Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mapy revírů on line necteno

20.4.2006 | breca | Ryby | 14.803 zobrazení | 11 odpovědí

Nevíte někdo, zda je možné sehnat mapy revírů? Buď on-line na internetu, popř. počítačovou verzi? Tištěná je nepraktická a navíc se v ní špatně vyhledává.

Co vlastně umí echolot - víte to? necteno

8.10.2005 | HaD | Ostatní nádobíčko | 14.803 zobrazení | 43 odpovědí

Byl bych moc rád, kdyby jste sem psali Vaše názory na echolot a jeho možnosti. Zejména mě pak zajímá, co si myslí ti, kteří s ním nemají praktické zkušenosti – co všechno díky němu mohou dělat, zda lze nalézt rybu a pak ji vždy ulovit, zda lze např. nalézt ryby ležící na dně (např. sumce), zda lze rozpoznat velikost ryb, druh atd. atd.

Berounka 2-dravci necteno

2.3.2009 | Deaf | Ryby | 14.798 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni,chtěl jsem se zeptat.. Nedávno jsem někde slyšel,že jsou pro tento rok prej na tomhle revíru dravci celoročně hájení.Nevíte teda někdo co je na tom pravdy?Ještě bohužel nemám povolenku,jinak bych se neptal.

Strýmrování na MP vodách necteno

21.1.2006 | xycht | Rybaření na dírkách | 14.788 zobrazení | 100 odpovědí

Smí se na MP vodách strýmrovat? Tj. jestli můžu vodit velký štikový strýmry aniž bych se musel bát postihu za lov dravců, který je zakázán před 16.6. Měl někdo někdy problém? Díky všem za věcný odpovědi.

Šňůra na sumčí přívlač necteno

27.9.2012 | JKemr | Přívlač | 14.758 zobrazení | 63 odpovědí

Zdravím rybářské kolegy. Potřebuju radu ohledně kvalitní šňůry na sumčí přívlač. Letos jsem měl nějakou „no name“ s kterou jsem udělal životního sumíka 165cm, ale během krátké doby se šňůra začala třepit a tak se musím poohlédnout po nějaké nové a kvalitnější.

Díky všem za cenné rady a typy.

Kopírovací frézka na dřevo necteno

21.2.2013 | JKemr | Tipy & triky | 14.747 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim vsechny kutily a domaci vyrobce. Chtel bych si nechat vyrobit kopirovaci frezku na drevo na vyrobu wobleru, splavku atd. Nemate nekdo radu jak na to, nejlepe nejaky technicky vykres nebo planek? Predem diky.

Rybolov v Dánsku. necteno

27.8.2008 | NNufinka | Rybaření v zahraničí | 14.715 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, měla bych jeden snad né moc blbej dotaz. V půlce září jedem s přítelem asi na 10dní do Dánska. On je fotograf no a já se tam budu celkem dobře nudit. Kamkoliv jetdíme tak vždycky s prutem. Občas se mi něco podaří chytit ale není to ono. Potřebovala bych poradit jak na to… :-) Prut mám, myslím celkem dobrý. Tak co dokoupit sebou atd.. Dočetla jsem se že jsou potřeba nějaký povolenky což by neměl být problém sehnat. Budu ráda za každou skušenost a radu. Klidně prosím i piště na mejl NNufinka@seznam.cz Moc díky.

Vybavení a doré rady pro přepravu pramice na střeše auta. necteno

26.12.2012 | rompeprop | Ostatní nádobíčko | 14.665 zobrazení | 33 odpovědí

Zdravím a předem děkuji za rady připadně ilu.foto ohledně vybavení k převozu lodě na střeše auta.Chci si zakoupit pramici BASS a rád bych měl spolehlivý cajk ohledně přepravy tím myslím příčníky na střešní nosič popruhy apod…Tyhle věci se dají sehnat za rúzné ceny tak bych rád něco odskoušenéh.Budu vděčný za každou dobrou radu a domácí vychytávku pro nakládání pramic na auto.délka lodě je 280cm šířka 118cm váha 40kg.

Lov sumcu na řece Dyji necteno

24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.622 zobrazení | 32 odpovědí

Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji

Předplatné rybářského časopisu necteno

3.11.2011 | papun | Vánoce | 14.602 zobrazení | 50 odpovědí | upravit

Zdarec, napadlo me na Vanoce venovat predplatne nejakeho rybarskeho casopisu. Co mi poradite? Je to pro takove klasickeho rybare co kaprari, obcas nejaky dravec. Urcite nemuskari ani nepodnika nejake extremni kousky. Diyk moc predem

Odlévání olova necteno

13.1.2011 | Stroft | Rybaření v zahraničí | 14.594 zobrazení | 21 odpovědí

Poradí někdo příměs do olova která dá odlitému pilkru tvrdost? Co používáte aby odlitek zůstal stříbřivě lesklý a časem neztmavěl? Děkuji

Jaký vlasec zvolit ? necteno

9.4.2012 | Don | Kaprařina | 14.541 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím. Momentálně bych chtěl obměnit starý vlasec za nový a nevím jakou značku vzít. Předtím jsem měl namotán vlasec za 199kč 1200m. Urite znáte ty levné vlasce co vydrží pár příchodů a už se motají. Vlasec byl taky dost průtažný. Ted bych chtěl něco lepší ale za rozumnou cenu. Líbí se mi Sufix tritanium ( http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…nium-80.html )a Gamakatsu G-line element ( http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…nt-4949.html ). Tlouštku bych zvolil nejspíš 0,28. Chytat chodím převážně na jamy v okolí naší obce ale chci aby vlasec něco vydržel. Kdyžtak budu rád za tiy vašich oblíbených vlasců. Díky

Vodňany necteno

5.4.2008 | yerrx | Vaše názory | 14.537 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na školu ve Vodňanech. Jaké se tam třeba učí předměty a jaké z toho nakonec může být povolání?

Ploučnice a přívlač necteno

13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.534 zobrazení | 37 odpovědí

Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?

Fishing simulator 2 necteno

1.11.2008 | Jak.novi | chytej.cz | 14.524 zobrazení | 51 odpovědí

Rád bych tu zavedl o¨forum tykajici se teto hry. Podelte se o zazitky,rekor­dy,kuriozity a podobne veci s teto hry.

ubytování na léto 09 necteno

17.11.2008 | cruel00 | Ubytování | 14.504 zobrazení | 64 odpovědí

ahoj.za rok bysme chtěli jet s klukama na týden na ryby na nějakou přehradu.V loni jsme byli na Orlíku v Puknove,perfektní chata,ale už ji cestovka nenabízí.tak scháním neco pro 5–6 lidí.blízko vody a uplne ideální by bylo,kdyby byla blízko hospoda.tak kdyby mel nekdo nákej tip,tak pište díky.

Sumec v akváriu necteno

13.11.2014 | Atik | Vaše názory | 14.488 zobrazení | 21 odpovědí

Mám 100 litrové akvárium a v něm cca 8 cm sumce velkého dovezeného z výlovu.První týden normálně fungoval ale dnes jsem na něm našel krupičku.Nijak jsem na něj nesahal ani podobné věci.Toto se mi stalo již podruhé, takže se potřebuji zeptat co s tím ?Minule jsem zkoušel dát do vody sůl a pomohlo to na 2 dny, potom leknul.

Jak na okouny. necteno

15.6.2006 | Morfeus | Dravci | 14.458 zobrazení | 38 odpovědí

poradte mi jak na ne

BRODÍCÍ holíny PRSAČKY necteno

4.1.2006 | svaca | Muškaření | 14.438 zobrazení | 34 odpovědí

zdravim skuste kazdej napsat vase zkusenosti z holinama slysim ze neopren nevydrzi pvc je celkove na prd dejchace nejlepsi ale ta cena( dik!

Trojkový muškařský naviják necteno

28.9.2007 | toulovec | Navijáky | 14.417 zobrazení | 83 odpovědí

Prosím o radu na trojkové kolečko. Jediným kritériem výběru je nízká hmotnost. Sháním něco na šestistopou dvojku. Na brzdě nezáleží, na vzhledu nezáleží, na materiálu nezáleží – klidně plast. Mám tam Lamsona Velocity a to je těžký jako kráva. Jediný co od toho očekávám je aby se na to dalo navinout kus trojkový lajny a bylo to lehký jako lví pšouk.