Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pivovarské mláto - krmení necteno

30.3.2006 | CeP | Recepty | 13.405 zobrazení | 4 odpovědi

rad bych se zeptal zda uz nekdo zkousel a pokud, tak s jakymy vysledky. mam nejakej kontakt u nas v pivovaru, takze bych ho rad zkusil. zajima mne jestli pouzit jako zaklad, ci jen jako doplnek, nebo treba i do pelet. jedine co jsem zatim zjisti je toto : " mláto – Zbytky zrn sladu, které jsou odděleny ve scezovací kádi. V mlátě zůstávají zbytky extraktu a některé další výživné látky a bývá používáno ke krmení (především skotu nebo ryb) " viz : www.svetpiva.cz

Kam na dírky Jížní Č? necteno

19.12.2009 | Mega-Fish | Rybaření na dírkách | 13.400 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Tře­bonsko…díky

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.388 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

KLEŠTĚ NA SUMCE ! ! ! necteno

22.5.2006 | Bobson | Sumcařina | 13.380 zobrazení | 87 odpovědí

Sumci -Kleště na sumce! Znáte to? Máte někdo zkušenosti o tomto vynálezu? Na přelomu května jsem byl s partičkou Reného Plzáka opět na výpravě, kde jsem potkal člověka Jaroslava Matouška, jež je vlastníkem patentu KLEŠTÍ NA SUMCE. V dnešní době si už lov bez tohoto náčiní nedokážu představit. Sám Jaroslav chytil sumce 223 cm, 78 kg bez jakékoliv asistence lidí. Při jeho zdoláváni na lodi použil zmíněné kleště, sumce zapnul o loď a v klídku dojel na břeh. Nemusel tahat takovou rybu do lodi. Z toho vyplývá, že pokud chcete sumce uchovat a zavážete jej na provaz, není to to pravé ořechové. Nasunutí kleští do tlamy sumce trvá 3 – 4 sekundy a ryba je tak minimálně vystavena bolesti a poškození. Mrkněte na to sami a udělejte si obrázek o tomto vynálezu sami. Napište mi na tento vynález Váš názor.Pokusím se tam dát svoje fotky.Inf. www.fischterrier.cz

Rybařina na nových mlýnech necteno

24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.358 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??

Prapodivný svět necteno

25.1.2007 | revoke | Legislativa | 13.358 zobrazení | 112 odpovědí

Co si o tomto kontroverznímu filmu myslí čtenáři Chytej.cz?

Světové rekordy necteno

17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.351 zobrazení | 51 odpovědí

Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.

Sumci na Orlíku necteno

27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.349 zobrazení | 21 odpovědí

Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???

Štika-královna českých vod necteno

30.12.2006 | obor | Ryby | 13.339 zobrazení | 27 odpovědí

Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.

Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři? necteno

3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.337 zobrazení | 61 odpovědí

Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:

1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master

Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.

Itálie - Moře necteno

27.12.2006 | Mirus | Rybaření v zahraničí | 13.335 zobrazení | 6 odpovědí

Nazdar chci se zeptat jestli je potřeba v Itálii na moři nějáká povolenka a na co bych tam měl úspěch ( Nástraha ) ? A ještě myslíte že bych tam mohl skusit přívlač ?

Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa? necteno

8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.325 zobrazení | 34 odpovědí

Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.

CHATKA U VODY necteno

4.1.2014 | eduard | Ubytování | 13.313 zobrazení | 13 odpovědí

HLEDÁM SOUKROMOU VODU S UBYTOVÁNÍM V CHATCE NA BŘEHU RYBNÍKA NECHCI NOSIT VÝBAVU OD VODY DO CHATKY . CHCI CHYTAT 24 CHYŤ A PUSŤ PROSÍM MŮŽETE PORADIT DĚKUJI EDUARD

Vzít malého, trofejního, nebo žádného dravce? necteno

12.11.2014 | Klobasa | Dravci | 13.298 zobrazení | 125 odpovědí

Možná je to opakované téma, nebo námět do duelu, každý si to přebere po svém. Co člověk, to názor. Osobně mě zajímá, ruku na srdce Vážení, kolik kdo ročně velkých nebo malých dravců odnesete od vody?? Samozřejmě záleží na podmínkách-revír, výskyt štiky, candáta, okouna, bílé ryby, vysazování, úživnost, kormorán, vydra a hlavně na nás největších predátorech. Povídejte, přehánějte, diskutujte…

Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!! necteno

24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 13.298 zobrazení | 42 odpovědí

Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.

Ktotý s týchto teleskopov je lepší. necteno

26.11.2010 | David20 | Pruty | 13.267 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ktory s tychto kaprarskych teleskopov si mam kupiť.

D.A.M super nature tele 100 Switchback Tele Allround 150 SPRO

Ak mate aj ine horúce tipy na iné teleskopy tak mi poradťe. Dakujem.

CeP má dnes NAROZENINY! necteno

20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.255 zobrazení | 32 odpovědí

Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..

Rotačky Vaškovky necteno

10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.249 zobrazení | 36 odpovědí

Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.

Děličky a naviják necteno

23.9.2010 | MirekS | Pruty | 13.234 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Dobrý den, již jsem to psal do fóra kapřina, ale zeptám se i zde.Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. co se navijáků týče tak zvažuji o těchto buď: http://www.vltava2000.cz/…fulltext.asp?… nebo: http://www.vltava2000.cz/…dsDetail.asp?…$00003AFF$00000001 Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Poraďte co je lepší co by jste doporučily. Velmi děkuji za rady.

Makrely + štiky = lovecká vášeň necteno

18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.234 zobrazení | 36 odpovědí

Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.