby to mělo cenu. Uvítám každou radu a do nového prutu momentálně nemůžu jít. Díky
Jak ukládáte doma pruty?
26.10.2008 | HaD | Tipy & triky | 14.559 zobrazení | 76 odpovědí
Zajímá mě, jak kdo ukládá své miláčky. Zda do stojanů, skříní, polic apod. Prosím i o fotky. Já svou dodám také, ale později.
Změna majitele Chytej.cz
25.7.2018 | mikuláš | chytej.cz | 14.557 zobrazení | 30 odpovědí
Dobrý den, včera jsme uživatele webu informovali mailem o změně majitele webu chytej.cz. Někdo z vás možná tuto informaci nedostal a tak zakládám toto vlákno pro další dotazy a diskuzi…
Pan Havlíček se rozhodl po patnácti letech provozování webu věnovat naplno svému e-shopu www.Nastrahy.cz, činnosti pro ČRS. O prodeji jsme jednali delší dobu a někteří z vás jeho nabídku možná zaregistrovali.
Co je v plánu… V prvé řadě provozovat web dál (bezplatně), rozvíjet ho o další části, obsah a funkce. Zároveň si zaslouží úpravu designu tak, aby byl přívětivější na mobilech. Změna bude postupná a bude vyžadovat čas. Budu rád za Vaše názory a tipy, co zlepšit a podobně – do diskuze nebo na mail michal.vavra@ouklej.com.
Ještě chci vyvrátit případné spekulace – já ani společnost nejsme napojeni na veřejně známé, oblíbené nebo neoblíbené rybáře;)
Děkuji za dosavadní a budoucí přízeň, Michal Vávra
Kouzlo plavané
9.12.2004 | Tloust | Plavaná | 14.552 zobrazení | 85 odpovědí
Propadl kouzlu plavané, líbí se mi že když nahodíte hnojku nebo kostního červa můžete chytit prakticky cokoli: kapra,pstruha,okouna, parmu… Co váš postoj k této disciplíně?
rybareni v anglii, irsku, skotsku
11.10.2005 | carodej | Rybaření v zahraničí | 14.528 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravicko. Chystam se do techto koncin a rad bych se zeptal, zda-li nema nekdo info ohledne rybareni. Jak vnitrozemske, tak morske. Zajima mne hlavne legislativa, ale vdecny budu za jakekoli informace. Dekuji prevelice. C.
Kopírovací frézka na dřevo
21.2.2013 | JKemr | Tipy & triky | 14.507 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravim vsechny kutily a domaci vyrobce. Chtel bych si nechat vyrobit kopirovaci frezku na drevo na vyrobu wobleru, splavku atd. Nemate nekdo radu jak na to, nejlepe nejaky technicky vykres nebo planek? Predem diky.
Berounka 2-dravci
2.3.2009 | Deaf | Ryby | 14.496 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,chtěl jsem se zeptat.. Nedávno jsem někde slyšel,že jsou pro tento rok prej na tomhle revíru dravci celoročně hájení.Nevíte teda někdo co je na tom pravdy?Ještě bohužel nemám povolenku,jinak bych se neptal.
Servis na echoloty Humminbird Smartcast
26.7.2007 | bubu | Ostatní nádobíčko | 14.482 zobrazení | 54 odpovědí
prosím o radu- zřejmě mi dosloužila sonda na echolotu Smartcast 10e a jak jsem zjistil,tak Sema se již jejich prodejem a následným servisem nezabívá. Převzala to údajně Fa Normark se sídlem na Kladně. Máte na ni nějaký kontakt,nejlépe mejla. Moc dík.
Truman "SHOW"
1.8.2007 | Czudko | Ostatní ryby | 14.481 zobrazení | 60 odpovědí
Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?
Co vlastně umí echolot - víte to?
8.10.2005 | HaD | Ostatní nádobíčko | 14.420 zobrazení | 43 odpovědí
Byl bych moc rád, kdyby jste sem psali Vaše názory na echolot a jeho možnosti. Zejména mě pak zajímá, co si myslí ti, kteří s ním nemají praktické zkušenosti – co všechno díky němu mohou dělat, zda lze nalézt rybu a pak ji vždy ulovit, zda lze např. nalézt ryby ležící na dně (např. sumce), zda lze rozpoznat velikost ryb, druh atd. atd.
