Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Lov sumce na krtonožku
24.8.2005 | fikus | Sumcařina | 14.042 zobrazení | 17 odpovědí
Ahoj, mám kamaráda který nemá net a velmi by ho zajímalo jestli máte někdo zkušenosti s lovem sumců na krtonožku, tuším, že na Slovensku se jí říká medvedik (bez záruky:-)). Zajímají ho hlavně montáže k nastražení této nástrahy. Samozřejmě i další rady k lovu sumců na krtonožku. Předem díky.
Vodňany
5.4.2008 | yerrx | Vaše názory | 14.010 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na školu ve Vodňanech. Jaké se tam třeba učí předměty a jaké z toho nakonec může být povolání?
Vybavení a doré rady pro přepravu pramice na střeše auta.
26.12.2012 | rompeprop | Ostatní nádobíčko | 13.998 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím a předem děkuji za rady připadně ilu.foto ohledně vybavení k převozu lodě na střeše auta.Chci si zakoupit pramici BASS a rád bych měl spolehlivý cajk ohledně přepravy tím myslím příčníky na střešní nosič popruhy apod…Tyhle věci se dají sehnat za rúzné ceny tak bych rád něco odskoušenéh.Budu vděčný za každou dobrou radu a domácí vychytávku pro nakládání pramic na auto.délka lodě je 280cm šířka 118cm váha 40kg.
montáž na sumce
6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 13.922 zobrazení | 28 odpovědí
Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto
Akce prutu Wonderod
25.6.2014 | Hony | Pruty | 13.921 zobrazení | 49 odpovědí
Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…
nej navijak Shimano
16.9.2012 | Petr1350 | Navijáky | 13.910 zobrazení | 101 odpovědí | upravit
Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,okounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 13.901 zobrazení | 93 odpovědí
Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
Porybný jak se proti nim bránit?
12.5.2007 | ??? | Legislativa | 13.881 zobrazení | 86 odpovědí | upravit
nezapsání docházky k vodě na mimopstruhovce.
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 13.879 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
Vhodný dárek pro rybáře
19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 13.871 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Ahoj rybáři,
po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.
BOSNA
8.12.2007 | Lukendal | Rybaření v zahraničí | 13.852 zobrazení | 76 odpovědí
Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik
Nástrahy a lov na dirkách
14.2.2005 | PetrH | Rybaření na dírkách | 13.846 zobrazení | 46 odpovědí
Jaké jsou vaše nejoblíbenější a nejůčinější nástrahy pří lovu na dirkách? A jak na dirkách nekraděj chytáte (plavaná, vláčení, marmyška…)?
dovolena 2009
14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 13.819 zobrazení | 26 odpovědí
v červnu se chstam na nove mlyny nebo na mušovskou nadrž přes ck rybarku mam tam chatu zajednanou je tam i revir dyje7a mate nake informace o těch vodach byl tam snad někdo chytat
Prodej velkých kaprů
2.4.2005 | | Ryby | 13.769 zobrazení | 42 odpovědí
Dověděl jsem se , že se dají prodat za slušné peníze kapři nad 10Kg . Protože jich za sezonu několik chytim, tak bych rád věděl kam se obrátit. Pořád je to lepší takto zpeněžit než to zabijet, ono to stejně nemá moc dobré maso a je to tak akorát pro slepice.
Sčítání lidu
19.3.2011 | Robur | chytej.cz | 13.762 zobrazení | 156 odpovědí
začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?
Candátí háčky
3.1.2015 | Dany73 | Dravci | 13.720 zobrazení | 31 odpovědí
Pojďme při zimní pauze zkusit zrekapitulovat, které jednoháčky na candáty se nám při položené/plavané pro co nejrychlejší zásek osvědčují nejvíce. Moje zkušenosti jsou takové, že nezáleží vůbec na tloušťce háčku, ani tolik na délce lopatky, jako na šířce ramínka. Z úzkých (typ úhořových) háčků mi candoši často padají, naopak např. háčky typu Mustad vel. 1/0,2/0,3/0 se osvědčily. Všimnul jsem si, že ty starší Mustady s lopatkou jsou ostřejší, ty zesílené s očkem jsou dost tupé. Ani „kapráky“ nevadí, opět za předpokladu, že mají široký oblouček. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Formy na olůvka a krmítka
17.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 13.719 zobrazení | 19 odpovědí
Neznáte nějaké výrobce nebo prodejce forem na olůvka a krmítka.
chrostíci a jejich úbytek?
19.1.2008 | bubu | Muškaření | 13.715 zobrazení | 135 odpovědí
jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.
prut s delenou rukojeti na UL
7.12.2010 | kingkubik | Přívlač | 13.697 zobrazení | 109 odpovědí
dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.
Jak vychladit sud
4.6.2013 | Josk1 | Tipy & triky | 13.680 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
Dobrý podvečer, u vody bych si to zpříjemnil točeným. Jo, nabízí se ho hodit do vody. Ale máte nějaké tipy na to, jak vychladit sud u v létě? To Sázava zrovna sedmý schod není. Dobrý tak na předchlazení. Něco co by vystačilo bez elektriky nebo jen do autozapalovače. Sudy kupuju KEGy dvacetilitrové.