Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prodej velkých kaprů necteno

2.4.2005 | | Ryby | 13.882 zobrazení | 42 odpovědí

Dověděl jsem se , že se dají prodat za slušné peníze kapři nad 10Kg . Protože jich za sezonu několik chytim, tak bych rád věděl kam se obrátit. Pořád je to lepší takto zpeněžit než to zabijet, ono to stejně nemá moc dobré maso a je to tak akorát pro slepice.

Sraz chytejáků na severu moravy necteno

28.3.2006 | Hora | chytej.cz | 13.863 zobrazení | 130 odpovědí

Kdo z chytejáků ze severu moravy by měl zájem se zúčastnit srazu?Mělo by se jednat o setkání příznivců rybařiny na některé z přehrad(Těrlická nebo Žermanická).Chtěl bych vědět,jestli by stálo za to udělat něco takového u nás.

Formy na olůvka a krmítka necteno

17.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 13.855 zobrazení | 19 odpovědí

Neznáte nějaké výrobce nebo prodejce forem na olůvka a krmítka.

Jak vychladit sud necteno

4.6.2013 | Josk1 | Tipy & triky | 13.824 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

Dobrý podvečer, u vody bych si to zpříjemnil točeným. Jo, nabízí se ho hodit do vody. Ale máte nějaké tipy na to, jak vychladit sud u v létě? To Sázava zrovna sedmý schod není. Dobrý tak na předchlazení. Něco co by vystačilo bez elektriky nebo jen do autozapalovače. Sudy kupuju KEGy dvacetilitrové.

rotačky necteno

28.7.2009 | stupy | Přívlač | 13.774 zobrazení | 69 odpovědí

Ahoj,chci se zeptat jake rotačky vydrži nejvic.Mam odskoušene Robinzonky-ktere.no nic moc.A tak se chci zeptat ktere sou odolnějši

Čím se živí malá Štika necteno

8.5.2007 | Kouba | Dravci | 13.762 zobrazení | 52 odpovědí

Mam doma 3 Štičky tak max 5–6cm..nevím čím ju mám krmit aby se mě nepožraly mezi sebou prosím poradte me nekdo mam ju doma v akvariu???????????­??????vím ze jako maly maji jako potravu plankton toho asi moc v akvarku nebude:??????

Slapy-vhodné místo necteno

23.9.2005 | Hrouzek02 | Domácí revíry | 13.757 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím poraďte dobré místo na chytání na Slapech, jedná se o dobrý přístup k vodě.

Povolenka a rybářský lístek necteno

7.2.2010 | jake | Legislativa | 13.754 zobrazení | 47 odpovědí

Měl bych zde následující problém. Včera při vydávání povolenek v naší MO MRS nastala situace, kdy jednomu z našich členů končila platnost státního rybářského lístku 25. března 2010 a dožadoval se vydání povolenky. My v těchto případech, kdy platnost RL končí někdy v průběhu daného kalendářního roku postupujeme tak, že povolenku nevydáme až do okamžiku, kdy si dotyčný zajistí nový RL, jehož platnost končí alespoň některým datem roku následujícího. Zatím tento náš požadavek všichni členové akceptovali a nebyly problémy, až do včerjška. Rád bych se Vás vážení kolegové rybáři proto zeptal, jaký je v tomto případě podle Vás správný postup a zda jsme povinni v takovém případě povolenku vydat či nikoli? Jde o to, že na povolence musí být uvedeno číslo RL, k němuž se povolenka vztahuje, takž logicky vzato by platnost takto vydané povolenky měla končit dne 25. 3. 2010, což by na ní také mělo být vyznačeno. A pokud bude chtít dotyčný chytat ryby i po tomto datu (což zřejmě bude), měl by si zakoupit povolenku novou k novému platnému RL Dále bych se rád zeptal, zda příslušný úřad, který RL vydává, musí uvádět jeho platnost od data zakoupení? Podle mého soudu je to zbytečně komplikující faktor pro všechny členy MRS i ČRS, kteří požadují vydávní převážně celoroční povolenky. Pochopitelně rybářovi, který jezdí výhradně po soukromých revírech a kupuje si jednorázové krátkodobé povolenky, to může být jedno. Nevím zda mi bude někdo schopen odpovědět, ale bylo by možné, aby úřednice vystavila platnost RL podle přání zákazníka – tzn. nejlépe od 1. ledna daného roku do 31. prosince roku (podle doby platnosti), i když na úřad přijdu třeba 10. února? A dále by mne zajímalo, zda jsou vůbec na úřadě povinni takovému člověku vydat nový RL, přijde-li o něj zažádat třeba 8. února 2010, když ho má platný až do 25. března 2010? Děkuji Vám za vaše názory.

