Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Muškařská šňůra
8.12.2005 | Dědek | Muškaření | 14.171 zobrazení | 7 odpovědí
Jak hodnotíte jednotlivé výrobce meškařských šnur co do komfortnosti výrobku v poměru k ceně. S jakou šňůrou máte zkušenosti, kterou by jste doporučili a naopak, která je šmejd roku? Zkusme vytvořit nějaký relatívní žebříček, třeba to bude zajímat víc lidí.
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 14.148 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
jaký feederový prut???
30.11.2011 | vovo | Feeder | 14.140 zobrazení | 17 odpovědí
Budu si pořizovat Feeder myslíte si že tenhle je pro mě začátečníka vhodný http://www.tropicliberec.cz/…1000m-zdarma-
A máte sním nějaké skušenosti???
Porybný jak se proti nim bránit?
12.5.2007 | ??? | Legislativa | 14.127 zobrazení | 86 odpovědí | upravit
nezapsání docházky k vodě na mimopstruhovce.
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 14.126 zobrazení | 93 odpovědí
Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
Lov sumce na krtonožku
24.8.2005 | fikus | Sumcařina | 14.126 zobrazení | 17 odpovědí
Ahoj, mám kamaráda který nemá net a velmi by ho zajímalo jestli máte někdo zkušenosti s lovem sumců na krtonožku, tuším, že na Slovensku se jí říká medvedik (bez záruky:-)). Zajímají ho hlavně montáže k nastražení této nástrahy. Samozřejmě i další rady k lovu sumců na krtonožku. Předem díky.
Akce prutu Wonderod
25.6.2014 | Hony | Pruty | 14.124 zobrazení | 49 odpovědí
Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…
nej navijak Shimano
16.9.2012 | Petr1350 | Navijáky | 14.117 zobrazení | 101 odpovědí | upravit
Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,okounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji
BOSNA
8.12.2007 | Lukendal | Rybaření v zahraničí | 14.102 zobrazení | 76 odpovědí
Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik
Sčítání lidu
19.3.2011 | Robur | chytej.cz | 14.086 zobrazení | 156 odpovědí
začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?
Vhodný dárek pro rybáře
19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 14.006 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Ahoj rybáři,
po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.
montáž na sumce
6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 13.993 zobrazení | 28 odpovědí
Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto
chrostíci a jejich úbytek?
19.1.2008 | bubu | Muškaření | 13.969 zobrazení | 135 odpovědí
jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.
Nástrahy a lov na dirkách
14.2.2005 | PetrH | Rybaření na dírkách | 13.963 zobrazení | 46 odpovědí
Jaké jsou vaše nejoblíbenější a nejůčinější nástrahy pří lovu na dirkách? A jak na dirkách nekraděj chytáte (plavaná, vláčení, marmyška…)?
Candátí háčky
3.1.2015 | Dany73 | Dravci | 13.925 zobrazení | 31 odpovědí
Pojďme při zimní pauze zkusit zrekapitulovat, které jednoháčky na candáty se nám při položené/plavané pro co nejrychlejší zásek osvědčují nejvíce. Moje zkušenosti jsou takové, že nezáleží vůbec na tloušťce háčku, ani tolik na délce lopatky, jako na šířce ramínka. Z úzkých (typ úhořových) háčků mi candoši často padají, naopak např. háčky typu Mustad vel. 1/0,2/0,3/0 se osvědčily. Všimnul jsem si, že ty starší Mustady s lopatkou jsou ostřejší, ty zesílené s očkem jsou dost tupé. Ani „kapráky“ nevadí, opět za předpokladu, že mají široký oblouček. Jaké jsou vaše zkušenosti?
prut s delenou rukojeti na UL
7.12.2010 | kingkubik | Přívlač | 13.916 zobrazení | 109 odpovědí
dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.
Gramatika, pravopis na Chytej
7.9.2008 | Robur | chytej.cz | 13.910 zobrazení | 94 odpovědí
Z nějakých náznaků jsem pochopil, že lze při psaní komentářů mít od počítače provedenu kontrolu gramatiky, pravopisu. Jak na to? Umí to jen některé prohlížeče nebo se jedná o nějaké tajné tlačítko či nastavení webu? Jak na to?
Češtin, můj kobil !
17.9.2008 | MiK | chytej.cz | 13.905 zobrazení | 133 odpovědí
Opravdu jsme takoví tydýti, nebo,jenom nepozorní ?
Úhoř
29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 13.889 zobrazení | 65 odpovědí
Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.
dovolena 2009
14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 13.882 zobrazení | 26 odpovědí
v červnu se chstam na nove mlyny nebo na mušovskou nadrž přes ck rybarku mam tam chatu zajednanou je tam i revir dyje7a mate nake informace o těch vodach byl tam snad někdo chytat