Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Sčítání lidu
19.3.2011 | Robur | chytej.cz | 14.370 zobrazení | 156 odpovědí
začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?
Vlastný rybníček
5.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 14.366 zobrazení | 33 odpovědí
Priatelia … mam na vas len cisto teoreticku otazku, k rieseniu ktorej sa zrejme tak skoro nedostanem, takze to berte prosim tak, ze je to len pre zaujimavost :)
Ak by som si chcel zalozit vlastny rybnicek, aka je jeho minimalna velkost sirka x dlzka x hlbka tak, aby mohol byt rybnicek samostatne zivotaschopny, bez nutnosti pravidelneho krmenia atd. Kedze sa jedna o teoreticku rovinu, tak by som chcel jeden ako pstruhovu vodu a druhy s nasadou kapra a stuky. Druha cast otazky je ake je idealne zlozenie osadky, aby sa to bolo schopne dalej udrzovat samo. Skratka, aby si cely rybnicek dokazal nastavit svoj vlastny biorytmus.
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 14.359 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
lov sumců na pijavice a rousňáky
24.5.2005 | gadasnik | Sumcařina | 14.338 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím o popis lovu na pijavice a žížaly na tažné řece,popis,druh lovu,nastražení,… Velmi dík.
Porybný jak se proti nim bránit?
12.5.2007 | ??? | Legislativa | 14.332 zobrazení | 86 odpovědí | upravit
nezapsání docházky k vodě na mimopstruhovce.
Prut Carp Maxx xt 360 teleskopický
6.12.2010 | 2d3n3k | Pruty | 14.329 zobrazení | 1 odpověď
Délka: 3.60 m, Počet dílů: 7, Vrhací zátěž: 3lb/max 110g, Přepravní délka: 90cm. Máte někdo zkušenost se zdolávací akcí, nahazováním apod? Za foto celého prutu (hlavně rukojeti) budu jenom rád..Nebo pokud máte někdo lepší návrh na kaprový teleskop tak napište.Díky
jednoduchý recept na boilies
21.5.2006 | ulrisak2 | Recepty | 14.324 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, prosím poradte mi nějaký jednoduchý a hlavně levný recept na boilies, zkoušel jsem neco upatlat sam, ale neni to ono, dekuji
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 14.306 zobrazení | 93 odpovědí
Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
BOSNA
8.12.2007 | Lukendal | Rybaření v zahraničí | 14.299 zobrazení | 76 odpovědí
Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik
nej navijak Shimano
16.9.2012 | Petr1350 | Navijáky | 14.294 zobrazení | 101 odpovědí | upravit
Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,okounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji
Akce prutu Wonderod
25.6.2014 | Hony | Pruty | 14.276 zobrazení | 49 odpovědí
Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…
Jaký sumcový multiplikátor?
13.12.2011 | minnow | Sumcařina | 14.260 zobrazení | 6 odpovědí
Chci si koupit multiplikátor na sumce a požádat vás o radu který si vybrat, cena přibližně do 2500kč. Díky
chrostíci a jejich úbytek?
19.1.2008 | bubu | Muškaření | 14.222 zobrazení | 135 odpovědí
jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.
Lov sumce na krtonožku
24.8.2005 | fikus | Sumcařina | 14.214 zobrazení | 17 odpovědí
Ahoj, mám kamaráda který nemá net a velmi by ho zajímalo jestli máte někdo zkušenosti s lovem sumců na krtonožku, tuším, že na Slovensku se jí říká medvedik (bez záruky:-)). Zajímají ho hlavně montáže k nastražení této nástrahy. Samozřejmě i další rady k lovu sumců na krtonožku. Předem díky.
Muškařská šňůra
8.12.2005 | Dědek | Muškaření | 14.212 zobrazení | 7 odpovědí
Jak hodnotíte jednotlivé výrobce meškařských šnur co do komfortnosti výrobku v poměru k ceně. S jakou šňůrou máte zkušenosti, kterou by jste doporučili a naopak, která je šmejd roku? Zkusme vytvořit nějaký relatívní žebříček, třeba to bude zajímat víc lidí.
jaký feederový prut???
30.11.2011 | vovo | Feeder | 14.193 zobrazení | 17 odpovědí
Budu si pořizovat Feeder myslíte si že tenhle je pro mě začátečníka vhodný http://www.tropicliberec.cz/…1000m-zdarma-
A máte sním nějaké skušenosti???
Gramatika, pravopis na Chytej
7.9.2008 | Robur | chytej.cz | 14.163 zobrazení | 94 odpovědí
Z nějakých náznaků jsem pochopil, že lze při psaní komentářů mít od počítače provedenu kontrolu gramatiky, pravopisu. Jak na to? Umí to jen některé prohlížeče nebo se jedná o nějaké tajné tlačítko či nastavení webu? Jak na to?
Úhoř
29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 14.147 zobrazení | 65 odpovědí
Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.
Vhodný dárek pro rybáře
19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 14.123 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Ahoj rybáři,
po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.
Sraz chytejáků na severu moravy
28.3.2006 | Hora | chytej.cz | 14.123 zobrazení | 130 odpovědí
Kdo z chytejáků ze severu moravy by měl zájem se zúčastnit srazu?Mělo by se jednat o setkání příznivců rybařiny na některé z přehrad(Těrlická nebo Žermanická).Chtěl bych vědět,jestli by stálo za to udělat něco takového u nás.