Odlévání olova
13.1.2011 | Stroft | Rybaření v zahraničí | 14.412 zobrazení | 21 odpovědí
Poradí někdo příměs do olova která dá odlitému pilkru tvrdost? Co používáte aby odlitek zůstal stříbřivě lesklý a časem neztmavěl? Děkuji
Ohře
24.9.2008 | farnas | Domácí revíry | 14.381 zobrazení | 144 odpovědí
rad bych zalozil forum o ohři.Sahá až do Německa, pramení ve městě Weißenstadt.Až k soutoku labe s ohří.Vaše zkušenostni s tímto revírem.pište posílejte fotky okolí ulovených ryb.
Vltava - Kralupy nad Vltavou
11.1.2005 | MichalB | Domácí revíry | 14.379 zobrazení | 66 odpovědí
Pánové máte nekdo zkusenosti s timto revirem? Pote, co jsem se odstehoval z prahy je to pro me asi neblizsi revir a ani nevim, jak tam zacit.. Zadne rybare jsem u vody nevidel.. Nebo snad poradite jiny revir v okoli Odolene Vody? Dik Michal
MIKADO
6.4.2006 | breca | Ryby | 14.364 zobrazení | 63 odpovědí
Máte někdo zkušenost s některým produktem této firmy? Zajímavé ceny a sortiment, ale vůbec neznám.
Jaký vlasec zvolit ?
9.4.2012 | Don | Kaprařina | 14.326 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím. Momentálně bych chtěl obměnit starý vlasec za nový a nevím jakou značku vzít. Předtím jsem měl namotán vlasec za 199kč 1200m. Urite znáte ty levné vlasce co vydrží pár příchodů a už se motají. Vlasec byl taky dost průtažný. Ted bych chtěl něco lepší ale za rozumnou cenu. Líbí se mi Sufix tritanium ( http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…nium-80.html )a Gamakatsu G-line element ( http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…nt-4949.html ). Tlouštku bych zvolil nejspíš 0,28. Chytat chodím převážně na jamy v okolí naší obce ale chci aby vlasec něco vydržel. Kdyžtak budu rád za tiy vašich oblíbených vlasců. Díky
Rybolov v Dánsku.
27.8.2008 | NNufinka | Rybaření v zahraničí | 14.301 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, měla bych jeden snad né moc blbej dotaz. V půlce září jedem s přítelem asi na 10dní do Dánska. On je fotograf no a já se tam budu celkem dobře nudit. Kamkoliv jetdíme tak vždycky s prutem. Občas se mi něco podaří chytit ale není to ono. Potřebovala bych poradit jak na to… :-) Prut mám, myslím celkem dobrý. Tak co dokoupit sebou atd.. Dočetla jsem se že jsou potřeba nějaký povolenky což by neměl být problém sehnat. Budu ráda za každou skušenost a radu. Klidně prosím i piště na mejl NNufinka@seznam.cz Moc díky.
Šňůra na sumčí přívlač
27.9.2012 | JKemr | Přívlač | 14.284 zobrazení | 63 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Potřebuju radu ohledně kvalitní šňůry na sumčí přívlač. Letos jsem měl nějakou „no name“ s kterou jsem udělal životního sumíka 165cm, ale během krátké doby se šňůra začala třepit a tak se musím poohlédnout po nějaké nové a kvalitnější.
Díky všem za cenné rady a typy.
Jaké lepidlo na očka?
21.11.2007 | monaster | Ostatní nádobíčko | 14.235 zobrazení | 35 odpovědí
Chlapi poraďte: mám starý teleskopy Sona. z nostalgie si je nechávám ale uvolnila se mi dvě očka. čím to lepíte Vy? zkoušel jsem asi 3 lepidla a nedrží nic. dík
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry?
24.7.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 14.235 zobrazení | 63 odpovědí
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?
Lov sumcu na řece Dyji
24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.229 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji