Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
UHORI - kde - kdy - nastraha - popis podrobne navazcu = ddiikk
10.5.2005 | peter | Ryby | 13.925 zobrazení | 46 odpovědí
vse co vite
Ryobi Arctica
23.11.2014 | Dany73 | Navijáky | 13.924 zobrazení | 79 odpovědí
Obracím se na vlastníky navijáku Ryobi Arctica. Chci si ho pořídit ve vel. 4000 na vláčku hlubokopotápivých wobů se šňůrou. Zatím jsem moc nepobral nevýhody té tzv. rychlosklopné kličky. Chci ho v té starší verzi, pěnovku na kličce a kulatou kličku už nechci. Jak jste s ním spokojeni? Díky zdar
Prapodivný svět
25.1.2007 | revoke | Legislativa | 13.921 zobrazení | 112 odpovědí
Co si o tomto kontroverznímu filmu myslí čtenáři Chytej.cz?
Jaký vláčák na multiplikátor?
7.9.2010 | Herink | Pruty | 13.920 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl jesem se zeptat jaký vláčecí prut na multiplikátor.Jak by měl být sestaven,délka očka od navijáku a očka od sebe chápu že hodně oček a blízko od sebe ale hlavně se chci zeptat na vzdálenost prvního očka od navijáku.
Potěžkání štiky
30.5.2009 | dedacek | Dravci | 13.914 zobrazení | 160 odpovědí
Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?
Rybaření v Chorvatsku
29.5.2006 | speed2 | Rybaření v zahraničí | 13.879 zobrazení | 7 odpovědí
Má někdo zkušenosti s mořskou přivlačí v Chorvatsku jaké jsou nejvíce chytané ryby a velikosti kde je vyhledávat a jaké jsou nej nástrahy děkuji za jakékoliv info
Pletivo na feederové krmítko
6.7.2011 | JKemr | Feeder | 13.877 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Prosím o radu. Sháním pletivo na výrobu feederových krmítek s oky 5×5mm. Prosím o radu, kde se dá sehnat. Nikde na internetu jsem nic nenašel, nebo možná hledal pod špatným názvem:-( Předem děkuji za každou radu.
Marmyšška
6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.870 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.829 zobrazení | 52 odpovědí
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
Atlas rybářských revírů Česká republika 2011
7.12.2011 | cabros | Vánoce | 13.825 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda již někdo máte tento atlas – http://www.los-cormoran.cz/…publika-2011 a zda byste ho doporučili jako vhodný dárek pro začínajícího rybáře? Díky
Kam na dírky Jížní Č?
19.12.2009 | Mega-Fish | Rybaření na dírkách | 13.805 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Třebonsko…díky
Jak správně namotat silon
24.4.2014 | piffák | Tipy & triky | 13.786 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,a prosím o radu,jak správně namotat monofil vlasec na cívku! Jedná se o silon AWA-SHIMA-ion power 0,30mm / 11.9kg. Naviják-Tica scepter GTX 6000. Jedná se mi o to, aby se vlasec nekroutil. Díky všem za rady a tipy.
Naviják na kaprařinu ?
17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.784 zobrazení | 30 odpovědí
Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?
Změny v rybářském řádu
6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.781 zobrazení | 113 odpovědí
Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?
SANYBÓJ DÍRKY
16.2.2009 | vagi | Rybaření na dírkách | 13.760 zobrazení | 134 odpovědí
Po velmi vydařeném víkendu na Hracholuskách, kde se konal minisraz „Chytejáků za zatáčkou“ spojený s lovem na dírkách na nedalekém soukromém revíru, jsem se rozhodl věnovat této události vlastní fórum. Myslím, že to Robur pochopí. :-) Původně jsem měl v plánu věnovat tomu článek, ale vzhledem k mému rybářskému neúspěchu na této akci, nebudu zacházet do podrobností a prosím zúčastněné kolegy a kolegyně o pár fotografií a komentářů.
Světové rekordy
17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.756 zobrazení | 51 odpovědí
Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.
VÍTĚZSTVÍ ANEB NA SCHŮZE MO SE CHODIT VYPLATÍ!!!
20.2.2017 | HaD | Legislativa | 13.747 zobrazení | 155 odpovědí
Minulý týden jsme měli výroční schůzi naší MO.
Jelikož jsme chtěli navrhnout a prosadit nějaké změny, scházeli jsme se
s přáteli několik měsíců a návrhy důkladně diskutovali tak, aby měly
hlavu a patu a také proto, abychom pro ně nalezli dostatek argumentů a
potřebnou podporu. Poté jsme oslovili kamarády rybáře s tím, že pokud
souhlasí, ať na schůzi přijdou vyjádřit podporu. Běžně na naši schůzi
chodí cca 60 členů svazu. Letos přišlo 84, tedy téměř o 50% více.
Naše MO má pro ucelenou informaci cca 1200 členů.
Zásadní navrhované změny:
- Nová zarybňovací komise
- Návrh krajského hospodáře na omezení počtu ponechaných dravců ročně 20 ks
- Návrh na omezení ponechání dravců na Jordánu na 1ks/den, 2 ks/týden a 10 ks/rok
- Zrušení čekací doby a přijímání nových členů RS okamžitě (přijetí 7 nových členů)
- Zavedení K 70 na revíru Lužnici 3 a 4.
OSLAVILI JSME 100 % ÚSPĚCH – VŠECHNY NÁVRHY PŘIJATY NEJEN NAŠIMI HLASY, ALE NĚKTERÉ I STARÝMI SVAZOVÝMI MATADORY!!! KDYŽ SE CHCE (A NĚCO SE PRO TO I UDĚLÁ), JDE TO !!!
Nejhorší rybářské potřeby
25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.742 zobrazení | 55 odpovědí
V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)
CHATKA U VODY
4.1.2014 | eduard | Ubytování | 13.739 zobrazení | 13 odpovědí
HLEDÁM SOUKROMOU VODU S UBYTOVÁNÍM V CHATCE NA BŘEHU RYBNÍKA NECHCI NOSIT VÝBAVU OD VODY DO CHATKY . CHCI CHYTAT 24 CHYŤ A PUSŤ PROSÍM MŮŽETE PORADIT DĚKUJI EDUARD
JAK TO VIDÍ RYBÁŘI
27.2.2010 | Kubajs | Domácí revíry | 13.739 zobrazení | 156 odpovědí
Docela by mě zajímal pohled rybářů na pár otázek,nad kterými musím
neustále přemýšlet.Pokud by odpovědělo více lidí zkusím to
i zpracovat.Na otázky odpovídejte stručně pokud možno ano x ne. 1)Zdá se
vám nejmenší lovná míra kapra obecného dostatečná? 2)Myslíte si projekt
K70 se uchytí na českých vodách a ryby přes 70cm se tu za pár let budou
lovit zcela běžně? 3)Souhlasíte s nejmenší lovnou mírou většiny
dravců? 4)Líbí se vám nápad celoroční vláčky na území ČRS A MRS?
5)Zdá se vám zarybnění na českých revírech dobré? 6)Je dobré
přemožení bolena na přehradních nádržích a řekách? 7)Kolik ryb si od
vody odnesete?
a)0
b)1–5
c)6–10
d)11a více 8)Kontrolovala vás v roce 2009 RS?? 9)Kolik docházek k vodě za
rok průměrně uděláte?
a)0–5
b)6–30
c)31–70
d)71a více 10)Měl by být na některých revírech dovolen lov na 3pruty?
11)Lovíte na bezprotihrotové háčky? 12)Vaše nejoblíbenější ryba je?
13)Oblíbený styl lovu?