Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Atlas rybářských revírů Česká republika 2011
7.12.2011 | cabros | Vánoce | 13.764 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda již někdo máte tento atlas – http://www.los-cormoran.cz/…publika-2011 a zda byste ho doporučili jako vhodný dárek pro začínajícího rybáře? Díky
Smáček nebo twister
30.1.2011 | recek | Přívlač | 13.752 zobrazení | 68 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?
Herní NTB, konzole či PC
30.12.2012 | Robur | Vánoce | 13.743 zobrazení | 161 odpovědí
po složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D
Smekací naviják, nebo multiplikátor?
10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 13.738 zobrazení | 52 odpovědí
Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus
Naviják na kaprařinu ?
17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.710 zobrazení | 30 odpovědí
Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?
For Fishing 2013
23.1.2013 | tumor | Výstavy | 13.695 zobrazení | 163 odpovědí | upravit
Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne
Prapodivný svět
25.1.2007 | revoke | Legislativa | 13.695 zobrazení | 112 odpovědí
Co si o tomto kontroverznímu filmu myslí čtenáři Chytej.cz?
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.681 zobrazení | 52 odpovědí
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
Jak správně namotat silon
24.4.2014 | piffák | Tipy & triky | 13.674 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,a prosím o radu,jak správně namotat monofil vlasec na cívku! Jedná se o silon AWA-SHIMA-ion power 0,30mm / 11.9kg. Naviják-Tica scepter GTX 6000. Jedná se mi o to, aby se vlasec nekroutil. Díky všem za rady a tipy.
Kam na dírky Jížní Č?
19.12.2009 | Mega-Fish | Rybaření na dírkách | 13.658 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Třebonsko…díky
Potěžkání štiky
30.5.2009 | dedacek | Dravci | 13.653 zobrazení | 160 odpovědí
Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?
Nejhorší rybářské potřeby
25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.614 zobrazení | 55 odpovědí
V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)
Světové rekordy
17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.611 zobrazení | 51 odpovědí
Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.
Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření
19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.594 zobrazení | 25 odpovědí
Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)
Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí
20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 13.592 zobrazení | 17 odpovědí
Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?
Pivovarské mláto - krmení
30.3.2006 | CeP | Recepty | 13.589 zobrazení | 4 odpovědi
rad bych se zeptal zda uz nekdo zkousel a pokud, tak s jakymy vysledky. mam nejakej kontakt u nas v pivovaru, takze bych ho rad zkusil. zajima mne jestli pouzit jako zaklad, ci jen jako doplnek, nebo treba i do pelet. jedine co jsem zatim zjisti je toto : " mláto – Zbytky zrn sladu, které jsou odděleny ve scezovací kádi. V mlátě zůstávají zbytky extraktu a některé další výživné látky a bývá používáno ke krmení (především skotu nebo ryb) " viz : www.svetpiva.cz
Změny v rybářském řádu
6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.586 zobrazení | 113 odpovědí
Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?
Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři?
3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.570 zobrazení | 61 odpovědí
Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:
1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master
Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.
Rybařina na nových mlýnech
24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.564 zobrazení | 9 odpovědí
Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??
TICA naviják Abyss -Abyss TF 6007R !!!!!!!!!
1.3.2009 | roksor | Ryby | 13.564 zobrazení | 1 odpověď
ahoj rybari! Prosim nemate nekdo skusenosti s timto navijakem? Nebo co byjste mi doporucili ve stejne kategorii!!! diky moc. ROKSOR.