Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Akce prutu Wonderod
25.6.2014 | Hony | Pruty | 13.795 zobrazení | 49 odpovědí
Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…
dovolena 2009
14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 13.781 zobrazení | 26 odpovědí
v červnu se chstam na nove mlyny nebo na mušovskou nadrž přes ck rybarku mam tam chatu zajednanou je tam i revir dyje7a mate nake informace o těch vodach byl tam snad někdo chytat
Stanování u vody
27.4.2007 | JarKoto | Legislativa | 13.766 zobrazení | 19 odpovědí
Nevíte někdo, jestli je povoleno stanovat přímo u vody – tzn. např. u břehu řeky, rybníka, apod. (já chci konkrétně stanovat na revíru Morava 13 u obce Postoupky)? Diky za odpovědi.
Vhodný dárek pro rybáře
19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 13.753 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Ahoj rybáři,
po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.
nej navijak Shimano
16.9.2012 | Petr1350 | Navijáky | 13.753 zobrazení | 101 odpovědí | upravit
Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,okounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji
Nástrahy a lov na dirkách
14.2.2005 | PetrH | Rybaření na dírkách | 13.749 zobrazení | 46 odpovědí
Jaké jsou vaše nejoblíbenější a nejůčinější nástrahy pří lovu na dirkách? A jak na dirkách nekraděj chytáte (plavaná, vláčení, marmyška…)?
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 13.722 zobrazení | 93 odpovědí
Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 13.698 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
Porybný jak se proti nim bránit?
12.5.2007 | ??? | Legislativa | 13.674 zobrazení | 86 odpovědí | upravit
nezapsání docházky k vodě na mimopstruhovce.
Prodej velkých kaprů
2.4.2005 | | Ryby | 13.674 zobrazení | 42 odpovědí
Dověděl jsem se , že se dají prodat za slušné peníze kapři nad 10Kg . Protože jich za sezonu několik chytim, tak bych rád věděl kam se obrátit. Pořád je to lepší takto zpeněžit než to zabijet, ono to stejně nemá moc dobré maso a je to tak akorát pro slepice.
BOSNA
8.12.2007 | Lukendal | Rybaření v zahraničí | 13.669 zobrazení | 76 odpovědí
Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik
Formy na olůvka a krmítka
17.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 13.626 zobrazení | 19 odpovědí
Neznáte nějaké výrobce nebo prodejce forem na olůvka a krmítka.
Marmyšška
6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.610 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?
Jaký vláčák na multiplikátor?
7.9.2010 | Herink | Pruty | 13.608 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl jesem se zeptat jaký vláčecí prut na multiplikátor.Jak by měl být sestaven,délka očka od navijáku a očka od sebe chápu že hodně oček a blízko od sebe ale hlavně se chci zeptat na vzdálenost prvního očka od navijáku.
Vybavení a doré rady pro přepravu pramice na střeše auta.
26.12.2012 | rompeprop | Ostatní nádobíčko | 13.598 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím a předem děkuji za rady připadně ilu.foto ohledně vybavení k převozu lodě na střeše auta.Chci si zakoupit pramici BASS a rád bych měl spolehlivý cajk ohledně přepravy tím myslím příčníky na střešní nosič popruhy apod…Tyhle věci se dají sehnat za rúzné ceny tak bych rád něco odskoušenéh.Budu vděčný za každou dobrou radu a domácí vychytávku pro nakládání pramic na auto.délka lodě je 280cm šířka 118cm váha 40kg.
Sčítání lidu
19.3.2011 | Robur | chytej.cz | 13.575 zobrazení | 156 odpovědí
začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?
Pletivo na feederové krmítko
6.7.2011 | JKemr | Feeder | 13.574 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Prosím o radu. Sháním pletivo na výrobu feederových krmítek s oky 5×5mm. Prosím o radu, kde se dá sehnat. Nikde na internetu jsem nic nenašel, nebo možná hledal pod špatným názvem:-( Předem děkuji za každou radu.
Slapy-vhodné místo
23.9.2005 | Hrouzek02 | Domácí revíry | 13.573 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poraďte dobré místo na chytání na Slapech, jedná se o dobrý přístup k vodě.
chrostíci a jejich úbytek?
19.1.2008 | bubu | Muškaření | 13.552 zobrazení | 135 odpovědí
jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.
Povolenka a rybářský lístek
7.2.2010 | jake | Legislativa | 13.543 zobrazení | 47 odpovědí
Měl bych zde následující problém. Včera při vydávání povolenek v naší MO MRS nastala situace, kdy jednomu z našich členů končila platnost státního rybářského lístku 25. března 2010 a dožadoval se vydání povolenky. My v těchto případech, kdy platnost RL končí někdy v průběhu daného kalendářního roku postupujeme tak, že povolenku nevydáme až do okamžiku, kdy si dotyčný zajistí nový RL, jehož platnost končí alespoň některým datem roku následujícího. Zatím tento náš požadavek všichni členové akceptovali a nebyly problémy, až do včerjška. Rád bych se Vás vážení kolegové rybáři proto zeptal, jaký je v tomto případě podle Vás správný postup a zda jsme povinni v takovém případě povolenku vydat či nikoli? Jde o to, že na povolence musí být uvedeno číslo RL, k němuž se povolenka vztahuje, takž logicky vzato by platnost takto vydané povolenky měla končit dne 25. 3. 2010, což by na ní také mělo být vyznačeno. A pokud bude chtít dotyčný chytat ryby i po tomto datu (což zřejmě bude), měl by si zakoupit povolenku novou k novému platnému RL Dále bych se rád zeptal, zda příslušný úřad, který RL vydává, musí uvádět jeho platnost od data zakoupení? Podle mého soudu je to zbytečně komplikující faktor pro všechny členy MRS i ČRS, kteří požadují vydávní převážně celoroční povolenky. Pochopitelně rybářovi, který jezdí výhradně po soukromých revírech a kupuje si jednorázové krátkodobé povolenky, to může být jedno. Nevím zda mi bude někdo schopen odpovědět, ale bylo by možné, aby úřednice vystavila platnost RL podle přání zákazníka – tzn. nejlépe od 1. ledna daného roku do 31. prosince roku (podle doby platnosti), i když na úřad přijdu třeba 10. února? A dále by mne zajímalo, zda jsou vůbec na úřadě povinni takovému člověku vydat nový RL, přijde-li o něj zažádat třeba 8. února 2010, když ho má platný až do 25. března 2010? Děkuji Vám za vaše názory.