Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytej. cz na veletrhu v Brně necteno

11.3.2005 | HaD | chytej.cz | 13.279 zobrazení | 99 odpovědí

Přijdete se podívat ke stánku Chytej. cz na veletrhu Rybaření 2005 v Brně? Bude zde internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha atd.....

Nejhezčí wobler necteno

5.12.2009 | bukaj | Přívlač | 13.256 zobrazení | 107 odpovědí

Chtěl bych vědět jaký wobler se vám nejvíc líbí. Je jedno kolik jste na něj nachytali ryb jen který se vám nejvíc líbí.

Jak nejlépe uchovat žížaly: necteno

13.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 13.246 zobrazení | 24 odpovědí

Jak nejlépe uchovat žížaly? Prosím poraďte.

Teleskop na přívlač necteno

21.5.2010 | BigMike | Přívlač | 13.220 zobrazení | 55 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s teleskopem na přívlač? Zvažuji na cesty nějaký tvrdší, okolo 270 cm a do 30–40 g? Transportní délka okolo 60–70 cm.

Nebo je lepší koupit vícedílný dělený?

Karavany necteno

26.8.2015 | Prigl | Ubytování | 13.193 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, uvažuju o tom, začít jezdit k rybníku s karavanem. Pořídil jsem si k autu kouli. Chtěl bych si to ale nejdříve vyzkoušet, než si pořizovat hned karavan vlastní. Jaké máte zkušenosti s půjčovnami karavanů? Jsem z Brna. Díky za info!

Pivovarské mláto - krmení necteno

30.3.2006 | CeP | Recepty | 13.191 zobrazení | 4 odpovědi

rad bych se zeptal zda uz nekdo zkousel a pokud, tak s jakymy vysledky. mam nejakej kontakt u nas v pivovaru, takze bych ho rad zkusil. zajima mne jestli pouzit jako zaklad, ci jen jako doplnek, nebo treba i do pelet. jedine co jsem zatim zjisti je toto : " mláto – Zbytky zrn sladu, které jsou odděleny ve scezovací kádi. V mlátě zůstávají zbytky extraktu a některé další výživné látky a bývá používáno ke krmení (především skotu nebo ryb) " viz : www.svetpiva.cz

Štika-královna českých vod necteno

30.12.2006 | obor | Ryby | 13.189 zobrazení | 27 odpovědí

Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.

Prut na pláž necteno

25.12.2013 | tomas54 | Rybaření v zahraničí | 13.185 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chci se zeptat jaký prut by ste doporučili na chytání malých čudel v Chorvatsku z pláže? Já si vyhlídl tento http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma– ale nevím. Prosím poraďte. Děkuji

Od ledna k vodě bez povolenky necteno

11.11.2009 | carpz | Legislativa | 13.177 zobrazení | 88 odpovědí

Politici usnadní pytlákům chytání. RS už nebude moct chytat pytláky pokud nebudou mít víc ryb, jak za pět tisíc korun, tak nač povolenky? Novela zákona o pytláctví.

Ktotý s týchto teleskopov je lepší. necteno

26.11.2010 | David20 | Pruty | 13.175 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ktory s tychto kaprarskych teleskopov si mam kupiť.

D.A.M super nature tele 100 Switchback Tele Allround 150 SPRO

Ak mate aj ine horúce tipy na iné teleskopy tak mi poradťe. Dakujem.

Smáček nebo twister necteno

30.1.2011 | recek | Přívlač | 13.151 zobrazení | 68 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?

streamer x zákon necteno

26.3.2007 | Ftmči | Legislativa | 13.142 zobrazení | 111 odpovědí

Zajmalo by mě,jak je to s lovem na streamery v JČ kraji.1)Před 16.6. na MP s muškařskou udicí.Vzhledem k odstavci o lovu dravců(Způsob lovu evidentně určený k lovu dravců).A pokud je to povoleno,tak jestli je to k rybám etické?2)Po 16.6. na P s vláčákem a sbirolinem(broč­ky,olůvkem…),vzhle­dem k odstavci o zákazu umisťování zátěží mimo tělo mušky.Navíc se mi zdá,že při vláčení streameru s olověnou hlavičkou jde vlastně podle zákona né o vláčení,ale o lov na umělou mušku.Předem děkuji za jakoukoliv odpověd.

Domaci vyroba feeder krmeni necteno

18.12.2012 | JKemr | Feeder | 13.137 zobrazení | 54 odpovědí

Ahoj, do teď jsem si kupoval základní směs pro lov feederem a pouze přidával partikl a živou složku a občas krmení ředil strouhankou a kukuřičným šrotem.

Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s domácí výrobou krmné směsi a je ochoten se o své poznatky podělit. Jde mi o to, jestli se taková výroba doma vůbec vyplatí a dá se kvalitou srovnat s komerčními produkty? Pokud by byl někdo ochoten prozradit vlastní recept, určitě se bránit nebudu. Díky za rady.

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.135 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík necteno

20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.134 zobrazení | 52 odpovědí

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík

Kam na dírky Jížní Č? necteno

19.12.2009 | Mega-Fish | Rybaření na dírkách | 13.127 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Tře­bonsko…díky

Quantum (navijáky, pruty) necteno

28.1.2013 | _Beny | Vaše názory | 13.124 zobrazení | 45 odpovědí

Klub příznivců značky QuantumTéma zaměřující se především na přívlač od značky Quantum.

Piště své zkušenosti a informace, vkládejte fotky svých „zbraní“. Můžete se také zmínit, kde a za kolik jste si co pořídili, nebo se právě pořídit chystáte a chcete si o tom pokecat.

Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa? necteno

8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.112 zobrazení | 34 odpovědí

Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.

CHATKA U VODY necteno

4.1.2014 | eduard | Ubytování | 13.110 zobrazení | 13 odpovědí

HLEDÁM SOUKROMOU VODU S UBYTOVÁNÍM V CHATCE NA BŘEHU RYBNÍKA NECHCI NOSIT VÝBAVU OD VODY DO CHATKY . CHCI CHYTAT 24 CHYŤ A PUSŤ PROSÍM MŮŽETE PORADIT DĚKUJI EDUARD

Itálie - Moře necteno

27.12.2006 | Mirus | Rybaření v zahraničí | 13.106 zobrazení | 6 odpovědí

Nazdar chci se zeptat jestli je potřeba v Itálii na moři nějáká povolenka a na co bych tam měl úspěch ( Nástraha ) ? A ještě myslíte že bych tam mohl skusit přívlač ?