Nejhezčí wobler necteno

5.12.2009 | bukaj | Přívlač | 13.754 zobrazení | 107 odpovědí

Chtěl bych vědět jaký wobler se vám nejvíc líbí. Je jedno kolik jste na něj nachytali ryb jen který se vám nejvíc líbí.

Jak nejlépe uchovat žížaly: necteno

13.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 13.753 zobrazení | 24 odpovědí

Jak nejlépe uchovat žížaly? Prosím poraďte.

Jaký vláčák na multiplikátor? necteno

7.9.2010 | Herink | Pruty | 13.726 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl jesem se zeptat jaký vláčecí prut na multiplikátor.Jak by měl být sestaven,délka očka od navijáku a očka od sebe chápu že hodně oček a blízko od sebe ale hlavně se chci zeptat na vzdálenost prvního očka od navijáku.

Pruty SEMA ??? necteno

30.9.2007 | norslav | Pruty | 13.723 zobrazení | 45 odpovědí

Ahoj , co rikate na kvalitu prutu znacky SEMA , chtel bych si poridit prut i navijak SEMA THERAPY , namate zkusenosti

Pletivo na feederové krmítko necteno

6.7.2011 | JKemr | Feeder | 13.715 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím rybářské kolegy. Prosím o radu. Sháním pletivo na výrobu feederových krmítek s oky 5×5mm. Prosím o radu, kde se dá sehnat. Nikde na internetu jsem nic nenašel, nebo možná hledal pod špatným názvem:-( Předem děkuji za každou radu.

Marmyšška necteno

6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.700 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?

Candáti jak na ně vláčení nebo rybička. necteno

1.9.2004 | Padis | Dravci | 13.666 zobrazení | 38 odpovědí

Je lepší vláčet nebo chytání na mrtvou rybku.

Atlas rybářských revírů Česká republika 2011 necteno

7.12.2011 | cabros | Vánoce | 13.640 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda již někdo máte tento atlas – http://www.los-cormoran.cz/…publika-2011 a zda byste ho doporučili jako vhodný dárek pro začínajícího rybáře? Díky

Vhodné místo na rybářskou výbavu necteno

11.11.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 13.631 zobrazení | 56 odpovědí

Ahoj, moje mamka mi vyhodila mojí výbavu z garáže a tak to musím mít v pokoji, ale to je pro mě nepřijatelné z toho důvodu že to je od bláta a zabírá to spoustu prostoru atd… tak se sní furt dohaduji. A tak bych rád vědět kde to máte vy, jestly v gáráži,boudě nebo na to máte spaciální místnost a jestly vám to taky někdo vyhazuje. Děkuji

Chytej. cz na veletrhu v Brně necteno

11.3.2005 | HaD | chytej.cz | 13.629 zobrazení | 99 odpovědí

Přijdete se podívat ke stánku Chytej. cz na veletrhu Rybaření 2005 v Brně? Bude zde internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha atd.....

Naviják na kaprařinu ? necteno

17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.595 zobrazení | 30 odpovědí

Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?

streamer x zákon necteno

26.3.2007 | Ftmči | Legislativa | 13.575 zobrazení | 111 odpovědí

Zajmalo by mě,jak je to s lovem na streamery v JČ kraji.1)Před 16.6. na MP s muškařskou udicí.Vzhledem k odstavci o lovu dravců(Způsob lovu evidentně určený k lovu dravců).A pokud je to povoleno,tak jestli je to k rybám etické?2)Po 16.6. na P s vláčákem a sbirolinem(broč­ky,olůvkem…),vzhle­dem k odstavci o zákazu umisťování zátěží mimo tělo mušky.Navíc se mi zdá,že při vláčení streameru s olověnou hlavičkou jde vlastně podle zákona né o vláčení,ale o lov na umělou mušku.Předem děkuji za jakoukoliv odpověd.