Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

KLEŠTĚ NA SUMCE ! ! ! necteno

22.5.2006 | Bobson | Sumcařina | 13.610 zobrazení | 87 odpovědí

Sumci -Kleště na sumce! Znáte to? Máte někdo zkušenosti o tomto vynálezu? Na přelomu května jsem byl s partičkou Reného Plzáka opět na výpravě, kde jsem potkal člověka Jaroslava Matouška, jež je vlastníkem patentu KLEŠTÍ NA SUMCE. V dnešní době si už lov bez tohoto náčiní nedokážu představit. Sám Jaroslav chytil sumce 223 cm, 78 kg bez jakékoliv asistence lidí. Při jeho zdoláváni na lodi použil zmíněné kleště, sumce zapnul o loď a v klídku dojel na břeh. Nemusel tahat takovou rybu do lodi. Z toho vyplývá, že pokud chcete sumce uchovat a zavážete jej na provaz, není to to pravé ořechové. Nasunutí kleští do tlamy sumce trvá 3 – 4 sekundy a ryba je tak minimálně vystavena bolesti a poškození. Mrkněte na to sami a udělejte si obrázek o tomto vynálezu sami. Napište mi na tento vynález Váš názor.Pokusím se tam dát svoje fotky.Inf. www.fischterrier.cz

Vzít malého, trofejního, nebo žádného dravce? necteno

12.11.2014 | Klobasa | Dravci | 13.592 zobrazení | 125 odpovědí

Možná je to opakované téma, nebo námět do duelu, každý si to přebere po svém. Co člověk, to názor. Osobně mě zajímá, ruku na srdce Vážení, kolik kdo ročně velkých nebo malých dravců odnesete od vody?? Samozřejmě záleží na podmínkách-revír, výskyt štiky, candáta, okouna, bílé ryby, vysazování, úživnost, kormorán, vydra a hlavně na nás největších predátorech. Povídejte, přehánějte, diskutujte…

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík necteno

20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.586 zobrazení | 52 odpovědí

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík

Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření necteno

19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.553 zobrazení | 25 odpovědí

Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)

http://veevr.com/videos/QmW03CMn

Kam na dírky Jížní Č? necteno

19.12.2009 | Mega-Fish | Rybaření na dírkách | 13.547 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Tře­bonsko…díky

Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí necteno

20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 13.544 zobrazení | 17 odpovědí

Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.534 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

Prapodivný svět necteno

25.1.2007 | revoke | Legislativa | 13.533 zobrazení | 112 odpovědí

Co si o tomto kontroverznímu filmu myslí čtenáři Chytej.cz?

TICA naviják Abyss -Abyss TF 6007R !!!!!!!!! necteno

1.3.2009 | roksor | Ryby | 13.530 zobrazení | 1 odpověď

ahoj rybari! Prosim nemate nekdo skusenosti s timto navijakem? Nebo co byjste mi doporucili ve stejne kategorii!!! diky moc. ROKSOR.

Pivovarské mláto - krmení necteno

30.3.2006 | CeP | Recepty | 13.492 zobrazení | 4 odpovědi

rad bych se zeptal zda uz nekdo zkousel a pokud, tak s jakymy vysledky. mam nejakej kontakt u nas v pivovaru, takze bych ho rad zkusil. zajima mne jestli pouzit jako zaklad, ci jen jako doplnek, nebo treba i do pelet. jedine co jsem zatim zjisti je toto : " mláto – Zbytky zrn sladu, které jsou odděleny ve scezovací kádi. V mlátě zůstávají zbytky extraktu a některé další výživné látky a bývá používáno ke krmení (především skotu nebo ryb) " viz : www.svetpiva.cz

Lov kaprů na podzim necteno

4.10.2004 | Pavel-Brno | Kaprařina | 13.484 zobrazení | 17 odpovědí

Na jakou nástrahu jste mněli největší úspěch při lovu kaprů na podzim na brněnské přehradě? Nebo na jiné přehradní nádrži! Jaké používáte příchutě? Co si myslítet o tom co kaprům teď na podzim nejvíc chutná???

_________________ Pavel-Brno

[ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 10:25 ][ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 13:33 ]

Světové rekordy necteno

17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.478 zobrazení | 51 odpovědí

Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.

Rybařina na nových mlýnech necteno

24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.468 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??

Herní NTB, konzole či PC necteno

30.12.2012 | Robur | Vánoce | 13.458 zobrazení | 161 odpovědí

po složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D

Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři? necteno

3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.456 zobrazení | 61 odpovědí

Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:

1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master

Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.

Změny v rybářském řádu necteno

6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.450 zobrazení | 113 odpovědí

Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?

Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!! necteno

24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 13.439 zobrazení | 42 odpovědí

Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.

For Fishing 2013 necteno

23.1.2013 | tumor | Výstavy | 13.436 zobrazení | 163 odpovědí | upravit

Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne

CHATKA U VODY necteno

4.1.2014 | eduard | Ubytování | 13.435 zobrazení | 13 odpovědí

HLEDÁM SOUKROMOU VODU S UBYTOVÁNÍM V CHATCE NA BŘEHU RYBNÍKA NECHCI NOSIT VÝBAVU OD VODY DO CHATKY . CHCI CHYTAT 24 CHYŤ A PUSŤ PROSÍM MŮŽETE PORADIT DĚKUJI EDUARD

Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa? necteno

8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.435 zobrazení | 34 odpovědí

Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.