Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Atlas rybářských revírů Česká republika 2011 necteno

7.12.2011 | cabros | Vánoce | 13.764 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda již někdo máte tento atlas – http://www.los-cormoran.cz/…publika-2011 a zda byste ho doporučili jako vhodný dárek pro začínajícího rybáře? Díky

Smáček nebo twister necteno

30.1.2011 | recek | Přívlač | 13.752 zobrazení | 68 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?

Herní NTB, konzole či PC necteno

30.12.2012 | Robur | Vánoce | 13.743 zobrazení | 161 odpovědí

po složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D

Smekací naviják, nebo multiplikátor? necteno

10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 13.738 zobrazení | 52 odpovědí

Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus

Naviják na kaprařinu ? necteno

17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.710 zobrazení | 30 odpovědí

Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?

For Fishing 2013 necteno

23.1.2013 | tumor | Výstavy | 13.695 zobrazení | 163 odpovědí | upravit

Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne

Prapodivný svět necteno

25.1.2007 | revoke | Legislativa | 13.695 zobrazení | 112 odpovědí

Co si o tomto kontroverznímu filmu myslí čtenáři Chytej.cz?

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík necteno

20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.681 zobrazení | 52 odpovědí

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík

Jak správně namotat silon necteno

24.4.2014 | piffák | Tipy & triky | 13.674 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím všechny rybáře,a prosím o radu,jak správně namotat monofil vlasec na cívku! Jedná se o silon AWA-SHIMA-ion power 0,30mm / 11.9kg. Naviják-Tica scepter GTX 6000. Jedná se mi o to, aby se vlasec nekroutil. Díky všem za rady a tipy.

Kam na dírky Jížní Č? necteno

19.12.2009 | Mega-Fish | Rybaření na dírkách | 13.658 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Tře­bonsko…díky

Potěžkání štiky necteno

30.5.2009 | dedacek | Dravci | 13.653 zobrazení | 160 odpovědí

Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.614 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

Světové rekordy necteno

17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.611 zobrazení | 51 odpovědí

Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.

Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření necteno

19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.594 zobrazení | 25 odpovědí

Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)

http://veevr.com/videos/QmW03CMn

Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí necteno

20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 13.592 zobrazení | 17 odpovědí

Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?

Pivovarské mláto - krmení necteno

30.3.2006 | CeP | Recepty | 13.589 zobrazení | 4 odpovědi

rad bych se zeptal zda uz nekdo zkousel a pokud, tak s jakymy vysledky. mam nejakej kontakt u nas v pivovaru, takze bych ho rad zkusil. zajima mne jestli pouzit jako zaklad, ci jen jako doplnek, nebo treba i do pelet. jedine co jsem zatim zjisti je toto : " mláto – Zbytky zrn sladu, které jsou odděleny ve scezovací kádi. V mlátě zůstávají zbytky extraktu a některé další výživné látky a bývá používáno ke krmení (především skotu nebo ryb) " viz : www.svetpiva.cz

Změny v rybářském řádu necteno

6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.586 zobrazení | 113 odpovědí

Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?

Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři? necteno

3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.570 zobrazení | 61 odpovědí

Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:

1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master

Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.

Rybařina na nových mlýnech necteno

24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.564 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??

TICA naviják Abyss -Abyss TF 6007R !!!!!!!!! necteno

1.3.2009 | roksor | Ryby | 13.564 zobrazení | 1 odpověď

ahoj rybari! Prosim nemate nekdo skusenosti s timto navijakem? Nebo co byjste mi doporucili ve stejne kategorii!!! diky moc. ROKSOR.