Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Strýmrování na MP vodách
21.1.2006 | xycht | Rybaření na dírkách | 14.231 zobrazení | 100 odpovědí
Smí se na MP vodách strýmrovat? Tj. jestli můžu vodit velký štikový strýmry aniž bych se musel bát postihu za lov dravců, který je zakázán před 16.6. Měl někdo někdy problém? Díky všem za věcný odpovědi.
Prut Carp Maxx xt 360 teleskopický
6.12.2010 | 2d3n3k | Pruty | 14.184 zobrazení | 1 odpověď
Délka: 3.60 m, Počet dílů: 7, Vrhací zátěž: 3lb/max 110g, Přepravní délka: 90cm. Máte někdo zkušenost se zdolávací akcí, nahazováním apod? Za foto celého prutu (hlavně rukojeti) budu jenom rád..Nebo pokud máte někdo lepší návrh na kaprový teleskop tak napište.Díky
Předplatné rybářského časopisu
3.11.2011 | papun | Vánoce | 14.179 zobrazení | 50 odpovědí | upravit
Zdarec, napadlo me na Vanoce venovat predplatne nejakeho rybarskeho casopisu. Co mi poradite? Je to pro takove klasickeho rybare co kaprari, obcas nejaky dravec. Urcite nemuskari ani nepodnika nejake extremni kousky. Diyk moc predem
Sumec v akváriu
13.11.2014 | Atik | Vaše názory | 14.172 zobrazení | 21 odpovědí
Mám 100 litrové akvárium a v něm cca 8 cm sumce velkého dovezeného z výlovu.První týden normálně fungoval ale dnes jsem na něm našel krupičku.Nijak jsem na něj nesahal ani podobné věci.Toto se mi stalo již podruhé, takže se potřebuji zeptat co s tím ?Minule jsem zkoušel dát do vody sůl a pomohlo to na 2 dny, potom leknul.
Fishing simulator 2
2.11.2008 | Jak.novi | chytej.cz | 14.155 zobrazení | 51 odpovědí
Rád bych tu zavedl o¨forum tykajici se teto hry. Podelte se o zazitky,rekordy,kuriozity a podobne veci s teto hry.
Jaký sumcový multiplikátor?
13.12.2011 | minnow | Sumcařina | 14.092 zobrazení | 6 odpovědí
Chci si koupit multiplikátor na sumce a požádat vás o radu který si vybrat, cena přibližně do 2500kč. Díky
BRODÍCÍ holíny PRSAČKY
4.1.2006 | svaca | Muškaření | 14.063 zobrazení | 34 odpovědí
zdravim skuste kazdej napsat vase zkusenosti z holinama slysim ze neopren nevydrzi pvc je celkove na prd dejchace nejlepsi ale ta cena( dik!
Muškařská šňůra
8.12.2005 | Dědek | Muškaření | 14.041 zobrazení | 7 odpovědí
Jak hodnotíte jednotlivé výrobce meškařských šnur co do komfortnosti výrobku v poměru k ceně. S jakou šňůrou máte zkušenosti, kterou by jste doporučili a naopak, která je šmejd roku? Zkusme vytvořit nějaký relatívní žebříček, třeba to bude zajímat víc lidí.
jaký feederový prut???
30.11.2011 | vovo | Feeder | 14.033 zobrazení | 17 odpovědí
Budu si pořizovat Feeder myslíte si že tenhle je pro mě začátečníka vhodný http://www.tropicliberec.cz/…1000m-zdarma-
A máte sním nějaké skušenosti???
ubytování na léto 09
17.11.2008 | cruel00 | Ubytování | 14.025 zobrazení | 64 odpovědí
ahoj.za rok bysme chtěli jet s klukama na týden na ryby na nějakou přehradu.V loni jsme byli na Orlíku v Puknove,perfektní chata,ale už ji cestovka nenabízí.tak scháním neco pro 5–6 lidí.blízko vody a uplne ideální by bylo,kdyby byla blízko hospoda.tak kdyby mel nekdo nákej tip,tak pište díky.
Vlastný rybníček
5.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 14.004 zobrazení | 33 odpovědí
Priatelia … mam na vas len cisto teoreticku otazku, k rieseniu ktorej sa zrejme tak skoro nedostanem, takze to berte prosim tak, ze je to len pre zaujimavost :)
Ak by som si chcel zalozit vlastny rybnicek, aka je jeho minimalna velkost sirka x dlzka x hlbka tak, aby mohol byt rybnicek samostatne zivotaschopny, bez nutnosti pravidelneho krmenia atd. Kedze sa jedna o teoreticku rovinu, tak by som chcel jeden ako pstruhovu vodu a druhy s nasadou kapra a stuky. Druha cast otazky je ake je idealne zlozenie osadky, aby sa to bolo schopne dalej udrzovat samo. Skratka, aby si cely rybnicek dokazal nastavit svoj vlastny biorytmus.
Ploučnice a přívlač
13.1.2007 | Radio | Přívlač | 13.999 zobrazení | 37 odpovědí
Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?
jednoduchý recept na boilies
21.5.2006 | ulrisak2 | Recepty | 13.996 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, prosím poradte mi nějaký jednoduchý a hlavně levný recept na boilies, zkoušel jsem neco upatlat sam, ale neni to ono, dekuji
lov sumců na pijavice a rousňáky
24.5.2005 | gadasnik | Sumcařina | 13.957 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím o popis lovu na pijavice a žížaly na tažné řece,popis,druh lovu,nastražení,… Velmi dík.
Trojkový muškařský naviják
28.9.2007 | toulovec | Navijáky | 13.937 zobrazení | 83 odpovědí
Prosím o radu na trojkové kolečko. Jediným kritériem výběru je nízká hmotnost. Sháním něco na šestistopou dvojku. Na brzdě nezáleží, na vzhledu nezáleží, na materiálu nezáleží – klidně plast. Mám tam Lamsona Velocity a to je těžký jako kráva. Jediný co od toho očekávám je aby se na to dalo navinout kus trojkový lajny a bylo to lehký jako lví pšouk.
Lov sumce na krtonožku
24.8.2005 | fikus | Sumcařina | 13.885 zobrazení | 17 odpovědí
Ahoj, mám kamaráda který nemá net a velmi by ho zajímalo jestli máte někdo zkušenosti s lovem sumců na krtonožku, tuším, že na Slovensku se jí říká medvedik (bez záruky:-)). Zajímají ho hlavně montáže k nastražení této nástrahy. Samozřejmě i další rady k lovu sumců na krtonožku. Předem díky.
Fotky
10.9.2007 | Robur | chytej.cz | 13.869 zobrazení | 122 odpovědí
Nebyli by jste pro, pěkně poprosit adminy, aby se k nicku diskutujícího mohla objevovat i jeho fotka, možná to má i nějaký odb. název. No a buď by si dotyčný nějaké foto tváře nahrál nebo ne. Myslím, že by to pak na srazech dost zjednodušilo komunikaci. Samozřejmě předpokládám, že by nikdo na fotku nedával kockotiny jako kočičku, rybičku či nějakou scifi obludu. To by adminové hezky mazali, i když chápu, že někteří z nás tak trohu SF jsou:-).
montáž na sumce
6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 13.863 zobrazení | 28 odpovědí
Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto
Vodňany
5.4.2008 | yerrx | Vaše názory | 13.852 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na školu ve Vodňanech. Jaké se tam třeba učí předměty a jaké z toho nakonec může být povolání?